رفتن به مطلب

Guru3d سیستم ماه!آپریل 2014

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

به نام خدا

Guru3d سیستم ماه!آپریل 2014

درود

دوستان همونطور که اکثر شما گرامیان اطلاع دارید بخشی دربعضی  سایت های بررسی سخت افزار هست با نام سیستم ماه- در سایت گورو اینجور هست که یک سیستم انتخاب میشه و از اسمبل کننده و صاحبش که معمولا یک نفر هستن سوالاتی پرسیده میشه و معمولا سیستم های انتخاب شده خیلی خاص و جالبن -من همیشه دوست دارم این مقاله های سیستم های ماه رو در گورو و bit tech بخونم چون خیلی جالب هستند و سرگرم کننده -این دفعه قصد دارم یکی از اونها رو برای شما دوستان گرامی تاپیک بزنم که با هم بخونیم و به یاری خدا از ماه های بعد سیستم‌های ماه خیلی برجسته رو حتماً بررسی کنیم-

خوب ما همه عاشق سخت افزاریم درست است ؟وبعضی مواقع بعضی از دوستان سیستم‌هایی درست میکنند که خیلی برجسته هستند و میشود در موردشان بحث کرد-هر ماه تعدادی سیستم با مشخصات و عکس و و ویدئو برای سایت هایی مثل گورو ارسال میشود و انها هم از میان آنها یکی را با یک سری معیار ها انتخاب میکنند -خوب سیستم ماه آپریل در سال 2014-

اسپانسر این ماه برند کهنه کار corsair:

هر ماه یک برنده ،با دست پری از جوایز عالی از پیش ما میرود!این دفعه در سال 2014 برنده سیستم‌های ماه در درب خانه هایشان دو جایزه عالی هدیه corsair دریافت خواهد نمود، جوایز شامل Corsair Obsidian 250D و یک عدد کولر Corsair Hydro H75 Liquid cooling kit خواهد بود !اگر قصد اسمبل کردن سیستمی MiniATX را بدون قربانی کردن فضا -انعطاف پذیری و یا کارایی داشتید جواب شما این کیس عالی Corsair Obsidian 250D خواهد بود.اگر چه ظاهر کوچکی از خود نشان میدهد ولی در باطن فضاهایی برای نصب قطعات با سایز استاندارد مثل یک درایو نوری 5.25 ،یک کارت گرافیک با بزرگ‌ترین اندازه ،یک رادیاتور 240 mm و حتی یک منبع تغذیه full size ATX دارد! جلوی این کیس با ظاهری آلومینیومی براق ،نمایی نافذ و خیره کننده دارد که از شاخصه های کیس های سری Obsidian به شمار می‌رود و پنجره  شفاف روی سقف دید کاملی را از قطعات با کارایی بالا بسته شده در سیستم به شما میدهد.اگر بدنبال کارایی full size در یک فضای کوچک میگردید بهترین انتخاب همین جاست.

w4fvvyubh25rszsbfc7a.png

هر ماه سیستم‌های خاصی بررسی می‌شوند و احتیاجی نیست که بگوییم که میزان جزییات و انتخاب هایی که در این اسمبل ها گذاشته می‌شوند چقدر زیاد و شگفت انگیز است.

مردی با سیستم اش!

برنده این ماه یکی از کاربر های قدیمی سایت Guru است که در زمان های گذشته تعدادی نقد و بررس های خیلی محبوب و پر طرفدار درباره چند بازی نوشته است.مایک چند وقتی است فعالیت کمتری دارد ولی هیمشه در سایت حضور داشته و بله او علاقه خاصی برای بهترین و زیباترین سیستم‌های PC دارد.

اسمبل های مایک همیشه  افسانه ایی بوده‌اند و این بار هم همینطور !اسم Rig او ایندفعه "کوچک ولی قدرتمند" است!این شما و این هم Rig میکی سوربی معروف به MikeMK در فروم GURU!!

اسم شما/لقب شما/سن/شغل؟

MikeMK -سی چهار ساله-مدیر توسعه تجاری-

cqson9nso7wo0sn2o8k6.jpg

چه زمانی یه سایت پیوستید ؟

حدود 11 سال پیش،بدنبال نقد و بررسی کارت ATI 9700pro در سایت شما بودم،6 ماه بعد د رفروم عضو شدم از آن زمان تا الان در سایت و فروم حضور دارم.

i44rmvcmifcu9clpnzw3.jpg

از سیستم‌بیشتر برای چه کار هایی استفاده میکنید؟

این روزها بیشتر ویرایش عکس و ویدئو و موزیک و البته بازی !البته این رو زها وقت زیادی برای اورکلاکینگ و یا تست و بررسی ندارم.

4dz9p7fezsnm1t7sq8zf.jpg

برای بستن این سیستم دقیقاً چه مقدار هزینه شده است؟

حدود 2000 یورو،البته این در طول چند سال است،2600k مورد اطمینانم الانه سه ساله شده و از سیستم قبلی به این سیستم نقل مکان کرده است!

isl31lgx6cg6girpu3te.jpg

چند وقتی یکبار اقدام به ارتقاء یا خرید سیستم جدید میکنید؟

نه به اندازه گذشته ها ،معمولا 18 ماهی یکبار،و معمولاً کارت گرافیک،این روز ها CPU من بیشتر عمر میکند!

hbxdtdq1becw32j1l03x.jpg

لیست دقیق قطعات کار شده ؟

uqlcgx932ylxm9v5utx.jpg

1y4xxfiuh1bpxb1yx654.jpg

چرا ATI یا nvidia؟چرا intel یا AMD؟

من معمولاً برند خاصی مد نظر ندارم و همیشه دنبال قطعه‌ای می‌روم که درزمان عرضه کارایی بهتری را از خود نشان دهد.د رحال حاضر معمولاً سراغ پردازنده های اینتل میروم.البته د رگذشته از پردازنده های AMD هم استفاده کرده ام.کارت های هم قیمیت Nvidia و AMD معمولاً کارایی مشابهی دارند.کارت 290x انتخاب شده چون با وجود 100 یورو اختلاق قیمت ،95 % کارایی کارت 780 ti را ارائه میدهد.100 یورو اضافی برای هزینه خرید واتر بلاک و اورکلاک!!همچنین رزولوشن مورد استفاده من 2560x1440 می باشد بنابراین داشتن میزان بیشتری VRAM برای مواقع اضطراری همیشه خوب است!!

65f15zi0ke6cf5yhovq.jpg

آیا این سیستم انتظارات شما را برآورده میکند؟

بله قطعاً ،زیاد هم هست!با جمعیت زیاد و درحال رشدی که ما در خانه خود داریم،کلی وسایل هست و فضای کم برای قرار دادن شان!مدت زیادی بود به ایده کوچک‌تر کردن کیس های سایز استاندارد خودم مثل مدل های Cooler master stacker, Silverstone TJ07, Corsair 800D فکرمیکردم ولی نمی خواستم کارایی را فدای ابعاد کنم،نمیخواستم امکان استفاده از water-cooling تماماً سفارشی و یا سخت‌افزار سطح بالا را از دست دهم.

تا اینکه سال گذشته چشمم به Parvum S1.0 افتاد ، و کاملاً با بودجه من همخوانی داشت.بعد ا زمدتی آن‌ها نسخه S2.0 را عرضه کردند که به من اجازه نصبtriple rad را در سقف میداد.

3k7j7ce6p9t3wmpocnb2.jpg

بهترین بخش این RIG چیست؟

قطعاً کیس،یک توازن بی نقص بین کارایی،پتانسیل خنک کنندگی ، و ابعاد برای آنچه من احتیاج داشتم!ظاهر زیبایی هم دارد.Parvum شرکتی جمع و جور است و من خوشحالم که با این انتخاب از آن‌ها که روشی نوین و خردمندانه برای رفع نیاز مند یهای انجمن مد کنند های سیستم‌ پیش گرفته‌اند ،پشتیبانی کنم.اینها شاسی های خاصی هستند که که از acrylic (ماده پليمريزه شده از آکريلونيتريل، نوعي از الياف بشرساخته که ترموپلاستيک بوده و در قاليريزي(casting)، قالبگيري و صنعت پوشش دهي مورد استفاده قرار مي گيرد)ساخته شده‌اند و به شکل بسته های آماده به اسمبل، شما قادرید از پایه سیستم خود را ایجاد کنید.

u1qn0tkty15woor6y218.jpg

چیزی اکنون است که دوست نداشته باشید؟ و یا چیزی که برایش بودجه کافی نداشتید؟

نه هیچ چیز!البته برای اولین بار از زمان سری جیفورس 6800 ،سراغ استفاده از یک کارت گرافیک رفته‌ام ،زیرا همیشه  یا از SLI یا کراس فایر استفاده میکرده ام.البته کارت های گرافیک این روزها آنقدرقوی هستند که به تنهایی از پس رزولوشن های 2560x1440 هم بر می‌آیند پس متوجه کم و کاستی نشدم.

axwzp80rethfn39u6zq0.jpg

چیزی را ویرایش کردید؟کیس ،کارت گرافیک؟یا چیز های دیگر؟اگر تغییراتی بود آیا خودت انجامش دادی؟برایمان توضیح بده.

این احتملا از معدود سیستم‌های من بوده که تغییرات د رآن خیلی نبوده اند!مجبور بودم که در کف شاسی سوراخ ایجاد کنم و همچننی حفره‌ای درون بدنه سیستم بریده و ایجاد شد که بتوان کابل های aquabus را به کنترلر فن رساند.همچنین باید برای نصب SSD و DVD Rom چارهای می‌اندیشیدم چون لوله کشی در سینی پشتی نصب این قطعات را غیر ممکن کرده بود!یک تغییر دیگر توسط خود Parvum انجام شد .این کیس حدود 60میلیمتر از نسخه استاندارد S2.0 برای نصب triple rad در سقف دراز تر است.

آن‌ها یک اسلات درجلو برای نصب درایو نوری اضافه کردند و همچنین درکف و و دیوار ها از رنگ قرمز به جای  رنگ سیاه عادی بهره بردند.من هم توانستم با نورپردازی خوب با یک مدیریت کابل مرتب و کابل کشی در فضای زیر کف شاسی ،بر زیبایی کار بی افزایم.همچنین تعدادی حفره  برای رد کردن لوله ها از میان دیواره حائل وسط ایجاد شد.همچنین  برای کابل کشی منبع تغذیه از paracord استفاده شد زیرا فضای کار خیلی کم بود و اگر از کابل های عادی استفاده میشد کابل کشی را به کابوسی هولناک تبدیل میکرد.

rrugzmpip74u924qse.jpg

امتیاز 3DMark شما؟

3dMark Firestrike: 10256 Extreme: 5263
3dmark 11: P14361 Extreme: X5060

قصد ارتقائ بخشی را در آینده دارید؟

بله ،پردازنده ام 2600k اکنون سه ساله است و  قطعا مادربرد و پردازنده و رم رابه پلتفرم Haswell-E تغییر خواهم داد.این تغییر آن را به یک سیستم خیلی قوی در این ابعاد تبدیل میکند.

اسم RIG شما؟

"Micro but Mighty"

n7mvxkccoopd7y26owh.jpg

تبریک به برنده ،از طریق ایمیل با شما تماس گرفته خواهدشد و جایزه شما به صورت کاملاً رایگان در محل خانه شما توسط corsair تحویل داده خواهد شد.

خسته نباشید دوستان -ماه های بعد هم با سیستم‌های ماه با شما خواهیم بود-

منبع Guru

رضا قاسمی

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...