رفتن به مطلب

کمک مشکل با دانلود و راه حل؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان و اساتید لیون

من دو فایل با حجم 600MB رو از یک سایت خارجی دانلود میکنم که اجازه ی دانلود هر دوفایل رو همزمان نمیده

و وقتی با دانلود منیجر دانلود میشه فقط یک کانکشن داره پس resome نداره

و تا نزدیک وسطای فایل دانلود میشه که ارور (تمام شدن زمان اعتبار لینک) میده . بدلیل مدت طولانی تره دانلودم

فایل خیلی مهم هست و من نمیدونم باید چجوری بگیرمش

ایا میشه فایل روی یک سرور دیگه که قابلیت resome داره اپلود بشه بعد مثلا یک ادرس جدید بده من بگیرمش؟

چجوری؟ در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم لطفا مبتدی توضیح بدین

باتشکر فراوان.

ویرایش شده توسط امیر شاهان
لینک به دیدگاه

سلام و شب بخیر

اگه برات مقدوره لینکو برام بفرستین

لینک به دیدگاه

سلام و شب بخیر

اگه برات مقدوره لینکو برام بفرستین

سلام

پیغام خصوصی کردم براتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر لینک روی IP شما لاک نشده باشه میتونید روی رپیر شر ریموت آپلود کنید . یه اکانت رایگان رو رپیدشر ایجاد کن ، تو دسک تاپ رپیدشر یه دکمه هست "remote upload" لینک مستقیم رو اونجا ایمپورت کن ترانسفر روی رپید شر با نهایت سرعت دریافت از هاستی که لینک روش هست انجام میشه بعد از ترانسفر میتونید فایل رو با Resume از رپیذشر دانلود کنید .

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی های خوبتون

کاربر عزیز gheysar1364 هم لطف کردن با اکانتشون روی سایت فایلگیر گذاشتن

واقعا برای کسایی که فایلهای کمیاب رو میخوان این دانش مهمیه و جایی توی سرچها توضیح درستی درموردش ندادن

من خودم سر همین موضوع از خیر خیلی دانلودهای ناب گذشتم .

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید لیون

من دو فایل با حجم 600MB رو از یک سایت خارجی دانلود میکنم که اجازه ی دانلود هر دوفایل رو همزمان نمیده

و وقتی با دانلود منیجر دانلود میشه فقط یک کانکشن داره پس resome نداره

خوب اینترنت من 128 هست و تا نزدیک وسطای فایل دانلود میشه که ارور (تمام شدن زمان اعتبار لینک) میده . بدلیل مدت طولانی تره دانلودم

فایل خیلی مهم هست و من نمیدونم باید چجوری بگیرمش

ایا میشه فایل روی یک سرور دیگه که قابلیت resome داره اپلود بشه بعد مثلا یک ادرس جدید بده من بگیرمش؟

چجوری؟ در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم لطفا مبتدی توضیح بدین

باتشکر فراوان.

امیر جان گرچه مشکلتون حل شد اما پیشنهاد میدم اگر باز هم مشکل داشتید از سایت های جنریشن رایگان برای جنریشن کردن لینک و یا سایت های لیچر رایگان استفاده کنید تا دیگ با مشکل مواجه نشید یا از سیستم تورنت

من که چند سال استفاده میکنم خدارو شکر جواب میده

لینک به دیدگاه

امیر جان گرچه مشکلتون حل شد اما پیشنهاد میدم اگر باز هم مشکل داشتید از سایت های جنریشن رایگان برای جنریشن کردن لینک و یا سایت های لیچر رایگان استفاده کنید تا دیگ با مشکل مواجه نشید یا از سیستم تورنت

من که چند سال استفاده میکنم خدارو شکر جواب میده

سلام فرشید جان

من فکر میکنم بهتره شما با همکاری دوستانی که در این زمینه کمکم کردن یک تاپیک ایجاد کنید با محتوای لیست سایتهایی که این کار رو انجام میده و توضیحاتشون

فکر میکنم خیلی مفید واقع بشه برای کاربران نت

لینک به دیدگاه

سلام فرشید جان

من فکر میکنم بهتره شما با همکاری دوستانی که در این زمینه کمکم کردن یک تاپیک ایجاد کنید با محتوای لیست سایتهایی که این کار رو انجام میده و توضیحاتشون

فکر میکنم خیلی مفید واقع بشه برای کاربران نت

ایده  بدی هم نیست ...

شاید به زودی خودم زدم :) البته چون از سایت های ایرانی که به صورت غیر رایگان این کار هارو انجام میدن استفاده نکردم شاید کامل نباشه...

اگر عزیز خاصت این مورد رو زود تر از بنده هم در تایپیک بزنه در صورت در خاست بگه که بنده هم باهشون همکاری کنم

لینک به دیدگاه

اسم این کار رو هم بدونید خوبه...بهش میگن Leech کردن یا انتقال بین سروری...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...