رفتن به مطلب

سوال در مورد اپ دیت ویندوز 8 به ویندوز 8.1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان .

اول امکانات و مشکلات من!

من لایسنسن ویندوز 8 اورجینال نسخته پرو دارم.

میخام اونو به 8.1 ارتقاع بدم ولی مشکلاتی دارم.

اول اینکه نت من رایتل هست(برا اپ دیت از استور مایکرو چیز بی ان روش جواب نمیده )

دوم شنیدم حجم دانلودی برا ارتقاع خیلی زیاده که باز از لحاظ هزینه رایتل برا دانلود خیلی گرون در میاد.

و اما سوال ها!!

اول: ایا من میتون از همون سریال برا اکتیو یندوز 8.1 استفاده کنم؟(شنیدم نمیشه)

دوم: ایا من میتون از دی وی دی های ویندوز 8.1 برا اپگرید 8 استفاده کنم؟

سوم: ایا اپ دیت به صورت افلاین هست که بدم برو بچ با ای دی اس ال دانلود کنن و نصب کنم(اگه هست نام اپ دیت)

چهارم:ایا با اینکه لپ تاپ اسوس درایو وین 8 و 8.1 برا k42JC نذاشته میتونم بدون مشکل رو این لپ تاپ نصب کنم ؟(یه بار نصب کردم مشکلاتی پیش امد واگه راه حلی داره بفرمایید)

پنجم:شنیدم مایکر اجازه اپ دیت رو برا بعضیها نمیده(ظاهرا در تارخ خاصی باید چیزی نصب میشده! دقیقا نمیدونم)

اگر سوالهای دیگری برام پیش امد در همینجا مطرح میکنم!!

منتظر کمک استاید با تجربه لیونی هستم!

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

خوب دوستان کسی اطلاعاتی نداره به من کمک برسونه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب فکر نمیکنم من کد ارتقا داشتم برای ویستا به 7  و نسخه ویستای اورجینال- نمیدونم ایننسخه  شما کدش چطوره ولی فکر نمیکنم انجام شدنی باشه-ضمنا نسخه های خوبی مثل لینک زیر توی soft98.ir است دانلود کن مجانی نه هزینه هم نداره -این نسخه که لینک زدم آخرین آپدیت های نسخه pro  هم توشه و iso اصلی مایکروسافته با آپدیت ها -فرقی ندارن -من شبانه روزدارم سه تا سیستم روکار میکنم ویندوزشون رو  اتوماتیک گذاشتم آپدیت بشه!کرکشون خیلی قویه!

راهنمایی کاملتر از این نیست!!ضمنا این نسخه baseline هستش شما فقط یکبار دانلودش میکنید از ماههای بعد فقط آپدیت 200 تا 300 مگی اونهم در صورت تعویض ویندوز که اصلا احتیاج نیست!

http://soft98.ir/os/windows-8/16206-Windows-8-Blue.html

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

خوب فکر نمیکنک من کد ارتقا داشتم برای ویستا به 7  و نسخه ویستای اورجینال- نمیدونم این سنخه شما کدش چطوره ولی فکر نمیکنم انجام شدنی باشه-ضمنا نسخه های خوبی مثل لینک زیر توی soft98.ir است دانلود کن مجانی نه هزینه هم نداره -این نسخه که لینک زدم آخرین آپدیت های نسخه pro  هم توشه و iso اصلی مایکروسافته با آپدیت ها -فرقی ندارن -من شبانه روزدارم سه تا سیستم روکار میکنم ویندوزشون رو  اتوماتیک گذاشتم آپدیت بشه!کرکشون خیلی قویه!

راهنمایی کاملتر از این نیست!!ضمنا این نسخه baseline هستش شما فقط یکبار دانلودش میکنید از ماههای بعد فقط آپدیت 200 تا 300 مگی اونهم در صورت تعویض ویندوز که اصلا احتیاج نیست!

http://soft98.ir/os/windows-8/16206-Windows-8-Blue.html

داداش من لایسنس اورجینال دارم از نوع Retail!!بدون هیچ محدودیتی هم اپ دیت میشه!(کرک چیه؟کد ارتقاع چیه؟)

لایسنس من از خود مایکرو خریده شده!!!

کاش کمی به نوشتهای من دقت میکردید بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش من لایسنس اورجینال دارم از نوع Retail!!بدون هیچ محدودیتی هم اپ دیت میشه!(کرک چیه؟کد ارتقاع چیه؟)

لایسنس من از خود مایکرو خریده شده!!!

کاش کمی به نوشتهای من دقت میکردید بازم ممنون.

عزیز بنده هم متوجه شدم که لایسنس قانونی داریدما که نگفتیم ندارید و یا آپدیت نمیشه ! و خوب حتما از مایکروسافت خریده شده پس نه از کجا؟خودتون فرمودیدمشکل دانلود دارم از مایکروسافت گفتم نسخه خوبش همه دارن استفاده میکنن اونجا هست  -شما که لایسنس قانونی خریدی دهمون جا نمیتونستتید مکاتبه کنید سوالات رو  از خود واحد پشتیبانی مایکروسافت مطرح کنید؟ایا قبلش تحقیق نکردید ؟ازشون توی بخش پشتیبانی سوال نکردید؟

لپ تاب ایسوس که 8 رو پشتیبانی کنه بدون مشکل معمولا 8.1 روهم از لحاظ درایور ها پشتیبانی میکنه-

عزیز من گفتم خدمتت لایسنس شما تبدیلی نیست ریتل برای 8 بوده قرار نیست که هر چی ویندوز بعدش بیاد هی شما باهاش اکتیو کنی فکر نمیکنم انجام شدنی باشه- من گفتم خدمتت اکانت ویندوز ویستا داشتم نشود روی 7 استفاده کنم -یک مهلت چند روزه البته بود منتها هزینه کمتری نسبت به خرید نسخه ریتل 7 احتیاج  بود . موفق باشید

لینک به دیدگاه

عزیز بنده هم متوجه شدم که لایسنس قانونی داریدما که نگفتیم ندارید و یا آپدیت نمیشه ! و خوب حتما از مایکروسافت خریده شده پس نه از کجا؟خودتون فرمودیدمشکل دانلود دارم از مایکروسافت گفتم نسخه خوبش همه دارن استفاده میکنن اونجا هست  -شما که لایسنس قانونی خریدی دهمون جا نمیتونستتید مکاتبه کنید سوالات رو  از خود واحد پشتیبانی مایکروسافت مطرح کنید؟ایا قبلش تحقیق نکردید ؟ازشون توی بخش پشتیبانی سوال نکردید؟

لپ تاب ایسوس که 8 رو پشتیبانی کنه بدون مشکل معمولا 8.1 روهم از لحاظ درایور ها پشتیبانی میکنه-

عزیز من گفتم خدمتت لایسنس شما تبدیلی نیست ریتل برای 8 بوده قرار نیست که هر چی ویندوز بعدش بیاد هی شما باهاش اکتیو کنی فکر نمیکنم انجام شدنی باشه- من گفتم خدمتت اکانت ویندوز ویستا داشتم نشود روی 7 استفاده کنم -یک مهلت چند روزه البته بود منتها هزینه کمتری نسبت به خرید نسخه ریتل 7 احتیاج  بود . موفق باشید

خوب من میگم لایسنس شما میگی برو کرکی!

من میگم مشکل دانلود با رایتل دارم شما لینک سایت میدی(هزینه دانلود با رایتل برام گرون میشه!)

من که خودم نخریدم که مکاتبه کنم (گفتم خریداری شده !!!!تو دوره ای که تخفیف داده بودن)

زمانی که من خرید کردم مبحث ویندوز 8.1 در کار نبود که بخام تحقیق کنم!!!!

خوب وینوز 8.1 نسخه جدید یک ویندوز نیست که بخام برا نسخه جدید استفاده کنم (ویندوز 8.1 اپ دیتی برای وینوز 8 میباشد)

شما میگی ویندوز ویستا و ویندوز 7 که دو نسخه متفاوت هست در صورتی که 8.1 اپ دیتی برای یندوز 8 هست.

الانم از نظر ارتقاع مجانی ارتقاع داده میشه (از طریق استور مایکرو)ولی من مشکل دانلو دارم و مشکلاتی که مطرح کردم) و سوالاتو مطرح کردم

من جواب اینا رو میخام نه پیشنهاد جدید!!!(بازم تشکر میکنم بابات پیگیریتون)

و اما سوال ها!!

اول: ایا من میتون از همون سریال برا اکتیو یندوز 8.1 استفاده کنم؟(شنیدم نمیشه)

دوم: ایا من میتون از دی وی دی های ویندوز 8.1 برا اپگرید 8 استفاده کنم؟

سوم: ایا اپ دیت به صورت افلاین هست که بدم برو بچ با ای دی اس ال دانلود کنن و نصب کنم(اگه هست نام اپ دیت)

چهارم:ایا با اینکه لپ تاپ اسوس درایو وین 8 و 8.1 برا k42JC نذاشته میتونم بدون مشکل رو این لپ تاپ نصب کنم ؟(یه بار نصب کردم مشکلاتی پیش امد واگه راه حلی داره بفرمایید)

پنجم:شنیدم مایکر اجازه اپ دیت رو برا بعضیها نمیده(ظاهرا در تارخ خاصی باید چیزی نصب میشده! دقیقا نمیدونم)

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

دوست من کاربر عزیز rezagtx قصد کمک به شما رو دارند و تجربیاتشون رو در اختیار شما قرار دادند . لحن پاسخ شما مناسب نیست .

ایشون نگقتند شما با رایتل دانلود کنید، شما میتونید به دوستانتون لینک بدید با adsl براتون دانلود کنند .

لینک به دیدگاه

دوست من کاربر عزیز rezagtx قصد کمک به شما رو دارند و تجربیاتشون رو در اختیار شما قرار دادند . لحن پاسخ شما مناسب نیست .

ایشون نگقتند شما با رایتل دانلود کنید، شما میتونید به دوستانتون لینک بدید با adsl براتون دانلود کنند .

داداش چرا جو میدی لحن من کجاش خرابه ؟(شاید انتقادی باشه ولی بد نیست)

من تشکر هم از ایشون کردم!حتی اگه دقت کرده باشین پسند (امتیاز)هم برا ایشون زدم!!!!!(خوب اگه فک کردین انتقاد من بد بوده از ایشون معذرت هم میخام)

تجربیات خوبه ولی اگه تجربیات باعث بهتر شدن بشه نه بد تر شدن !( تجربیات یعنی من لایسنس خودمو بندازم دور برم کرکی؟)

بجا تشویق و ترویج استفاده از نرم افزار غیر قانونی بهتر تلاش کنیم یه نفرم که مقیده بتونه راهشو ادامه بده.

الانم من تنها جواب همون سوالها رو میخام همین!

باز هم از دوستان هم تشکر میکنم.

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

از اساتید کسی نیست در این زمینه به من کمکی کنه؟

و به سوالات مطرح شده ار طرف من پاسخ بده؟

لینک به دیدگاه

یه سری توضیحات در مورد نحوه ی آپدیت از ویندوز 8 به 8.1 از خود مایکروسافت یا بقول شما مایکرو:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/update-from-windows-8-tutorial

یه سری سوال و جواب پیرامون آپدید از ویندوز 8 به 8.1 از خود مایکروسافت یا بقول شما مایکرو:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-to-windows-8

لایسنسی که برای ویندوز 8 دارید لایسنس Clean ویندوز هست یا Upgrade ویندوز؟

در ضمن این رو بخاطر داشته باشید که اگر آپدیت کنید و لایسنس نداشته باشید امکان Rollback ندارید.

لینک به دیدگاه

اها

یه سری توضیحات در مورد نحوه ی آپدیت از ویندوز 8 به 8.1 از خود مایکروسافت یا بقول شما مایکرو:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/update-from-windows-8-tutorial

یه سری سوال و جواب پیرامون آپدید از ویندوز 8 به 8.1 از خود مایکروسافت یا بقول شما مایکرو:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-to-windows-8

لایسنسی که برای ویندوز 8 دارید لایسنس Clean ویندوز هست یا Upgrade ویندوز؟

در ضمن این رو بخاطر داشته باشید که اگر آپدیت کنید و لایسنس نداشته باشید امکان Rollback ندارید.

اخه مشکل ایجاس من زبان انگلیسی بلد نیستم!

برا همین دست به دامن اساتید شدم.

اینو نمیدونم کلین یا اپگرید (از کجا متوجح شم)

یعنی برگشت به ویندوز8؟اون که مهم نیست!

لینک به دیدگاه

دوستان همچنان منتظر یاری سبزتان هستم!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شرکت Asus درایوری برای ویندوز 8.1 برای لپ تاپ شما منتشر نکرده بنابراین شما نمی تونی ویندوز 8.1 نصب کنی لینک زیر نگاه کن

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K42JC/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شرکت Asus درایوری برای ویندوز 8.1 برای لپ تاپ شما منتشر نکرده بنابراین شما نمی تونی ویندوز 8.1 نصب کنی لینک زیر نگاه کن

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K42JC/HelpDesk_Download/

داداش دقت نکردی من خودمم میدونم نذاشته!

نصب هم کردم تما درایوها رو هم شناسوندم ولی اشکالاتی کوچکی پیش امد و  این سوالو کردم

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

داداش چرا جو میدی لحن من کجاش خرابه ؟(شاید انتقادی باشه ولی بد نیست)

من تشکر هم از ایشون کردم!حتی اگه دقت کرده باشین پسند (امتیاز)هم برا ایشون زدم!!!!!(خوب اگه فک کردین انتقاد من بد بوده از ایشون معذرت هم میخام)

تجربیات خوبه ولی اگه تجربیات باعث بهتر شدن بشه نه بد تر شدن !( تجربیات یعنی من لایسنس خودمو بندازم دور برم کرکی؟)

بجا تشویق و ترویج استفاده از نرم افزار غیر قانونی بهتر تلاش کنیم یه نفرم که مقیده بتونه راهشو ادامه بده.

الانم من تنها جواب همون سوالها رو میخام همین!

باز هم از دوستان هم تشکر میکنم.

سلام

عزیز ایمیل بزن برا مایکروسافت و بپرس !!!! راحت ترین راه + مطمئن

خوشم میاد که می خوایی ادامه بدی این راه رو ، منم چند بار ادامه دادم ولی یه خرج نزدیک به 15 میلیونی گذاشت رو دستم که دیگه از این غ...ها نمیکنم تو ایران

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز ایمیل بزن برا مایکروسافت و بپرس !!!! راحت ترین راه + مطمئن

خوشم میاد که می خوایی ادامه بدی این راه رو ، منم چند بار ادامه دادم ولی یه خرج نزدیک به 15 میلیونی گذاشت رو دستم که دیگه از این غ...ها نمیکنم تو ایرانبا زبان انگلیسی دشواری دارم!!!

درود به داداش گلم.

من هم برا مکاتبه با زبان انگلیسی دشواری دارم!

والا دروغ چرا اونقذه هم توان نمیرسه مقید باشم(اخه من خیلی نرم افزارها رو استفاده میکنم )

ولی یه سری از اصلی ها که واقعا شرکتاشونم خیلی مردن رو نمیخام غیره قانونی باشم!!

خود همین مایکرو واقعا دمش گرم یعنی به خیلی از نیازهای یه کاربر توجح میکنه!کلی هم احترم به کاربر!

متاسفانه غبر از ویندوز واینترنت دانلود منیجر و دیکشنری پاردیک و چند بازی اورجینال استم  و اورجین و قبلانا کسپر اورجینال(الان با شرکت کسپر لج کردم زدم تو کار پچ کردن برا همه هم پچ میکنم) نتونستم چیز دیگه ای رو بخرم

البت افیس 2013 هم خریدم از میهن لای... و لی یه بار اکتیو شد و بار دوم نشد و سایت محترم هم پولمو پس داد ولی من دیگه نخریدم...

بسوزه پدر بی پولی اگه داشتم همشو اورجینال میکرم (واقعا این شرکتا چقذه برا کاربراشون احترام قائل هستن)

نمونش اینترنت دانلود منیجر کرکش میکرم ولی برا نسخه جدید از من اجازه دانلود میگرفت اگه دانلود میکردم باطل میشه نمیکردم کرک سر جاش بود!(حالا یه نرم افزار ایرانی 3 هزار تومنی اشغال مثل همین اموزش بچهای دبستانی کلی دنگو فنگ برا ش میزارن کپی نکنی!!)

انقذه خوشم اومد رفتم اورجینالشو خریدم!

بگذریم هنوز منتظر راهنمایی اساتید لیونی هستم!

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود به داداش گلم.

من هم برا مکاتبه با زبان انگلیسی دشواری دارم!

والا دروغ چرا اونقذه هم توان نمیرسه مقید باشم(اخه من خیلی نرم افزارها رو استفاده میکنم )

ولی یه سری از اصلی ها که واقعا شرکتاشونم خیلی مردن رو نمیخام غیره قانونی باشم!!

خود همین مایکرو واقعا دمش گرم یعنی به خیلی از نیازهای یه کاربر توجح میکنه!کلی هم احترم به کاربر!

متاسفانه غبر از ویندوز واینترنت دانلود منیجر و دیکشنری پاردیک و چند بازی اورجینال استم  و اورجین و قبلانا کسپر اورجینال(الان با شرکت کسپر لج کردم زدم تو کار پچ کردن برا همه هم پچ میکنم) نتونستم چیز دیگه ای رو بخرم

البت افیس 2013 هم خریدم از میهن لای... و لی یه بار اکتیو شد و بار دوم نشد و سایت محترم هم پولمو پس داد ولی من دیگه نخریدم...

بسوزه پدر بی پولی اگه داشتم همشو اورجینال میکرم (واقعا این شرکتا چقذه برا کاربراشون احترام قائل هستن)

نمونش اینترنت دانلود منیجر کرکش میکرم ولی برا نسخه جدید از من اجازه دانلود میگرفت اگه دانلود میکردم باطل میشه نمیکردم کرک سر جاش بود!(حالا یه نرم افزار ایرانی 3 هزار تومنی اشغال مثل همین اموزش بچهای دبستانی کلی دنگو فنگ برا ش میزارن کپی نکنی!!)

انقذه خوشم اومد رفتم اورجینالشو خریدم!

بگذریم هنوز منتظر راهنمایی اساتید لیونی هستم!

سلام

با پشتیبانی مایکروسافت چت کردم و خلاصه کلام این شد که 8.1 مجانی هستش و اگه سریال ولید 8 رو داشته باشید میتونید 8.1 رو هم اکتیو کنینو مشکلی برا چک کردن نداره

لینک به دیدگاه

درود

دمت گرم داداش محبت کردی(ممنون بابت پیگیری)

سریال من از مایکروو خریده شده و اینو فرستادن  (نمیدونم ولید هس یاه نه)

yl3nd7o8ytixd6fw2i.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

با پشتیبانی مایکروسافت چت کردم و خلاصه کلام این شد که 8.1 مجانی هستش و اگه سریال ولید 8 رو داشته باشید میتونید 8.1 رو هم اکتیو کنینو مشکلی برا چک کردن نداره

attachicon.gifUntitled.png

attachicon.gifUntitled2.png

یاد گذشته ها بخیر، دیگه حس و حال این کارا نیست، ولی مستر عطا زحمت کشیدی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دمت گرم داداش محبت کردی(ممنون بابت پیگیری)

سریال من از مایکروو خریده شده و اینو فرستادن  (نمیدونم ولید هس یاه نه)

yl3nd7o8ytixd6fw2i.jpg

سلام. مشکلی نداره.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...