رفتن به مطلب

مشکل با ترافیک رایگان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.من یک ماهه خط 2 مگ از مخابرات گرفتم هنوز 7 روز به مهلت اتمام شاؤز و 25 درصد ترافیک مونده اینترنت من قطع شده.زنگ زدم پشتیبانی میگم هنوز 25 درصد از ترافیک من باقیمونده میگه شما ترافیک دانلود رایگانت تموم شده!!!!!میخواستم از اساتید بپرسم این قضیه واقعا درسته؟؟شرکت های دیگه هم همینطوره؟؟

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

سلام

بزرگوار اگر منظورتون حجم مصرفی(گیگ)است که بله با تموم شدنش هم اگر تا 2ماه دیگر هم اعتبار داشته باشید اینترنتتون قطع میشه وباید نسبت به خرید (شارژ)حجم اقدام کنید برای من این مسئله زیاد اتفاق میفته که هنوز یکی دو ماه اعتبارم مونده ولی حجمم تموم شده ومجبور شدم حجمم روشارژکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید برای دانلود رایگان شبانه محدودیت گذاشتن 

من با پارس انلاین مشکلی ندارم 

لینک به دیدگاه

سلام

بزرگوار اگر منظورتون حجم مصرفی(گیگ)است که بله با تموم شدنش هم اگر تا 2ماه دیگر هم اعتبار داشته باشید اینترنتتون قطع میشه وباید نسبت به خرید (شارژ)حجم اقدام کنید برای من این مسئله زیاد اتفاق میفته که هنوز یکی دو ماه اعتبارم مونده ولی حجمم تموم شده ومجبور شدم حجمم روشارژکنم

نه دوست عزیز من.من بالا هم عرض کردم از ترافیک 2 گیگ که داشتم 25 درصد باقی مودنه و از شارژ 1 ماهه که کردم هم 7 روز باقی مونده ولی باز با این اوضاع و احوال پیغام روی صفحه میاد که مهلت شما تموم شده حتی پیچ هم باز نمیکنه.زنگ زدم بهشون میگم میگه حرف شما درسته ولی ترافیک رایگانتون برای دانلود تمام شده.اخه جالبه که اسمش روشه ترافیک رایگان.خواستم ببینم بقیه دوستان هم که از شرکت های دیگه می گیرن به همین مشکل برخوردن؟؟یا نه؟؟

شاید برای دانلود رایگان شبانه محدودیت گذاشتن 

من با پارس انلاین مشکلی ندارم 

منم حدث میزنم همین باشه ولی برام تازگی داره این قضیه.

لینک به دیدگاه

بچه ها الان من اینترنت ده مگ مخابرات گرفتم ولی بم گفتن که کلا برای همه اپراتورا دانلود شبانه(یعنی همون ساعت 2 تا 7 که مجانیه)برداشته شده و کلا دیگه هیچ اینترنت نامحدودی ه موجود نداره

میخواستم بدونم شما هم دانلود شبانتونو قظع کردن؟؟؟

من از مخابرات خوزستان گرفتم اینو بم گفتن

خدایا کجای دنیا اینترنت محدود دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :(  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها الان من اینترنت ده مگ مخابرات گرفتم ولی بم گفتن که کلا برای همه اپراتورا دانلود شبانه(یعنی همون ساعت 2 تا 7 که مجانیه)برداشته شده و کلا دیگه هیچ اینترنت نامحدودی ه موجود نداره

میخواستم بدونم شما هم دانلود شبانتونو قظع کردن؟؟؟

من از مخابرات خوزستان گرفتم اینو بم گفتن

خدایا کجای دنیا اینترنت محدود دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :(  =))

سلام

از کجا ؟؟ ارومیه که نمیده ( امروز ظهری رفتم پرسیدم )  و میگن ما دادیم به ISP  ها

فعلاً ایران عزیز هستش ( چند جا هم هست ولی نه با این اعمال شاقه )

لینک به دیدگاه

سلام

از کجا ؟؟ ارومیه که نمیده ( امروز ظهری رفتم پرسیدم )  و میگن ما دادیم به ISP  ها

فعلاً ایران عزیز هستش ( چند جا هم هست ولی نه با این اعمال شاقه )

والا عطا جان منم تعجب کردم اما واقعا دزد به تمام معنا هستن

الان سرعت دانلود م با سرویس ده مگ 30 کیلوبایته حداکثرش 50 میرسه!!!!!!!!!

زنگ زدم پشتیبانی میگه خطط نویز داره و این مقدار پهنای باندو پشتیبانی نمیکنه!!!!!!!!!!!

بش گفتم بابا من با سرویس 2 مگ سرعت دانلود 600 700 داشتم میگه برو خططو درست من نمیتونم کاری واست بکنم!!!!!!!!

انصافا اینا لایق چار پنج تا فش آبدار نیستن؟؟؟؟!!!!!! =))  :D  :mad:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

والا عطا جان منم تعجب کردم اما واقعا دزد به تمام معنا هستن

الان سرعت دانلود م با سرویس ده مگ 30 کیلوبایته حداکثرش 50 میرسه!!!!!!!!!

زنگ زدم پشتیبانی میگه خطط نویز داره و این مقدار پهنای باندو پشتیبانی نمیکنه!!!!!!!!!!!

بش گفتم بابا من با سرویس 2 مگ سرعت دانلود 600 700 داشتم میگه برو خططو درست من نمیتونم کاری واست بکنم!!!!!!!!

انصافا اینا لایق چار پنج تا فش آبدار نیستن؟؟؟؟!!!!!! =))  :D  :mad:

هستن اونم زیادش

سرویس فعلیم تموم بشه و سرویس درست حسابی ندن میرم های وب

با این حساب بعد از یه مدت دوباره میفتن به گدایی که جان من / توروخدا بیایین از ما ( مخابرات ) سرویس بگیرین

یادتون که هست بچه ها چه جوری تبلیغ میکردن / کم مونده بود بساط صبحانه بیارن دم در خونه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...