رفتن به مطلب

مشاوره برای سیستم حرفه ای گیمینگ تا 6 ملیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

بهترین سیستم گیم و بازی با بودجه 6ملیون چی میتونم بخرم(فقط کیس)

مانیتورم فول اچ دیه. شاید در آینده خواستم از 3 مانیتور استفاده کنم

لینک به دیدگاه

این سیستم، اگر بخوایم خیلی به کارت گرافیک توجه ویژه ای کنیم، سیستم خوبیه.

اما می تونید کارت رو 780 انتخاب کنید. در عوض پردازنده به کور آی 7 تغییر کنه، اس اس دی و کولر هم خریدرای کنید.

ضمناً در صورت استفاده از سه مانیتور، به دلیل افزایش رزیولیشن، با افت فریم مواجه خواهید شد که در اون صورت، توصیه می کنم کارت گرافیک رو SLI کنید. این پتانسیل در سیستم زیر برای شما محیاست. اما در کل من سیستم فوق رو که در لینک گذاشتم، بیشتر می پسندم تا سیستم پایین رو!

چون تفاوت قیمت 900 هزار تومانی دو کارت 780 تی آی و 780، به اندازه ی این مبلغ، توجیه پذیر نیست به نظرم.

7748532108.png

ویرایش شده توسط Hessam II
لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما

واتر کولر رو بنده اشتباه انتخاب کردم میتونید این یکی رو مد نظر قرار بدید

http://lioncomputer.ir/product/3626/ThermalTake%20Water%202.0%20Performer%20AiO%20Liquid%20Cooler/

post-12316-0-67186200-1398102166_thumb.jpg

ویرایش شده توسط RezaYa_67
لینک به دیدگاه

کولر اچ 100 که به کیس ایکس7 نمی خوره دوست عزیز...!
لینک به دیدگاه

اما دوستان نصب کردن تو تاپیک عکسهای کیس و سیستمهای کاربران  موجوده

لینک به دیدگاه

اما دوستان نصب کردن تو تاپیک عکسهای کیس و سیستمهای کاربران  موجوده

لینک رو لطف کنید...

لینک به دیدگاه

لینک رو لطف کنید...

حق با شماست و بنده اشتباه متوجه شدم.......

لینک به دیدگاه

من هم 6 تومن دارم میخوام یه کیس بخرم چند جا رفتم این بهترین پیشنهادی که دارم

80750748898382263394.png

میتونی رم رو ارزون تر ورداری یا این که یه گرافیک ارزون تر ورداری و تا ماه آخر تابستون صبر کنی تا گرافیک های DX12 بیاد هم سری 700 افت قیمت میکنه هم DX12 یه چیز دیگه است و این که میتونی 4770 معمولی برداری که 100 تومن ارزون تر هست ولی دیگه اورکلاک نمیتونی بکونی.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

داداش قربونت یه ماه دیگه سری haswell refresh وارئ بازار ایران میشه اونا خیلی نسبت به این سری بهترن و خنک تر

تازه به قول رفیقمون هم dx12 که اومده دیگه گرافیکای جدید قیمتشون مشه یک دهم!!!!!!!!!!

منم خواسیتم سیستم مث شما ببندم ولی صبر کنی بهتره

لینک به دیدگاه

دوستان؛ در مورد ورود کارت های گرافیک تحت نسخه DirectX 12 لازم است اطلاع رسانی کنم: نزدیک ترین زمانی که کارت گرافیکی با پشتیبانی از نسخه ی DirectX 12 به بازار کشور ما عرضه خواهد شد، تا قبل از تابستان 1393 خواهد بود. آن هم 2-3 غول کارت گرافیک رفرنس با قیمت های بیش از 4 میلیون موجود خواهند شد!

سایر کارت های ارزان تر و سطح پایین تر، به طور حتم تا اواخر سال 2014 و اوایل سال 2015 به بازار کشور ایران عرضه نخواهند شد!

اگر توانایی منتظر ماندن تا زمان فوق الذکر را دارید، که فبح المراد!

اما در غیر اینصورت به قول معروف شکم خود را صابون نزده و معطل DirectX 12 نباشید و بیش از حد هم به بزرگنمایی DirectX 12 نپردازید!

انشالله در سری کارت های 800 انویدیا شاهد این نسخه خواهیم بود که همزمان با پردازنده های بردول و رم های دی دی آر 4 عرضه میشه!

رسماً به سال 2015 امید داشته باشید برای اینکه همه ی این موارد رو یکجا تجربه کنید! تا اون موقع، هاسول رفرشی که هنوز نیومده، به ملکوت علا خواهد پیوست! ;)

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر فقط برای بازی بخوای نیازی نیست 6 تومن پول سیستم بدی

با یک کانفیگ 3تومنی هم میتونی به بهترین نحو بازی رو اجرا کنی طوری که تفاوت از 3 تومن تا 6 تومن محسوس نیست

مثلا شما اگه یه دونه 290 هم بذاری تفاوتی تو بازی حس نمی کنی نسبت به وقتی 2 تا 780 بذاری

لینک به دیدگاه

من این سیستم را دارم میخام بفروشم کلا 6 ماه کارکرده کسی خاست بسم الله

مین:

MAXIMUS VI EXTREME

رم:

HyperX Memory - Beast

باس 2400 و دو تا 4 گیگ

cpu:

4770k

کولر:

h100i

کیس:

hafx

هارد:

1 ترا بلک

گرافیک:

asus 770 gtx dc2

پاور:

885 گیمینگ

رایتر:

پلکستور

مانبتور:

aoc e2243fw2k

و......

قیمت 6 تون میدم

09195875670

ویرایش شده توسط f22raptor
لینک به دیدگاه

با یک کانفیگ 3تومنی هم میتونی به بهترین نحو بازی رو اجرا کنی طوری که تفاوت از 3 تومن تا 6 تومن محسوس نیست

مثلا شما اگه یه دونه 290 هم بذاری تفاوتی تو بازی حس نمی کنی نسبت به وقتی 2 تا 780 بذاری

دوست خوبم،

برای سیستم بازی تا 10 میلیون تومن هم خرج کنی ولخرجی به حساب نمیاد.

در زمین و آسمان هیچ سیستم 3 میلیونی وجود ندارد که بتواند بازی ها را به بهترین نحو اجرا کند.

پیشنهاد میکنم پیش از دادن مشاوره سیستم به کسی مطالعه ی بیشتری در زمینه ی سخت افزار داشته باشید.

لینک به دیدگاه

بس خرید 780 عقلانی تر از خرید 780ti هست؟به نظر شما به جای i7 i5 بردارم بدش رممو 16 کنم بهتر نیست؟چقدر تاثیر می زاره تو بازی؟

لینک به دیدگاه

بس خرید 780 عقلانی تر از خرید 780ti هست؟به نظر شما به جای i7 i5 بردارم بدش رممو 16 کنم بهتر نیست؟چقدر تاثیر می زاره تو بازی؟

بله تفاوت قیمت اون دوتا گرافیک زیاده اما قدرتشون اونقدر تفاوت نداره و 780 معمولی پیشنهاد میشه

i7 و i5 توی بازی تفاوتی نداره فعلا

رم هم  8گیگ واسه بازی کافی هست فعلا و در کل تاثیری نداره اگه  16 بگیرین

فقط رم رو حتما 2x4 بگیرید.

لینک به دیدگاه

دوست خوبم،

برای سیستم بازی تا 10 میلیون تومن هم خرج کنی ولخرجی به حساب نمیاد.

در زمین و آسمان هیچ سیستم 3 میلیونی وجود ندارد که بتواند بازی ها را به بهترین نحو اجرا کند.

پیشنهاد میکنم پیش از دادن مشاوره سیستم به کسی مطالعه ی بیشتری در زمینه ی سخت افزار داشته باشید.

لول....

خوبه من خودم اینجا ۵ تا گرافیک گذاشتم برای فروش

فکر کنم اون موقع که‌من مقاله ی سخت افزاری می نوشتم تو pc7 شما درس تصمیم کبری بودی عزیز

عزیز شما با این کانفیگ میتونی به راحتی و بالای ۶۰ فریم تمام بازی ها رو اجرا کنی

وقتی اینجا هیچ کس مانیتور بالای ۱۹۲۰×۱۰۸۰ نداره من نمیدونم چرا یه عده فکر می کنن گرافیک 4k باید بخرند

Cpu : intel i3 4130 1150

400T

در راستای اینکه مالتی ترد بودن هیچ دردی رو تو بازی دوا نمی کنه همین پردازنده ی ۲ هسته ای و ۴ ترد برای بازی بسیار مناسبه فرکانس مهمه که فرکانسش بالاست این CPU

MB : Asrock H87 Fatality Performance

400T

وقتی برای بازی نیازی به مادربردهای OC و Extreme نیست بهترین انتخاب یه مادربرد میدرنج هستش.مادربردهای سری فتالیتی اساسا گیمینگ و تحت لایسنس فتالیتی هستند.

همین مادربرد ۲ تا گرافیک رو کراس فایر X ساپورت میکنه

۶ تا ساتا ۳ و ۴ تا USB 3.0 داره

چیپ ساند اختصاصی روی برد داره

و HDMI- IN هم داره

Ram: 4×4 GB Kingstone hyperX beast 2400

600T

رم هم با این فرکانس و این قیمت چیزی بهتر از کینگستون گیر نمیاد

Power: Topower Fatality 650 Watt 80 plus gold

250T

این پاور ۸۰ پلاس گلد هستش و تو هم رده ی قیمت این هیچ پاور ۸۰ پلاس سیلوری هم نمیشه خرید

ضمن اینکه طراحی فتالیتی با مادربرد ست هستش

Hard: Optional but Toshiba 500 GB SATA III High Speed

150T

هارد انتخابش بسته به نیاز هست ولی اگه برای صرف بازی بخواید هاردهای توشیبا نسل جدیدش سرعت رید و رایت خیلی بالایی داره و از سیگیت و وسترن های حجم پایین خیلی بهتره

Case:ThermalTake Case Commander MS-II

170T

کیس هم سلیقه ای هستش ولی طبیعتا این کیی ترمالتیک هرچی نباشه از این گرین های آشغال بهتره جنس بدنش

تا اینجا شد ۲ تومن

VGA : Sapphire r9 290 Used

1300T

Or

Gigabyte GTX770 windforce 3x

1200T

میشه با ۱۳۰۰ کارت گرافیک 290 کارکرده خرید که پیکسل ریت بالایی داره و حجم مموری بالا

میشه ۷۷۰ گیگا آکبند خرید که اونم پیکسل ریت خوبی داره اما به ۲۹۰ نمیرسه طبیعتا گیگابایت هم سری تریپل فنش کولینگ خیلی خوبه داره

لینک به دیدگاه

دقيقا براي بازي ٣ ميليون كافي هست. مگر اين كه پيكسل هاي صفحه به هر طريقي از FullHD بيشتر شه. يا با مانيتور 4k يا با تعداد بيشتر از ١ مانيتور. كلا تو بازي در درجه ي اول گرافيك و بعد حداقل رم ٨. بقيه قطعات تاثيري زيادي تو بازي ندارند.
لینک به دیدگاه

لول....

فکر کنم اون موقع که‌من مقاله ی سخت افزاری می نوشتم تو pc7 شما درس تصمیم کبری بودی عزیز

وقتی اینجا هیچ کس مانیتور بالای ۱۹۲۰×۱۰۸۰ نداره من نمیدونم چرا یه عده فکر می کنن گرافیک 4k باید بخرند

400T

در راستای اینکه مالتی ترد بودن هیچ دردی رو تو بازی دوا نمی کنه همین پردازنده ی ۲ هسته ای و ۴ ترد برای بازی بسیار مناسبه فرکانس مهمه که فرکانسش بالاست این CPU

400T

وقتی برای بازی نیازی به مادربردهای OC و Extreme نیست بهترین انتخاب یه مادربرد میدرنج هستش.مادربردهای سری فتالیتی اساسا گیمینگ و تحت لایسنس فتالیتی هستند.

و HDMI- IN هم داره

600T

250T

این پاور ۸۰ پلاس گلد هستش و تو هم رده ی قیمت این هیچ پاور ۸۰ پلاس سیلوری هم نمیشه خرید

150T

هارد انتخابش بسته به نیاز هست ولی اگه برای صرف بازی بخواید هاردهای توشیبا نسل جدیدش سرعت رید و رایت خیلی بالایی داره و از سیگیت و وسترن های حجم پایین خیلی بهتره

170T

کیس هم سلیقه ای هستش ولی طبیعتا این کیی ترمالتیک هرچی نباشه از این گرین های آشغال بهتره جنس بدنش

تا اینجا شد ۲ تومن

1300T

Or

1200T

میشه با ۱۳۰۰ کارت گرافیک 290 کارکرده خرید که پیکسل ریت بالایی داره و حجم مموری بالا

میشه ۷۷۰ گیگا آکبند خرید که اونم پیکسل ریت خوبی داره اما به ۲۹۰ نمیرسه طبیعتا گیگابایت هم سری تریپل فنش کولینگ خیلی خوبه داره

داداشم به حساب خودتون این که شد 3.200؟! حالا که قراره از بودجه بیشتر بشه چرا 200 تومن بیشتر؟ و مثلا" نه 1 میلیون بیشتر؟

بعد گرافیک دست دوم پیشنهاد میدی؟؟

وقتی برای Core i3 و H87 رم فرکانس 2400 میبندی چطوری روی 2400 تنظیمش میکنی؟

بعد برای گرافیک 770 پردازنده ی 4130 به نظرتون ضعیف نیست؟

GTX 770 میتونه تو کرایسیس 3 بهتون تو FHD حدود 60 فریم بده؟

البته تنها موردی که در پست شما بود و منم باهاش موافق بودم اینه که من هنوز سر همون تصمیم کبری هستم. انشاالله از شما یاد میگیریم کم کم پله های ترقی رو یکی یکی بریم بالا. o:-)

با توجه به اینکه اینجا تاپیک شخص دیگریست دیگر به این بحث ادامه نمیدم.

دقيقا براي بازي ٣ ميليون كافي هست. مگر اين كه پيكسل هاي صفحه به هر طريقي از FullHD بيشتر شه. يا با مانيتور 4k يا با تعداد بيشتر از ١ مانيتور. كلا تو بازي در درجه ي اول گرافيك و بعد حداقل رم ٨. بقيه قطعات تاثيري زيادي تو بازي ندارند.

بله درست میفرمایید حق با شماست.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

لول....

400T

400T

و HDMI- IN هم داره

600T

250T

150T

170T

تا اینجا شد ۲ تومن

1300T

Or

1200T

داداشم به حساب خودتون این که شد 3.200؟! حالا که قراره از بودجه بیشتر بشه چرا 200 تومن بیشتر؟ و مثلا" نه 1 میلیون بیشتر؟

بعد گرافیک دست دوم پیشنهاد میدی؟؟

وقتی برای Core i3 و H87 رم فرکانس 2400 میبندی چطوری روی 2400 تنظیمش میکنی؟

بعد برای گرافیک 770 پردازنده ی 4130 به نظرتون ضعیف نیست؟

GTX 770 میتونه تو کرایسیس 3 بهتون تو FHD حدود 60 فریم بده؟

البته تنها موردی که در پست شما بود و منم باهاش موافق بودم اینه که من هنوز سر همون تصمیم کبری هستم. انشاالله از شما یاد میگیریم کم کم پله های ترقی رو یکی یکی بریم بالا. o:-)

با توجه به اینکه اینجا تاپیک شخص دیگریست دیگر به این بحث ادامه نمیدم.

بله درست میفرمایید حق با شماست.

برادر FSB 4130 با FSB 4770K فرقی نمیکنه و 1600 هستش و هر CPU بذاری درنهایت باید از پروفایل XMP فرکانس بالاتر از 1600 رو فعال کنی

کرایسیس 3 هم توی رزلوشن فول اچ دی با 45 فریم روی 4xAA اجرا میشه

که با GTX titan هم ۵۱ فریم اجرا میکنه

عقلانی نیست به خاطر یه بازی که اصلا تفاوتی توش محسوس نیست ۲ میلیون پول بیشتر بدی که ۱۰ فریم بیشتر بگیری

اون ۹۹ درصد بازی های دیگه رو نمیگی که هیچ تفاوتی نخواهند داشت

ببینید الان PS4 که یک کنسول بازی هستش GPU اش پیکسل ریتش حدود ۳۰ هستش و بازی ها رو هم ۶۰ فریم اجرا میکنه

وقتی بازی ساز داره با این استاندارد بازی رو میسازه من ۴ وی 780ti رو SLI کنم و پیکسل ریت ۲۰۰ داشته باشم برای بازی که اساسا با اون استاندارد بالا ساخته شده چه تاثیری داره؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

برادر FSB 4130 با FSB 4770K فرقی نمیکنه و 1600 هستش و هر CPU بذاری درنهایت باید از پروفایل XMP فرکانس بالاتر از 1600 رو فعال کنی

عقلانی نیست به خاطر یه بازی که اصلا تفاوتی توش محسوس نیست ۲ میلیون پول بیشتر بدی که ۱۰ فریم بیشتر بگیری

ببینید الان PS4 که یک کنسول بازی هستش GPU اش پیکسل ریتش حدود ۳۰ هستش و بازی ها رو هم ۶۰ فریم اجرا میکنه

وقتی بازی ساز داره با این استاندارد بازی رو میسازه من ۴ وی 780ti رو SLI کنم و پیکسل ریت ۲۰۰ داشته باشم برای بازی که اساسا با اون استاندارد بالا ساخته شده چه تاثیری داره؟

اینکه بخاطر یه بازی عقلانی نیست 2میلیون بیشتر بدی درسته ولی نگاه به اینده چی میشه؟ بعضیها کلا دوست دارن یه سیستم ببندن تا چند سال دیگه دست بهش نذارن ونیازهاشونو واسه گیم برطرف کنه نه اینکه دوباره چندوقت دیگه مشاوره واسه سیستم بهتر+ پیدا کردن مشتری واسه قطعات دست دومشون

لینک به دیدگاه

میشه یه لینک از مادربرد مورد نظر بدید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز به نظرم کامپیوتر زغال باشه ولی اس اس دی داشته باشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

میشه یه لینک از مادربرد مورد نظر بدید؟
http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20H87%20Performance/

لینک به دیدگاه

شما که اینقدر حرفه ای هستین چطور رم با باس 2400 رو روی مادربردی که تا باس 1600 ساپورت میکنه پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

شما که اینقدر حرفه ای هستین چطور رم با باس 2400 رو روی مادربردی که تا باس 1600 ساپورت میکنه پیشنهاد میدین؟

Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 1.3 / 1.2

خب اینطوری باشه که همه ی مادربردهای عالم 1600 بیشتر ساپورت نمیکنن

گفتم که دیفالت هر مادربردی FSB 1600 CPU رو ساپورت میکنه

برای فرکانس های بالاتر از اورکلاک پایدار پروفایل XMP باید استفاده بشه

من همین مادربرد رو داشتم و XMP داشت و مشکلی نبود

در خونه پر قضیه میشه Asrock z87 killer خرید که فقط ۱۵۰ تومن فرق داره با H87 و باز هم ۳ میلیون رو ۱۰ میلیون نمیکنه

کل قطعاتی که گفتم مجموعش شد ۲ تومن برای گیم کاملا مناسب و کافی هستش

فرق اساسی قیمت برای کارت گرافیک هستش فقط

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...