رفتن به مطلب

بحث و تبادل نظر در مورد بازیهای رایانه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا من رفتم تو استیم همون 75 درصد تخفیف بود و قیمتش 10 دلار...  :-?

اره خیلی عجیبه

هر چند دقیقه یکبار 2 دلار میشه بر میگرده همون 10 دلار

عجیبه

-----------------------------------------

فرجام جان واقعا اون بازی ارزش 30 دلار داره؟

حداقل تخفیف مشتی نزدن براش که بخریم

به نظرم اون بازی که تو کنفرانس مایکرو معرفی شد واقعا عالی بود با  گرافیکش هم میشه کنار اومد 

راستی این rust ارزش 10 دلار داره بخرمش؟

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

• ارسال 521
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

بازیای جدید ایکس باکس که اصلا خوشم نمیاد ازشون :دی

آقا من دیگه زدم به سیم آخر این Naval action رو بخرم:

http://store.steampowered.com/app/311310/

اقا فرجام و بقیه دوستان به همه پیشنهاد می کنم بازی subnautica رو بگیرن http://store.steampowered.com/app/264710/

واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که تا به حال انجام دادم تازه توی ارلی اکسس هست 

ریویو های استیم هم بخوانید  

بازی هم هر ماه اپدیت می شه و چیز های خیلی زیادی به بازی اضافه می کنن 

11 دلار پولی نیست خدایش برای این بازی 

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا فرجام و بقیه دوستان به همه پیشنهاد می کنم بازی subnautica رو بگیرن http://store.steampowered.com/app/264710/

واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که تا به حال انجام دادم تازه توی ارلی اکسس هست 

بازیه قشنگیه خداییش...  :-?

11 دلار هم پول کمیه واقعا اما خب من بازیه دیگه ای زیر نظر دارم بخرم، می ترسم بخرم سر دوراهی بمونم کدومارو بازی کنم، برای همین اینایی که می خرم می خوام مطمعنی بازی کنم... !  ~x(

قدیم 2 تا بازی بود چقدر خوب بود الان اینقدر بازی زیاد شده ادم میمونه رو هوا و زمین کدومو بگیره  :D

نه که بابتش پول میده ادم باید تا تهشو دربیاره یبار حروم نشه پولش  =))  =))  =))

اما این بازی رو حتما مد نظر قرار میدم خوشم اومد...  :x

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ندیدی مگه تبلیعشم تو کفرانس مایکرو بود، خیلی طنز و باحاله...  :D

https://www.seaofthieves.com/

اا من ندیده بودم کی میاد این؟؟؟

اره خیلی عجیبه

هر چند دقیقه یکبار 2 دلار میشه بر میگرده همون 10 دلار

عجیبه

-----------------------------------------

فرجام جان واقعا اون بازی ارزش 30 دلار داره؟

حداقل تخفیف مشتی نزدن براش که بخریم

به نظرم اون بازی که تو کنفرانس مایکرو معرفی شد واقعا عالی بود با  گرافیکش هم میشه کنار اومد 

راستی این rust ارزش 10 دلار داره بخرمش؟

والا چیزی که مطمئنم اینه که ارزش 39 دلار رو نداشت.. اما باید امتحان کنم ببینم ارزش 29 تا رو داره یا نه... چون در کل به کشتی رانی کلاسیک و صنایع مربوط به کشتی رانی کلاسیک خیلی علاقه دارم دوست دارم که امتحانش کنم

فقط مسئله ای که دارم اینه که من به شدت صلح طلبم(برای همینه که توی هیچ شوتر آنلاینی هم حضور ندارم و در نهایت سینگل پلیرش رو بازی میکنم!!) اما توی این بازی که فقط مولتی پلیر هست ممکنه همه به هم حمله کنن مثل GTA

Rust رو Rust اش رو بخوای نمیدونم تازه اولین باره شنیدمش و الان ویدئو هاش رو دیدم  :D

اتفاقا جز گزینه های روی میزمه  :D  =))

آره نظرات رو خوندم... جالبه که ملت توی نظرات منفی هم به واقع مثبت نوشتن!!! تا اونهایی که میخوان فقط نقد های منفی رو هم بخونن این نظرات مثبت رو هم ببینن :| توی ویچر 3 هم همین بساط بود :| خو خنگا میزان نمره بازی رو میکشین پایین  =))

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام بیا پی وی ، پیغام گیرت خرابه هر چی پیام میزارم بهت گوش زد نمیکنه نوتیفیکشن :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام بیا پی وی ، پیغام گیرت خرابه هر چی پیام میزارم بهت گوش زد نمیکنه نوتیفیکشن :دی

همین الان داشتم جواب میدادم  :D  روی پیامها کلیک کرده بودم بعدش بهو رفتم با دخترم(سگم با اسم Jelly) بازی کردم و اومدم دیگه نوتیفیکشین ها فعال نبودن که یادم بیوفته  :D

لینک به دیدگاه

والا چیزی که مطمئنم اینه که ارزش 39 دلار رو نداشت.. اما باید امتحان کنم ببینم ارزش 29 تا رو داره یا نه... چون در کل به کشتی رانی کلاسیک و صنایع مربوط به کشتی رانی کلاسیک خیلی علاقه دارم دوست دارم که امتحانش کنم

فقط مسئله ای که دارم اینه که من به شدت صلح طلبم(برای همینه که توی هیچ شوتر آنلاینی هم حضور ندارم و در نهایت سینگل پلیرش رو بازی میکنم!!) اما توی این بازی که فقط مولتی پلیر هست ممکنه همه به هم حمله کنن مثل GTA

Rust رو Rust اش رو بخوای نمیدونم تازه اولین باره شنیدمش و الان ویدئو هاش رو دیدم  :D

ظرفیت سرور هاش میگن از 1000 نفر تا 10000 نفر هست همیشه هم پر هستن میگن :|

ولی خوب نمیدونم چیکار کنم

اون بازی که تو کنفرانس مایکرو بود واقعا حال میده با دوستات بزنی خیلی خیلی باحال بود

البته منم خیلی صلح طلبم هر چی سعی میکنم تو بازی خشن باشم نمیشه  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ظرفیت سرور هاش میگن از 1000 نفر تا 10000 نفر هست همیشه هم پر هستن میگن :|

ولی خوب نمیدونم چیکار کنم

اون بازی که تو کنفرانس مایکرو بود واقعا حال میده با دوستات بزنی خیلی خیلی باحال بود

البته منم خیلی صلح طلبم هر چی سعی میکنم تو بازی خشن باشم نمیشه  :D

من وقتی میبینم سرور یه بازی همش بکش بکشه دیگه نمیرم  =))

جالبه که بازی 39 دلاری که الان شده 29 دلار کلا 3 گیگه حجمش  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اا من ندیده بودم کی میاد این؟؟؟

فکر کنم تو سال 2017 میلادی قرار عرضه بشه دقیقش رو نمیدونم و روی pc و کنسول که بنظر خیلی طرفدار جمع کرده این بازی... !  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

دوستان یکسری بازی هست براتون می نویسم اگر پولش رو داشتید تهیه کنید واقعا عالی هست این بازی ها ولی 90 درصدشون توی ارلی اکسس هستن و تا زمان انتشار نزدیک نشن شامل باگ خواهند بود 

فقط یک چیز بسیار مهم این بازی ها بازی های همه پسندی نیستن گروه خاصی از این سبک بازی ها لذت می برن به همین دلیل قبل از خرید تحقیق کنید و بردید توی یوتوب و کم کم 5 تا ویدیو ازش ببینید بعد خرید کنید 

راستی شرمنده ی دوستان الان ساعت 3 نیمه شب هست اگر مشکل املایی بود ببخشید 

ark survival evolved

http://store.steampowered.com/app/346110/ 

میزان پیشنهاد از 5 ستاره 4 هست ( همراه با دوستان واقعا حال می ده ) ( دانلودی زیاد داره هر هفته 1 گیگ شاید بیشتر ) (مادیگ و ورکشاپ واقعا فعال و عالی )

elite dangerous

http://store.steampowered.com/app/359320/

این بازی ای نیست که هر کسی باهاش ارتباط بر قرار کند باید خیلی عشق فیلم های فضایی مثل starwars باشید بزرگ ترین مشکلش این هست که کل بازی grinding هست  و اگر نمی توانید وقت بگذارید اصلا پیشنهاد نمی کنم

من نزدیک به 700 ساعت وقت صرف کردم برای این بازی و الان خیلی ازش زده شدم نمی دونم چرا ( هر چند ماه یک بار بازی اپدیت می شه ) 

میزان پیشنهاد 2.5 از 5 

این بازی بزرگترین بازی open هست در واقع کل کهکشان راه شیری را در اختیار دارید و فعلا سیاره های خاکی و یخی قابل فرود امدن و گشتن هستن ( اما خیلی خالی هست کلا بازی عجیبی هست باید ویدیو ازش ببینید ) 

این بازی برای کسانی که از بازی های خطی لذت می برنند اصلا پیشنهاد نمی شه چون توی بازی خودتون باید تصمیم بگیرید چی کار کنید و بعضی از مواقع خیلی خسته کننده می شه 

ولی دی ال سی های خیلی گرونی دارن و هنوز کامل نشدن بازی به مدت 10 سال پشت سر هم برای dlc می اد 

گرافیک بازی حرف نداره 

empyrion galactic survival 

http://store.steampowered.com/app/383120/

یکی از اعتیاد اور ترین بازی هایی هست که انجام دادم مولتی هم هست سبک بازی بقا هست و باید با جمع کردن منابع خانه - کشتی های فضایی و .... برای خود طراحی کنید و زنده بمانید و کاوش کنید بگردید دنبال چیز های جدید بازی شامل 5 سیاره هست که  کاملا باز هستن و توی خود فضا هم جای های مختلف برای گشتن می باشد ( درگیری های توی بازی خیلی سخت هستن ) 

این سبک بازی خیلی جدید برای شما خواهد بود اگر گرفتید بگید با هم بریم بازی راحت می شه 50 ساعت بازی کرد

من زمانی که اینترنت نداشتم این بازی رو خیلی انجام دادم نزدیک به 4 بار از اول رفتم باید 200 ساعت بازی کرده باشم 

این بازی هم به سرعت براش اپدیت می اید 

پیشنهاد 4 از 5 

بازی h1z1

این بازی واقعا گروهی حال می دهد متوجه گذشت زمان نمی شوید و کسی توی بازی به شما رحم نمی کند پس حتما گروهی بازی کنید 

بازی خیلی خوبی هست اما مشکلات گرافیکی و باگ خیلی دارد ولی برایش خیلی اپدیت می اید 

http://store.steampowered.com/app/295110/

پیشنهاد 2 از 5 ( بهش خیلی پایین می دم چون سازنده هاش ادم نیست بازی قرار بود مجانی باشه و موتور بازی خیلی بد هست ولی اگر پولش هست بگیرید من چند نفره بازی می کنم حال می ده ولی انتخاب های خیلی بهتری هست ) 

insurgency 

این بازی خیلی سخت هست شوتر تاکتیکی هست ارما رو در نظر بگیرید ولی مپ های اندازه ی کالاف یا کانتر بازی فقط 5 دلاربه فروش می رسد و ریویو های بازی هم عالی می باشند ولی خیلی خیلی سخت است

هیجان بیش از حد توی بازی بالا هست 

http://store.steampowered.com/app/222880/

پیشنهادی 6 از 5 

the long dark 

من الان 25 سالم هست و 17 سال هست دارم بازی می کنم به جرات می تونم بگم بازی به این زیبایی ندیدم و انجام ندادم یه انتخاب اشتباه یه حرکت اشتباه کلا همه چیز رو بهم می زند و امکان دارد 50 ساعت بازی کردن رو از بین ببرد

نمرات بازی و ریویو ها عالی قیمت خیلی پایین 

یه داستان سریع بگم : بازی سبک بقا هست توی کانادا مثل این که یک یخبندان شدید شده و شما از افرادی هستید که باید زنده به مانید توی بازی خبری از بکش بکش نیست کسی شما رو نمی خواهد به کشتن دهد بجز طبعیت

مرگ بار است این بازی 

دقیقا 48 ساعت بازی کرده بود و به خودم مقرور شده بودم و فکر کردم می تونم یک اهو رو شکار کنم چون غذا نداشتم 2 تا تیر داشتم و 4 تا تیر- تیر کمان 

ارام از داخل بوته ها نزدیک شدم و اماده شلیک بودم یک دفعه یک گرگ به اهو حمله کرد و اون رو کشت یکمی ازش خورد بعد یک دفعه چند گرگ دیگه به اون گرگه حمله کردن در گیری شد بعد کلا گرگ ها از پیش اهو رفتن بجز یه دونشون من هم به سمت اون شلیک کردن هر 2 تیر خورد و کشتمش حالا 2 تا حیوان داشتم برای گرفتن گوشت و پوست اول با گرگه شروع کردم ( هر کاری توی بازی انجام بدهی زمان می بره ) نزدیک به 3 ساعت برای گرفتن پوست و گوشته گرگه وقت برد ( 3 ساعت توی بازی البته ) نزدیک شب بود و من اصلا حواسم نبود رفتم سراغ اهو و چون گوشت و پوست بیشتری داره زمان خیلی بیشتری می برد و من هم به زمانی که نیاز بود اصلا دقت نکردم و زدم تا کارش رو انجام بده یک دفعه دیدم ساعت شد 12 شب طوفان شدید و کارکتر من هم سردش و تشنه بود 

اب داشتم ولی سرد بود بدتر باعث شد سردم بشه و بعد یه مریضی رییوی کارکترم گرفتم و کلا 2 ساعت برای زنده ماندن نداشتم دقیقا بعد از 20 دقیقه ( زمان واقعی ) گشتن یک سد پیدا کردم رفتم توش اومدم اتیش روشن کنم دیدم ورق ندارم برای شروع اتیش بی خیال شدم فانوس رو در اوردم 10 دقیقه بیشتر نفت نداشت ( شب هم بود بدون نور نمی شد داخل سد رو گشت ) غذا هم نداشتم گوشت خام خوردم و اب هم نداشتم دیگه باید می زدم بیرون تا یه چیزی پیدا کنم تا در رو باز کردم یه گرگ حمله کرد من رو کشت !!!! تا یک هفته حتی بازی رو نگاه هم نمی کردم !!!!!!!!! :crying:

میزان پیشنهادی 6 از 5 

بازی کلا 7 دلار هست تا سال بعد هم یک سری مراحل اصلی اضافه می شه گرافیک بازی هنری هست مثل life is strange و توی مراحل اصلی صداگذار زنش همون کامندر شپرد از mass effect هست تریلر هم داره 

ریویو ها رو هم ببینید مردم بیشتر داستان گفتن مثلا تا ریویو خخخخخخخ

http://store.steampowered.com/app/305620/

rocket league

این رو همه می شناسن فکر کنم الان 12 دلار هست مفته و خیلی هم اپدیت دادن ارزش دارد بگیرید فقط بازی یه مشکلی داره با ای پی ایران مشکل رو هم که می توانید با استفاده از قندشکن یه سرور پیدا کنید بزنید بره توش بعد قند شکن رو ببندید بازی کنید 

http://store.steampowered.com/app/252950/

پیشنهاد 4 از 5 

squad 

این یک بازی خیلی خاص هست سبک تاکتیکی شوتر و شبیه ساز جنگ هست نقشه های خیلی خیلی بزرگ و بازی 50v50 هست که هر تیم شامل اسکواد های 9 نفره هست اگر می خواهید بازی به شما حال بده باید با تیم حرف بزنید و واقعا ادم های خیلی خوبی توی این بازی هستن اصلا براشون مهم نیست کجا زندگی می کنید و من با خیلی هاشون رفیق هستم و هر چند وقت یک بار می ریم بازی این بازی خیلی بر اساس تیم پلی هست و صدا گذاری بازی شما رو واقعا می بره توی جنگ 

این بازی هم براش هر ماه اپدیت می اد 

فعلا مشکل فرم داره البته lod و لود دور دست بازی خیلی بالاست به همین دلیل و هنوز باید اپتیمایز بشه 

بزرگ ترین مشکل بازی این هست که خیلی گرونه ولی الان که 30 دلار هست بهتره 

شبیه ارما هست و تازه به دنیا امده هیجان بازی بیش از حد بالاست ولی خوب خیلی سخته از دارک سولز هم سختره  =))  =))

http://store.steampowered.com/app/393380/

پیشنهاد 4 از 5 

اما این بازی space engineers

http://store.steampowered.com/app/244850/

الان خیلی مشکل داره ولی من نمی تونم بازیش نکنم 540 ساعت انلاین بودم و 1345 ساعت هم افلاین هر جا برم باید این بازی با من باشه من حتی کانال یوتوبم بر پای این بازی هست و با توجه به مشکلاتی زیادی که داره اما توی 5 تای برتر من هست و همیشه می ماند دلیل اصلیش هم وجود ورک شاپ خیلی بزرگ و عالی این بازی هست الان مفت هست 7.5 دلار 

الان پیشنهاد بکنم بخرید هم بله هم نه بعدا گرون می شه و الان هم مشکل خیلی داره ولی هر هفته دارن اپدیت می کننش و خیلی از مشکلات بر طرف می شه 

اما چرا این بازی 

خوب من از بچگی عاشق ساختن بودم تا به حال 3 تا کیس ساختم پایه میکروفون که 300 تومن بود رو با 20 تومن با ام دی اف ساختم کل دیوار های اتاق نقاشی هست علاقه به ساخت مدل های 3D و ساخت ویدیو دارم کلا از ساخت و درست کردن خوش می امد و از درس بدم می اد و از همه مهم تر دیوانه ی فضا هستم 

و هیچ بازی ای نمی تونه جای این بازی رو برام پر کند 

پیشنهادی اگر پولش رو داری 10 از 5 

اگر پولش نیست 3 از 5 

subnautica 

http://store.steampowered.com/app/264710/

این اخرین بازی مستقلی بود که گرفتم البته 7 تا بازی دیگه توی ویش لیستم هست که فعلا دارم پول جمع می کنم ( 280 پای بتل 1 دادم ) 

این بازی بهترین بازی بقا هست که می توانید الان تهیه کنید حرف نداره و اگر از دریا ها و اقیانوس ها از بچگی ترس دارید این بهترین و ترسناک ترین بازی برای شما می شه 

دلیل ترسناک بودن بازی چیست ؟؟؟

دلیلش این هست که بازی اصلا ترسناک نیست این مغز شما هست که از ندیدن و بی نهایت های اقیانوس می ترسه 

ولی توی بازی ترسناک شما می دانید که قرار هست بترسید 

ترس در این بازی ترسی نیست که شما می شناسید https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C

میزان پیشنهاد 6 از 5 

دقت کنید بازی در ارلی اکسس هست و شامل افت فرم های شدید در هنگام لود بازی هست البته در گرافیک ازمایشی نه در تنظیمات گرافکی عادی 

این بازی هم هر ماه اپدیت های خیلی بزرگی دارد که باعث می شود سیو شما از کار بیفتد 

خوب دوستان این بازی های مستقلی هست که من توی استیم دارم و یک سری هم توی ویش لیست دارم که فردا براتون می نویسم همشون بازی عالی خیلی عالی هست 

من نزدیک به 5 سال هست سعی می کنم بازی های کرکی انجام ندم و با جمع کردن هر ماه 50 برای بازی ها سعی می کن تا جای ممکن بازی های اصل بگیرم و این موضوع باعث شد من با بازی های این گونه اشنا شوم و واقعا بعضی هاشون برای من یکی خیلی بیشتر از بازی های AAA تکراری ارزش دارن البته من ادم خیلی عجیبی هست  =))  =))  =))

کلا توی این سال dlc های fallout 4 رو بازی کردم که اخریش واقعا قشنگ بود ( حتی بهتر از خود بازی ) دی ال سی ویچر رو بازی کردم حرف نداشت و همین هفته ی پیش doom اخ چقدر خاطره برام برگرداند عالی بود 

همین دیگه هیچ بازی AAA نگرفتم ولی بجاش 4 تا بازی مستقل گرفتم که کلا روی هم 200 هم برام تمام نشد و روی هم الان نگاه می کنم 600 ساعت شدن 

علاقه ی شدیدی به بازی های فضایی و ساختنی و بقا و rpg و پلترفی دارم 

توی ps4 هم که کلا فقط یه بازی دارم  journey کلا نمی دونم چقدر بازی کردم ( جالبه اصلا برام انچارتد مهم نبود وقتی اومد دیگه بعد از 17 سال بازی کردن دنبال چیز های متفاوت و جدید هستم نه چیزی که سال ها هست دارن می سازن ) 

ببخشید زیاد حرف زدم سوالی بود من در خدمت هست 

راستی گفتم بازی پلترفی این 3 بازی هم حرف ندارن 

ori and the blind forest

Unravel 

Limbo

INSIDE  

http://store.steampowered.com/app/304430/

لینک به دیدگاه

بازی Elite Dangerous که فرمودید برای هدست های واقعیت مجازی عالیه و اگه اون هدست هارو دارید حتما بگیریدش

این بازی Squad چطور بازی هست؟

از تصاویرش که به نظر میاد باحال باشه

مپش چقدر بزرگه؟

وسایل نقلیه تانک و ... داره؟

inside ه ارزشش خیلیخیلی بالاست

متاش عالی شده بود اگه اشتباه  نکنم 92 بود 

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

فرجام برات یه بازی پیدا کردم  :D

از اونایی که دوست داری  :D

Man O' War: Corsair

شنیدم بازی خوبیه ولی تو ارلی اکسس هست

راستی من یه 13.5 دلار دارم نمیدونم باهاش چی بخرم

کلی بازی خریدم  دیگه نمیدونم چی بگیرم با این 13 دلار  :(

یکی راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

بازی Elite Dangerous که فرمودید برای هدست های واقعیت مجازی عالیه و اگه اون هدست هارو دارید حتما بگیریدش

این بازی Squad چطور بازی هست؟

از تصاویرش که به نظر میاد باحال باشه

مپش چقدر بزرگه؟

وسایل نقلیه تانک و ... داره؟

inside ه ارزشش خیلیخیلی بالاست

متاش عالی شده بود اگه اشتباه  نکنم 92 بود 

ببخشید در جواب دادم سرم خیلی شلوغه کلا وقت نمی کنم به لیون سر بزنم 

اخ گفتی 2 بازی هست که خیلی دوست دارم با VR تجربه کنمشون یکی همین Elite Dangerous و دیگری هم starcitizen از اون جایی که این بازی تا 2 سال دیگه ساختش کامل می شه تا اون موقع هم نسخه های بهتر و همچنین بهتری به بازار می اد امیدوارم htc و valve یک نسخه ی دیگه از vive بزنن که ارزان تر و بهتر باشه و این خرتوپرت هاش هم توش نباشه فقط هدست رو می خوام همین خخخخخخخخ

درباره ی Squad خیلی بازی خاصی هست به شدت سخت و تاکتیکی هست اصلا شبیه بتل یا کلاف نیست خیلی شبیه arma هست اگر از سبک های شبیه ساز خوشتون می اد حتما بگیرید 

با اون 13 دلار هم هم یکی از بازی های بالا یا یکی از این ها رو بگیرید 

Rebel Galaxy

http://store.steampowered.com/app/290300

The Talos Principle

http://store.steampowered.com/app/257510

این بازی یا تخفیف نخورد یا حالا هر چی مهم نیست ریویوها روی Overwhelmingly Positive هست و تریلر و چنتا ویدیو دیدم خیلی جالب به نظر می رسید این بازی توی لیست خریدم هست 

Factorio

http://store.steampowered.com/app/427520

لینک به دیدگاه

اره ارما و insurgency خوراکمه  :D

فکر کنم اینم باید جالب باشه 

گرافیک خوبی هم داره

کی ساختش کامل میشه؟

این بازی رو خریدی یا نه؟

این هدستای واقعیت مجازی رو اشتباه هست خریدشون در این زمان

خیلی هدستای بهتری دارن میان

نمیدونم هدست ps vr با pc هماهنگ هست یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام برات یه بازی پیدا کردم  :D

از اونایی که دوست داری  :D

Man O' War: Corsair

شنیدم بازی خوبیه ولی تو ارلی اکسس هست

راستی من یه 13.5 دلار دارم نمیدونم باهاش چی بخرم

کلی بازی خریدم  دیگه نمیدونم چی بگیرم با این 13 دلار  :(

یکی راهنمایی کنه

اون رو هم میرم ببینم چیه  :D

اون بازی naval action رو گرفتم خیلی خوبه... سرور صلح طلبانه هم داره که کاربرا با هم نمیجنگن بلکه با کشتیهای هوش مصنوعی میجنگن یا مثلا 2-3 نفری در کنار هم با کشتی های دزد دریایی یا دیگر دشمن ها میجنگن....

جالب بود که با کارت 980 نمیشد با تنظیمات اولترا بازی کرد... فریم زیر 45 بود... باید روی High بازی می کردم و آنتی الیازینگ رو هم خاموش میکردم :|

الان بتمن ها قیمتشون خوبه... مثل آرخام سیتی و آرخام اسیلوم و بتمن اوریجین همه 5 دلاری شدن...

لینک به دیدگاه

اون بازی naval action رو گرفتم خیلی خوبه... سرور صلح طلبانه هم داره که کاربرا با هم نمیجنگن بلکه با کشتیهای هوش مصنوعی میجنگن یا مثلا 2-3 نفری در کنار هم با کشتی های دزد دریایی یا دیگر دشمن ها میجنگن....

جالب بود که با کارت 980 نمیشد با تنظیمات اولترا بازی کرد... فریم زیر 45 بود... باید روی High بازی می کردم و آنتی الیازینگ رو هم خاموش میکردم :|

الان بتمن ها قیمتشون خوبه... مثل آرخام سیتی و آرخام اسیلوم و بتمن اوریجین همه 5 دلاری شدن...

یعنی گرافیک بازی بالاست یا بهینه نشده؟

اگه ارزش اون پول رو داره بهم بگو برم بگیرمش با هم یه مولتی بزنیم

لینک به دیدگاه

دوستان این طرح جدید همراه اول خیلی عالی هست ( البته نمی دونم جدید هست یا نه خخخخ ) 

قبلا که شماره ی #2*1000* رو می گرفتم فقط یک گزینه برای انتخاب داشت که 1000 می افتاد برام که از ساعت 2 تا 7 صبح مجانی می شد 

ولی هفته ی پیش یک دفعه دیدم یه گزینه ی دیگه هم اضافه کردن ولی 3000 تومن از ساعت 1 تا 11 صبح با سرعت خیلی بالا یعنی 2.5 مگ در ثانیه دیشب نزدیک به 26 گیگ دانلود کردم چند تا بازی توی استیم و یکسری اپدیت بازی Black Desert 

post-14499-0-00179900-1467708250_thumb.jpg

اون موقعی که ارخام نایت اومد خیلی وضعیتش بد بود توی g2a.com بازی رو همراه با تمام دی ال سی هاش می دادن 25 دلار همون موقع گرفتم بعد یکدفعه بازی رو کشیدن بیرون از استیم تا چند ماه بعد اپدیت دوباره براش اومد من هم اون موقع 780 بود کارتم کلا وضیعت بدی داشت بی خیال شدم بازی نکردم بعد از 6 ماه دوباره گذاشتم دانلود بشه بعد یک دفعه دیدم تمام بازی های بتمن نسخه ی goty رو اضافه کردن به اکانت همین جور مونده بودم نزدیک به 60 دلار کلا می شد :D  خوبی بازی های که بد پورت می شن هم همین هست  :D

لینک به دیدگاه

دوستان این طرح جدید همراه اول خیلی عالی هست ( البته نمی دونم جدید هست یا نه خخخخ ) 

قبلا که شماره ی #2*1000* رو می گرفتم فقط یک گزینه برای انتخاب داشت که 1000 می افتاد برام که از ساعت 2 تا 7 صبح مجانی می شد 

ولی هفته ی پیش یک دفعه دیدم یه گزینه ی دیگه هم اضافه کردن ولی 3000 تومن از ساعت 1 تا 11 صبح با سرعت خیلی بالا یعنی 2.5 مگ در ثانیه دیشب نزدیک به 26 گیگ دانلود کردم چند تا بازی توی استیم و یکسری اپدیت بازی Black Desert 

attachicon.gifSubnautica_Character.JPG

اون موقعی که ارخام نایت اومد خیلی وضعیتش بد بود توی g2a.com بازی رو همراه با تمام دی ال سی هاش می دادن 25 دلار همون موقع گرفتم بعد یکدفعه بازی رو کشیدن بیرون از استیم تا چند ماه بعد اپدیت دوباره براش اومد من هم اون موقع 780 بود کارتم کلا وضیعت بدی داشت بی خیال شدم بازی نکردم بعد از 6 ماه دوباره گذاشتم دانلود بشه بعد یک دفعه دیدم تمام بازی های بتمن نسخه ی goty رو اضافه کردن به اکانت همین جور مونده بودم نزدیک به 60 دلار کلا می شد :D  خوبی بازی های که بد پورت می شن هم همین هست  :D

طرحش که عالیه واقعا

من توی تقریبا 2 ساعت یکم کمتر 7 گیگ دانلود کردم

فقط بدیش اینه که محودیت حجم تا 30 گیگ داره که همونم فوق العاده هست

3 تومن 30 گیگ

کلا با بتمن حال نمیکنم

رفتم   payday2 با تمام dlc هاش خریدم :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی گرافیک بازی بالاست یا بهینه نشده؟

اگه ارزش اون پول رو داره بهم بگو برم بگیرمش با هم یه مولتی بزنیم

هم گرافیکش خوبه چون جزئیات کشتی خوب کار شده .. منتها یه ذره زوم کردن تصویر روی کشتی همانا و افت فریم همانا... حتما باید آنتی الیازینگ ها خاموش باشن

attachicon.gifSubnautica_Character.JPG

کاشکی همه بازیا اول بد پورت بشن بعدش خوب بشن  :D

دیشب هم که سرعت نت بد بود با ایرانسل 4g و نشد همه فایلهاش رو یکجا بگیرم :|

این مال ساعت 5:20 صبح هست که سرعت از "افتضاح کیلوبایت بر ثانیه" بالاخره رسید به 3 مگابایت ....5 گیگ رو قبلا دانلود کرده بودم و از ساعت 2 تا حدود 5:20 صبح  هم فقط 1.5 گیگ دانلود شده بود از بس سرعت بد بود :|

uq93u8fuc44cdqkog9pl_thumb.jpg

سرعت تا ساعت 6:45 فیکس روی 3 مگابایت بود و از 6:45 تا 8 هم میانگین 2.5 و در نهایت 25 گیگ از فایلها دانلود شدن :| عملا دانلود با ایرانسل بین ساعت 2 تا حدود 4 مرده  واسه من :|

سری قبل که مودم ramin9500 رو قرض گرفته بودم از سر ساعت 4 تا 8 صبح سرعتم میانگین 3400 بود :| حالا که خودم خریدم اینطوری شد

پ ن

من بار اولیه که قصد دارم بتمن بازی کنم... تا به حال هیچ نسخه ایش رو بازی نکردم.. از تمامی ابرقهرمانان سبک مارول و ساخته استنلی و... هم متنفرم مخصوصا از همین بتمن   :D  فقط یه تریلر دیدم از پروازش یا بهتره بگم گلاید کردنش خوشم اومد و خریدمش  =))

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

طرحش که عالیه واقعا

من توی تقریبا 2 ساعت یکم کمتر 7 گیگ دانلود کردم

فقط بدیش اینه که محودیت حجم تا 30 گیگ داره که همونم فوق العاده هست

3 تومن 30 گیگ

کلا با بتمن حال نمیکنم

رفتم   payday2 با تمام dlc هاش خریدم :|

درود

اگر من بتونم اونقدر دانلود کنم کلاهم رو میندازم آسمون:|

لینک به دیدگاه

درود

اگر من بتونم اونقدر دانلود کنم کلاهم رو میندازم آسمون :|

اگر کامپیوتر رو از سایت 1 شب تا 11 قبل ظهر روشن بزاری میشه

بلکه سرعت دانلودت پایین باشه :|

هم گرافیکش خوبه چون جزئیات کشتی خوب کار شده .. منتها یه ذره زوم کردن تصویر روی کشتی همانا و افت فریم همانا... حتما باید آنتی الیازینگ ها خاموش باشن

کاشکی همه بازیا اول بد پوت بشن بعدش خوب بشن  :D

دیشب هم که سرعت نت بد بود با ایرانسل 4g و نشد همه فایلهاش رو یکجا بگیرم :|

این مال ساعت 5:20 صبح هست که سرعت از "افتضاح کیلوبایت بر ثانیه" بالاخره رسید به 3 مگابایت ....5 گیگ رو قبلا دانلود کرده بودم و از ساعت 2 تا حدود 5:20 صبح  هم فقط 1.5 گیگ دانلود شده بود از بس سرعت بد بود :|

uq93u8fuc44cdqkog9pl_thumb.jpg

سرعت تا ساعت 6:45 فیکس روی 3 مگابایت بود و از 6:45 تا 8 هم میانگین 2.5 و در نهایت 25 گیگ از فایلها دانلود شدن :| عملا دانلود با ایرانسل بین ساعت 2 تا حدود 4 مرده  واسه من :|

سری قبل که مودم ramin9500 رو قرض گرفته بودم از سر ساعت 4 تا 8 صبح سرعتم میانگین 3400 بود :| حالا که خودم خریدم اینطوری شد

پ ن

من بار اولیه که قصد دارم بتمن بازی کنم... تا به حال هیچ نسخه ایش رو بازی نکردم.. از تمامی ابرقهرمانان سبک مارول و ساخته استنلی و... هم متنفرم مخصوصا از همین بتمن   :D  فقط یه تریلر دیدم از پروازش یا بهتره بگم گلاید کردنش خوشم اومد و خریدمش  =))

فرجام جان من اون عددی که جلوی current  نوشته حدود 12.5 تا 9.5 هست یعنی سرعت دانلودم اونقدر هست؟

اون peak هم نمیدونم چیه اصلا :|

منم تا بحال بتمن بازی نکردم اصلا نمیدونم از کدوم نسخه باید شروع کنم بازی کردنش

راستی download region ت چیه؟

کدوم کشور؟

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

اگر کامپیوتر رو از سایت 1 شب تا 11 قبل ظهر روشن بزاری میشه

بلکه سرعت دانلودت پایین باشه :|

بازم بنظرم ارزش داره :-?

لینک به دیدگاه

بازم بنظرم ارزش داره :-?

ارزشش که واقعا بالاست

حتی پینگ بدی هم ندارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دیشب با نت مخابرات سالانه که دارم زدم دانلود بشه سریه مکس پین رو 10 گیگ حدودا دانلود کردم از استیم تو وقت رایگان... در کل راضیم ... لامصب مکس پین 3، 30 گیگ بود :D ... در نتیجه 3 روز میکشه دانلودش...  ^_^

البته این 3 روز مکس پین 1و 2 رو بازی می کنم دوستان جاتون خالی، خیلی باحاله هنوز که هنوزه، خیلی حال کردم وقتی بازیش بالا اومد...  :x

لینک به دیدگاه

این تاپیک بود نه یکی از دوستان منتظر انتشار Red Dead Redemption روی xbox one بودن که خوب از طریق backwards compatibility بر روی xbone منتشر می شه این جمعه 

http://wccftech.com/red-dead-redemption-releases-xbox-one-via-bc-friday/ 

تو فکر فروش ps4 هستم دلم halo می خواد خیلی اشتباه کردم ps خریدم کسی xbox one دسته 2 داره می خواد رد کنه بگه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...