رفتن به مطلب

نسخه های نسل بعدی و PC بازی GTA V تایید شدند!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز

همونطور که می دونید دیروز مراسم E3 برگذار شد و طی کنفراس سونی GTA V برای ps4 معرفی شد

راک استار در سایت رسمی خودش نسخه های pc و xbox1 رو هم تایید کرد

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52261/Grand-Theft-Auto-V-Coming-this-Fall-to-PlayStation-4-Xbox

تریلر جدیدی از بازی هم نمایش داده شد

طبق گفته راک استار، رزلویشن بالاتر، تکچرهای باکیفیت تر، شهر شلوغ تر و محیط پویاتر، تکنیک های سایه زنی به اضافه کیفیت بهتر صداهای بازی از جمله بهبودهای نسخه نسل بعد خواهند بود

بزودی خبرهای بیشتری منتشر خواهد شد

سایت nowgamer تریلر جدید رو در نسخه ps3 شبیه سازی و با نسخه ps4 مقایسه کرده!

دانلود با لینک مستقیم

حجم 27mb

واقعا فوق العاده اس!

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مقایسه نسخه های PS3 و PS4

ih9b1kp8a3rb8pufcnnr.jpg

رو PC چه شود دیگه خدا می دونه! (*)

خوشحالم که روی ps3 بازیش نکردم! ارزش صبر کردن رو داشت :clapping:

لینک به دیدگاه

:eek:  :eek:  تفاوت گرافیک رو تازه ببین برای pc چی بشه بجوری منتظر هستم گرافیکش روی xbox که اصلا به من حال نداد ولی این یکی فرق داره دیگه  :x  :x  :x  :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تریلر عالیه

این سبزه هارو میبینم دلم می خوام بشینم یه دل سیر بخورم اینقدر با کیفیت هستن =)) تازه این رو ps4 هست!

smlrl0ui7rav5mw8q54j.gif

لینک به دیدگاه

GTAV روی PC متولد و معروف شد و الان باید بگیم GTAV به خونه خودت خوش اومدی ^_^ :big hug: :big hug:

چه شود مادهایی دهشتناکی که برا این بازی منتشر میشه

ویرایش شده توسط VFSDF
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه تصویر دیگه از مقایسه نسخه ps3 با ps4

iwp9o6skwtv75vk3yro.jpg

لینک به دیدگاه

اميد وارم گرافيك خود بازي هم همين باشه. من يه سوال داشتم. من تا حالا انلاين به صورت كرك بازي كردم ولي اين مال ٢-٣ سال پيشه. الان وضع اينترنت براي انلاين خوبه؟ چون gta v جزء معدود بازي هايي كه ارزش خريد دارن. و من مي خوام براي pc بخرمش و انلاين بازي كنم. فقط خيلي لجم ادم در مي اد كه كلي پول بازي بدي و به خاطر وضعيت اينترنت ايران نتوني بازي كني.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

البته باید برای pc خوب پورت بشه-چون کلا open world های راک استار روی پی سی تاریخچه خوبی ندارن و پورت ها پر از باگ بودن-نمون اش gta iv که هنوز هم به درستی نیمشه بازیش کرد!!!روی pc--حالا  gta v که خودش ذاتا گرافیک خیلی بالایی داشته با اینکه  روی سخت افزار قدیمی بوده-من از پورت همون هم میترسیدم چون اصلا موتور rage موتور انحصاری راک استار روی سخت افزار پی سی خوب جواب نمیده -حالا چه برسه به اینکه ارتقا گرافیک هم تا این حد داشته بااشه  و من فکر میکنم این احتیاج به سیستم فضایی پیدا کنه!! به نظر من سیستم های ضعیف  و متوسط اصلا نباید امید وار باشن مگر کار خاصی انجام شده باشه که بعید میدونم چون اصولا یان بازی با همون موتور برای نسل قبل توسعه داده شده و نمیشه که از اول کارش کرد -معماری نسل قبل هم با این نسل زمین تا آسمون فرق کرده  -نمیدونم بلکه راک استار کار خاصی کنه  و خوب پورت کنه-در غیر این صورت به نسخهPc  امید ندارم -

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

البته باید برای pc خوب پورت بشه-چون کلا open world های راک استار روی پی سی تاریخچه خوبی ندارن و پورت ها پر از باگ بودن-نمون اش gta iv که هنوز هم به درستی نیمشه بازیش کرد!!!روی pc--حالا  gta v که خودش ذاتا گرافیک خیلی بالایی داشته با اینکه  روی سخت افزار قدیمی بوده-من از پورت همون هم میترسیدم چون اصلا موتور rage موتور انحصاری راک استار روی سخت افزار پی سی خوب جواب نمیده -حالا چه برسه به اینکه ارتقا گرافیک هم تا این حد داشته بااشه  و من فکر میکنم این احتیاج به سیستم فضایی پیدا کنه!! به نظر من سیستم های ضعیف  و متوسط اصلا نباید امید وار باشن مگر کار خاصی انجام شده باشه که بعید میدونم چون اصولا یان بازی با همون موتور برای نسل قبل توسعه داده شده و نمیشه که از اول کارش کرد -معماری نسل قبل هم با این نسل زمین تا آسمون فرق کرده  -نمیدونم بلکه راک استار کار خاصی کنه  و خوب پورت کنه-در غیر این صورت به نسخهPc  امید ندارم -

IV اولین تجربه راک استار در دنیای HD بود

هرچند iv هم اونقدرها مشکل نداشت و با پچ هایی که اومد مشکلش حل شد و براحتی می شد بازی کرد

راک استار حتی MP3 رو هم پرت نکرد و گفت هر 3 نسخه به صورت موازی ساخته شدن

در مورد V هم طبق Build logs هایی که درز کرده نسخه pc پرت نیست بلکه همزمان با نسخه های کنسولی در حال ساخت بوده

به دلیل شباهت معماری pc با کنسول های نسل جدید پتفرم اصلی gta v نسخه pc بوده و برای ps4 و xboxone پرت شده ( البته پرت که نه! REmaster شده)

امروز 7 سال از IV می گذره RAGE حسابی پیشرفت کرده و راک استار هم خوب می دونه که هوادارای چند آتیشه Pc چی می خوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اميد وارم گرافيك خود بازي هم همين باشه. من يه سوال داشتم. من تا حالا انلاين به صورت كرك بازي كردم ولي اين مال ٢-٣ سال پيشه. الان وضع اينترنت براي انلاين خوبه؟ چون gta v جزء معدود بازي هايي كه ارزش خريد دارن. و من مي خوام براي pc بخرمش و انلاين بازي كنم. فقط خيلي لجم ادم در مي اد كه كلي پول بازي بدي و به خاطر وضعيت اينترنت ايران نتوني بازي كني.

یعنی نسخه اصلی رو بخرین؟؟شوخی میکنی =))

من چند ماه پیش که هنوز تو خط کنسول بودم وقتی v اومد برای اولین بار در تاریخ 4سالی که کنسول داشتم رفتم یه اکانت 3ماهه لایو خریدم *dry#

ولی بعد از گزشت 1ماه بیخیال اون دوماه باقی مونده شدم و کلا از هرچی لایو بود زده شدم :mad:

چرا...چون طرف با اینترنت 2مگ که پینگش زیر 50بود دیوانه شده بود دیگه چه برسه به مال من که 256مخابرات بود :wacko:

یعنی اینجوری بگم که من توی اون یک ماه 1ساعت پشت سر هم نتونستم بازی کنم :(

لینک به دیدگاه

من چند ماه پیش که هنوز تو خط کنسول بودم وقتی v اومد برای اولین بار در تاریخ 4سالی که کنسول داشتم رفتم یه اکانت 3ماهه لایو خریدم *dry#

ولی بعد از گزشت 1ماه بیخیال اون دوماه باقی مونده شدم و کلا از هرچی لایو بود زده شدم :mad:

چرا...چون طرف با اینترنت 2مگ که پینگش زیر 50بود دیوانه شده بود دیگه چه برسه به مال من که 256مخابرات بود :wacko:

جدي مي گي؟!! خيلي نااميد شدم. :( اگر فيلم هاي يوتوب براي انلاين اين بازي رو ديده باشين انلاين gta v عالي كار شده. شما لگ داشتي يا كانكشنت قطع مي شد ؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا منو خیلی از دوستام تو ایران دارم با پینگ حدود 200 راحت بازی می کنیم

مهم اینه که کیفیت خط ات خوب باشه یعنی زیاد تایم اوت نداشته باشی که قطع بشی

سروری های راک استار همیشه خیلی عالی بودن من هنوز که هنوزه iv بازی می کنم آنلاین راحت

لینک به دیدگاه

سروری های راک استار همیشه خیلی عالی بودن من هنوز که هنوزه iv بازی می کنم آنلاین راحت

دقيقا منم ٣ سال پيش با اينترنت ١٢٨ مخابرات پينگ ٢٠٠-٢٥٠ COD بازي مي كردم. بيشتر اوقات لگ نداشتم. از بعد عيد به اين ور تو فروم ها يك سري تاپيك هايي ديدم بنا بر نا رضايتي گيمر ها از بازي انلاين رو اينترنت ايران. براي همين سوال كردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم سبزه میخوام :( :دی

سلام فرجام/ چطوری ؟؟

امروز بعد از دیدن این عکس ها سفارش یه PS4 دادیم و PS3 رو هم گفت برش می دارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جدي مي گي؟!! خيلي نااميد شدم. :( اگر فيلم هاي يوتوب براي انلاين اين بازي رو ديده باشين انلاين gta v عالي كار شده. شما لگ داشتي يا كانكشنت قطع مي شد ؟

دقيقا منم ٣ سال پيش با اينترنت ١٢٨ مخابرات پينگ ٢٠٠-٢٥٠ COD بازي مي كردم. بيشتر اوقات لگ نداشتم. از بعد عيد به اين ور تو فروم ها يك سري تاپيك هايي ديدم بنا بر نا رضايتي گيمر ها از بازي انلاين رو اينترنت ايران. براي همين سوال كردم.

والا منم پینگم حدود همین 200بود.

اما بزرگترین مشکل تایم اوت بود که بدون شک هر 10تا پینگ 3تاش تایم اوت بود.

و اینم بگم من در همین زمان بازیهایی مثل plants vs zombies و cod رو هم لایو زدم و مشکل توی اونا خیلی کم بود جوری که شاید بعد از 2ساعت بازی کردن ارور میداد ، اما همونجور که گفتم V نهایتا به نیم ساعت میرسید.

لینک به دیدگاه

يعني واقعا ادم نمي دونه چي بگه. وضعيت adsl كشور اين جوريه بعد اقايون فكر فكر 3g و 4g براي گوشي ها هستند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

و باز هم یه عکس از مقایسه بین دو نسل

post-10820-0-91685300-1402428852_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

IV اولین تجربه راک استار در دنیای HD بود

هرچند iv هم اونقدرها مشکل نداشت و با پچ هایی که اومد مشکلش حل شد و براحتی می شد بازی کرد

راک استار حتی MP3 رو هم پرت نکرد و گفت هر 3 نسخه به صورت موازی ساخته شدن

در مورد V هم طبق Build logs هایی که درز کرده نسخه pc پرت نیست بلکه همزمان با نسخه های کنسولی در حال ساخت بوده

به دلیل شباهت معماری pc با کنسول های نسل جدید پتفرم اصلی gta v نسخه pc بوده و برای ps4 و xboxone پرت شده ( البته پرت که نه! REmaster شده)

امروز 7 سال از IV می گذره RAGE حسابی پیشرفت کرده و راک استار هم خوب می دونه که هوادارای چند آتیشه Pc چی می خوان

درود بحث اینه که بازی برای اجرا قطعا به سخت افزار خیلی بالایی نیاز داره -حالا با این تغییرات که دیگه هیچ-البته شما میگید مشکلات gta iv حل شد معلومه خوب تجربه نکردید -gta iv هنوز خیلی باگ داره حتی با 7 تا پچ-بهر حال امیدوارم مشلات حل بشن و خوب اجرا بشه و فریمش خوب باشه-درسته زمانی زیاد گذشته ولی دللی نمیشه که موتور بخواد یبک اجرا بشه!!اگر موتور آماده بود یا بهینه بود red dead رو همون موفع توسعه میداد-بهر حال حالا امیدوارم همه چیز عالی باشه من که منتظرم سخت افزار قوی هم در دست رس دارم ببنیم چی میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بحث اینه که بازی برای اجرا قطعا به سخت افزار خیلی بالایی نیاز داره -حالا با این تغییرات که دیگه هیچ-البته شما میگید مشکلات gta iv حل شد معلومه خوب تجربه نکردید -gta iv هنوز خیلی باگ داره حتی با 7 تا پچ-بهر حال امیدوارم مشلات حل بشن و خوب اجرا بشه و فریمش خوب باشه-درسته زمانی زیاد گذشته ولی دللی نمیشه که موتور بخواد یبک اجرا بشه!!اگر موتور آماده بود یا بهینه بود red dead رو همون موفع توسعه میداد-بهر حال حالا امیدوارم همه چیز عالی باشه من که منتظرم سخت افزار قوی هم در دست رس دارم ببنیم چی میشه

فکر نکنم کسی تو ایران اندازه من iv رو بازی کرده باشه، از سال 2008 تا الان روی کامپیوترم نصب هست و نسل هایی از GPU و CPU رو باهاش بازی کردم :D

Q6600 + ati hd 4870

core i7 950 + GTX 580

3770k + amd hd 7970

3930k + GTX 680

4770k + GTX 780

منکه مشکل خاصی باهاش ندارم، فریمم همیشه حول هوش 50 هست با اینکه موتور بازی بهینه نیست ولی اونقدرها هم اوضاعش خراب نیست دیگه، هنوز که هنوزه روزانه هزاران نفر دارن iv آنلاین می زنن، اگر اینقدر مشکل داشت که بعد از 6 سال دیگه کسی بازی نمی کرد (*)

red dead همیشه یه بازی کنسولی بوده هیچ کدوم از نسخه هاش روی pc نیومده، دلیلش آماده نبودن موتور بازی نبوده (همون اولایل هم راک استار تایید کرد که red dead فقط برای کنسول هاست و برای پلتفرم های دیگه هیچ وقت منتشر نمیشه)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نکنم کسی تو ایران اندازه من iv رو بازی کرده باشه، از سال 2008 تا الان روی کامپیوترم نصب هست و نسل هایی از GPU و CPU رو باهاش بازی کردم :D

Q6600 + ati hd 4870

core i7 950 + GTX 580

3770k + amd hd 7970

3930k + GTX 680

4770k + GTX 780

منکه مشکل خاصی باهاش ندارم، فریمم همیشه حول هوش 50 هست با اینکه موتور بازی بهینه نیست ولی اونقدرها هم اوضاعش خراب نیست دیگه، هنوز که هنوزه روزانه هزاران نفر دارن iv آنلاین می زنن، اگر اینقدر مشکل داشت که بعد از 6 سال دیگه کسی بازی نمی کرد (*)

red dead همیشه یه بازی کنسولی بوده هیچ کدوم از نسخه هاش روی pc نیومده، دلیلش آماده نبودن موتور بازی نبوده (همون اولایل هم راک استار تایید کرد که red dead فقط برای کنسول هاست و برای پلتفرم های دیگه هیچ وقت منتشر نمیشه)

به نظر من هم الان نباید دیگه مشکلی داشته باشه چون همون زمان که اومد یه مدت بعدش پچ هایی براش اومد که مشکلاتش از جمله افت فریم رو حل میکرد.

به شخصه ۴بار ivرو تموم کردم ۳بار اول روی pc که دفعه سوم به دلیل حل شدن مشکلات افت فریمش بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبر ها حاکی از ان اند که بعد از پخش شدن این تریلر یوبیسافت در استدیو های خود را تخته و به مناطق شمالی تبت فرار کرده اند :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...