رفتن به مطلب

به نظرتون این کار دزدی نیست ؟ ( اینترنت مخابرات )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا عطا شرمنده منم به شما جسارت نکردم اینا رو فقط برای روشن شدن بعضی از کاربرا گفتم که راجع به سرعت اینترنت مطلع نبودن و قضاوت و راهمنمایی اشتباه میکردن . باز هم اگه به کسی جسارت شد معذرت میخوام . قصدم فقط کمک هست ولی اگه بلد نیستم شاید به خاطر این هست که توی شرایط شما کم و بیش گیر کردم و کاری از دستم بر نیومده به خاطر اینکه اطلاع کافی از همین قوانین دست و پا شکستس که ispها ازش سو استفاده میکنن ، نداشتم ولی شما که ماشاالله همه ispها رو هم مطالعه کردی . :D

راستی شما اون pdf رو مطالعه کردی ؟ آیا نمیشه با اون فرمول ها و بندها کاری کرد و جریمه ازشون گرفت ؟

آیا تو اون سایتی که گفتم برای ثبت شکایات هست شکایت ثبت کردید ؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 157
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

• کاربر ویژه

آقا عطا شرمنده منم به شما جسارت نکردم اینا رو فقط برای روشن شدن بعضی از کاربرا گفتم که راجع به سرعت اینترنت مطلع نبودن و قضاوت و راهمنمایی اشتباه میکردن . باز هم اگه به کسی جسارت شد معذرت میخوام . قصدم فقط کمک هست ولی اگه بلد نیستم شاید به خاطر این هست که توی شرایط شما کم و بیش گیر کردم و کاری از دستم بر نیومده به خاطر اینکه اطلاع کافی از همین قوانین دست و پا شکستس که ispها ازش سو استفاده میکنن ، نداشتم ولی شما که ماشاالله همه ispها رو هم مطالعه کردی . :D

راستی شما اون pdf رو مطالعه کردی ؟ آیا نمیشه با اون فرمول ها و بندها کاری کرد و جریمه ازشون گرفت ؟

آیا تو اون سایتی که گفتم برای ثبت شکایات هست شکایت ثبت کردید ؟

درود بر شما دوست بزگوارم / منظورم کلی بود شخص خاصی نبود شما عزیزین و اطلاغات خوبی هم دادین به دوستان

والا از هر داستان اینا باخبرم و میدونم چه بلایی سر پولای بون بسته میارن ولی خب صاحب قدرت نیستیم متاسفانه تا کاری

بتونیم از پیش ببریم و این بیشتر اذیتم میکنه / کسایی میشناسم که والدینشون توی یکی از ارگانهای دولیته و دست چپ و راستشو

نمیدونه ولی هروقت حرف از اینترنت و سرعت و مسابقه میشه راحت میتونیم اینترنت منزلشونو با کره جنوبی مقایسه کنیم

ولی ماها که نیاز شدید به اینرنت و به خصوص سرعت مناسبش داریم باید حسرت بخوریم و با 250 کیلو خودمونو خوش کنیم

بله تمام مطالب مربوطه مطالعه شده ولی همش کشکه و ماست موسیر !! همش به نفع مخابرات دزده که دست مریزاد باید بهش بگیم

کدوم سایت شکایت کدوم قانون کدوم رسیدگی کدوم ارزش کدوم و کدوم و .... همه اینا ظاهریه و همش الکی تا ما رو خوش کنن

یکمی فکر کنید و بیندیشید که شکایت دست کیا میره و کیا بررسیش میکنن ؟؟ ( البته بررسی در کار نیست ) اونوقت ج سوالتونو پیدا میکنید

مثله یه اینه که توش میتونی خودتو و زیباییتو ببینی ولی پشتش سیاهه و هیچی نیست / امیدوارم تونسته باشم منظورم رسونده باشم

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست بزگوارم / منظورم کلی بود شخص خاصی نبود شما عزیزین و اطلاغات خوبی هم دادین به دوستان

والا از هر داستان اینا باخبرم و میدونم چه بلایی سر پولای بون بسته میارن ولی خب صاحب قدرت نیستیم متاسفانه تا کاری

بتونیم از پیش ببریم و این بیشتر اذیتم میکنه / کسایی میشناسم که والدینشون توی یکی از ارگانهای دولیته و دست چپ و راستشو

نمیدونه ولی هروقت حرف از اینترنت و سرعت و مسابقه میشه راحت میتونیم اینترنت منزلشونو با کره جنوبی مقایسه کنیم

ولی ماها که نیاز شدید به اینرنت و به خصوص سرعت مناسبش داریم باید حسرت بخوریم و با 250 کیلو خودمونو خوش کنیم

بله تمام مطالب مربوطه مطالعه شده ولی همش کشکه و ماست موسیر !! همش به نفع مخابرات دزده که دست مریزاد باید بهش بگیم

کدوم سایت شکایت کدوم قانون کدوم رسیدگی کدوم ارزش کدوم و کدوم و .... همه اینا ظاهریه و همش الکی تا ما رو خوش کنن

یکمی فکر کنید و بیندیشید که شکایت دست کیا میره و کیا بررسیش میکنن ؟؟ ( البته بررسی در کار نیست ) اونوقت ج سوالتونو پیدا میکنید

مثله یه اینه که توش میتونی خودتو و زیباییتو ببینی ولی پشتش سیاهه و هیچی نیست / امیدوارم تونسته باشم منظورم رسونده باشم

آقا دیگه چی بگم جز اینکه من به جای همه این سازمان ها شرمنده ام آخه این سایت سامانه مشترک چندین ارگان از جمله پلیس فتا و سازمان تنظیمات رادیویی و شورای صنف رایانه و ... هست وقتی اینم کشک باشه باید به خودمون ببالیم که ارگان ها به فکر رژیم غذایی ما هستن .

انشا الله مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و راهکار رو به ما هم یاد بدید تا اگه یه روز دچار شدیم راهش رو بلد باشیم .

لینک به دیدگاه

منظور من وایرلس هست نه وایمکس مبین نت

شما یک رادیو می خرید می گذارید بالای سر پشت بامتون که دید مستقیم دارد نسبت به دکل شرکتی که ازش اینترنت می گیرید و به صورت point to point اینترنت می گیرید

چون بی سیم هست هر شرکتی که به صورت وایرلس اینترنت بدهد و شما به دکلش دید مستقیم داشته باشید می توانید ازش سرویس بگیرید

اگر خونتون آپارتمانی هست می توانید با همسایه ها صحبت کنید که به صورت مشترک رادیو رو بخرید تا پولش هم تقسیم بشود !

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام عطا جان

به نظر من بهترین نوع سرویس در ایران سرویس نامحدود هست حتی سرعت پایینش بهتر از سرویس حجمی هست شبانه روز روشن بزاری هم غمی نیست :D

سرعت پایینتر نامحدود نسبت به سرعت بالا حجمی بگیری دیگه فکرت برای مصرف حجم یا دزدی مشغول نمیشه 

اگه در مورد بودجه هم محدودیت نداری سرعت بالاتر نامحدود میگیری که در این زمینه سرعت هم اعصاب خوردی برات پیش نیاد

تو نامحدود ها دزدی نمیتونن بکنن ولی سرعت رو دستکاری میکنن ولی دیگه پایینتر از قراردادشون نمیاد

برای من 512 نامحدود مخابراتی هست که خیلی کم پیش میاد زیر 65 بیاد 

نمیدونم چرا از همون اول نمیگن سرعت میدیم 65 که دیگه کسی نیاد بگه سرعت 512 گرفتم ولی رو 65 هست .

مهمترین مدرک دزدی همین تقسیم سرعت بین 8 نفر هست.یه سرعت رو به 8 نفر میدن ولی پول کامل سرعت رو از 8 نفر میگیرن

دیگه دزدیه حجم پیشکششون.

مخشون رو مورچه گاز گرفته انگار

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عجب بحثی شد

دوستان چرا از اینترنت حجمی استفاده میکنید من ارومیه هستم و حجمی هرماه 5گیگ از مخابرات 512میگرفتم به ده روز نمیکشید تموم میشد دوباره شارژش میکردم حساب کردم دیدم یک ماه من نزدیک پنجاه تومان هزینه برمیداره زنگ زدم به 2020 گفتم نامحدود 512 یک ماهه چنده گفت 25ولی باید خودت بیایی رفتم و نامحدودش کردم و خیال خودمو راحت کردم سرعت هم درست 64 میده ولی قبلا توی حجمی 100 میداد خلاصه چون من از صبح تا شب تو مغازه هستم کمی سرعت زیاد اذیتم نمیکنه از این ور هم یک مودم دو انتنه گرفتم و رمزی هم واسش تایین نکردم و به همه دوستان و اشنایان و همسایگان گفتم که موبایل دارن هم میان اینجا با وای فای وصل میشن گفتم تا میتونید بپوکونیدش

ولی از شوخی گذشته این بی انصافی در حق ماها میشه یعنی 5 تومان هم این اینترنتشون ارزش نداره :(

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

خدایی کار جالبی کردین دستون درد نکنه  =))

حیف سرعتش کمه

لینک به دیدگاه

دوستان ما که یزدیم و هیچ isp اینترنت نامحدود نمیده باید چه کنیم ؟؟؟؟ :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظور من وایرلس هست نه وایمکس مبین نت

شما یک رادیو می خرید می گذارید بالای سر پشت بامتون که دید مستقیم دارد نسبت به دکل شرکتی که ازش اینترنت می گیرید و به صورت point to point اینترنت می گیرید

چون بی سیم هست هر شرکتی که به صورت وایرلس اینترنت بدهد و شما به دکلش دید مستقیم داشته باشید می توانید ازش سرویس بگیرید

اگر خونتون آپارتمانی هست می توانید با همسایه ها صحبت کنید که به صورت مشترک رادیو رو بخرید تا پولش هم تقسیم بشود !

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

درود

خب این روش فکر نکنم زیاد جالب باشه و ارزش داشته باشه حداقل در مقابل "اینترنت از آسمان" که کمی هم مورد داره در ایران 

که البته برداشت غلط ازش میشه توسط ....... نگیم بهتره 

منزل هم شخصی هست نه ایارتمانی 

ولی خب یه بررسی میکنم ببینم چیکار میشه کرد 

سلام عطا جان

به نظر من بهترین نوع سرویس در ایران سرویس نامحدود هست حتی سرعت پایینش بهتر از سرویس حجمی هست شبانه روز روشن بزاری هم غمی نیست :D

سرعت پایینتر نامحدود نسبت به سرعت بالا حجمی بگیری دیگه فکرت برای مصرف حجم یا دزدی مشغول نمیشه 

اگه در مورد بودجه هم محدودیت نداری سرعت بالاتر نامحدود میگیری که در این زمینه سرعت هم اعصاب خوردی برات پیش نیاد

تو نامحدود ها دزدی نمیتونن بکنن ولی سرعت رو دستکاری میکنن ولی دیگه پایینتر از قراردادشون نمیاد

برای من 512 نامحدود مخابراتی هست که خیلی کم پیش میاد زیر 65 بیاد 

نمیدونم چرا از همون اول نمیگن سرعت میدیم 65 که دیگه کسی نیاد بگه سرعت 512 گرفتم ولی رو 65 هست .

مهمترین مدرک دزدی همین تقسیم سرعت بین 8 نفر هست.یه سرعت رو به 8 نفر میدن ولی پول کامل سرعت رو از 8 نفر میگیرن

دیگه دزدیه حجم پیشکششون.

مخشون رو مورچه گاز گرفته انگار

سلام خدمت مهدی جان عزیز 

والا کنجیشک چیه کله پاچش چی باشه / این نامحدودا هم یه جور دیگه رو مخن دیگه مثلا پینگ افتضاح سرعت پایین نسبت به همتای محدودش 

دانلود پایین و جالبش اینجاست که پول همشو میگیرن و اگر حساب کنی همون 2 مگ محدود میشه چون عنوان بامبولارو در میارن سرت تا 

از خریدن سرویس نامحدود پشیمون بشی در حالی که پول سرویسش رو تمام و کمال میدی و اخرش چی میگیری ؟ هویج !!

من شک دارم که تقسیم بر 8 کرده باشن این دزدان بی همه چیز و بی خرد و بی سواد 

دوستان ما که یزدیم و هیچ isp اینترنت نامحدود نمیده باید چه کنیم ؟؟؟؟ :(

سلام

وای درک میکنم الان چه حالی دارین چون عین منین / منم نمیتونم از هیچ کدوم از isp های دزد اینترنت بگیرم 

امروز زنگ زدم خودشون میگن خط منزل شما مسی هست ولی چون منطقه رفته زیر فیبر نوری خط شمارو هم حساب کردن 

خدایا چرا مثلا تو قرعه کشی و خیرات و عروسی و بذر و بخشش مارو حساب نمیکنن ؟؟؟؟ 

با یکی از کارشناسان بعداز کلی کلنجار و سولات خنده دار فهمیدم ایشون تحیلات سیکل هم ندارن متاسفانه ولی پستشون به عنوان کارشناس نرم افزار معرفی شده بود

خدایا ببین کیا واسمون شدن کارشناس والا اگه یکی از کاربران همین تایپیک مثلا خود کاربرعزیز qoqnoos رو برای امتحان بفرستیم تو اداره مخابرات راحت پست مدیریت مخابرات رو

رو میتونن بگیرن / 

تصمیم بر این شد یه خط بگیرم که بهش فیبر نوری شامل نشه / مثل مجتمعهای تجاری

نظر شما چیه ؟ 

مثلا خط یکی از مجتماعهای تجاری رو میخرم و یا اصلا یکی از دو خط مغازه رو انتقال میدم منزل و ازش استفاده میکنم 

فقط دیگه نمیدونم ایا فیبر نوری شاملش میشه یا نه ؟ 

نظر شما چیه ؟ 

لینک به دیدگاه

درود

خب این روش فکر نکنم زیاد جالب باشه و ارزش داشته باشه حداقل در مقابل "اینترنت از آسمان" که کمی هم مورد داره در ایران 

که البته برداشت غلط ازش میشه توسط ....... نگیم بهتره 

منزل هم شخصی هست نه ایارتمانی 

ولی خب یه بررسی میکنم ببینم چیکار میشه کرد 

سلام خدمت مهدی جان عزیز 

والا کنجیشک چیه کله پاچش چی باشه / این نامحدودا هم یه جور دیگه رو مخن دیگه مثلا پینگ افتضاح سرعت پایین نسبت به همتای محدودش 

دانلود پایین و جالبش اینجاست که پول همشو میگیرن و اگر حساب کنی همون 2 مگ محدود میشه چون عنوان بامبولارو در میارن سرت تا 

از خریدن سرویس نامحدود پشیمون بشی در حالی که پول سرویسش رو تمام و کمال میدی و اخرش چی میگیری ؟ هویج !!

من شک دارم که تقسیم بر 8 کرده باشن این دزدان بی همه چیز و بی خرد و بی سواد 

سلام

وای درک میکنم الان چه حالی دارین چون عین منین / منم نمیتونم از هیچ کدوم از isp های دزد اینترنت بگیرم 

امروز زنگ زدم خودشون میگن خط منزل شما مسی هست ولی چون منطقه رفته زیر فیبر نوری خط شمارو هم حساب کردن 

خدایا چرا مثلا تو قرعه کشی و خیرات و عروسی و بذر و بخشش مارو حساب نمیکنن ؟؟؟؟ 

با یکی از کارشناسان بعداز کلی کلنجار و سولات خنده دار فهمیدم ایشون تحیلات سیکل هم ندارن متاسفانه ولی پستشون به عنوان کارشناس نرم افزار معرفی شده بود

خدایا ببین کیا واسمون شدن کارشناس والا اگه یکی از کاربران همین تایپیک مثلا خود کاربرعزیز qoqnoos رو برای امتحان بفرستیم تو اداره مخابرات راحت پست مدیریت مخابرات رو

رو میتونن بگیرن / 

تصمیم بر این شد یه خط بگیرم که بهش فیبر نوری شامل نشه / مثل مجتمعهای تجاری

نظر شما چیه ؟ 

مثلا خط یکی از مجتماعهای تجاری رو میخرم و یا اصلا یکی از دو خط مغازه رو انتقال میدم منزل و ازش استفاده میکنم 

فقط دیگه نمیدونم ایا فیبر نوری شاملش میشه یا نه ؟ 

نظر شما چیه ؟ 

بابا چوب کاری میکنید من تازه به خاطر پست شما کلی به اطلاعاتم افزوده شد که تا حالا نمیدونستم و شما سبب خیر شدی . @};-

دوست عزیز منم گفتم اگه بتونی با یک معرفی نامه یا جواز کسب اینترنت کسب و کار بگیری شاید این مشکلا رو نداشته باشه تازه شاید .

من در پی همون مکالمات با 2020 زنگ زدم میگم سر خط هم مشکل داره . میگه : میتونی 1 ماه مودم سر خط باشه تست کنی .آخه یکی نیست بگه توی حیاط سر دیوار من چه جوری مودم رو یک ماه نگه دارم . :(

آخر به این نتیجه میرسیم که اگه پارتی داشتی میتونی تمام بروکراسی های اداری رو حل کنی و گرنه باید بگی خدایا مارو با کیا کردی 70 میلیون . :crying:

لینک به دیدگاه

معمولا مدیر ها مراکز مخابراتی روز های زوج از ساعت 10 تا 12 میشینند تو روابط عمومی برای ملاقات مردمی ( حداقل شیراز که این طوری هست)

اگر بروید ملاقات حضوری شاید بشود کاری کرد .....

راه دیگتون هم پیدا کردن بنده پ هست .....

اینترنت از آسمان هم اگر گرفتید بهم لطفا خبر بدهید می خواهم بدونم کیفیتش چطوره

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از عجایب پارس آنلاین

سرعت 128 هست

post-7187-0-98934100-1399526871_thumb.jp

post-7187-0-98934100-1399526871_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ولی خدایی شاتل اصلا دزدی نداشته تو دو سال که استفاده کردم پارس انلاین هم عالیه پیشنهاد میکنم امتحان کنین تا به حرفم برسین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان طی یک هفته ازمایش اخرش بنده از تمام دزدیهای شرکت مخابرات عکس گرفتم به عنوان مدرک که خواستم شمام ببینید :

این عکس مربوط به تاریخ شارژ یک گیگی من هست که قشنگ توش نوشته و حتی تاریخ گرفتن عکس که همین امروزه !! 

70894976495129395714.png

اینم عکس همون لحظه که باقی مونده ظرفیت یک گیگیه منو نشون میده که حدود 30 مگ مونده و داره خورده میشه !! 

82329561005967561150.png

اینم عکس اصلی از دزدیه که خودتون نگاه کنید من از همون تاریخ و حتی ساعتی که شارژ کردم تا ساعت و تاریخی که شارژ بنده 30 مگ مونده 

در حالی که باید حدود 300 مگ باید میموند !! این سایت رو خود 2020 بهم معرفی کرده که مال خود مخابراته !! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان هست !!! 

16400441630329499642.png

و جالب ترش اینجاست که دیروز که رفتم برای تغییر سرویس از محدود به نا محدود فرمودند 

سرویس ناممحدود نمیدهیم تا اطلاع ثانوی !!! یعنی پول دوستی و دزدی تا این حد

واقعا دیگه دارن شورشو درمیارن و هر کار دلشون میخواد میکنن 

گاهی وقتا پشیمون میشم برای بعضی چیزا 

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بنده واقعا با آسیاتک خیلی حال میکنم-10گیگ 2 مگ حدود50تومنه که تا700کیلوبایت سرعته روزشه و شبها(رایگان) حداقل 120 واقعا عالیه-از دانلود هیچ چیزی نمیگزرم.

شاید 1سال گذشته500گیگ ترافیک داشتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان طی یک هفته ازمایش اخرش بنده از تمام دزدیهای شرکت مخابرات عکس گرفتم به عنوان مدرک که خواستم شمام ببینید :

این عکس مربوط به تاریخ شارژ یک گیگی من هست که قشنگ توش نوشته و حتی تاریخ گرفتن عکس که همین امروزه !! 

70894976495129395714.png

اینم عکس همون لحظه که باقی مونده ظرفیت یک گیگیه منو نشون میده که حدود 30 مگ مونده و داره خورده میشه !! 

82329561005967561150.png

اینم عکس اصلی از دزدیه که خودتون نگاه کنید من از همون تاریخ و حتی ساعتی که شارژ کردم تا ساعت و تاریخی که شارژ بنده 30 مگ مونده 

در حالی که باید حدود 300 مگ باید میموند !! این سایت رو خود 2020 بهم معرفی کرده که مال خود مخابراته !! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان هست !!! 

16400441630329499642.png

و جالب ترش اینجاست که دیروز که رفتم برای تغییر سرویس از محدود به نا محدود فرمودند 

سرویس ناممحدود نمیدهیم تا اطلاع ثانوی !!! یعنی پول دوستی و دزدی تا این حد

واقعا دیگه دارن شورشو درمیارن و هر کار دلشون میخواد میکنن 

گاهی وقتا پشیمون میشم برای بعضی چیزا 

عطا جان سزای گرانفروش نخریدن هست!

من از آسیاتک خدمات می گیرم و راضی هستم.

فکر کنم منطقه شما رو هم پوشش بده یا حداقل یکی دوتا شرکت غیر از مخابرات باشه که اونجا رو پوشش بده.

سلام

بنده واقعا با آسیاتک خیلی حال میکنم-10گیگ 2 مگ حدود50تومنه که تا700کیلوبایت سرعته روزشه و شبها(رایگان) حداقل 120 واقعا عالیه-از دانلود هیچ چیزی نمیگزرم.

شاید 1سال گذشته500گیگ ترافیک داشتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان سزای گرانفروش نخریدن هست!

من از آسیاتک خدمات می گیرم و راضی هستم.

فکر کنم منطقه شما رو هم پوشش بده یا حداقل یکی دوتا شرکت غیر از مخابرات باشه که اونجا رو پوشش بده.

درود خدمت معین جان عزیز 

والا منم دوست دارم هر هزینه ای رو پرداخت کنم تا از آسیاتک سرویس بگیرم ولی متاسفانه این فیبر نوری بی مصرف مانع کارمون شده 

اگر راه حلی دارین راهنمایی بکنین و یا آسیاتک روی فیبر هم سرویس میده بهم اطلاع بدین / خلاص شدن از این خراب شده دیگه برام شده مثل آرزو 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام و درود خدمت جناب حکیمی عزیز / خدا پدرتون رو رحمت کنه و نور به مزارش بباره

مرسی جناب حکیمی با وجود دوستان با ارزشی همچون جنابعالی بهتر و بهترم میشیم

________

والا جناب حکیمی به خداوندی خدا قسم دست خودم نیست این سودجویان از همه میدزدن و هیچ اهمیتی به شعور من و امثال

من نمیدن و فقط پول و پول براشون مهمه / چنین چیزهایی رو که مبینم و میشنوم عصبانی میشم

جلوی چشمم 1 گیگ و 400 مگم رو دزدین و هیچی هم نتونستم بکنم و در اخرش میگن (( ما هم گیج شدیم )) عجب !!

خوبه حالا موقع چاپیدن این ملت بدبخت گیج نمیشن یا موقع گرفتن حقوق حرامشون گیج نمیزنن ؟

والا جناب حکیمی عزیز از همه چیز این دولت و نهادهاش و شرکتهاش از همه پیچوندنا و دزدیاش و هر

داستانش با خبرم و خیلیهاشو هم خودم تجربش کردم

ولی خب به هیچ وجه نمیشه بیان کرد وگرنه گفتنی زیاده جوری که شاید خیلی دوستان هم بی خبر باشن ازش .

برخی دوستان هم عوض کمک و راهنمایی کلاسهای اموزشی میزارن از تعریف بیت گرفته تا شکاف هسته اینترنت و غیره ووو

والا خدایی بی سواد نیستیم و در مورد این مسائل و اینترنت و شبکه و اینا اطلاعات کاملی داریم ولی اینجا مشکل چیز دیگریست .

سلام بر عطاجان عزیز و گل

خوبین شما؟؟ممنون از لطفتون،خدا رفتگان شمارو هم ببخش و بیامرزه و به شما و خانواده محترم سلامتی بده.

بابت دیر کرد در پاسخگوئی بنده رو عفو کنید،راستش یخورده درگیر بودم نتونستم به فروم برسم.

.......................................

میبینم که هنوز با این اینترنت مخابرات مشکل داری...اینهم داستانی شده هـــــــــا...

عطاجان اگه زیاد اهل دانلود فیلم و فایلهای سنگین نیستی،بهم بگو تا یه راه خوب و تست شده بهت معرفی کنم.به نظر من اسمشو باید گذاشت "منجی عالم نت". (*)

لینک به دیدگاه

دوستان اگه اینا برای شما مشکل برای من خاطره ست.

1.روز اولی که از مخابرات خط 2 مگ گرفتم و تست زدم سرعت دانلود 120 بود،زنگ زدم مخابرات گفت شرمنده برای شما 1 مگ ست شده الان درستش میکنیم.

2.فرداش زنگ زدم مخابرات گفتم ساعت رایگان خط چنده؟؟گفت 2 تا 7،گفتم بابا نمایندتون میگه 1 تا 7 !!!برگشته میه درسته 1 تا 7 ولی شما از ساعت 2 دانلود کن.

3.دو شب پیش یه صفحه برام اومد که خط شما به دلیل اتمام حجم یا اتمام مهلت 1 ماهه قطع می باشد لطفا از طریق پروفایل چک کنید.چک کردم تا هنوز 20 درصد از شارژ اکانت مونده و 6 روز تا اتمام سرویس!!!!!!زنگ زدم نمایندگی میگه برامون توی پروفایل پیغام بزارید تا بررسی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدایش این اخری با تمام عصبانیتی که داشتم خندم گرفت.یارو دارم باهاش زنده زنده حرف میزنم میگه برامون پیغام بزار.

4.من خونه دو خط دارم یکی محدود و یکی نامحدود.از محدود فقط برای ساعات رایگان استفاده میکنم بعد دیدم ترافیک ازم کم شده زنگ زدم میگم چرا من که فقط تو ساعت رایگان استفاده داشتم میگه شما همین که مودم رو استارت میکنی ازت حجم کم میشه.

لینک به دیدگاه

عطا جان شما اشتباه میکنید !!! اشتباه از شماست!!! اصلا ما همه اشتباه میکنیم فقط اونا راست میگن حتما یجوری ترافیکت مصرف شده دیگه !!! شاید دانلود کردی خبر نداری!!! نمونش خوده من امروز با یکی از بچه ها رفتم سر قرار برای معلمله بعدش کارت خوان نزدیک من نبود مجبور شدم با گوشی وصل شم اینترنت و پولو واریز کنم و وارد این صفحه شدم برای انتقال وجه

http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=239&smnuid=10011466

بله صفحرو مشاهده کنید چه صفحه سنگینی !!! پر از افکت های گرافیکی !!! اوه اوه تبلیغاتو ببنید چقدر صفحرو سنگین کرده!!!

خلاصه ما تو این صفحه سنگین که حجم بسیار زیادی هم داره پولو کارت به کارت کردیم (کمتر از یک دقیقه زمان برد)

و گوشیمو که تازه شارژ کرده بودم ( شارژ پولی ایرانسل ) با شماره گیری *140*1# متوجه شدم که مبلغ 3570 تومان از حساب بنده بابت استفاده از اینترنت ایرانسل کم شده!!! فقط یک دقیقه و یک صفحه

بعد از فهمیدن این موضوع با اپراتور تماس گرفتم . و منتظر بودم تا دقیقه که نوبت من بشه که شد بعد من شروع کردم به توضیح دادن که برای یک دقیقه استفاده از اینترنت و فقط باز کردن یک صفحه 3570 تومان از حساب من کم شده و اونا هم تایید کردن ( یعنی قبول داشتن که یه همچین مبلغی از حساب من کم شده ) بعدش من از اونا سوال کردم که تعرفه هاتون چجوریه که اینقدر ... نکنه کیلوبایتی 1000 تومان که... بعدش اپراتو به من توضیح دادن که اینطور نیست و من مصرف بسیار بالایی داشتم اخه سرعت اینترنت ایرانسل 8 مگابایت در ثانیث !!!که در عرض یک دقیقه و باز کردن یک صفحه بعدش من دوباره شروع کردم به توضیح دادن ( البته ناگفته نمونه اپراتور هر 5 ثانیه یک بار میگفتن که مکالمات ما ظبط میشه یعنی منو تحدید میکردن که زودتر قطع کنم و رو مخشون رژه نرم!!!) که این صفحه حجمی نداره اگه میخواید من براتون اندازه بگیرم مگه میشه که تو یک دقیقه و غیر... که خدارو شکر هیچکدوم از حرفایه منو متوجه نشد و در اخر هم من بهشون گفتم شما بازرسی چیزی ندارید که من شکایت کنم که حقمو بتونم بگیرم و اپراتور گفت صدای شما در حال ظبط شدنه ( یکی نگه انگار دارم فحاشی میکنم که اینقدر یاداوری میکنن) و تو سیستمه ما ثبت شده که شما این حجمو مصرف کردید و گوشیرو قطع کرد بعدش من هم کاملا توجیح شدم که من تو یک دقیقه یه همچین حجمیرو مصرف کردم که یه همچین مبلغیرو از حساب من کم کردن و اون صفحه هم بسیار سنگین بود و با سرعت 8 مگابایتی ایرانسل با اون سرعت باز شده و اشتباه از من بوده اصلا ما همیشه اشتباه میکنیم و من نباید زنگ میزدم چون از همون اول هم داشتم اشتباه میکردم!!!

لینک به دیدگاه

جالبه ظاهرا همه یه جورایی کشیدن!!!

خوب منم بعد از اینکه قرار شد محله فیبر نوری بشه و سیم مسیها رو جمع کردن رفتم رایتل گرفتم!(چون گفتن فعلا رو فیبر اینترنت نمیدیم!)

خوب مودم دیلینک و سیم کارت اعتباری گرفتم (500مگ هدیه داشت)رفتم یک گیگ هم شارژ کردم.تا اینجا همه چیز عالی!

بعد از مدتی که مقداری دانلودی هم داشتم پیام امد200 مگ بیشتر نمانده و ......

شمارنده مودم رو چک کردم(مودم دی لینک شمارنده داره بیتی درو داخل بشه تو پی سی برات اپلود و دانلود رو نشون میده)

دیدم با احتساب 200 مگی که بم اعلام کردن شمارنده مودم میگه حدود 400 مگ دیگه هم باید داشته باشم(اپلود و دانلود رو با هم جمع زدم)

زنگ زدم گفتم حدود400 مگ از حجم من کم شده!

یه خانم بود گفت چک میکنم!بعد از مدتی گفت ببین جناب شما n مقدار بیت دانلود n مقدار بیت اپلود داشتین   که تقسیم بر 8 تو اینا ...گفتم خانوم واسا من خودم ختم بیتو بایتم و .......

شروع کرد داستان ویروسو دانلود و اپلود دیتای دزدکی و اینچیزا...

گفتم اونم انتی ویرسم کسپر اورجیناله!

گفت جناب شما حتی پیجم باز میکنی برات حجم کم میکنه و داستان اپ دیتو اینچیزا!!!

اینجا دیگه قاطی کردم  با صدا بلند گفتم خان محترم من مودمم شمارنده داره اگه یک بیت وارد پی سی بشه یا یک بیت خارج از پی سی بشه برام اینجا حجم مصرفی رو نشون میده!(حالا چه کار ویروس باش چه پیج باز بشه چه اپ دیتی بیاد)

گفتم یعنی شما میگنی مودم من اونم از برند دیلینک داره شمارندش خراب حساب میکنه؟

گفت تو سیتم ما که همه چیز درست نشون میده!!!!!!!!!!!!

خیلی محترمانه گفتم مشکل رو شما نمیدونی از جای دیگس خسته نباشی و خدا حافظ (ایشون هم تشکر کرد و خدا حافظی)

بعد از اون هر بار شارژ میکنم شمارنده رو همون موقع ریست میکنم ولی دیگه حجمی کم نمیشه :laughing:

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

جالبه ظاهرا همه یه جورایی کشیدن!!!

خوب منم بعد از اینکه قرار شد محله فیبر نوری بشه و سیم مسیها رو جمع کردن رفتم رایتل گرفتم!(چون گفتن فعلا رو فیبر اینترنت نمیدیم!)

خوب مودم دیلینک و سیم کارت اعتباری گرفتم (500مگ هدیه داشت)رفتم یک گیگ هم شارژ کردم.تا اینجا همه چیز عالی!

بعد از مدتی که مقداری دانلودی هم داشتم پیام امد200 مگ بیشتر نمانده و ......

شمارنده مودم رو چک کردم(مودم دی لینک شمارنده داره بیتی درو داخل بشه تو پی سی برات اپلود و دانلود رو نشون میده)

دیدم با احتساب 200 مگی که بم اعلام کردن شمارنده مودم میگه حدود 400 مگ دیگه هم باید داشته باشم(اپلود و دانلود رو با هم جمع زدم)

زنگ زدم گفتم حدود400 مگ از حجم من کم شده!

یه خانم بود گفت چک میکنم!بعد از مدتی گفت ببین جناب شما n مقدار بیت دانلود n مقدار بیت اپلود داشتین   که تقسیم بر 8 تو اینا ...گفتم خانوم واسا من خودم ختم بیتو بایتم و .......

شروع کرد داستان ویروسو دانلود و اپلود دیتای دزدکی و اینچیزا...

گفتم اونم انتی ویرسم کسپر اورجیناله!

گفت جناب شما حتی پیجم باز میکنی برات حجم کم میکنه و داستان اپ دیتو اینچیزا!!!

اینجا دیگه قاطی کردم  با صدا بلند گفتم خان محترم من مودمم شمارنده داره اگه یک بیت وارد پی سی بشه یا یک بیت خارج از پی سی بشه برام اینجا حجم مصرفی رو نشون میده!(حالا چه کار ویروس باش چه پیج باز بشه چه اپ دیتی بیاد)

گفتم یعنی شما میگنی مودم من اونم از برند دیلینک داره شمارندش خراب حساب میکنه؟

گفت تو سیتم ما که همه چیز درست نشون میده!!!!!!!!!!!!

خیلی محترمانه گفتم مشکل رو شما نمیدونی از جای دیگس خسته نباشی و خدا حافظ (ایشون هم تشکر کرد و خدا حافظی)

بعد از اون هر بار شارژ میکنم شمارنده رو همون موقع ریست میکنم ولی دیگه حجمی کم نمیشه :laughing:

چقدر داستان شما شبیه داستان رمئو و ژولیت بوده.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

خدولعنتشون کنه منadsl مخابرات داشتم سرعت افتضاح اشغال هزینه ک پرداخت میکردم بااون انتظارداشتم براری نمیکردمجبورشدم wimaxبگیرم اینم اشغال ترازاون فقط جیبموخالی کردمودم عهدبوق ی مزته پارس انلاین گرفتم خداییی فوق. العادس سرعتش تاالان ازهمه چیش راضی بودم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان نظرتون در مورد اسیا تک چیه ؟

من سرویس  128  اسیاتک  دارم وبیشتر موقعها از سایتهایی که پهنای باند خوبی دارن سرعت دانلودم به یک مگابایت میرسه (8 مگابیت) خدایی ازش راضیم تا حالا اذیتم نکرده

ولی بعضی دوستان میگن با اسیاتک سرعتشون پایینه . . .

دوستانی که اسیاتک دارن تجربیاتشون بگن

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز

در مورد مشکل شما عطا جان،بنده هم از مخابرات سرویس دارم (طرح زرین) متاسفانه واسه باز کردن هر سایت یا باید تغییر ای پی بدم یا صد بار مودم خاموش روشن کنم،منم چند باری با مشکل کم شدن حجم مواجه شدم بطوری که 1 گیگ توی یه روز تموم می شد.

مشکل بنده تا حدی که مصرفم واسه بازدید سایت تا روزی 100 مگ رسید،بنده سرویسی که توی عکس ضمیمه شده گذاشتم غیر فعال کردم و بهتر شده،اما این اگه توجه کرده باشین سال قبل با بالا رفتن دلار قیمت حجم از 2500 به 3700 افزایش پیدا کرد (استان اصفهان) اما امسال که دلار اومد پایین و پنهای باند 35 درصد ارزون تر با شرکت های ارائه دهنده اینترنت دادن ارزون تر نشده که گرون ترم شده هر گیگ 3810 اگه اشتباه نکنم،

اگه واقعا فک میکنید ازتون دزدی میشه یا حقی از شما خورده میشه شاکی باشید،مشکل این ملت اینه که همه ناراضای هستن اما هیچ کس شاکی نیست،فروم های مثل اینجا یا سایر سایت های پربازدید که تعداد کابراشون زیاده  سایت وبلاگ یه یا پست بزن حداقل یه امضا چیزی جمع اوری بشه و باید این موضوع رو رسانیی کرد تا گوش به همه برسه حداقل مثل قضه حقوق بشر شاید از اون طرف ابی ها خجالت بکشن و یه مقدار بیشتر رعایت کنند.

26767999937382180069.jpg

ویرایش شده توسط king_of_shadows
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...