رفتن به مطلب

عرضه Red Dead Redemption برای PC

MESSI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

بالاخره باید شاهد حضور بازی عرضه Red Dead Redemption برای PC بود البته بعد از این مدت زیاد ولی خود من با دیدن این خبر بسیار خوشحال شدم چون با این بازی در PS3 حال نکردم. :(

بدون شک Red Dead Redemption یکی از بهترین بازی های تاریخ صنعت گیم بوده است یک بازی با تم غرب وحشی که در سال ۲۰۱۰ تنها بر روی کنسول های نسل هفتمی X360 ,PS3 منتشر شد و باز هم شرکت راک استار به موفقیت های زیادی رسید.اما امروز اتفاق جالی افتاد شرکت مایکروسافت بازی Red Dead Redemption را در Microsoft Listing پلتفرم PC قرار داد همچنین نوشته شده با ویندوز های ۷ , ۸ , ۸٫۱ کاملا سازگار خواهد بود. همچنین در این لیست یک تب ویژه قرار داده شده که شما با کلیک بر روی ان به سایت راک استار هدایت میشود که میتوان اینگونه برداشت کرد این لیست توسط راک استار به مایکروسافت داده شده است.

البته هنوز باید منتظر خبر تایید از سوی راک استار باشیم و به شخصه امیدوارم که این بازی واسه PC عرضه بشه و به احتمال زیاد این نسخه از هر لحاظ بهتر از نسخه کنسولی خواهد بود.

elx0ca54k5c00j637v.jpgzal0i1vhk6i3ibxuj1g0.jpgjvr1ppaue6phnf0ri5p.jpg

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سالهاست که راک استار با این کارهای بدش گیمر های Pc روآزرده کرده-همان زمان عرضه red dead من حدود یک ماه صبر کردم ولی اصلا خبری نشد و حتی انموقع کارت 580 و سیستم قوی داشتم بی صبرانه منتظره بازی روی pc  بودم-هیچ!!!!بلافاصله بعد از یکماه  نسخه ps3 رو گرفتم  !!!اینقدر شاهکاره این بازی من دونسخه ازش دارم!!!!جالبه با این که نسخه  goty ای همون game of the year شامل بازی اصلی هم هست دلم نیومد بازی قدیمی رو بدم بره!!!!!!!!

و اصولا بعد از Gta V بهترین open worldکه تجربه کردم و با اختلاف زیاد باز یهای بزرگ open world رو جا میذاره قطعا همین read dead هستش-هنوز خبر تایید رسمی نشده ولی بعد زا این همه سال میتونه خبری خوش باشه ولی اگر سریعتر راک استار برای Pc اقدام میکرد بهتر بود-امیدوارم Gta v به این درد دچار نشه!!!

اینم کلکسیون من از کار های راک استار  در این نسل!!!

kc571t6ttht4r12z95q.jpg

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

من تعریف زیاد ازش شنیدم

امیدوارم زودتر این اتفاق بیفته

لینک به دیدگاه

امیدوارم با پیشرفت بالا عرضه بشه نه همون گرافیک چند سال پیش :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بازی بی نظیره، من به خاطرش کنسول خریدم

ولی بعد از 4 سال یکم دیره برای pc! راک استار داره وفادارترین فن هاش رو از دست میده با این کاراش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک که همونه -نهاتیش رزلوشن 1080 بشه برای بافت ها -مهم اینه که خوب پورت بشه چون موتور راک استار اونموقع برای Pc اماده نبوده- پورت بد  با کلی افت فریم بدرد نمیخوره-خود بازی رو کنسول گرافیکی چشم نواز داشت که درصورت درست پورت شدن قطعه زیبا تر م خواهد شد-منتها روی کنسول draw distance یا ترسیم مسافتش خیلی خوب بود-یعنی از توان کنسول ها استفاده شده بود و این بخش رو خیلی خوب ایجاد کرده بودن  چون شاخصه بازی open world اینه-باید بتونید مسافت های زیاد رو ببنید تا باور کنید  که د ریک دنیای بزرگ و یکپارچه هستید -منتها این بخش با افزایش گرافیک و رزولوشن قطعا نسخه  pc رو اگر در کار باشه سنگین خواهد کرد-چون نیاز به منابع زیادی داره و ممکن روی سیستم ها ی عادی مشکل ایجاد کنه-باید بینیم برای این بخش راک استار چه میکنه-آیا میخواد تنظیم میزان نمایش مسافت بزاره توی تنظیمات گرافیک یا از یک میزان دیفالت استفاده میکنه-

ناگفته نماند میزان ترسیم مسافت در Gta v خارق العاده  است.

لینک به دیدگاه

این بازی چیزهای زیادی داره مثلا گرفتن اسب وحشی و رام کردن اون که خیلی حال میده و مراحل زیبایی هم داره ولی من خودم خیلی زود از بازی خسته شدم و برای من مثل GTA نبود اگه میخواستی مراحل بازی رو انجام ندی خیلی خسته کننده بود در صورتی که من در  سری GTA کلا بیشتر حال میکنم بچرخم و شهرو بهم بریزم.

ولی در کل تجربه ی خوبی هستش .

ممنون رضا جان از توضیحاتتون

لینک به دیدگاه

دوستان حالا ما یک خبر گذاشتیم به ی روز نکشید فهمیدم که شایعه بوده بیخود منتظر نسخه PC این بازی نباشید

امروز شعبه ی امریکایی مایکروسافت که این بازی رو برای  لیست کرده بود. امروز با ارسال ایمیلی به فروم NeoGAF که این خبر را منتشر کرده بود، اعلام کرد که این امر یک خطای انسانی بوده است و بابت این اشتباه از آن ها عذرخواهی کرد.

پس نتیجه میگیرم بیخود منتظر نسخه PCبازی Red Dead Redemption نشیم.

ولی باید امیدوار بود که راکستار در E3 امسال ازعنوان جدیدی از این بازی برای کنسول های نسل هشتمی و PC رونمایی کند .اگه دیگه شایعه نباشه :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...