رفتن به مطلب

مشکل عجیب با هارد 1tb سیگیت

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

امروز یک عدد هارد Seagate 1TB Baracudda از لیون خریداری کردم

خوشحال و خندون رفتم تو نصب وین 8 و پارتیژن کردم و بعد اومدم نصب کنم دیدم میگه ویندوز قادر نیست توی این درایو نصب شه :|

بعد از کلی کلنجار آخر با win xp ، درایو ویندوز رو creat کردم و بعد رفتم نصب وین 8 و تونست توی درایو ساخته شده با ویندوز ایکس پی ویندوز رو نصب کنه

اما اون 300 مگ به منظور کشینگ رو پارتیژنش رو نساخته و نداره و همین باعث شده توی بنچمارک ها لگ بزنه

راه حل چیه ؟ چرا با خود ویندوز 8 پارتیژن میکنم نمیتونه توش ویندوز نصب کنه

لینک به دیدگاه

با نرم افزار partition magic سی دی بوت بسازید و از طریق boot اقدام به پارتیشن بندی کنید .

اون درایور 350 mb رو هم میتونید از این طریق پاک کنید .

درایو ویندوز  هم system,pre active , primary باشه .

با acronis disk manager هم میتونید .

لینک به دیدگاه

امير جان 

ببين اينكه از داخل Set up خود ويندوز پارتيشن بندى كردى بعد ويندوز گفته قادر نيست روى پارتيشن مربوطه ويندوز بريزه، نشون ميده اشتباه پارتيشن بندى كردى. شما فقط يك پارتيشن لازم دارى تا ويندوز روى اون نصب بشه، همين كه اون رو درست كنى اتوماتيك خود ويندوز پارتيشن هاى بوت رو درست ميكنه و روش ويندوز ميريزه.

اينكه الان سيستم لگ ميزنه ممكنه دليلش نصب اشتباه ويندوز و يا Align نبودن هارد پارتيشن شده توسط ويندوز XP باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...