رفتن به مطلب

معرفی بازی Test Drive ferrari

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان

این بازی یازدهمین بازی از سری بازی های Test Drive می باشد که ساخته شده در استودیوی Slightly Mad Studios که Need for Speed: Shift با همکاری EA قبلا ساخته بود. ناشر بازی کمپانی نام آشنای Atari است که در نسخه های قبلی شاهد سبک بازی open world sandbox از این کمپانی بودیم اما در این نسخه دوباره به سبک arcade racing بازگشته است. این بازی که دنباله سری های test drive می باشد نسبت به سری نسخه های قبلی خود با حفظ محوریت تغییرات و بهبودی هایی را چه در بخش گرافیک و چه در بخش گیم پلی داشته است.
در این بازی که با گرافیک قابل قبول و بسیار بهبود یافته ای نسبت به سری های قبلی مواجه هستیم با فضا ها و مکان های بسیار متنوعی رو به رو هستیم که این خود مزیت بزرگی برای این بازی محسوب می شود. شما در این بازی می توانید از ۵۰ نوع ماشین های متنوع فراری استفاده کنید که همگی طراحی های زیبا و منحصر به فردی دارند و کاملا شبیه ساز دنیای واقعی خود هستند. همچنین حالت single-player بازی با نام campaign mode شناخته خواهد شد که تاریخچه ساخت و هدایت Ferrari را شامل می شود. گفته شده بود که بازی فقط تمرکز روی یک مدل خاص رسینگ فراری را دارد ولی اینطور نیست و ماشینهای مدل Ferrari که مخصوص Formula One , rally و GT racing نیز در بازی حضور خواهند داشت. در حالت multi-player قابلیت بازی با ۸ راننده دیگر به صورت انلاین هم وجود خواهد.

همچنین هنوز وجود حالت co-op در حالت تکنفره و چندنفره تایید نشده است. از ۵۰ اتومبیل موجود بازی ۱۱ نوع آنها تک سرنشین هستند مانند: Ferrari F2008 , 150° Italia ، ۱۲ خودرو sport مدلها : ۴۵۸ Italia و FXXو ۲۷ اتومبیل از نوع GT از جمله : ۳۴۸ Spider و ۵۷۵M Maranello نیز در بازی خواهند بود . Slightly Mad Studios ساخت بازی را بعد از پایان کار Need for Speed: Shift 2 شروع کرده است و گفته می شود از موتور گرافیکی بازی قبلی خود با کمی تغییرات یعنی Madness Engine در این بازی نیز برای صحنه های تصادف و طبیعی تر شدن بازی استفاده شده است. سخت ترین بخش اینجاست که آتاری ریسک بزرگی را برای انتشار این بازی با نام یک برند بزرگ پذیرفته است که باید ۵۰ اتومبیل ایتالیایی را از انواع مختلف را در بازی داشته باشد .

تریلر بازی:

http://www.aparat.com/v/nPNOy

دانلود بازی:

http://www.downloadha.com/1391/09/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-test-drive-ferrari-racing-legends-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-pc/

Test-Drive-Ferrari-Racing-Legends-1.jpg

test-drive-ferrari-shot-1-600x328.jpg

UmOD4.jpg

Test-Drive-Ferrari-Racing-Legends.jpg

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مهدی جان ممنون به خاطر مطلبت ولی این بازی بیشتر از 1 سال و نیم پیش عرضه شده و جدید نیست و خیلی وقت پیش بازیش کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای وای :D 

حالا قشنگ هست دارم دان میکنمش؟

خوب یه خبر دیگه میدم

این بمونه برای کسایی که نداشتن مثل خود من

test drive ultimited 3  coming soon

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا بهمن منم مثل شما عاشق بازی ریسینگ هستم

اگه بازی انلاین خوب سراغ داری یه ندا بده یه دست و پنجه ای نرم کنیم :D

لینک به دیدگاه

آقا مهدی مرسی منم از این بازی خبری نداشتم و تریلر هاش رو که دیدم خوشم اومد و حتما تهیه میکنم. بازی جالبی هستش

لینک به دیدگاه

آقا مهدی مرسی منم از این بازی خبری نداشتم و تریلر هاش رو که دیدم خوشم اومد و حتما تهیه میکنم. بازی جالبی هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی قشنگیه و به دوستانی که به بازیهای اتومبیل رانی نزدیک به واقعیت علاقه دارن حتما توصیه میشه  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...