رفتن به مطلب

وای دارم سکته میکنم ......مشکل اساسی با هارد اکسترنال

Mclaren
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود ، به پست قبلی من دقت کردی ؟ تا وقتی ندونی چه مشکلی پیش اومده کار کردن روی هارد داستان سعی و خطا هست و ممکن هست کار رو هم بدتر کنی . ضمن اینکه وقتی طرح مشکل میکنی باید اطلاعات پایه رو رو هم مطرح کنی مثلا مدل دقیق هارد قیرم وری که روش بود فیرم وری که الان روش پروگرام شده یا مثلا وقتی نوشتی روی "هفغتدرصد ارور میدن" دقیقا منظورت چی هست ؟ چه اروری ؟ یه شات اینجا از اون ارور بگذار توضیح بده که تو همون چند درصد چیزی ریکاوری شده و داستان های دیگه ....

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود ، به پست قبلی من دقت کردی ؟ تا وقتی ندونی چه مشکلی پیش اومده کار کردن روی هارد داستان سعی و خطا هست و ممکن هست کار رو هم بدتر کنی . ضمن اینکه وقتی طرح مشکل میکنی باید اطلاعات پایه رو رو هم مطرح کنی مثلا مدل دقیق هارد قیرم وری که روش بود فیرم وری که الان روش پروگرام شده یا مثلا وقتی نوشتی روی "هفغتدرصد ارور میدن" دقیقا منظورت چی هست ؟ چه اروری ؟ یه شات اینجا از اون ارور بگذار توضیح بده که تو همون چند درصد چیزی ریکاوری شده و داستان های دیگه ....

در کامل کردن حرفهای دوستمون، باید گفت که اگه پارتیشن تیبل ها پاک شده باشه خیلی راحت میشه با یک برنامه مثل Partitin Magic یا Pragon Partition Manager یا Easeus partition Master به راحتی تمام اطالاعاتت رو برگردونی...

برای بازیابی اطالاعات با این برنامه های ساده ای که دوستان معرفی کردن در صورتی امکانپذیر هستش که شما اطلاعات جدیدی توی هاردتون نریخته باشید...

و باید بپرسم که بعداز آپدیت کردن فیرم ویر هارد رو دوباره پارتیشن بندی که نکردید یا اطلاعات جدیدی توی اون نریختید؟

لینک به دیدگاه

دوستان.ممنون از پیگیریتون...... نه اطلاعات جدیدی نریختم .... امروز بردم بیرون هارد رو گفتن دویست میگیرن بر میگردونن اطلاعات رو دادم ....اطلاعات رو برگردونه ....ممنون از همه شما.....ممنون از پیگیریتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...