رفتن به مطلب

انتخاب کارت گرافیک متناسب با پاور

Recommended Posts

من یک پاور GREEN GP485A دارم میخواستم بدونم چه کارت گرافیکی حداکثر میتونم بخرم؟

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP485A

لینک به دیدگاه

كارتهاي گرافيك زير 300 تومن. ترجيها" كارتى بخريد كه نياز به كابل برق PCI نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

من یک پاور GREEN GP485A دارم میخواستم بدونم چه کارت گرافیکی حداکثر میتونم بخرم؟

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP485A

بستگی به قطعات دیگتم داره!(توان سی پی یو و مقدار رم و مدل مادر بوردم مهمه)

مشخصات کامل بنویس مثل هارد اگه تعداد داری یا فن اگه تعداد داری سی پی یو مادر بورد تعداد ماژول رم و اگر قطعات جانبی دیگه هم هست بنویس.

پارو شما یه کابل 6 پین برای گرافیکهایی که نیاز به برق دارنو داره پس میتونید گرافیکهای بالاتر از 300 هم بزارید مخصوصا نسل جدیدم تو مصرف برق بهینه تر شدن!

لینک به دیدگاه

كارتهاي گرافيك زير 300 تومن. ترجيها" كارتى بخريد كه نياز به كابل برق PCI نداشته باشه.

بنده با 430W یه سال 4890 راه انداختم که مصرفش 190W بود بعد شما به چه فرمولی این رو میگین؟؟؟

بستگی به قطعات دیگتم داره!(توان سی پی یو و مقدار رم و مدل مادر بوردم مهمه)

مشخصات کامل بنویس مثل هارد اگه تعداد داری یا فن اگه تعداد داری سی پی یو مادر بورد تعداد ماژول رم و اگر قطعات جانبی دیگه هم هست بنویس.

پارو شما یه کابل 6 پین برای گرافیکهایی که نیاز به برق دارنو داره پس میتونید گرافیکهای بالاتر از 300 هم بزارید مخصوصا نسل جدیدم تو مصرف برق بهینه تر شدن!

مین و رم و هارد و مادربرد و کیبرد و موس هموشون از 60 W بیشتز نمیشن 

گرافیک و cpu رو باید بیشتر مورد توجه قرار داد اگه شما cpu تون را بگین اساتید بهتر راهنمایی می کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه دونه MSI R7 250 OC دارم در حد اک با گارانتی تا 27-12-94 با جعبه کلا یک ماه کارکرده اگه خواستید میتونم 330 تقدیم کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده با 430W یه سال 4890 راه انداختم که مصرفش 190W بود بعد شما به چه فرمولی این رو میگین؟؟؟

مین و رم و هارد و مادربرد و کیبرد و موس هموشون از 60 W بیشتز نمیشن 

گرافیک و cpu رو باید بیشتر مورد توجه قرار داد اگه شما cpu تون را بگین اساتید بهتر راهنمایی می کنن

شما بخواهید 1000 جور کار اشتباه دیگه انجام بدی که عواقبش متوجه خودتون هست مشکلی نیست ولی بهتره که به دیگران پیشنهاد ندید !؟

430 بعید میدونم بتونه بالای 220 وات رو بدون مشکل روی خط 12 ولت به شما بده !؟ 

برفرض که ما اومدیم یه کارت پرمصرف مثل R9 280X رو که بعضا بالای 250 وات مصرف داره رو به دوستمون توصیه کردیم و بعدش که به مشکل خوردن شما پاسخگو هستید !؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

شما بخواهید 1000 جور کار اشتباه دیگه انجام بدی که عواقبش متوجه خودتون هست مشکلی نیست ولی بهتره که به دیگران پیشنهاد ندید !؟

430 بعید میدونم بتونه بالای 220 وات رو بدون مشکل روی خط 12 ولت به شما بده !؟ 

برفرض که ما اومدیم یه کارت پرمصرف مثل R9 280X رو که بعضا بالای 250 وات مصرف داره رو به دوستمون توصیه کردیم و بعدش که به مشکل خوردن شما پاسخگو هستید !؟

آقا معین گل پاور بنده  430 silver stone بود که ماله 8 سال پیش یه سیستم جمع کرده بودم ماله اون موقع بود که از اون موقع تا الان داره مثل ساعت کار میکنه پهش 4890 و 5870 با cpu q9400 انداختم 

که بدون مشکل راش انداخت ولی تا همین تقریبا یه ماه پیش که من 660 داشتم با این cpu الانی داشت کار میکرد که وقتی 670 خریدم انداختم دیگه تصویر نداد و مجبور شدم بفروشمش واین پاور ایرانیو بخرم و الان هم که از خریدار پاور می پرسم ایشون از پاور بسیار راضی اند 

بعدشم شما کمی با عصبانیت مطلب بنده رو خوندید ایشون گفتن که در حد 300 تومن باشه که همه کارت های 300 تومنی dx11 از 120 وات بالا تر نیست به خاطر همین پاور 485 ایشون کافیه ((منظور من این بود))

ایشون نگفتن که من می خوام 1.200 خرج کنن به گراف!!!! اگه این رو می فرمودند بنده 650 وات کورسیر رو پیشنهاد میکردم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا معین گل پاور بنده  430 silver stone بود که ماله 8 سال پیش یه سیستم جمع کرده بودم ماله اون موقع بود که از اون موقع تا الان داره مثل ساعت کار میکنه پهش 4890 و 5870 با cpu q9400 انداختم 

که بدون مشکل راش انداخت ولی تا همین تقریبا یه ماه پیش که من 660 داشتم با این cpu الانی داشت کار میکرد که وقتی 670 خریدم انداختم دیگه تصویر نداد و مجبور شدم بفروشمش واین پاور ایرانیو بخرم و الان هم که از خریدار پاور می پرسم ایشون از پاور بسیار راضی اند 

بعدشم شما کمی با عصبانیت مطلب بنده رو خوندید ایشون گفتن که در حد 300 تومن باشه که همه کارت های 300 تومنی dx11 از 120 وات بالا تر نیست به خاطر همین پاور 485 ایشون کافیه ((منظور من این بود))

ایشون نگفتن که من می خوام 1.200 خرج کنن به گراف!!!! اگه این رو می فرمودند بنده 650 وات کورسیر رو پیشنهاد میکردم !

درود

این ایشون شما بر میگرده به استارتر !که نگفتن در حد 300 تومان !

گفتن حداکثر چه گرافیکی با این پاور میتونم بخرم !

لینک به دیدگاه

ok 

من کلا تاپیک ها رو قاطی کردم ببخشید از مشغله زندگیه ؟!!

485w تا 660ti می تونه ساپورت کنه ولی از اون بالا تر باید عوض کنین پاورو 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ok 

من کلا تاپیک ها رو قاطی کردم ببخشید از مشغله زندگیه ؟!!

485w تا 660ti می تونه ساپورت کنه ولی از اون بالا تر باید عوض کنین پاورو 

خود بنده هم اشتباهات اینچنینی داشتم.

@};-

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...