رفتن به مطلب

سیستم مورد نیاز گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.سه تا سوال تو این زمینه داشتم

1.وقتی سیستم پیشنهادی بازی ها اعلام میشه رم رو 4 یا 8 گیگ اعلام میکنن.میخواستم بدونم اگر برای مثال یک بازی توی سیستم پیشنهادییش 8 گیگ رم پیشنهاد داده این به معنی 8 گیگ رم خالی و اختصاص به بازی داده بشه یا نه کل سیستم 8 گیگ رم داشته باشه کافیه

2.کارت گرافیکی که برای بازی ها پیشنهاد میشه معمولا چه رزولوشنی مدنظر شرکت های سازنده هست؟

3.خیلی جاها خوندم که واسه گیم اولویت کارت گرافیک بسیار بالاتر و بعد از اون سی پی یو و رم بقیه قطعات هست در حالی که خیلی از بازی های نسل جدید سی پی یوی i7 رو پیشنهاد دادن ولی کارت گرافیک متوسط و نسبتا قوی کنارش قرار دادن.دلیل این کار چیه؟مگر این نیست که باید کارت گرافیک اولویت اول و قوی تر از بقیه قطعات باشه؟؟

پیشاپیش از پاسخگویی دوستان سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

سلام

1 : کل رم سیستم مد نظره

2 : فکر میکنم رزولوشن حداقلی اچ دی در نظر گرفته میشه

3 : دوست من گرافیک در اولویته ولی اگر سی پی یو ضعیف باشه بسته به مدل گرافیک احتمال داره برای گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه

حداقل داشتن یه i 3 برای بازی کافیه

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

1.وقتی سیستم پیشنهادی بازی ها اعلام میشه رم رو 4 یا 8 گیگ اعلام میکنن.میخواستم بدونم اگر برای مثال یک بازی توی سیستم پیشنهادییش 8 گیگ رم پیشنهاد داده این به معنی 8 گیگ رم خالی و اختصاص به بازی داده بشه یا نه کل سیستم 8 گیگ رم داشته باشه کافیه

2.کارت گرافیکی که برای بازی ها پیشنهاد میشه معمولا چه رزولوشنی مدنظر شرکت های سازنده هست؟

3.خیلی جاها خوندم که واسه گیم اولویت کارت گرافیک بسیار بالاتر و بعد از اون سی پی یو و رم بقیه قطعات هست در حالی که خیلی از بازی های نسل جدید سی پی یوی i7 رو پیشنهاد دادن ولی کارت گرافیک متوسط و نسبتا قوی کنارش قرار دادن.دلیل این کار چیه؟مگر این نیست که باید کارت گرافیک اولویت اول و قوی تر از بقیه قطعات باشه؟؟

سلام .

شما به سیستم هایی که به عنوان سیستم مورد نیاز برای بازی توسط فروشگاههای ایرانی نوشته میشه توجهی نکن . همیشه تو سایت های خارجی و مرتبط با بازی بگرد . بارها پیش اومده که من دیدم پشت کاوری که برای یک بازی پرینت کردن اینجا سیستمی نوشته شده که اصلا هماهنگی نداره . رم رو 4 گیگ گفته ، گرافیک رو مثلا جیفورس 450 و پردازنده رو i7 . تو سایتهای خارجی همین رو زده رم 6 گیگ ، گرافیک 550 و پردازنده i3 . برای حداقل سیستم البته . گاهی اوقات سیستم رو دست بالا پیشنهاد میدن و گاهی اوقات هم دست پایین . مثلا شماره آخر بازی کال آف حداقل 6 گیگ رم میخواست . ولی با 4 گیگ هم میشد با یک کرک اجراش کرد . منتها تو دموهای بازی و بعضی جاها گیر پیدا میکرد . تو پرینت کاور دیدم که نوشته بود حداقل رم 4 گیگ . ولی مشخص نکرده بود که ممکنه اذیت کنه حتی با کرک .

بعضی بازیها به پردازنده بیشتر وابسته هستن . بعضی ها کمتر . ولی همه به گرافیک و رم وابستگی مستقیم دارن . اگر پردازنده هم خیلی ضعیف باشه تاثیر منفی روی کارکرد دو قطعه دیگه میذاره . پس بهتره که سیستم بازی یک سیستم هماهنگ باشه تا مشکلی پیش نیاد .

لینک به دیدگاه

سلام .

شما به سیستم هایی که به عنوان سیستم مورد نیاز برای بازی توسط فروشگاههای ایرانی نوشته میشه توجهی نکن . همیشه تو سایت های خارجی و مرتبط با بازی بگرد . بارها پیش اومده که من دیدم پشت کاوری که برای یک بازی پرینت کردن اینجا سیستمی نوشته شده که اصلا هماهنگی نداره . رم رو 4 گیگ گفته ، گرافیک رو مثلا جیفورس 450 و پردازنده رو i7 . تو سایتهای خارجی همین رو زده رم 6 گیگ ، گرافیک 550 و پردازنده i3 . برای حداقل سیستم البته . گاهی اوقات سیستم رو دست بالا پیشنهاد میدن و گاهی اوقات هم دست پایین . مثلا شماره آخر بازی کال آف حداقل 6 گیگ رم میخواست . ولی با 4 گیگ هم میشد با یک کرک اجراش کرد . منتها تو دموهای بازی و بعضی جاها گیر پیدا میکرد . تو پرینت کاور دیدم که نوشته بود حداقل رم 4 گیگ . ولی مشخص نکرده بود که ممکنه اذیت کنه حتی با کرک .

بعضی بازیها به پردازنده بیشتر وابسته هستن . بعضی ها کمتر . ولی همه به گرافیک و رم وابستگی مستقیم دارن . اگر پردازنده هم خیلی ضعیف باشه تاثیر منفی روی کارکرد دو قطعه دیگه میذاره . پس بهتره که سیستم بازی یک سیستم هماهنگ باشه تا مشکلی پیش نیاد .

ممنون از همه عزیزان.حامد بزرگوار من اتفاقا سیستم های مورد نیاز رو از سایت های معتبر داخلی مثل گیفما و پردیس میگیرم و بازی ها رو کلا دانلود میکنم و  بازی های بازار که کاور دارن رو تهیه نمیکنم.برام جالبه اکثر اساتید تو اکثر سایت ها برای گیم i5 4670K رو پیشنهاد میدن ولی سیستمی که شرکت ها مد نظرشون هست کمتر از I7 نیست.برای مثال بازی watch dogs با این هایپی که درست کرده من انتظار داشتم حداقل از گرافیک سری 700 انویدیا و سری R7 تا R9 AMD استفاده کنه اما برعکس این سیستم رو کلا شرکت یوبی رسما اعلام کرده:

سیستم پیشنهادی توسط UBISOFT 

OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs

Processor:  Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850

DirectX: Version 11

Hard Drive: 25 GB available space

Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

---------------------------------------------------------------------

یا مثلا بازی Wolfenstein : The New Order

• 64-bit Windows 7/Windows 8
  • Intel Core i7 or equivalent AMD
  • 4 GB System RAM
  • 50 GB free HDD space
  • GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
  • High Speed Internet Connection
  • Steam account and activation required
ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

سلام 

در مورد پردازنده باید بدونید که در بازی ها سرعت پردازنده مهمتره یعنی Single-Core Performance نه تعداد هسته مثلا 4130 i3 پرفرمنس بهتری از 4440 i5 داره یا مثلا 3570k=3770 در صورتی که این پردازنده ها تقریبا نصف قدرت برادرای بزرگشون رو دارند 

در مورد رم بیشتر بازی ها در ابعاد 1920*1080نهایتن از 2700تا 3200مگ رم سیستم استفاده میکنند و 1200مگ رم گرافیک ولی موقعی که پیشنهاد برای خرید سیستم میدن باید اینده نگری داشت 

کارت گرافیک مهمترین قسمت برای بازی ولی خیلی مهمه که کارت گرافیک با توجه به مانیتور انتخاب بشود مثلا یک 580 با یک مانیتور 15" شاید تا دو سال اینده کم نیاره ولی همین کارت با یک مانیتور 22 الان کم میاره و یک 770برای مانیتور 22 عالی ولی برای 4k ضعیف 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

در مورد پردازنده باید بدونید که در بازی ها سرعت پردازنده مهمتره یعنی Single-Core Performance نه تعداد هسته مثلا 4130 i3 پرفرمنس بهتری از 4440 i5 داره یا مثلا 3570k=3770 در صورتی که این پردازنده ها تقریبا نصف قدرت برادرای بزرگشون رو دارند 

در مورد رم بیشتر بازی ها در ابعاد 1920*1080نهایتن از 2700تا 3200مگ رم سیستم استفاده میکنند و 1200مگ رم گرافیک ولی موقعی که پیشنهاد برای خرید سیستم میدن باید اینده نگری داشت 

کارت گرافیک مهمترین قسمت برای بازی ولی خیلی مهمه که کارت گرافیک با توجه به مانیتور انتخاب بشود مثلا یک 580 با یک مانیتور 15" شاید تا دو سال اینده کم نیاره ولی همین کارت با یک مانیتور 22 الان کم میاره و یک 770برای مانیتور 22 عالی ولی برای 4k ضعیف 

نه دوست عزیز همیشه برای cpu  فرکانش مصداق پیدا نمیکنه 

بستگی به بازی داره 

و همینطور مدل cpu  و سری ساخت 

ولی کلا تو گیم گرافیک حرف اول رو میزنه بعد پردازنده 

همیشه اول باید رفت سراغ گرافیک و بعد cpu 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز الان بنظر خودم صنعت گیم خیلی نسبت به سخت افزار داره کند پیش میره 

یعنی الان یکی gtx 680 داشته باشه تو مانیتور متوسط مثلا 1280x1024 می تونه تا سال 2017 همه ی بازی ها رو با حداکثر تنظیمات اجرا کنه 

در مورد بحث cpu همون طور که اساتید عرض کردن 

cpu باید تا حدی باشه که به سایر قطعات گلوگاه ایجاد نکنه 

تمام گیم ها به جز بازی های استرتژیک به گرافیک و رم خوب نیاز مند هستند cpu به هیچ دردی تو بازی نمیخوره (باز هم تاکید میکنم نباید خیلی ضعیف باشه)

چون موتور گرافیکی بازی خودش بردازش شده هست و فقط اون اطلاعات رو در اختیار گرافیک قرار میده تا اون هارو نمایش بده 

شما میتونید با برنامه های سه بعدی سازی این عرض بندهرو امتحان کنین

مثلاgtx 680 تو رندر گیری در مقابل quadro داره سکته میزنه!!!؟؟

ولی cpu داره با حداکثر توان پردازش میکنه!!!(چون داره تصویر پردازش میکنه .که گرافیک های گیم این کارو به سختی انجام میدن و این مسولیت زیر شونه پردازنده میره)

با سپاس

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

منم یه زمانی مثل تو بودم میگفتم سیستم گیمینگ رو باس رو گرافیک بست ینی اول گرافیک بعد سی پی یو این حرفم که مال چند سال پیش بود خوب دوم اورد ولی الان که گرافیک خوبی دارم و سی پی یو پایینه خیلی قشنگ دارم میگم غلط کردم سی پی یو هم به اندازه ی گرافیک مهمه حتی بیشتر !

خلاصه ی کلام اینه که دیگه نمیشه گفت اگه گراف خوبی داشته باشی همه چی حله باس کل قطعات بالا باشه وگرنه سیستم عین چلاغ راه میره.

:(

دوست عزیزم تجربه شما تو چه بازی هست؟

من از pass mark به شما پنچ مارک نشون میدم با گرافیک و cpu خودم در مقایسه با گرافیک عین ماله من ولی پردازنده متفاوت!!!؟

نتیجه اش باور نکردنیه!!!

post-12468-0-96732900-1400402178_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تو یه سایت خارجی هم به این موضوع رسیدگی کرده بودن و در اخر به این نتیجه رسیدن که g3220 با i7 4770 تفاوت بسیار اندکی تو گیم داره 

شما هم هر فریمی تو هر بازی که کردین گرفتین مربوط به گرافیکتون هست

بنده که پردازندم از شما یه سر و گردن پایین تره به هیچ عنوان گلوگاهی از پردازندم ندیدم 

شما هم یه مقایسه ای کنید انشاالله به نتیجه برسید

لینک به دیدگاه

نه این یعنی سیتم شما در ویندوز 64 بیت 8 گیگ رم نیاز داره که همش هم اصلا پر نمیشه(حالا بعضی بازیهای گیر شدید به رم میدن و اجرا نمیشن بعضی بازیها هم با نصب ویندوز 32 بیت با رم کمتر هم اجرا میشن در کل پیشنهادی هست که شرکت برا کارایی مناسب داده)

معمولا دو تا پیشنهاد میدن 

minimum :برای رزلوشن معمولی (1280*720 یا 1024 *768)با بالاترین تنضیمات(واگه شما گرافیکت قدری ضعیف تر باشه میتونی با کم کردن تنظیمات بازم در این رزولیشن بازی کنی)

recommended:برا رزلوشن فول(1920*1080) با بالاترین تنضیمات(واگه شما گرافیکت قدری ضعیف تر باشه میتونی با کم کردن تنظیمات بازم در این رزولیشن بازی کنی)

نه کنار i7 گرافیک هم معمولا بالاست!!

بعصی بازیها هم زیاد از سی پی یو استفاده میکنن.

در کل سی پی یو هم اینجا وظایفی داره که باید سریع و پر قدرت انجام بده کن اونم باید متناسب با گرافیک باشه.

البت همون سالیتهای خارجی یا سایتهای سازنده هم زمان معرفی سیتم مورد نیاز برا بازهاشون معمولا ابهاماتی توش هس!

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

برای بازی 

در حال حاضر یک 4670 i5 لازم هست تا از خرید پشیمون نشید و برای بازی تو حالت فول اچ دی یک کارت گرافیک 770 لازم هست

سری گمینگ msi هم با قیمت 1280 تا 1300 در بازار پیدا میشه

لینک به دیدگاه

ممنون از همه عزیزان.حامد بزرگوار من اتفاقا سیستم های مورد نیاز رو از سایت های معتبر داخلی مثل گیفما و پردیس میگیرم و بازی ها رو کلا دانلود میکنم و  بازی های بازار که کاور دارن رو تهیه نمیکنم.برام جالبه اکثر اساتید تو اکثر سایت ها برای گیم i5 4670K رو پیشنهاد میدن ولی سیستمی که شرکت ها مد نظرشون هست کمتر از I7 نیست.برای مثال بازی watch dogs با این هایپی که درست کرده من انتظار داشتم حداقل از گرافیک سری 700 انویدیا و سری R7 تا R9 AMD استفاده کنه اما برعکس این سیستم رو کلا شرکت یوبی رسما اعلام کرده:

سیستم پیشنهادی توسط UBISOFT 

OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs

Processor:  Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850

DirectX: Version 11

Hard Drive: 25 GB available space

Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers

---------------------------------------------------------------------

یا مثلا بازی Wolfenstein : The New Order

• 64-bit Windows 7/Windows 8
  • Intel Core i7 or equivalent AMD
  • 4 GB System RAM
  • 50 GB free HDD space
  • GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
  • High Speed Internet Connection
  • Steam account and activation required

سلام دوست عزیز این مشخصات مینیمم سیستم برای اجرای بازی نه خود بازی مثلا برای بازی کریسیس 3 گرافیک زده بود 560 ولی 780 این بازی 40 تا فریم میده تو رزولیشن fullhd  با یه سیستم خوب دوست. عزیزمون اقا حامد هم گفتن این مشخصات رو میدن زیاد توجه بهشون نکن تا خودت تست نگیری از یه بازی نمیفهمی چه سیستمی نیاز داره ولی به نظر من برای  بازی این مشخصات عالیه 4670k   cpu     vga770gtx   ram 8

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...