رفتن به مطلب

BenQ XL2720Z, 27"--- ASUS VG278HR, 27"---ASUS PB287Q, 28"

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود به دوستان خوب ...

کدام یکی از مونیتورهای زیر بیشتر ارزش خرید دارد ( کیفیت بالا ... مناسب برای فیلم / بازی / طراحی / ...

1- BenQ XL2720Z, 27

Screen Size 27"W Aspect Ratio 16:9 Resolution (max.) 1920 x 1080 Pixel Pitch (mm) 0.311 Brightness ( typ.) 300 cd/m² Native Contrast ( typ. ) 1000:1 DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.) 12M:1 Panel Type TN Viewing Angle (L/R;U/D) (CR>=10) 170/160 Vertical Refresh Rate 100/120/144Hz Response Time(Tr+Tf) typ. 1ms GTG Display Colors 16.7million Color Gamut 72% Audio/Video Inputs/Outputsdash.png Input Connector D-sub + DVI-DL + HDMIx2 + DP1.2/headphone jack Power Supply (90~264 AC) Built-in Power Consumption (On mode) 27W (Power saving mode) <0.5W Dimensions & Weightdash.png CTN Dimensions (HxWxD mm) 486 x 711 x 245 Dimensions(HxWxD mm) 548 x 642 x 273 Dimensions with Wall Mount (HxWxD mm) 485 x 642 x 269 Net Weight (kg) 7.5 Gross Weight (kg) 10.2 Special Featuresdash.png Low Blue Light Yes Motion Blur Reduction Yes Senseye® Senseye 3 Windows® 8 Compatible Yes AMA Yes HDCP Yes Color Temperature User mode OSD Language 17 languages VESA Wall Mounting 100 X 100mm Swivel (left/right) 45°/45° USB Hub Donwstreamx3; Upstreamx1 Tilt (down/up) -5°/20° Height Adjustment (mm) 140mm Kensington Lock Yes

2-ASUS VG278HR, 27

• Display
    Panel Size: Wide Screen 27.0"(68.6cm) 16:9
    True Resolution : 1920x1080
    Full HD 1080P : Yes
    Pixel Pitch : 0.311mm
    Brightness(Max) : 300 cd/㎡
    ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 50000000:1
    Viewing Angle (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
    Response Time : 2ms (Gray to Gray)
    Display Colors : 16.7M
  • Video Feature
    Trace Free Technology
    SPLENDID Video Intelligence Technology
    SPLENDID Video Preset Modes : 6 Modes (sRGB Mode/Scenery Mode/Theater Mode/Standard Mode/Night View Mode/Game Mode)
    Skin-Tone Selection : 3 Modes
    Color Temperature Selection : 4 Modes
    GamePlus(modes) : Yes (Aimpoint/Timer)
    HDCP support
  • Audio Features
    Stereo Speakers : 3W x 2 Stereo RMS
  • Convenient Hotkey
    SPLENDID Video Preset Mode Selection
    Brightness Adjustment
    Contrast Adjustment
    Volume Adjustment
    Input Selection
    GamePlus
  • I/O Ports
    Signal Input : HDMI , D-Sub, Dual-link DVI-D (support NVIDIA 3D Vision)
    PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack
    AV Audio Input : 1.4
    Audio Output : 1.4
    Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack
  • Signal Frequency
    Analog Signal Frequency : 24~83 KHz(H)/ 55~85 Hz(V)
    Digital Signal Frequency : 28~160 KHz(H)/ 50~144 Hz(V)
  • Power Consumption
    Power Consumption (Typical) < 65W
    Power Saving Mode < 1W
    Power Off Mode < 0.6W
  • Mechanical Design
    Chassis Colors : Black
    Tilt : +15°~-5°
    Swivel : Yes
    Height Adjustment : Yes
    VESA Wall Mounting : 100x100mm
  • Security
    Kensington lock
  • Dimensions
    Phys.Dimension with Stand(WxHxD): 643x437.8x249.7mm
    Box Dimension(WxHxD): 732x560x176mm
  • Weight
    Net Weight (Esti.): 8.3kg
    Gross Weight (Esti.): 12.1kg
  • Accessories
    Dual-link DVI cable
    VGA cable
    Audio cable
    Power cord
    Quick start guide
    Warranty Card
    Nvidia 3D Vision Kit
  • Regulation Approval
    BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, ErP, FCC, Gost-R, J-MOSS, PSB, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

3-   "ASUS PB287Q, 28 "4k 

• Display
    Panel Size: Wide Screen 28"(71.12cm) 16:9
    True Resolution : 3840x2160 at 60Hz (DisplayPort) ,3840x2160 at 30Hz (HDMI)
    Pixel Pitch : 0.16mm
    Brightness(Max) : 300 cd/㎡
    ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 100000000:1
    Viewing Angle (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
    Response Time : 1ms (Gray to Gray)
    Display Colors : 1073.7M (10bit)
    LCD ZBD Warranty : Yes
  • Video Feature
    Trace Free Technology
    SPLENDID Video Intelligence Technology
    SPLENDID Video Preset Modes : 8 Modes (sRGB Mode/Scenery Mode/Theater Mode/Standard Mode/Night View Mode/Game Mode/Reading Mode/Darkroom Mode)
    Skin-Tone Selection : 3 Modes
    Color Temperature Selection : 4 Modes
    QuickFit (modes) : Yes ( Modes)
    GamePlus(modes) : Yes (Aimpoint/Timer)
    Picture-in-Picture
    Picture-by-Picture
    HDCP support
    VividPixel
  • Audio Features
    Stereo Speakers : 2W x 2 Stereo RMS
  • Convenient Hotkey
    SPLENDID Video Preset Mode Selection
    Auto. Adjustment
    Brightness Adjustment
    Contrast Adjustment
    Volume Adjustment
    Input Selection
    Picture-in-Picture
    QuickFit
  • I/O Ports
    Signal Input : HDMI , HDMI/MHL, DisplayPort
    PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack
    Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack (for HDMI & DisplayPort Only)
  • Signal Frequency
    Digital Signal Frequency : 24~99KHz(H) / 30~75Hz(V)
  • Power Consumption
    Power ON (Typical): < 60W*
    Power Saving Mode : < 0.5W
    Power Off Mode : < 0.5W
    Voltage : 100–240V, 50 / 60 Hz
  • Mechanical Design
    Chassis Colors : Black
    Tilt : +20°~-5°
    Swivel : Yes
    Pivot : Yes
    Height Adjustment : Yes
    VESA Wall Mounting : 100x100mm
  • Security
    Kensington lock
  • Dimensions
    Phys. Dimension with Stand(WxHxD): 660x414(lowest)x220.06 mm
    Phys. Dimension without Stand(WxHxD): 660.26x380.67x63.55 mm
    Box Dimension (WxHxD): 764x465x224 mm
  • Weight
    Net Weight (Esti.) : 7.9kg
    Gross Weight (Esti.) : 10.6kg
  • Accessories
    Cable Clamp
    Audio cable
    Power cord
    DisplayPort cable (Optional)
    Quick start guide
    HDMI cable (Optional)
    Warranty Card
    MHL cable (Optional)
  • Regulation Approval
    Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 1, C-Tick, CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, RoHS, TCO6.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)
  • Note
    *Based on Energy Star 6.0 standard

Features EyeCare Technology (Low-blue Light / Flicker-free)

post-7141-0-30949300-1402768463_thumb.jpg

post-7141-0-19010600-1402768485_thumb.jpg

post-7141-0-62639700-1402768494_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به تجربه ی خودم بهترین مانیتور VG248Qe خیلی زمان پاسخگویی خوبی داره 1MS

لینک به دیدگاه

من خودم فکر میکنم ASUS PB287Q, 28 "4k خیلی خوب باشه هم 1m/s هست هم 28اینچ  و از همه مهمتر 4k وکانترست 100 میلیون رنگشم 10bit

در مورد BenQ XL2720Z, 27 هم 144hz هم 1m/s از VG248Qe خیلی بهتره ( از لحاظ سایز)

ویرایش شده توسط captain_7
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم در حال حاضر با VG248QE کار میکنم و خیلی خیلی از لحاظ کیفیت توپه و خیلی توپه 

اون مانییوئری که میگین با توجه به قیمتش اصلا ارزش خرید نداره ( BenQ) قیمتش دوربر 2500 هست اما از لحاظ کیفثیت شاید حدود 1 درصد با این مانیتور VG248QE فرق داشته باشه که کسی میتونه با 1500 اینو تهیه کنه ارزش خرید نداره BenQ

لینک به دیدگاه

الان دیدم VG248Qe کانترستش بیشتر از BenQ XL2720Z ولی کوچکتره

لینک به دیدگاه

من خودم در حال حاضر با VG248QE کار میکنم و خیلی خیلی از لحاظ کیفیت توپه و خیلی توپه 

اون مانییوئری که میگین با توجه به قیمتش اصلا ارزش خرید نداره ( BenQ) قیمتش دوربر 2500 هست اما از لحاظ کیفثیت شاید حدود 1 درصد با این مانیتور VG248QE فرق داشته باشه که کسی میتونه با 1500 اینو تهیه کنه ارزش خرید نداره BenQ

در ست میفرمایید VG248QE جزو مانیتور های عالی هست ولی من در مورد مانیتور های 27 اینچ به بالا عرض کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اها 27 اره ولی اینو بگیرین پشیمون نمیشید خیلی باحاله کیفیتش 

من خودم گرفتم راستش خیلی خیلی راضیم فقط یه مشکلش اینه که ایسوس براش عینک نزاشته که هیچ مانیتوری نداره باید جدا گرفت 

لینک به دیدگاه

البته از لحاظ کیفیت من فکر نکنم BenQ XL2720Z بهتر از VG248QE باشه چون بزرگتره تراکم پیکسلیش کمتر ازVG248QE هست

که نتیجش میشه کیفیت VG248QE بیشتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

خب یه جورایی مشکله بین اینا انتخاب کرد و از طرفیم بحث بازی و طراحی جداست و کمی کار رو مشکل میکنه 

ولی خب طبق بررسیهای انجام شده و مقایسه از همه لحاظ فک کنم مدل  ASUS PB287Q  که واقعا یک مانیتتور به تمام معناست 

میتونه پاسخگوی نیازتون باشه 

لینک به دیدگاه

عزیز من سر خریدن مانیتور زمین و زمان رو زیر و رو کردم و بهترین مانیتور با قیمت مناسب VG278HE هست..

شما این لینک رو ببین : مقایسه BENQ و ASUS

شما اگه هدف اصلیت گیم هست برو VG278HE رو بگیر (البته اگه گیم رو به صورت حرفه ای دنبال میکنی .. و گیم های شوتر البته) مهم ترین خصلت مانیتور گیمر 144 هرتز بودنشه.

اگه گیمر نیستید و در روز چندین ساعت پای بازی نمیشینید MX279H رو پیشنهاد میکنم. هم طراحی فوق العاده داره هم IPS هست.

در مورد BENQ هم با توجه به لینکی که دادم خدمتتون برتری های مانیتور اونقدر بالا نیست که 77 دلار بیشتر براش بدین (البته اگه پول براتون مهم هست)

و اما مانیتور 4K ایسوس هنوز بیرون نیومده و شما میتونی با 600 دلار فعلا پیش خرید کنین (که البته اگه میخواین از کیفیت 4K لذت ببرین و جام جهانی و فیلم رو 4K ببینید قطعا مانیتور ارزش خرید نداره و باید تلویزیون 40 50 اینچه 4K بگیرین )

و تجربه شخصی VG278HE یه مدل دیگه داره که عینک همراهشه و قیمت همون کیت به تنهائی 600 700 تومنه و در نهایت از 3بعدی این مانیتور هیچ لذتی نمیبری !! تفاوت 3بعدی مانیتور ها با تلویزیون ها مثل PS1 مقابل PS4 هست :D

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لازم به گفتنه که این چند مدل هم جزو پرفروشترینها و بهترینهاست ( هم امازون و هم سایتای دیگری مثل نیواق )

مدلهای 28 اینچ :

ASUS PB287Q Black  که مدل پیشنهادی خودتونه 

SAMSUNG UD590 Series U28D590D Black  یک مدل منحصر به فرد

Dell P2815Q Silver / Black این مدل هم اشنای همه هست و شاهکار با رزولوشن بالا

( البته هر سه تا مدل رزولوشن بالایی دارن 2160*3840)

مدلهای 27 اینچ : 

ASUS PB Series PB278Q

به مانیتورهای شرکت dell هم یه نگاهی بکنین خالی از لطف نیست 

و واقعا مانیتورهای شاهکاری داره / به شخصه چند مدلشو از نزدیک دیدم

که چشمام نتونستن کیفیتشونو بسنجن ! اکثر طراحان به نام از مانیتورهای 

شرکت dell استفاده میکنن که این خودش قضیه رو اسون تر میکنه 

ولی خب شما چون بازی هم میخواین انجام بدین باید مثلا به رفرش ریت و 

زمان پاسخدهی پیکسلها و غیره بیشتر توجه داشته باشین 

لینک به دیدگاه

عزیز من سر خریدن مانیتور زمین و زمان رو زیر و رو کردم و بهترین مانیتور با قیمت مناسب VG278HE هست..

شما این لینک رو ببین : مقایسه BENQ و ASUS

شما اگه هدف اصلیت گیم هست برو VG278HE رو بگیر (البته اگه گیم رو به صورت حرفه ای دنبال میکنی .. و گیم های شوتر البته) مهم ترین خصلت مانیتور گیمر 144 هرتز بودنشه.

اگه گیمر نیستید و در روز چندین ساعت پای بازی نمیشینید MX279H رو پیشنهاد میکنم. هم طراحی فوق العاده داره هم IPS هست.

در مورد BENQ هم با توجه به لینکی که دادم خدمتتون برتری های مانیتور اونقدر بالا نیست که 77 دلار بیشتر براش بدین (البته اگه پول براتون مهم هست)

و اما مانیتور 4K ایسوس هنوز بیرون نیومده و شما میتونی با 600 دلار فعلا پیش خرید کنین (که البته اگه میخواین از کیفیت 4K لذت ببرین و جام جهانی و فیلم رو 4K ببینید قطعا مانیتور ارزش خرید نداره و باید تلویزیون 40 50 اینچه 4K بگیرین )

و تجربه شخصی VG278HE یه مدل دیگه داره که عینک همراهشه و قیمت همون کیت به تنهائی 600 700 تومنه و در نهایت از 3بعدی این مانیتور هیچ لذتی نمیبری !! تفاوت 3بعدی مانیتور ها با تلویزیون ها مثل PS1 مقابل PS4 هست :D

دانته ی عزیز فرمایش شما کاملا درست ...

VG278HE مدل .بسیار مانیتور عالی هست وهیچ شکی درش نیست...

ولی الان در المان و اتریش ASUS PB287Q داره فروخته میشه از 611یورو بدون گارانتی تا 749 یورو با گارانتی های مختلف

این مدل چشمو گرفته هم 1m/s هست هم 4k هم 100.000.000 کانترست وهم 10bit کیفیت رنگ

لینک به دیدگاه

لازم به گفتنه که این چند مدل هم جزو پرفروشترینها و بهترینهاست ( هم امازون و هم سایتای دیگری مثل نیواق )

مدلهای 28 اینچ :

ASUS PB287Q Black  که مدل پیشنهادی خودتونه 

SAMSUNG UD590 Series U28D590D Black  یک مدل منحصر به فرد

Dell P2815Q Silver / Black این مدل هم اشنای همه هست و شاهکار با رزولوشن بالا

( البته هر سه تا مدل رزولوشن بالایی دارن 2160*3840)

مدلهای 27 اینچ : 

ASUS PB Series PB278Q

به مانیتورهای شرکت dell هم یه نگاهی بکنین خالی از لطف نیست 

و واقعا مانیتورهای شاهکاری داره / به شخصه چند مدلشو از نزدیک دیدم

که چشمام نتونستن کیفیتشونو بسنجن ! اکثر طراحان به نام از مانیتورهای 

شرکت dell استفاده میکنن که این خودش قضیه رو اسون تر میکنه 

ولی خب شما چون بازی هم میخواین انجام بدین باید مثلا به رفرش ریت و 

زمان پاسخدهی پیکسلها و غیره بیشتر توجه داشته باشین 

اتا جان نظرت در باره

ASUS PB287Q چیه ... منظورم یه برسی فنی
لینک به دیدگاه

دانته ی عزیز فرمایش شما کاملا درست ...

VG278HE مدل .بسیار مانیتور عالی هست وهیچ شکی درش نیست...

ولی الان در المان و اتریش ASUS PB287Q داره فروخته میشه از 611یورو بدون گارانتی تا 749 یورو با گارانتی های مختلف

این مدل چشمو گرفته هم 1m/s هست هم 4k هم 100.000.000 کانترست وهم 10bit کیفیت رنگ

وحید هستم عزیز :)

والا من یه سرچ کردم لینک آمازون و اینا نیومد و یه جا نوشته بود پیش فروش..در هر صورت در خوب بودنش شکی نیست اما خب فکر جیبتون رو کردم که انگار مسئله ای نیست :))

این مانیتور بیشتر خابشو ادیتور های عکس میبینن :)) در هر صورت فک کنم یه 3 تومنی تو خرج بندازتت راحت.

راستی اگه گرفتیش نامردی نکن 2تا 780 هم بنداز روش :))

لینک به دیدگاه

کامنت ها رو خوندم دیدم خیلی از دوستان شاید از روییو های سایت ها نظرات خودشون بیان کردن

خوشبختانه بنده کارم به صورتی هست که به جدیدترین قطعات کامپیوتری سر و کار دارم نظر خودم میخوام بگم

جدا از مشخصات فنی به عنوان مثال 3 مانیتور XL2720Z و VG278HE و VG248QE که تا حدودی با هم فرق دارن معیاری هست به نام ماهیت تصویر خب اینترنت زیرو رو کنید بازم تا با دستگاهی کار نکنید عیب ایراد دستتون نمیاد

من میتونم بگم تقریبا 95% مانیتور های ایسوس و تعدادی از بنکیو و دل و سامسونگ شخصا داشتم و مدت زمان زیادی باهاشون کار کردم

اون 2 مانیتور ایسوس خب کنتراست بالایی که دارن مثال زدنی هست ولی بعد از مدتی استفاده میبینید اون کنتراست بالا واقعا چیزی نبوده که شرکت مانور زیادی میداده چون بعضی از رنگ ها اون خاصیت طبیعی خودشون ندارن که اینم با تنظیمات میشه درست کرد ( نمیخوام ایسوس پایین بیارم ولی این مورد کنتراست به نظرم بیشتر جنبه تجاری داره تا کاربردی ) و به بودجه زیر 2 میلیون 100% پیشنهاد میدم که یکی از 2 مدل تهیه کنن که خیلی عالیه 

ولی در مورد XL2720Z خب در مرحله اول من به شخصا طراحی بنکیو ترجیح میدم چون واقعا خیلی حرفه ای پسند هست برعکس Asus VG Series مورد دوم میرسیم سراغ پورت های تصویر که خب در جریان باشید VG278He حتی دیسپلی پورت هم نداره ولی این مدل میتونم بگم شاهکاری هست 

VGA 

DVI

HDMI x 2

Display Port

Headphone

USB Hub

در نظر داشته باشه اون معیار که اول بهش اشاره کردم ماهیت تصویر ! بنکیو تصویر خالصی به کاربر اراعه میده که تفاوت زیادی داره با اون 2 مدل ایسوس جنس تصویر کاملا متفاوته !!! باید مانیتور ها رو از نزدیک ببینید باهاشون کار کنید

تنها عیبی که از این مانیتور میتونم بگیرم دکمه های تاچ هستن که حتما باید کف انگشت قرار بگیره که عمل کنه بر عکس ایسوس و نداشتن هاب USB3 ( هاب مانیتور USB2 هست )

تو باکس دستگاه هم یه کاور واسه مانیتور با لوگو BenQ هست که خیلی کاربردیه

در حال حاضر میتونم بگم بهترین مانیتور گیمینگ دنیا BenQ XL2720Z هست تا تست نکنید متوجه تفاوت ها نمیشید

در مورد مانیتور های 4K هم میتونم بگم خریدش حداقل تا 2 سال اینده اشتباه بزرگیه چون هنوز اون پرفورمنس و قیمت برابری نداره حداقل برای ما !

AsusPB278Q این مدل هم برای کاربری هایی که بیشتر کارشون گرافیکهست  پیشنهاد میدم به خاطر رسپانس تایم بالا ولی برای بازی هم عملکرد خیلی خوبی داره

ولی نکته دیگه ای که میخوام بگم تفاوت رسپانس تایم 2 با 1 اصلا به چشم نمیاد فقط حساسیت کاربرا هست از جمله خودم ( اگر مدلی مد نظرتون هست رسپانس 2 داره چندان حساسیت به خرج ندید )

عیبی که از همه مدل ها میتونم بگیرم نداشتم ir emitter داخلی هست که کابرد محدود میکنه برای استفاده از 3D

البته سری Z بنکیو قابلیت اپدیت فریمور هم دارن

یا مانیتور های سامسونگ سیستم تولید رنگ متفاوتی از اونچه که تو بنکیو و ایسوس دیدم دارن

ویرایش شده توسط S.A.M.U.R.A.I
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتا جان نظرت در باره

ASUS PB287Q چیه ... منظورم یه برسی فنی

خب این مانیتور رو همونطور که یه بررسی انجام دادم

لینک بررسی مانیتور با چند مانتیور از برندهای مختلف ( کلیک بفرمایین لطفا )

محاسنشون :

وضوح باور نکردنی (1/3 بیشتر در همه جهات از 1080P)

نسبتا مقرون به صرفه (UHD) کیفیت تصویر فوق العاده برجسته عملکرد جامد و قابلیت تنظیم پاسخ دهی پیکسل سریع 

بزرگ برای 3D، طراحی گرافیک و دیگر کار های چند رسانه ای که یک حسنه و چشمان شما رو اذیت نمیکنه و در رنگ و زیبای غرق میشین 

رنگ های بسیار روشن و غنی که تمام ذهن رو در خودش مشغول میکنه و حذب تصاویر فوق العادش میشین که براتو ارائه میده 

به نمایش گذاشتن 8,294,400 pixels 

یک نمایش از دو منبع 

تکنولوژی گرفتن چشمک زدن تصویر به حداقل و نویز برای ارامش چشمان 

فناوری تولید تصاویر شفاف از تصاویر تار 

معایبات :

زاویه دیدش تقریبا محدوده 

کوچک بودن اتصالش به زمین ( پایه ) در جاش استوار نیست و با کمی لغزش خواهد لغزید 

نداشتن پرتهای کامل مثل USB و غیره ...

امکان ضهور پیکسل مرده بعداز مدتی استفاده 

رفرش ریت پایین / البته به نسبت بزرگیشم ربط داره

_______

این چندتا از مورادی بود که باید هر خریداری ازش اطلاع پیدا کنه ولی خب بازم خدمتتون میگم که فقط به یک سو ( ایسوس ) نگاه نکنید و از برندهای 

اطراف پیرامونتون هم مثل ( DELL / SAMSUNG / LG / BENQ / AOC ) هم یه بررسی انجام بدین 

خود مانیتور بنده سامسونگ هست و علاقه شدیدی به این دارم که رنگها هر طور و در هر زاویه ای که هستند نشون داده بشن نه بیشتر ونه کمتر

که من با مقایسه چند مانیتور این مانیتور رو انتخاب کردم چون در اون هیچ اضافه کاری و افزایش بی دلیل رنگ و تغییر اونا نبود 

رنگها واقعی و زیبا بودند و هیچ تکنولوژی هم توش به کار نرفته که مثلا رنگ یک ماشین کهنه که مثلا رنگش قرمز تیره هست رو به قرمز شفاف پر رنگ

تبدیل کنه چون اینطوری دیگه اون ماشین کهنه نیست و در حد یک لامبورگینی گالاردو ! رنگش خوشگله ( شاید خیلیها دوست داشته باشن )

ولی خب این تکنیک ایسوسه و حالا نمیدونم چه چیزهایی بهش اضافه کرده / مثلا رنگ واقعی ارم انتی ویروس اویرا در مانیتور من قرمز ملایم بود با کمی 

تیرگی و سایه ولی در مانیتور ایسوس همون رنگ به صورتی پررنگ تبدیل شده بود بدون هیچ تیرگی و سایه / این یه بررسی خیلی جزئی بود که من خودم کردم

بازم میگم شاید با تولید رنگهای مصنوی اشیا بشه تصاویر زیباتر خلق کرد ولی بنده به شخصه عاشق تصاویر واقعی هستم هر چی که باشه 

در مورد انتخابتون پیشنهاد میکنم حتی به مدلهای 24 اینچ هم نگاه بکنید از برندهای بالا که خالی از لطف نیست 

چون افزایش اینچ مانیتور باعث برخی محدودیتهای مهمی میشه که شما با خرید یک مانیتور 24 اینچ ولی کامل و فول میتونید اینو جبران کنید 

در نهایت هم چون مبلغ زیادی هزینه میکنید در انتخابتو خیلی دقت کنید تا بعدا موجب ناراحتی یا خدای نکرده مشکلات دیگر نشه 

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

خب این مانیتور رو همونطور که یه بررسی انجام دادم

لینک بررسی مانیتور با چند مانتیور از برندهای مختلف ( کلیک بفرمایین لطفا )

محاسنشون :

وضوح باور نکردنی (1/3 بیشتر در همه جهات از 1080P)

نسبتا مقرون به صرفه (UHD) کیفیت تصویر فوق العاده برجسته عملکرد جامد و قابلیت تنظیم پاسخ دهی پیکسل سریع 

بزرگ برای 3D، طراحی گرافیک و دیگر کار های چند رسانه ای که یک حسنه و چشمان شما رو اذیت نمیکنه و در رنگ و زیبای غرق میشین 

رنگ های بسیار روشن و غنی که تمام ذهن رو در خودش مشغول میکنه و حذب تصاویر فوق العادش میشین که براتو ارائه میده 

به نمایش گذاشتن 8,294,400 pixels 

یک نمایش از دو منبع 

تکنولوژی گرفتن چشمک زدن تصویر به حداقل و نویز برای ارامش چشمان 

فناوری تولید تصاویر شفاف از تصاویر تار 

معایبات :

زاویه دیدش تقریبا محدوده 

کوچک بودن اتصالش به زمین ( پایه ) در جاش استوار نیست و با کمی لغزش خواهد لغزید 

نداشتن پرتهای کامل مثل USB و غیره ...

امکان ضهور پیکسل مرده بعداز مدتی استفاده 

رفرش ریت پایین / البته به نسبت بزرگیشم ربط داره

_______

این چندتا از مورادی بود که باید هر خریداری ازش اطلاع پیدا کنه ولی خب بازم خدمتتون میگم که فقط به یک سو ( ایسوس ) نگاه نکنید و از برندهای 

اطراف پیرامونتون هم مثل ( DELL / SAMSUNG / LG / BENQ / AOC ) هم یه بررسی انجام بدین 

خود مانیتور بنده سامسونگ هست و علاقه شدیدی به این دارم که رنگها هر طور و در هر زاویه ای که هستند نشون داده بشن نه بیشتر ونه کمتر

که من با مقایسه چند مانیتور این مانیتور رو انتخاب کردم چون در اون هیچ اضافه کاری و افزایش بی دلیل رنگ و تغییر اونا نبود 

رنگها واقعی و زیبا بودند و هیچ تکنولوژی هم توش به کار نرفته که مثلا رنگ یک ماشین کهنه که مثلا رنگش قرمز تیره هست رو به قرمز شفاف پر رنگ

تبدیل کنه چون اینطوری دیگه اون ماشین کهنه نیست و در حد یک لامبورگینی گالاردو ! رنگش خوشگله ( شاید خیلیها دوست داشته باشن )

ولی خب این تکنیک ایسوسه و حالا نمیدونم چه چیزهایی بهش اضافه کرده / مثلا رنگ واقعی ارم انتی ویروس اویرا در مانیتور من قرمز ملایم بود با کمی 

تیرگی و سایه ولی در مانیتور ایسوس همون رنگ به صورتی پررنگ تبدیل شده بود بدون هیچ تیرگی و سایه / این یه بررسی خیلی جزئی بود که من خودم کردم

بازم میگم شاید با تولید رنگهای مصنوی اشیا بشه تصاویر زیباتر خلق کرد ولی بنده به شخصه عاشق تصاویر واقعی هستم هر چی که باشه 

در مورد انتخابتون پیشنهاد میکنم حتی به مدلهای 24 اینچ هم نگاه بکنید از برندهای بالا که خالی از لطف نیست 

چون افزایش اینچ مانیتور باعث برخی محدودیتهای مهمی میشه که شما با خرید یک مانیتور 24 اینچ ولی کامل و فول میتونید اینو جبران کنید 

در نهایت هم چون مبلغ زیادی هزینه میکنید در انتخابتو خیلی دقت کنید تا بعدا موجب ناراحتی یا خدای نکرده مشکلات دیگر نشه 

مرسی اتا جان از توضیح کاملی که فرمودین

لینک به دیدگاه

کامنت ها رو خوندم دیدم خیلی از دوستان شاید از روییو های سایت ها نظرات خودشون بیان کردن

خوشبختانه بنده کارم به صورتی هست که به جدیدترین قطعات کامپیوتری سر و کار دارم نظر خودم میخوام بگم

جدا از مشخصات فنی به عنوان مثال 3 مانیتور XL2720Z و VG278HE و VG248QE که تا حدودی با هم فرق دارن معیاری هست به نام ماهیت تصویر خب اینترنت زیرو رو کنید بازم تا با دستگاهی کار نکنید عیب ایراد دستتون نمیاد

من میتونم بگم تقریبا 95% مانیتور های ایسوس و تعدادی از بنکیو و دل و سامسونگ شخصا داشتم و مدت زمان زیادی باهاشون کار کردم

اون 2 مانیتور ایسوس خب کنتراست بالایی که دارن مثال زدنی هست ولی بعد از مدتی استفاده میبینید اون کنتراست بالا واقعا چیزی نبوده که شرکت مانور زیادی میداده چون بعضی از رنگ ها اون خاصیت طبیعی خودشون ندارن که اینم با تنظیمات میشه درست کرد ( نمیخوام ایسوس پایین بیارم ولی این مورد کنتراست به نظرم بیشتر جنبه تجاری داره تا کاربردی ) و به بودجه زیر 2 میلیون 100% پیشنهاد میدم که یکی از 2 مدل تهیه کنن که خیلی عالیه 

ولی در مورد XL2720Z خب در مرحله اول من به شخصا طراحی بنکیو ترجیح میدم چون واقعا خیلی حرفه ای پسند هست برعکس Asus VG Series مورد دوم میرسیم سراغ پورت های تصویر که خب در جریان باشید VG278He حتی دیسپلی پورت هم نداره ولی این مدل میتونم بگم شاهکاری هست 

VGA 

DVI

HDMI x 2

Display Port

Headphone

USB Hub

در نظر داشته باشه اون معیار که اول بهش اشاره کردم ماهیت تصویر ! بنکیو تصویر خالصی به کاربر اراعه میده که تفاوت زیادی داره با اون 2 مدل ایسوس جنس تصویر کاملا متفاوته !!! باید مانیتور ها رو از نزدیک ببینید باهاشون کار کنید

تنها عیبی که از این مانیتور میتونم بگیرم دکمه های تاچ هستن که حتما باید کف انگشت قرار بگیره که عمل کنه بر عکس ایسوس و نداشتن هاب USB3 ( هاب مانیتور USB2 هست )

تو باکس دستگاه هم یه کاور واسه مانیتور با لوگو BenQ هست که خیلی کاربردیه

در حال حاضر میتونم بگم بهترین مانیتور گیمینگ دنیا BenQ XL2720Z هست تا تست نکنید متوجه تفاوت ها نمیشید

در مورد مانیتور های 4K هم میتونم بگم خریدش حداقل تا 2 سال اینده اشتباه بزرگیه چون هنوز اون پرفورمنس و قیمت برابری نداره حداقل برای ما !

AsusPB278Q این مدل هم برای کاربری هایی که بیشتر کارشون گرافیکهست  پیشنهاد میدم به خاطر رسپانس تایم بالا ولی برای بازی هم عملکرد خیلی خوبی داره

ولی نکته دیگه ای که میخوام بگم تفاوت رسپانس تایم 2 با 1 اصلا به چشم نمیاد فقط حساسیت کاربرا هست از جمله خودم ( اگر مدلی مد نظرتون هست رسپانس 2 داره چندان حساسیت به خرج ندید )

عیبی که از همه مدل ها میتونم بگیرم نداشتم ir emitter داخلی هست که کابرد محدود میکنه برای استفاده از 3D

البته سری Z بنکیو قابلیت اپدیت فریمور هم دارن

یا مانیتور های سامسونگ سیستم تولید رنگ متفاوتی از اونچه که تو بنکیو و ایسوس دیدم دارن

اقا بسیار ممنون از پاسختون

نظر شما  benq هست

در باره ایسوز 4k هم اگر اطلاعاتی دارین بفرمایید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

البته از لحاظ کیفیت من فکر نکنم BenQ XL2720Z بهتر از VG248QE باشه چون بزرگتره تراکم پیکسلیش کمتر ازVG248QE هست

که نتیجش میشه کیفیت VG248QE بیشتره

مگه جفتشون 27 اینچ نیستن؟تفاوت رسپانس تایمشون 1 میلی هست  ولی تو رفرش ریت یکی اند.کدوم واسه کنسولا بهتره؟ چون کنسولا 60 فرم هستن بازیهاشون.یعنی خود مانیتور از 60 هرتز تبدیل می کنه به 144 هرتز؟فکر کنم مانیتور اتومات 60 رو به هرتز خودش تبدیل می کنه نه؟ یه جا خوندم تبدیل به هرتز بالاترچشم درد میاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...