رفتن به مطلب

مشخص شدن سیستم موردنیاز عنوان Bound by Flame

Recommended Posts

استودیو Spider Studios سازنده عنوان نقش آفرینی Bound by Flame به تازگی حداقل سیستم موردنیاز اجرای بازی برروی پلتفرم PC را مشخص کرد. قیمت اصلی بازی در شبکه استیم 39.99 دلار می باشد و اگر طرفداران بازی این عنوان را از شبکه استیم پیش خرید نمایند 15 درصد تخفیف نیز شامل حال آنها خواهد شد و باید 33.99 دلار به جای 39.99 دلار بپردازند. Bound by Flame قرار است 9 می برای  PC,PS3,PS4,XBOX 360 بوسیله شرکت Focus Home Interactive راهی بازار شود. شما را به مشاهده سیستم موردنیاز دعوت می کنم :

• OS: WINDOWS XP SP3/WINDOWS VISTA SP2/WINDOWS 7/WINDOWS 8
  • Processor: AMD/INTEL DUAL-CORE 2.2 GHZ
  • Memory: 2048 MB RAM
  • Graphics: 512 MB 100% DIRECTX 9 AND SHADERS 4.0 COMPATIBLE ATI RADEON HD 4850/NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER
  • Hard Drive: 6 GB available space
  • Sound Card: DIRECTX 9 COMPATIBLE
  • Additional Notes: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE GAME ACTIVATION

مترجم : میلاد جهاندار

منبع

ss_d9b2a9c76d56196b407f2037b478c2af47f49

لینک به دیدگاه

مرسی میلادجان. @};- @};- @};-

من فکرمیکردم بالاترازاین بخواد.این الان مینیمومشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی میلادجان. @};- @};- @};-

من فکرمیکردم بالاترازاین بخواد.این الان مینیمومشه؟

پ ن پ 

:D

لینک به دیدگاه

هه !

اینو من نصب کنم سیستم فحشم میده بهش برمی خوره  :cool:

لینک به دیدگاه

این حداقل برای کسایی که سیستم قوی ندارن بعدش من که بازیش نمیکنم من فقط بازیهای شاخ که گرافیک بالایی دارن بازی میکنم این جور بازیهای حال نمیدن به من ولی مثلا The witcher 3 که در این همین سبک عاشقشم و منتظر انتشارش.

لینک به دیدگاه

این بازی همچی بدی هم نیست اگه تریلرهای بازی رو نگاه کنید نظرتون عوض میشه چون از معدود بازیهایی هست که شمشیرهاشون از روی هم رد نمیشه وغول های بازی که دیگه حرفی واسه گفتن نزاشته .

بعضی از بازیها با گرافیک پایین میتونه زیباتر از گرافیک بالا باشه و مهمتر از گرافیک گیم پلی هست که اگه خوب باشه دیگه نیازی به بالا بودن گرافیک نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...