رفتن به مطلب

فروش ی غولطشن قوی <<< XFX GTX 295 OC Dual PCB >>> تو ایران تکه با گارانتی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان گل
ی غوطشن دارم حرف نداره clear.png
چند تا نکته میگم بعد میرم سر قیمت
- این کارت اورکلاک شده کارخانه هست و تا فرکانس 650 و مموزی کلاک 1200 اور شده به صورت کارخانه ای
- این کارت دو برده (Dual PCB) میباشد و دو تا برد مجزا دارد پس شک نکنید که خیلی بهتر از کارت های دیگر هم رده هست clear.png
- کارت به هیچ وجع تعمیر نشده و فقط ی بار سیلیکون خریدم بردم گارانتی با کلی منت برام اون سیلیکون رو زدن و دماش 10 درجه کمتر شدهclear.png
- قیمت هم فعلا پایه رو 380 در نظر میگیرم !!! 
فروش فوری هم 480 !! 
گام افزایش هم 10 تومن 

قیمت زیر پایه هم فقط دیده و توجه نمیشود clear.png 
>>> تعویض ندارم و فقط فروش هست <<<

- من چند تا عکس از فریم ریت این کارت در حال بازی قرار میدم خودتون قضاوت کنید clear.png
اولین بازی Assassins Creed IV Black Flag بر روی تنظیمات ultra در 38 فریم ثابت هست
71096373452572824409.jpg

02198142372898111179.jpg

و بازی بعدی هم که Thief نام دارد بهترین بازی برای تست کارت گرافیک هست که این بازی هم در بالاترین کانفینگ نرخ 38 فریم رو برام میداد !!!!
15205058014295745064.jpg

35984279334816912321.jpg

26492015046284838450.jpg

63958974033599935142.jpg

و عکس از خود غولطشن clear.png
77995118675648990978.jpg

شات از gpu-z 
88806406561453177472.gif 
دما در حالت معمولی Idle 
15830322277926486151.gif 
دما در فول لود البته تو بازی دما بیشتر از 67 درجه نمیشه 

45140884688674009513.gif

برای دیدن عکس های بیشتر وامتیاز بازارچم درپرشین تولز(همون سابقم) اینجا را کلیک کنید  :)

لینک به دیدگاه

اقا ببخشید میپرسم غولطشن ینی چی ؟

:wacko:

خواستم توضیح بدم که ایشون در 1 لینک خلاصه کردن  :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت با این که  در زمانه خودش دومین کارت دنیا بوده

ولی گیم های الان با dx 11 شدن خیلی سنگین شده و اگر این کارت می تونست dx11 رو رامینداخت  اون وقت متوجه افت شدید فریم میشدید (به خاطر همین لطفا با کارت های دیگه DX 11 مقایسه نکنید)

ولی این کارت میشه گفت بهترین کارت DX 10 تو دونیاست

انشاء الله که به قیمتی که خواستی بفروشی

با آرزوی موفقیت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت با این که  در زمانه خودش دومین کارت دنیا بوده

ولی گیم های الان با dx 11 شدن خیلی سنگین شده و اگر این کارت می تونست dx11 رو رامینداخت  اون وقت متوجه افت شدید فریم میشدید (به خاطر همین لطفا با کارت های دیگه DX 11 مقایسه نکنید)

ولی این کارت میشه گفت بهترین کارت DX 10 تو دونیاست

انشاء الله که به قیمتی که خواستی بفروشی

با آرزوی موفقیت

ممنون بابت نظرتون ولی من با این کار بازی هایی مثل call of duty gost رو با پچ هاش تونستم بازی کنم اتفاقا میخواستم اسکرین شات هم از بازی بذارم ولی تا دانلود های بازی رو پاک کرده بودم 

اگه حرف منو قبول داشته باشید 

من این بازی رو با کیفیت 1080 و 42 فریم ریت داشتم بازی میکردم در ضمن تمام تنظیمات روی های بود  :) 

اینجا پست 12 رو نگاه کنید 

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم منظورمن از مقایسه 3d mark که گذاشتید بود چون این کارت طبیعتا از 480 gtx یا 570  ضعیف تره

در ضمن شما بازی ghost رو با پچ بازی کردید و این خودش کمی در کرافیگ بازی اختلال ایجاد میکنه (بازی های dx 11 با dx11 نوشته میشن به خاطر همون کارت dx 10 نمی تونه این بازی هارو اجرا کنه اگه هم بکنه در گرافیک بازی اختلال ایجاد میشه )

در کل قیمت خوبی گذاشتین انشا الله که فروش بره

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم منظورمن از مقایسه 3d mark که گذاشتید بود چون این کارت طبیعتا از 480 gtx یا 570  ضعیف تره

در ضمن شما بازی ghost رو با پچ بازی کردید و این خودش کمی در کرافیگ بازی اختلال ایجاد میکنه (بازی های dx 11 با dx11 نوشته میشن به خاطر همون کارت dx 10 نمی تونه این بازی هارو اجرا کنه اگه هم بکنه در گرافیک بازی اختلال ایجاد میشه )

در کل قیمت خوبی گذاشتین انشا الله که فروش بره

باشه داداش قبول 

87245519493585062794.png 

و اینکه این نمودا برای کارت معمولی هست این کارت اور شده مباشد پس ی سر گردن از اصلی قوی تره

لینک به دیدگاه

قابل توج دوستانی که میگم من بازی های دایرکس 11 روی 10 بازی کردم و قبول ندارن 
همون شرکت هایی که کرک بازی رو طراحی میکنند همون ها هم میان کرکی درست میکنند که روی دایرکس 10 اجرا بشه من خودم بازی هایی مث کال اف گست و کرایسیس 3 رو تونستم به راحتی با اون روش ها بازی کنم 
یکم طول میکشه تا این کرک بیاد ولی اگه بازی خیلی معروفی باشه حتما براش پچ میاد 
------------------------------------
پچ برای کال آف گوست 
----------------------------------
پچ برای کرایسیس 3 
-----------------------------------

خودتون ببینید حالا که باور ندارید و فک میکنید من اشتباه می کنم یا دورغ میگم یا فک میکنید میخوام کارت گرافیک رو ی جوری به قیمت بالا بدم بره :|

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام داداش پاور مورد نیاز گرافیکت چقدره؟ هنوز داریش واسه فروش؟

لینک به دیدگاه

قابل توج دوستانی که میگم من بازی های دایرکس 11 روی 10 بازی کردم و قبول ندارن 

همون شرکت هایی که کرک بازی رو طراحی میکنند همون ها هم میان کرکی درست میکنند که روی دایرکس 10 اجرا بشه من خودم بازی هایی مث کال اف گست و کرایسیس 3 رو تونستم به راحتی با اون روش ها بازی کنم 

یکم طول میکشه تا این کرک بیاد ولی اگه بازی خیلی معروفی باشه حتما براش پچ میاد 

------------------------------------

پچ برای کال آف گوست 

----------------------------------

پچ برای کرایسیس 3 

-----------------------------------

خودتون ببینید حالا که باور ندارید و فک میکنید من اشتباه می کنم یا دورغ میگم یا فک میکنید میخوام کارت گرافیک رو ی جوری به قیمت بالا بدم بره :|

داداش گلم اون پچ ها رو میزارن که با سخت افزار ضعیفتر و قدیمی تر هم بشه بازی کرد وگر نه مطمئن با تو بازی شما افت فریم رو حتما خواهی داشت 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...