رفتن به مطلب

انتخاب یکی از این گزینه ها: SLI کردن دو کارت گرافیک یا خرید یک کارت گرافیک قوی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

انتخاب یکی از این گزینه ها: SLI  کردن دو کارت گرافیک یا یک کارت گرافیک قوی

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده مبخوام یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنم و میخوام نظر شما رو راجع به موضوع بدونم.

من میخوام واسه گرافیک تا  2500 یا بیشتر خرج کنم.

1 -  یک راه اینه که دو کارت گرافیک 2 گیگ مثل ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 به صورت SLI استفاده کنم.

2 – یه راه دیگه اینه که یه کارت گرافیک 4 گیگ بخرم مثل ASUS ROG STRIKER GTX 760 Platinum 4GB

یا یه کارت دیگه مثل این ASUS ROG MARS760 GTX 760x2 4GB GDDR5 نظرتون راجع به این کارت چیه؟ کارت خوبیه؟ با وجود دو هسته فقط دو فن داره مشکلی پیش نمیاد؟ در حالی که کارت قبلی 1 هسته و دو فن داره.

حالا نظر شما راجع به این موارد چیه؟ شما کدوم رو انتخاب میکنید؟

من فقط برای گیم میخوام و اصلا اوورکلاک و از این جور چیزا بلد نیستم.

اصلا SLI کردن بهتره یا یک کارت مجزا و قوی خریدن؟

لینک به دیدگاه

عزیز این یه اصل کلی هست که یه کارت قوی بهتر از دو تا کارت ضعیفتره

چون برای این که شما بتونی از قابلیت sli استفاده کنی باید نرم افزاری که اجرا میکنی هم اون رو ساپورت کنه که همیشه اینطور نیست

و این روش مشکلات حرارتی و ... خاص خودشو داره

به نظر من سعی کنید به جای یه کارت دو هسته ای یا دو تا کارت 

یه کارت قوی بگیرید(البته اینم نمیشه انکار کرد که کارت های دو هسته ای همیشه قدرت پردازشی بالاتری از نمونه های تک هسته ای داشتن و دارن،ولی در هر صورت به بستر نرم افزاری مناسب نیاز داشتن و دارن برای ابراز وجود که همیشه محیا نیست)

لینک به دیدگاه

به نظر من یک کارت تکی بخرید

780 مناسب هست در حال حاضر همه بازی ها ساپورت میکنه

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

درود دوست من

طبق تجربه خودم میگم :

1 ) با توجه به بودجه کارت ASUS GTX 780 Ti OC DC II 3GB GDDR5 رو پیشنهاد میکنم البته اگه بجای ایسوس گیگا تهیه کنید تهویه و gflops بیشتری داره ...

2 ) SLI و گرافیکهای دو هسته ای رو توصیه نمیکنم چون هم نیاز به تهویه مناسب کیس دارن و هم ممکنه در بسیاری از بازیها ناسازگاری داشته باشین ...

3 ) ASUS ROG MARS 760 GTX  با توجه به قیمت عملکرد ضعیفی داره ...

در نهایت شما با خرید یک کارت تک هسته ای قوی علاوه بر اینکه نیاز فعلی شما رو فراهم میکنه بعدا میتونید در صورت نیاز یک کارت مشابه دیگه رو SLI کنید البته پیش بینی پاور خوب بالای 800 وات و سی پی یو رو از الان بکنید ...

ویرایش شده توسط B L A C K
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من که میگم این مشکلات برای قبل بود 

الان sli و cross خیلی بهینه شده 

اگه اینطور نبود مین بوردهای بعضا تا چند اسلت گرافیک ساخته نمیشد

معمولا با مبلغ یک گرافیک میشه با همون مبلغ دو گرافیک پایین تر خرید که قدرتش بیشتر از همون کارت تک بشه

حالا دو تا گزینه پیش رو هست  :D

1-کلاس سیستم رو بالا میره با وجود دو کارت 

2-اگه یکی از کارتها بسوزه باز یکی داری استفاده کنی :D

از شوخی گذشته در مورد sli به قدرت cpu+power  سیستم هم باید توجه بشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در نهایت شما با خرید یک کارت تک هسته ای قوی علاوه بر اینکه نیاز فعلی شما رو فراهم میکنه بعدا میتونید در صورت نیاز یک کارت مشابه دیگه رو SLI کنید البته پیش بینی پاور خوب بالای 800 وات و سی پی یو رو از الان بکنید ...

سلام خوبی

با گزینه های قبلی تون موافقم ولی با این مورد نه

اگه قراره بعدا یک کارت دیگه تهیه کنه و sli کنه چرا الان نکنه 

اون زمانی که بخواد یه کارت دیگه تهیه و sli کنه کارتهای قویتر باز هم وارد بازار میشه و باز همین مبحث چرا و برای چی sli کنه پیش میاد و دوباره خود شما میگید برید کارت تک بگیرید بهتر از sli هست

با این تفاصیر باید استفاده چند کارت کلا از دنیای کامپیوتر جمع بشه که

لینک به دیدگاه

دوستان شما چه کارتی رو پیشنهاد میدید؟ 4 گیگ باشه بهتر نیست؟

ویرایش شده توسط volfsboy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

sli نخوای بکنی 780ti خیلی خوب هست و نزدیک بودجتون

لینک به دیدگاه

درود mehdi-gtx

درسته که بعضی مین بردها تا 4 تا اسلات برای sli ...cross f دارن مثل خیلی از تکنولوژیهای دیگه که حتما برای استفاده اختراع شدن ! اما من تجربه شخصی خودمو میگم که  با sli تو بازیهایی مثل بتلفیلد 4 و ... مشکلات زیادی از قبیل لگ و ناهماهنگی با vsync داشتم که تو حالت تک کارت نداشتم و با کلی آپدیت و فروم های مختلف خارجی خوندن تازه میتونستم بعضیهاشو برطرف کنم ... و اینکه با توجه به قیمت مطرح شده عملکرد دوتا 770 فقط 10 درصد از 780 ti قویتر هستش ومطمئنا پشیمون میشن اگه sli کنن همینطور که من شدم و قصد فروششون رو دارم ... کارتهای قویتر هم تو این یک ساله مثل تایتان و تایتان بلک تفاوت چندانی با 780 ti نداشتن جز مقدار حافظشون ! :D که حافظه هم 3 گیگ کافیه !

لینک به دیدگاه

داداشم شما یه MSI R9 290X Gaming TF IV 4GB GDDR5 بخر و خیالتو راحت کن.2400 هم قیمتشه.کولر عالی کیفیت ساخت عالی پشتیبانی از دایرکت 11.2 و منتل . دیگه چی میخوای آخه؟

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب.

توصیه من :

اصلا سمت AMD نرو.

به ترتیب :

GTX 780 Ti

GTX 780

GTX 770 SLI

منتها توصیه من اینه که 780 Ti رو تهیه کنی اگه میخوای سیستمت خیلی حرفه ای باشه.

وگرنه 780 هم انتخاب خوبی هستش.

لینک به دیدگاه

داداشم شما یه MSI R9 290X Gaming TF IV 4GB GDDR5 بخر و خیالتو راحت کن.2400 هم قیمتشه.کولر عالی کیفیت ساخت عالی پشتیبانی از دایرکت 11.2 و منتل . دیگه چی میخوای آخه؟

من دوتا نکته دیگه از جمله رابط 512 و کارت صدا رو هم اضافه کنم.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

آقا تند نرید.هر وقت استفاده از یک رم مثلا 16 گیگ بهتر از دو تا رم 8 گیگ شد.اون وقت میشه گفت sli نباشه بهتره.در اصل sli در گرافیک مثل dual در رم هست .پس مسلما sli بهتره.

لینک به دیدگاه

........

این که برای بیست سال پیشه

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
با سلام و عرض ادب.
توصیه من :
اصلا سمت AMD نرو.
به ترتیب :
GTX 780 Ti
GTX 780
GTX 770 SLI

منتها توصیه من اینه که 780 Ti رو تهیه کنی اگه میخوای سیستمت خیلی حرفه ای باشه.
وگرنه 780 هم انتخاب خوبی هستش.

کجایی عاقبت ۷۸۰ رو ببینی خخخخ

Sent from my H60-L04

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...