رفتن به مطلب

سوال در مورد GeForce 9600 GT 2GB

Farhad-Sh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز مقدار حافظه ی گرافیکی ربطی به رم سیستم نداره.!

اگه منظورتون برای کارت هست خوب مسلما ddr3...کارت gtx260 هم 896mb هست.:|

درود

ممنون از راهنماییتون ولی بخاطر اینکه رم یه مقدار حافظه (حدود 500 تا 700 مگابایت) با گرافیک Share می کنه گفتم که شاید اگه حداقل 1 گیگ باشه واسه بازیهای یکی دو سال دیگه کم نیاره ولی خوشبختانه این گرافیک همونطور که گفتید 896 مگابایته + همون 500 تا 700 مگابایتی که رم Share میکنه :( :cool:(هر کاری کنم نمیتونم از حافظه حرف نزنم:cool:)

راستی Core Clock چیه؟ هرچه سرعتش بیشتر باشه بهتره؟

تو محصولات GTX 250 ECS و GeForce 9800 سرعت Core Clock شون بیشتر از GTX 260 یعنی اونا بهترن؟ (حدود 738 تا 740 مگاهرتز)

اینم لینکش:

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProdVGAModel.aspx?CategoryID=5&TypeID=34&MenuID=54&LanID=0

ویرایش شده توسط Farhad-Sh
لینک به دیدگاه

با سلامی دوباره

ببخشید که اینقدر مزاحم میشم.:|

یکی از دوستان پیغام داده و کارت گرافیک GTX 260 Core 216 را به جای GTX 260 Core 192 پیشنهاد کردند.

می خواستم بدونم این کارت گرافیک چقدر گرون تره؟:( راستی ایشون فرموده بودند که GTX 260 تقریباً همه ی بازیها رو اجرا میکنه بجز کرایسیس (Crysis) یعنی کلاً این بازی رو اجرا نمیکنه یا باهاش مشکل داره :(

راستی نگفتید مال کدوم بنر باشه بهتره اگه مال ECS ELITEGROUP بود چی ؟!

یه نشونه هایی از اصل یا تقلبی بودنش بهم بدین:cool::cool:

لینک به دیدگاه

رود

ممنون از راهنماییتون ولی بخاطر اینکه رم یه مقدار حافظه (حدود 500 تا 700 مگابایت) با گرافیک Share می کنه گفتم که شاید اگه حداقل 1 گیگ باشه واسه بازیهای یکی دو سال دیگه کم نیاره ولی خوشبختانه این گرافیک همونطور که گفتید 896 مگابایته + همون 500 تا 700 مگابایتی که رم Share میکنه (هر کاری کنم نمیتونم از حافظه حرف نزنم)

با عرض سلام

کارت GTX260 دقیقا 896MB هست و همچنان عرض میکنم که هیچ ربطی به رم سیستم نداره.

راستی Core Clock چیه؟ هرچه سرعتش بیشتر باشه بهتره؟

Core Clock فرکانس کاری هسته ی پردازنده گرافیکی هست.در یک مدل یکسان اگر بالاتر باشه مسلما بهتره ولی نه اینکه بیاد این فرکانس رو در دو کارت مختلف با هم مقایسه کنید و نتیجه بگیرید:|

GTX260 چه 216Core و حتی 192Core بهتر از GTS250 هست.

کی از دوستان پیغام داده و کارت گرافیک GTX 260 Core 216 را به جای GTX 260 Core 192 پیشنهاد کردند.

ببیندی این عدد 216 تعداد زیر پردازشگرهای گرافیکی کارت هست و هرچقدر بالاتر باشه بهتره.پس 216>192

می خواستم بدونم این کارت گرافیک چقدر گرون تره؟

قیتش این مدل از 210 شروع میشه.

راستی ایشون فرموده بودند که GTX 260 تقریباً همه ی بازیها رو اجرا میکنه بجز کرایسیس (Crysis) یعنی کلاً این بازی رو اجرا نمیکنه یا باهاش مشکل داره

اگه پردازندتون رو تا فرکانس 4GHz اورکلاک کنید با تنظیمات بالا رو 1680x1050 هم پاسخگوی Crysis هست.

راستی نگفتید مال کدوم بنر باشه بهتره اگه مال ECS ELITEGROUP بود چی ؟!

شما کجا تشریف دارید؟اگه تهران هستید که خودتون از برندهایی مثل BFG و یا Zotac میتونید تهیه کنید.

یه نشونه هایی از اصل یا تقلبی بودنش بهم بدین

چیزی به اسم تقلبی در این مورد وجود نداره.

لینک به دیدگاه

سلام

ممون از راهنمایی وکمک همتون =D>:| مخصوصاً مدیر انجمن Maximus که خیلی زحمت افتادند

فعلاً خداحافظ

و ممنون از سایت خیلی عالیتون=D>=D>

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...