رفتن به مطلب

دیتکت نشدن هارد Segate 1T

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، شب گذشته در حال استفاده از سیستم بودم که یکی از هاردهام که Segate 1T هست، باعث هنگ کردن سیستم می شد، گفتم ریست کنم شاید درست شه، ولی در کمال ناباوری بعد از ریست سیستم، هارد شناسایی نشد، نه توحالت IDE و نه AHCI، روی یک سیستم دیگه هم تست کردم، نمیدونم چه اتفاقی افتاده، خلاصه ی کلام اینه که نیمی از زندگی بنده و اطلاعات حیاتی که داشتم توی اون هارد بود، الان نمیدونم دقیقاً چیکار کنم، راهنمایی بفرمایید.

واقعاً قابل درک نیست که چرا یکسری از دوستان امتیاز منفی به این پست بنده داده اند، امیدوارم این مشکل هرگز براشون پیش نیاد...

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.پارسال دقیقا همین مشکل واسه هارد 500گیگ من پیش اومد.هنگ کرد وداغ هم شده بود.دیگه هم واسه ویندوز قابل شناسایی نبود.چندجاهم بردم ولی نتونستن درستش کنن. بردش سوخته بود و پول یه هارد باید میدادم واسه تعمیر.فکرمیکنم باید بیخیالش بشی.متاسفم واسه خبرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل دقیق رو میفرمائید

کابل ها رو چک کردید ؟

امیدوارم مدل ST1000DM003 نباشه

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

سلام مجدد، نخیر جناب رمضانی، اون سریال نیست، اینه:

ST31000528AS

Firmware: CC37

یه هارد داشتم با همین سریال ولی فیرمورش فرق می کرد CC38 بود، زدم روش، روشن کردم دیدم یه صدای خیلی ریز میده خاموشش کردم، و دیگه وصلش نکردم. با 4 تا سیستم دیگه هم تست کردم، ولی دقیقاً مشکل همونه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.پارسال دقیقا همین مشکل واسه هارد 500گیگ من پیش اومد.هنگ کرد وداغ هم شده بود.دیگه هم واسه ویندوز قابل شناسایی نبود.چندجاهم بردم ولی نتونستن درستش کنن. بردش سوخته بود و پول یه هارد باید میدادم واسه تعمیر.فکرمیکنم باید بیخیالش بشی.متاسفم واسه خبرم.

بستگی داره تا اطلاعاتت تا چه حد برات اهمیت داشته باشن، پول یه هارد که خوبه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود، تو 8AS ها 500 گیگ رو روی آخرین فیرمور آپدیت کردم جالب این بود که هاردی که سیستم دیتکت میکرد رو از کار انداخت . باید با فیرم ور خودش با یه برد دیگه تست کنی . البته اگر اطلاعات برات مهم هست حتما ببر مرکز بازیابی چون احتمال اینکه موتوری هم ایراد داشته هست . اگر ارزش هزینه بالا نداشت و خواستی خودت کاری انجام بدی میتونی پلاتر هاش رو با هارد دیگه از همون مدل تعویض کنی ویدئو این کار پست شده تو فروم جستجو کن .

لینک به دیدگاه

درود، تو 8AS ها 500 گیگ رو روی آخرین فیرمور آپدیت کردم جالب این بود که هاردی که سیستم دیتکت میکرد رو از کار انداخت . باید با فیرم ور خودش با یه برد دیگه تست کنی . البته اگر اطلاعات برات مهم هست حتما ببر مرکز بازیابی چون احتمال اینکه موتوری هم ایراد داشته هست . اگر ارزش هزینه بالا نداشت و خواستی خودت کاری انجام بدی میتونی پلاتر هاش رو با هارد دیگه از همون مدل تعویض کنی ویدئو این کار پست شده تو فروم جستجو کن .

باید همینکار رو انجام بدم، حالا که بازار تعطیله، باشه شنبه ان شاء الله راه می افته، هارد بغیر از اون یکی که خودم داشتم و تست کردم، ندارم.

لینک به دیدگاه

دوستان با خاک یکسان شدم.

گویا مشکل بیشتر از اون چیزیه که دوستان حدس زده بودند، هم برد مشکل داشته هم برای سیلندرها مشکل بوجود اومده، رسماً نمیدونم چیکار کنم، تعمیرگاه که آب پاکی رو ریخت روی دستم، دیگه به نظرتون چیکار می تونم بکنم؟

یه هارد دارم دقیقاً با همین سریال ولی با فیرموز متفاوت، البته اینی که به فنا رفت CC37 هست ولی اینی که دارم CC38 هست، بنظرتون تعویض پلاترهاشون جواب میده؟

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

دوستان با خاک یکسان شدم.

گویا مشکل بیشتر از اون چیزیه که دوستان حدس زده بودند، هم برد مشکل داشته هم برای سیلندرها مشکل بوجود اومده، رسماً نمیدونم چیکار کنم، تعمیرگاه که آب پاکی رو ریخت روی دستم، دیگه به نظرتون چیکار می تونم بکنم؟

یه هارد دارم دقیقاً با همین سریال ولی با فیرموز متفاوت، البته اینی که به فنا رفت CC37 هست ولی اینی که دارم CC38 هست، بنظرتون تعویض پلاترهاشون جواب میده؟

عزیز واقعا متاسفم. :( :(

احتمالا این اخرین تیر تو ترکش باشه.دوستان نظری ندارن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود با تاسف

اون اول فرمودید  باعث هنگ کردن سیستم میشد؟!چرا؟مگه از اول مشکل داشته؟فریمور چیزی براش آپدیت نکرده بودید؟

لینک به دیدگاه

سلام، والا چی بگم، نخیر، مشکلی نداشته، در حال کار بوده، با HD Tune هم ازش Full Test گرفتم، اما هیچ Damage ی مشاهده نشد، مشکل از پلاترها نباید باشه، مشکل از همون فیرمور هست، تعمیرگاه گفت فیرمورش پریده درست می شه، بعد از دو روز که مراجعه کردم گفت توی باکس هارد هم یه سری چیپ هست اونها مشکل پیدا کردن، یه هارد با همون مشخصات و سریال ولی فیرمور متفاوت دارم، میبرم یه جای دیگه درستش کنند، کماکان امیدوارم.

فعلاً که کل زندگی ما رفته روی Pause، تازه شانس آوردم از اون فولدر نرم افزار حسابداری بک آپ گرفته بودم توی یه هارد دیگه و کاملاً بروز بود، وگر نه که الان کل زندگی Stop میشد.

یه جایی رو پیدا کردم به جای پارسه، دوستان توی تهران آدرس تعمیرگاه تخصصی ندارند؟

خودم برده بودمش علاالدین پیش یکی از دوستان دوستانمون، فکر کنم واحد 219 اگر اشتباه نکنم.

لینک به دیدگاه

دوستان، تعمیرات تخصصی هارد، در حد تعویض پلاتر ها آشنا ندارید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...