رفتن به مطلب

همکاری و کمک برای ساخت و دستکاری مراحل یک شبیه ساز

Hamid . SHahan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان
هرکسی از دوستان عزیزمون که تخصص یا تجربه ی رمزگشایی و یا ه ک بازی ها رو دارند و یا حتی کارهای ساده تر رو انجام دادند مثل تغییر صداهای بازی و ... لطفا کمک کنند
من یه بازی شبیح سازی دارم که خیلی کمیابه
این بازی ساخت 2009 هست ولی متاسفانه هنوز توی ایران مطرح و معرفی نشده
این بازی تقریبا کدهای باز داره و یه مقدار خودم ه ک کردم و دستکاریش کردم ولی مشکل اصلی من با صدای بازی هست و یک مرحله ی ان که با ارور کرش میشه این بازی ساخت ژاپن هست و من میخوام به فارسی دوبله کنمش
اما اول اینکه مرحله ی اضافه شده ساخت کره وقتی روش سوار میشه بازی بعد از 3دقیقه توی مرحله کرش میشه
دوم اینکه صداهای بازی یه فرمت خاصی داره که وقتی یه صداهای دیگه جایگزین صداش میکنم توی بازی اون صدا اجرا نمیشه
تا جایی که فهمیدم بیت ریت صدا فرق میکنه ولی نمیدونم چجوری صدای جایگزین خودم رو به همون بیت ریت تبدیل کنم
ممنون میشم دوستان کمک کنند

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی در مورد صداهای کد شده نمیدونه
من چند نمونه از صدا رو برای دوستان میزارم
ببینید با چه برنامه ای میشه صدا رو به این حالت تبدیل کنیم؟
پیوست:
config_voice_ca.wav
climb_and_maintain.wav
after_passing_JULIETT.wav

صداها در حالت عادی با برنامه های معمول پلیر عادی پخش میشه ولی یه فرقی توی بیت ریت اینها هست که وقتی با صدای دیگه ای جایگزین میشن دیگه تو بازی پخش نمیشه

لینک به دیدگاه

دوستان کوچک ترین کمکی بکنن بعد از پایان ادیت بازی یک نسخه کامل رایگان ادیت شده بهش میدم و درصورت سود دهی یک مبلغی رو بصورت هدیه به دوستانمون پرداخت میکنم

موارد کمک:

1- دستکاری و پیدا کردن باگ مرحله ی اضافه شده کره ای (مرحله ای که باعث کرش شدن بازی میشه)

2- کمک برای ساخت یک سریال نامبر معتبر که فقط روی یک سیستمpc برای هر بازی کار بکنه و ساخت فایل نصب ست آپ برای بازی (جهت جلوگیری از کپی و دانلود و رایت) جهت فروش شبیه ساز

3- اضافه کردن دموی خودمون ابتدای اجرای شبیه ساز (که با 3d max , afterEfect ساخته شده)

4- تغییر صدا ها و جایگزین کردن صداهای مورد نظر

5- کسی که به زبان ژاپنی مسلط باشه برای دوبله ی بهتر

لینک به دیدگاه

سلام امیر جان خسته نباشید. من که چیزی در این مورد نمیدونم ولی واقعا کار زیبایی دارید انجام میدید :clapping:  :clapping:  :clapping: .منتظر انتشار این بازی هستم 

موفق باشید @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود ، خودت با چی هک و دستکاریش کردی ؟ از دیباگر استفاده کردی ؟ کدوم دیباگر ؟

پیدا کردن منبع باگ ها که باعث کرش میشن نیاز به دیباگ داره بسته به برنامه نویسی و سیستم فایل ها باید دیباگر استفاده کنی .

برای ساخت سریال و لاک کردنش روی یه سیستم میتونی از ابزار های قفل گذاری که روی فایل های اجرایی ( کامپایل شده ) هم قفل گذاری میکنند استفاده کنی مثل آرمادیلو و .... تو نت جستجو کن .

برای دمو میتونی دمو خودت رو به فایل exe تبدیل کنی و با فایل exe اصلی گیم جوین کنی این راحت ترین کار هست راه های زیاد دیگه هم هست .

در مورد صدا باز هم باید از دیباگر استفاده کنی تا متوجه تفاوت ها بشی موضوع میتونه ساده باشه یا برعکس مثلا ممکن هست تو فایل های صدا یک امضا خاصی باشه مثلا کلمه game بصورت متن ساده تو فایل صدا باشه یا اینکه فایل هدر خاصی داشته باشه و ... و این تو کد بازی چک بشه ...

لینک به دیدگاه

سلام امیر جان خسته نباشید. من که چیزی در این مورد نمیدونم ولی واقعا کار زیبایی دارید انجام میدید :clapping:  :clapping:  :clapping: .منتظر انتشار این بازی هستم 

موفق باشید @};-  @};-  @};-

قربونت داداش حتما اگر بتونم اخرش یه دانلود اختصاصی برای بچه های لیون میزارم

به شرطی که بتونم بازی رو ببندم تا کپی خور و کد باز نباشه

درود ، خودت با چی هک و دستکاریش کردی ؟ از دیباگر استفاده کردی ؟ کدوم دیباگر ؟

پیدا کردن منبع باگ ها که باعث کرش میشن نیاز به دیباگ داره بسته به برنامه نویسی و سیستم فایل ها باید دیباگر استفاده کنی .

برای ساخت سریال و لاک کردنش روی یه سیستم میتونی از ابزار های قفل گذاری که روی فایل های اجرایی ( کامپایل شده ) هم قفل گذاری میکنند استفاده کنی مثل آرمادیلو و .... تو نت جستجو کن .

برای دمو میتونی دمو خودت رو به فایل exe تبدیل کنی و با فایل exe اصلی گیم جوین کنی این راحت ترین کار هست راه های زیاد دیگه هم هست .

در مورد صدا باز هم باید از دیباگر استفاده کنی تا متوجه تفاوت ها بشی موضوع میتونه ساده باشه یا برعکس مثلا ممکن هست تو فایل های صدا یک امضا خاصی باشه مثلا کلمه game بصورت متن ساده تو فایل صدا باشه یا اینکه فایل هدر خاصی داشته باشه و ... و این تو کد بازی چک بشه ...

بسیار ممنون

جامع و تخصصی فرمودین

اما میدونید که برای ساخت یه بازی حتی معمولی و سطح پایین نیاز به چند نفر برای قسمت های مختلفش وجود داره

حالا در مورد سوالتون

کدهای بازی بسیار ساده هستند ولی کلا این گیم ازمایشی بوده و خود ژاپنی ها از طریق سایت از کاربراشون برای تکمیلش کمک گرفته بودن تا همینجا رو بسازن به طوری که تونستم با کمک سایتش که زبون ژاپنی بود بفهمم کدوم کد مال کدوم قسمته

من تونستم تمام مراحل پیشفرض بازی رو ه ک کنم با ترکیب برنامه هایی مثل: HxD و Quick Memory Editor و Cheat Engine و ArtMoney SE v7.17

من تونستم با دستکاری 1مرحله و مپ نسخه کره ای و دستکاری نسخه ژاپنی(اصلی) و دستکاری منوی ناقص ساخته شده توسط یه امریکایی به زبان انگلیسی که بیشتر نتونسته بود بسازه و مخلوط اینا یه نسخه بسازم که منوی انگلیسی داره و دارای هردو مپ ژاپنی و کره ای در کنار هم باشه

اگر شما امادگیتون برای کمک کامل رو اعلام کنید میتونم نسخه ای که خودم فعلا ساختم رو بهتون بدم برای انجام کارهای بعدی

درمورد صداش توی نرم افزار کول ادیت دیدم که بیت ریت صدا فرق داره

حالا باید کدهای صدا رو چک کنم ببینم امضا داره یا نه

خبر بدین لطفا

لینک به دیدگاه

الان سه تا مشکل داریم

1- وقتی با منوی انگلیسی وارد بازی مپ کره ای میشم تمام نوشته ها و تنظیمات روی صفحه ی بازی به صورت کادر خالی درمیاد

2- تغییرات صدای بیسیم های مختلف بازی به زبان فارسی

3- مشکل کرش شدن مپ کره ای بعد از چند دقیقه ی استارت مپ

دوستان لیونی لطفا بیاین کمک

این شبیه ساز خیلی خاطرخواه خواهد داشت

حتی یک انجمن بزرگ 2-3 هزار نفره ی اموزش دیده ی ایرانی در سایت ... ایرانی برای واقیعت این بازی یک چنین شبیه سازی ندارند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ابزار هایی که اسم بردی همه به نوعی Cheat Engine هستن و اشاره من به دیباگر اینها نبودن .

دیباگر IDA یا olly یا ... منظورم بود .

به طور کل تو این موضوع 2 مطلب هست اگر سورس بازی رو نداری و نمیتونی کامپایل مجدد کنی یکی بحث دستکاری منابع یعنی ریسورس ها هست یکی بحث دستکاری کد های برنامه .

ابزار هایی که نوشتی کارشون بیشتر دستکاری منابع هست مثلا حتما دیدی که trainer ها با برنامه هایی مثل اینا درست میشن دیباگر ها تو مراحل پایینتر کاری هستن یعنی تو لولی که میتونی کد های نوشته شده بازی رو به همراه منابع هر 2 تغییر بدی میتونی BP ست کنی برای اینکه ببینی چه اتفاقی باعث کرش میشه و رفع مشکل کنی .... کار کردن با دیباگر

ها نیازمند یه تجربه هست اما با یه شروع سریع هم میتونی کار رو انجام بدی بشرطی که مفاهیم پایه رو درک کنی .

دوست داشتم کمک بیشتری میکردم ولی متاسفانه تو مودش نیستم و فصدم از نوشتن این چند خط روشن کردن چراغی بود .

لینک به دیدگاه

ابزار هایی که اسم بردی همه به نوعی Cheat Engine هستن و اشاره من به دیباگر اینها نبودن . دیباگر IDA یا olly یا ... منظورم بود . به طور کل تو این موضوع 2 مطلب هست اگر سورس بازی رو نداری و نمیتونی کامپایل مجدد کنی یکی بحث دستکاری منابع یعنی ریسورس ها هست یکی بحث دستکاری کد های برنامه . ابزار هایی که نوشتی کارشون بیشتر دستکاری منابع هست مثلا حتما دیدی که trainer ها با برنامه هایی مثل اینا درست میشن دیباگر ها تو مراحل پایینتر کاری هستن یعنی تو لولی که میتونی کد های نوشته شده بازی رو به همراه منابع هر 2 تغییر بدی میتونی BP ست کنی برای اینکه ببینی چه اتفاقی باعث کرش میشه و رفع مشکل کنی .... کار کردن با دیباگر ها نیازمند یه تجربه هست اما با یه شروع سریع هم میتونی کار رو انجام بدی بشرطی که مفاهیم پایه رو درک کنی . دوست داشتم کمک بیشتری میکردم ولی متاسفانه تو مودش نیستم و فصدم از نوشتن این چند خط روشن کردن چراغی بود .

داداش خیلی قشنگ داری میگی

باورت نمیشه خیلی وقته منتظر خوندن یه همچین پستی هستم که متاسفانه تو هیچ جا نیست

منظور شما زبان برنامه ی اصلی ساخت این سیمولیتور هست؟

مثلا ویژوال c , basic دلفی پاسکال یا تو این مایه ها

این دو برنامه که به عنوان دیباگر فرمودی میاد این زبان رو باز میکنه و نشون میده که نویسنده برنامه چی نوشته. درسته؟

به عبارتی مهندسی معکوس

ok

تا همین جاش هم عالی بوداگر یه برنامه برای خوندن امضاهای خاص صداها هم معرفی کنید ممنون میشم. (فکر کنم با همین برنامه ی تکست هم میشه بازش کنم ببینم کجاش امضا داره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد مهندسی معکوس یه تاپیک ایجاد هست که فرصت نشده ادامه بدم اینجا http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=19416 مطلب درمورد محافظت های نرم افزاری هست ولی کاربرد کاملا مشابه تو کیس شما میتونه داشته باشه . خوندن امضا رو بطور مثال نوشتم میتونی تو دیباگر لود کنی فایل اصلی رو ( اگر پک نشده باشه ) و دنبال اسم فایل صدا بگردی بعد پروسه خوندن و اجرا کردنش رو تریس کنی اگر تو حالت ساده میخوای فایل صدا رو چک کنی از یه هگز ادیتور استفاده کن مثل WinHex به طور مثل اول چک کن ببین اصلا فایل به فرمت پسوندش هست یا نه یه تریک هست مثلا فایل wave که کدک PCM داره هدر مشخصی داره اینها رو باید بگذاری برای مرحله ایی که فایل کاملا مطابق فایل جایگزین باشه از نظر بیت ریت تعداد کانال ها سمپل ریت و ...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان کوچک ترین کمکی بکنن بعد از پایان ادیت بازی یک نسخه کامل رایگان ادیت شده بهش میدم و درصورت سود دهی یک مبلغی رو بصورت هدیه به دوستانمون پرداخت میکنم

موارد کمک:

1- دستکاری و پیدا کردن باگ مرحله ی اضافه شده کره ای (مرحله ای که باعث کرش شدن بازی میشه)

2- کمک برای ساخت یک سریال نامبر معتبر که فقط روی یک سیستمpc برای هر بازی کار بکنه و ساخت فایل نصب ست آپ برای بازی (جهت جلوگیری از کپی و دانلود و رایت) جهت فروش شبیه ساز

3- اضافه کردن دموی خودمون ابتدای اجرای شبیه ساز (که با 3d max , afterEfect ساخته شده)

4- تغییر صدا ها و جایگزین کردن صداهای مورد نظر

5- کسی که به زبان ژاپنی مسلط باشه برای دوبله ی بهتر

ببخشید تا اونجا که من فهمیدم این بازی ساخت شما نیست و شما دارید هکس می کنید پس اگر بخواهید بفروشیدش کارتون از همه لحاظ غلط هست مگر اینکه حق انتشارشو از کارخونش بخرین که در این صورت فایلاشو بهتون برای ترجمه ی راحت میدن

بعدم اینکه اگر این کارتون غیر قانونی انجام بشه یه نفر که بازی رو بشناسه کم کم همه میشناسن و میرن دانلود میکنن

و از طرفی ممکنه شرکتش شاکی بشه

لینک به دیدگاه

ببخشید تا اونجا که من فهمیدم این بازی ساخت شما نیست و شما دارید هکس می کنید پس اگر بخواهید بفروشیدش کارتون از همه لحاظ غلط هست مگر اینکه حق انتشارشو از کارخونش بخرین که در این صورت فایلاشو بهتون برای ترجمه ی راحت میدن

بعدم اینکه اگر این کارتون غیر قانونی انجام بشه یه نفر که بازی رو بشناسه کم کم همه میشناسن و میرن دانلود میکنن

و از طرفی ممکنه شرکتش شاکی بشه

سلام امیر اقای عزیز

- بله بازی ساخت چندتا مهندس ژاپنی هست :D

- من فقط هک نکردم بلکه باگ های متعدد بازی و همچنین مشکل کرش بازی رو حل کردم :-?

- کار من اگر غلط باشه پس شما کل بازی فروشی ها و شرکت های فروش بازی در ایران رو بردید زیر سوال :laughing:

- حق انتشارش ازاد بوده چون بازی در مرحله ی تست مردم عام بوده و وقتی دیدن که باگ داره بیخیالش شدن که من بشخصه روی ژاپنی ها رو کم کردم و مشکلش حل شد و در دنیا زیاد مطرح نشده چون زبانش ژاپنی بوده و من با دریافت اکانت دانلود انگلیسی سازش تبدیلش کردم به انگلیسی و الان هم قصد فارسی کردنشو دارم :clapping:

- کارم در ایران کاملا قانونی هست و همچنین حتی در ژاپن هم قانونیه چون این در مرحله تست عموم بوده :cool:

- برن دانلود کنن (اگر دانلود شدنی بود من اورجینالشو سفارش نمیدادم از دبی بیارن چون اصلا نیست و فقط یه نسخه بود در ایران اون هم یه شرکت کوچیک در شیراز داشت که فقط یک مپ داره) من با خرید دونه دونه ی مپ ها اون رو به 5 مپ بسیار بزرگ تبدیل کردم و همه ی مراحل رو حک کردم و زمان شبیه سازی رو به دلخواه کردم :D

- شرکتش هم بیاد ببینه اصلا فارسی نمیتونه بخونه که بخواد شاکی شه =)) @};-

لینک به دیدگاه

درضمن وقتی من مشکل باگ و کرشش رو حل کردم و میخوام فارسیش کنم یعنی این میشه انحصار من پس هرکی هم بخواد دانلود کنه و 0.000000001% بتونه دانلود کنه باز یه شبیه ساز ژاپنی باگ دار و مشکل دار گیرش میاد :cool:

لینک به دیدگاه

اون فایلهای صدایی فارسی که پخش نمیشند اونها رو هم بزار تا ببینم میشه درستش کرد یا نه

پ.ن : لیسانس بازی همراه بازی هست و تمام قوانین و مقررات و شرایط پخش و کپی و اصلاح بازی توش ذکر شده ملاک قانونی بودن یا نبودن اون فایل هستش

پ.ن 2 : در مورد این جملتون هم "- کار من اگر غلط باشه پس شما کل بازی فروشی ها و شرکت های فروش بازی در ایران رو بردید زیر سوال  :laughing:"  بله تمام اینها غیر قانونی و دزدی به حساب میاد !

شما به این نگاه نکن که اکثریت انجام میدن پس من هم انجام بدم مشکلی نیست

خود بنده هم دارم از این نرم افزارها به صورت غیر قانونی استفاده میکنم از ویندوز گرفته تا برنامه های جانبی هرچند بیشتر سعیم بر این هست که از نرم افزارهای مجانی و اپن سورس استفاده کنم ولی حداقلش این هست که قبول دارم و سعی میکنم تا جایی که مشکلی برام ایجاد نکنه از از نرم افزارهای معادل استفاده کنم

هر چند حرکت شما کار جالبی هست برای سرگرمی ولی استفاده مالی بردن از این نرم افزار اخلاقا کار درستی نیست هرچند تو ایران این حرف ها هنوز جا نیوفتاده

شاید بتونید به شرکت تولید کننده بفروشید این مدتون رو و سود قابل توجهی ببرید بسیار بسیار بیشتر از فروش خودتون

ویرایش شده توسط aakh1361
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...