رفتن به مطلب

انتخاب بین Logitech Z906 یا Z506

ApocalypseNow
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده یک اسپیکر می خواستم برای اتاق و بیشتر برای گیم . از دوستان کسایی که این دو مدل را داشتند لطفا نظرات خودشون را اعلام کنند

Z906 یا Z506

و اینکه مادربورد Rampage IV Black Edition هست که دارای  ROG SupremeFX Black 8-Channel هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه من به جای شما بودم به جای این همه هزینه واسه اسپیکرهای مارک معروف با یک متخصص صدا تماس میگرفتمو از اون فرد اسپیکرمو می خریدم.

من خودم اینکارو 5 سال پیش کردم و اون زمان اسپیکری خریدم که هنوز رو دستش ندیدم تو اسپیکرهای کامپیوتری موجود در بازار.

اگه خواستی میگردم شمارشونو واست پیدا می کنم.

خوش باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میدونید اختلاف قیمت این دو اسپیکر نزدیک 1 میلیونه!؟

خوب کاملاً مشخصه Z906 بهتره ولی بودجه ای که در نظر گرفتید چقدره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

همانطور که دوست عزیزم گفتند اختلاف بین قیمت این دو اسپیکر بسیار زیاده و شما باید بودجتونو مشخص کنید 

خب صد در صد اسپیکر Z906 بهتره اما بنظرم برای گیم تنها ارزش نداره که اینقد هزینه کنید و بیشتر برای کارای دیگه بکار میره اون اسپیکر بنظرم همون z506 رو بگیرین و لذت ببرین قیمتش خیلی خیلی مناسبه 

اما اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید مثل همون مادربردتون بهترین رو انتخاب کنید و همون Z906 رو بگیرین ...

لینک به دیدگاه

درود

ممنون از دوستان . قیمت مهم نیست فقط می خواستم اگر کسی این دو مدل را امتحان کرده . بگه راضی بوده یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر رو برای گیم راضی کننده هستند. اگرچه من در رنج قیمت حدود 300 تومن مدل X530 رو به Z506 ترجیح میدم! بیس عمیق تر و توان بالاتری داره. ولی در مقایسه Z906 با Z506 قابل مقایسه نیست!

برتری های Z906 در مقابل Z506:

توان 500 وات در مقابل 75 وات!

ورودی دیجیتال: هم اپتیک و هم کواکسیال-دیکدر دالبی و DTS

کنسول و ریموت کنترل

لایسنس TXH

کیفیت صدای بسیار بهتر

ساب Z906 قابل مقایسه با ساب Z506 نیست.

به طور کلی Z906 رو با Z5500 یا Edifier S550 مقایسه میکنند نه Z506

لینک به دیدگاه

درود

چرا X530 را به Z506 ترجیح میدین؟

Z5500 که دیگه پیدا نمیشه و Z906 درواقع جایگزین این بود.

در مورد Z906 به نظر خودم واسه اتاق زیادی هست و سابش باعث سردرد میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز من خودم سه سال پیش z5500 گرفتم که اون زمان از نظر قیمت با z906 حدود 200هزار فرقش بود و تنها تفاوتی هم که داشت توی ورودی هاش و چند قابلیت نرم افزاریش بود.

هالا اگه بخوام z906 رو با توجه به z5500 توصیفش کنم:

معرکست ، از نظر میزان صدا که کر کننده است!! من خودم توی یه اتاق 12متری اگه نیم ساعت با صدای 50درصد بهش گوش بدم دیوانه میشم.

کیفیت صداش ، چه صدا روی یک درصد باشه چه روی صد درصد هیچ فرقی توی کیفیتش نداره.

ورودی هاش ، اینم که سه نوع داره:اپتیکال دیجیتال و کواکسیکال.

ولی در آخر اگر اهل صدای زیاد نیستید و بیشتر کیفیت براتون مهمه پیشنهاد میکنم یه اسپیکر میان رده از مارک لاجیتیک بگیرید.

و اگر هم دیدید که کسی میگه که لاجیتک فقط پول مارکش رو میگیره مطمعا باشید که اصلا تو باغ نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چرا X530 را به Z506 ترجیح میدین؟

Z5500 که دیگه پیدا نمیشه و Z906 درواقع جایگزین این بود.

در مورد Z906 به نظر خودم واسه اتاق زیادی هست و سابش باعث سردرد میشه

گفتم در همون پست.بیس Z506 اصلاً خوب نیست! ساختار ساب ووفر حرفه ای نیست.توان اون 75 واته ولی X530 توان 140 وات RMS داره. کیفیت صداشون تقریباً مثل همه ولی تجربه ای که من از هردوشون داشتم Z506 کمی بهتر بود. ولی اگر اهل موسیقی یا بازی با صدای بلد هستید Z506 رو توصیه نمیکنم.

Z5500 چون دیس کانتینیو شده قیمتش به طرز خنده داری افزایش داشته. قیمتش در آمازون به مرز 1300 $ رسیده.

http://www.amazon.com/Logitech-THX-Certified-Digital-Surround-Speaker/dp/B0002WPSBC

یعنی تقریباً 4 برابر Z906 ! پس قطعاً صرفه با Z906 هست.

یکی از مشکلات(از نظر من) اسپیکرهای خوب لاجیتک که لایسنس THX دارند(منظور Z906 و Z5500 و Z623 هست) اینه که تـوییتر ندارند. یعنی مثلاً صدای فرکانس بالا(مثلاً 20کیلوهرتز) بجای اینکه از تـویتر پخش بشه از خود درایوها پخش میشه. همین باعث میشه گوش کردن به سبک های جاز یا بلوز یا راک و سبک های مشابه از این اسپیکرها چنگی به دل نزنه.

در عوض اسپیکر Edifier S550 البته ویرایش جدید که موسوم به Encore هست. هم ساب بهتری داره و هم در پخش موسیقی به نظرم از Z906 بهتر هست. ولی خوب مشکلش نداشتن ورودی های دیجیتال هست.

این هم صرفاً جهت اطلاع. تفاوت ظاهری Edifier S550 معمولی در مقابل Edifier S550 Encore . که تفاوت ظاهری در ساب اونها هست:

معمولی:

post-11166-0-72559900-1396458243_thumb.jpg

مدل Encore :

post-11166-0-34047600-1396458299_thumb.jpg

اما در مورد دردسر شدن ساب در اتاق 12 متری من توصیه میکنم هیچ کدوم از مدل های ذکر شده رو تهیه نکنید. من آخرش مجبور شدم Z5500 رو بدم به یکی از دوستانم چون واقعاً نمیشد ازش توی آپارتمان استفاده کرد.

در صورتیکه نیاز به اسپیکر با کیفیت برای مصارف near field دارید و بیس زیاد هم براتون اهمیت نداره,توصیه میکنم سراغ اسپیکرهای های فای برید . اگر تمایل داشتید بیشتر در این مورد بحث میکنیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اگه کسی خواست من اسپیکرم رو میفروشم:

قیمت: ناقابل (با کاهش 30درصدی) 910دلار معادل 2.730.000هزار تومان

:devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:

لینک به دیدگاه

دوستان اگه کسی خواست من اسپیکرم رو میفروشم:

قیمت: ناقابل (با کاهش 30درصدی) 910دلار معادل 2.730.000هزار تومان

:devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:  :devilish:

چه کاریه.

با این قیمت Sony Muteki میخره آدم، شما رم به زحمت نمیندازه. :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان سلام

از بین این 3 تا اسپیکر کدوم یکی صدا رو بدون اعجواج (منظورم bass بدون تخریب در صدای بلند ) پخش میکنه

Logitech Z623

ادیفایر s550 انکور

یا z906 لوجیتک

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه کاریه.

با این قیمت Sony Muteki میخره آدم، شما رم به زحمت نمیندازه. :laughing:

دوست عزیز شما اگه یه کم دقت کنید میبینید که موضوع ، موضوعه اسپیکر برای pc هستش نه سینما خانوادگی.

اگه بنا بر سینما خانگی باشه که هر چقدر هم بخوای پول بدی بازم گرانترش هست.

دوستان سلام

از بین این 3 تا اسپیکر کدوم یکی صدا رو بدون اعجواج (منظورم bass بدون تخریب در صدای بلند ) پخش میکنه

Logitech Z623

ادیفایر s550 انکور

یا z906 لوجیتک

دوست عزیز اولا به لاجیتک شک نکنین.

دومن اگه مشکل مالی ندارید صد درصد 906رو انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان سلام

Logitech Z623

ادیفایر s550 انکور

یا z906 لوجیتک

Bass هر سه خوبه. ولی z623 در رتبه سوم قرار میگیره. ضمناً دیستورت یا اعجواج در مورد Bass مصطلح نیست. معمولاً از اصطلاح بومی Boomy و مادی Muddy استفاده میشه.بومی یعنی باس خوب.یعنی معمولاً یک اکو برای صداهای محدوده 60 هرتز ایجاد میکنه. مادی یعنی محدوده فرکانس نداره و باس بی کیفیتی هم داره.

به طور کلی S550 محافظ مگنتیک داره و در پخش Bass از لاجیتک سرتره.مدل encore نسبت به مدل معمولی امپ داخلی بهتری داره.با استفاده از امپ گین SNR مدل اینکور حدود 10 دسی بل افزایش داشته.یعنی SNR از محدوده 85 دسی بل در مدل معمولی به محدوده 95 دسی بل رسیده.امپ مدل معمولی tda7294 و tda7296 هست ولی در مدل اینکور عوض شده.نمیدونم دقیقاً از چه امپی استفاده کردن.اصلاً مدل اینکور خیلی جدیده و هنوز توی سایت های خارجی هم برای فروش ندیدم. ولی یکی از کاربران فروم های معتبر خارجی صدا میگفت با Encore کار کرده و خیلی از کیفیتش تعریف میکرد

به طور کلی اگر بخواهیم نقات قوت و ضعف Z906 و S550 رو بررسی کنیم:

Z906 درایوهای بهتری داره. ورودی دیجیتال داره و لایسنس THX

S550 ساب بهتری داره . تـویتر داره . کیفیت ساخت بهتری داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

این مدل اینکور با معمولیش چقدر تفاوت کیفیت صدا داره

من میخوام اسپیکری باشه که تخریب صدا اصلا نداشته باشه یعنی وقتی صداشو بالا می بری صدایی با کیفیت و بدون تخریب بده بهت صدای bass هم خراب نشه با بالا رفتن صدا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکور 10 دسی بل SNR بالاتری داره(البته به صورت حدودی چون دقیقاً هنوز معلوم نیست) SNR بالاتر یعنی حفظ کیفیت و نویز کمتر.

چیزی که شما دنبالش هستید در اسپیکرهای خانگی پیدا نمیکنید! باید از اسپیکرهای مانیتورینگ و به طور کلی سیستم های های فای استفاده کنید. که مباحث و پیچیدگی های خاص خودشون رو دارند(ویژگی,هزینه,ملزومات,سورس,اتاق,چیدمان و حتی برق کشی و غیره)

صدایی که از یک مانیتور Behringer ارزون قیمت 700-800 تومنی که برای مانیتور زیاد هم قابل اعتماد نیست میشنوید از لحاظ حفظ اصالت و کیفیت با هیچکدوم از محصولات ادیفایر و لاجیتک قابل مقایسه نیست! ولی خوب مباحث مانیتورها با اسپیکرهای رومیزی کامپیوتر متفاوته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...