رفتن به مطلب

XFX HD5970 Black Edition Limited 4GB GDDR5 512bit

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ای بابا میخواستیم بخریم ها :( کنسل شد :crying:

شما که میخواستی مفت بخری

جواد جان نگهش داری یلی خیلی بهتره چون تو این بازار پرنوسان و رو هوای کامپیوتر اگه الان جنستو بفروشی ممکنه ده دقیقه بعد 200 هزارتومن روش ضرر کنی!!!!!!!!!!!

خوبی کارت گرافیک تو اینه با اینکه قدیمیه اما dx11 هست و مشکلی با بازیای جدید نداری

فعلا کارت رو نگهدار و بذار التهاب بازار کم بشه اونموقع حداقل میتونی تصمیم بهتری بگیری

شاید اصلا تونستی به صورت حضوری با همین قیمتی که میخوای بفروشیش اخه خودت میدونی که تو بازارای اینترنتی قیمتو زیر نصف بت میدن!!!!!!!!! :D  :D

اره داداش میدونم من شاید گرون خریدم ولی ی هفته نیست گذاشتم رو سیستم.دارم باهاش کا میکنم.راضی به ضرر نیستم

دوست عزیز جسارت نشه ها  شاید وضع بازار خوب نیست ولی مشتری به اون حدی رسیده که بفهمه تو این زمونه این کارتی که  قیمتش از 700 بیشتر صرف نمیکنه  رو بخره 1500 !!! (شما اگه 1500 می خواستی به کارت خرج کنی 5970 می خریدی یا r9 290 ????

بعدش هم شما نمی تونید dx11 به معنی بروز بودن کارت بدونید این کارت حد اقل 5 سال با یه دمای زیاد کار کرده و خب هر لحظه امکان لحیم سردی و ... رو داره 

بازار اینترنت هم اگه فرهنگش کمی بالا تر بره بازار بسیار عالی هستش شما اگه کارت 1 ملیونی بخری 2 روز باهاش  کار کنی و بری به مغازه دار بفروشی با منت فراوان و... ازت میخره 700 تومن!! ولی تو اینترنت به هر قیمت دلخواهی می تونی بفروشی 

استارتر عزیز هم اگه از حرفای بنده ناراحت هستند بنده از ایشون عذر خواهی میکنم (حیفه تو این دنیا دو روزه از هم دیگه دلخور باشیم )

با آرزوی موفقیت در همه لحظه های عمرتون

شما هم بهتره انقد کارشناسی نفرمایید دوست عزیز

بزرگوارها هم لطف کنید این ژستو ببندید ممنون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...