رفتن به مطلب

درخواست برنامه برای تشخیص میزان استفاده از Ram

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام.

از عنوان مشخصه ، لطفا برنامه ای معرفی فرمایید که مثل برنامه GPU z که میزان کارکرد کارت گرافیک رو نشون میده،مثل همون میزان استفاده از رم رو نشون بده.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

نرم افزار پیشنهادی من PGWare SuperRam هستش تصویر محیط این نرم افزار تو شکل زیر اومده (این نرم افزار هم بهینه ساز رم هست هم میزان استفاده از رم نشون میده)

post-15536-0-39506000-1402116833_thumb.jpg

post-15536-0-96077600-1402116984_thumb.jpg

post-15536-0-38638100-1402116994_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اگر می خواهی توی بازی مانیتور کنید MSI Afterburner بهترین برنامه هست همه چیز رو نشون می ده فقط باید توی ستینگ فعال کنید و بعد توی بازی یا برنامه های گرافیکی ram رو مانیتور می کنه 

و خود برنامه 2 نمودار اخرش مربوط به ram ها هست 

این برنامه ی PGWare SuperRam هم خوبه 

تسک مننجر خودمون هم که نشون می ده دیگه در سربرگ پرفورمنس 

ولی برنامه ای کامل مثل gpu_z نمی شناسم 

@};-

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوست عزیز.

البته من فعلا خونه نیستم تا این برنامه رو امتحان کنم اما در اولین فرصت گزارش کارکردش رو میدم.

دوستان دیگر هم ممنون میشم راهنمایی فرمایند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر می خواهی توی بازی مانیتور کنید MSI Afterburner بهترین برنامه هست همه چیز رو نشون می ده فقط باید توی ستینگ فعال کنید و بعد توی بازی یا برنامه های گرافیکی ram رو مانیتور می کنه 

و خود برنامه 2 نمودار اخرش مربوط به ram ها هست 

این برنامه ی PGWare SuperRam هم خوبه 

تسک مننجر خودمون هم که نشون می ده دیگه در سربرگ پرفورمنس 

ولی برنامه ای کامل مثل gpu_z نمی شناسم 

@};-

همینجور که شما هم اشاره کردین من میخوام برای تشخیص میزان استفاده از رم در بازی از این برنامه استفاده کنم.
لینک به دیدگاه

همینجور که شما هم اشاره کردین من میخوام برای تشخیص میزان استفاده از رم در بازی از این برنامه استفاده کنم.

خوب پس بهترین گذینه ی شما همین MSI Afterburner هست که بیشتر چیز هایی که در یک برنامه ی گرافیکی در گیر می شوند رو مانیتور می کنه و شما هم توی بازی می خواهید حجم مصرفی ram رو ببینید پس این برنامه بهترین انتخاب شما هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نتیجه مورد نظرم رو گرفتم.

از دوستان خیلی ممنونم که راهنمایی کردن.

واقعا بازی ها اینقدر کم از رم استفاده میکنن؟بازی thef رو تنظیمات اولترا همش ۲گیگ رم استفاده میکرد.

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

برنامه Ram Saver Pro به نظر من انتخاب خوبیه. تمام اطلاعات رم رو میده. همچنین میتوانی باهاش رم رو دیفرگ کنی!

لینک به دیدگاه

بابا نرم فازار نمیخواد که

تسک منیجرو باز کن بزار روی تب پرفورمنس . همیشه هم باز باشه

بعد برو بازی کن . اگر دیدی مشکل داره یا کنده یه التو تب گیر (نبند بازیو) ببین چقدر از رم پره بعدش برو توی تب پروسس بر اساس مموری مرتب کن ببین کدوم نرم افزار چقدر از رمو میگیره .

توی تب پرفورمنسم که یه گزینه هست ریسورس منیجر اون که دیگه خداست

اگر بخوای برات توضیح میدم . میتونی هر کاری که تو سیستم انجام میشرو بفهمی که چه نرم افزاری از اینترنت استفاده کمیکنه و با چه سرعتی چه نرم افزاری ریدش توی رم بیشترش چه نرم افزاری رایتش همینطور هارد و .....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...