رفتن به مطلب

فروش یک عدد پاور کم یاب 750 وات

Recommended Posts

بنام خدا

با سلام خدمت دوستان.. یدونه پاور فوقالعاده عالی و کم یاب از برند معروف superflower موجود هست برای فروش که دوستانی که توی کار پاور باشن از برند و نوع کیفیت ساخت این کمپانی مطلع هستن (کمپانی سوپرفلاور با کمپانی EVGA برای ساخت پاور باهم شراکت دارن) .. پاور با تمام متعلقاتش و سوکت هاش به فروش میرسه، پاور در حالت بسیار کم کارکرد بوده و بعداز یه مدتی خاک میخورده که من الان دوباره راش انداختم.. تمامی کابل های پاور ماژولار از جنس آلومینیومی هستش که بعداز از اتصال هر سوکت در صورتی که اتصال درست باشه و کابل سالم باشه با LED آبی روشن میشه، پاور بدون باز شدگی یا خط و خش هستش، پاور دارای 4 تا خروجی 2+6 و 2 تا خروجی 4+4 و 6 عدد خروجی ساتا و 4 عدد خروجی IDE هستش.

برای بقیه توضیح های پاور هم به این لینک مراجعه کنید:

http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=6&ID=22

دوستان باید بگم که یدونه از این پاور مدل 500 واتش رو تقریبا حدوده 295 تومن فروختن (ماله وقتی که دلار ارزون بود :D )

اینم لینک تست پاور:

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=8ed3c0c7f9f5a2cbf79a313fd507ce70

قیمت هم: پایه 390

فروش فوری: به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

طبق معمول اسپم آزاده

اگه کارم داشتین میتونین همینورا پیدام کنین.

post-14065-0-31940300-1403454294_thumb.jpg

post-14065-0-65534400-1403454313_thumb.jpg

post-14065-0-92183500-1403454333_thumb.jpg

post-14065-0-49773000-1403454353_thumb.jpg

post-14065-0-98659500-1403454370_thumb.jpg

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

عاقا عجب چیز خوشکلیه :x  :x  :D

بازم از این پاورا به تورت میخوره داداش؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

جان خودم قابل نداره داداش @};- :x  تو تاپیک بگو مجانی میفرستمش برات، والا تقریبا از این پاورا تو ایران نمیاد اگه بیاد بچه های که میدونن چی هست تکی میارن چون خیلی گرونه.. من خودم قراره برم دبی گفتم هر چندتا از اینا باشه بردارم بیارم هر چند فک نکنم اونجا هم از اینا چیزی باشه

تازه اینکه چیزی نیست پاوره ای سری Leadex Platinum رو دیدی؟؟؟ فقط خود ظاهر پاور با لب و لوچت بازی میکنه چه برسه کارکردن باهاش   =))

حقیقت خودمم دلم نمیاد ردش کنم ولی پول لازم دارم یه پلور بالاتر بخرم هرچند همینم تا 900 وات پیک میکنه.. راستی شما پیشنهاد داری بده شاید باهم معامله کردیم :)

لینک به دیدگاه

البته یه بدی داره پاور :(

اگه قرار باشه از ازش بصورت sli یا cross اسفتاده کنی و با چندتا ساتا شب نمیتونی بخوابی... قده دی جی نور پردازی داره :D

لینک به دیدگاه

البته یه بدی داره پاور :(

اگه قرار باشه از ازش بصورت sli یا cross اسفتاده کنی و با چندتا ساتا شب نمیتونی بخوابی... قده دی جی نور پردازی داره :D

عجب اشکال مهمو زیبایی

اشکی همه ی اشکالات انقد خوشکل باشن

والا داداش خودم یدونه پاور 585 گرین دارم از یکی از بچه های همین انجمن به اسم omid-boy خریدم خیلی انسان شریف و بامرامیه

حقیقتش الان سیستممو نمیخوام ارتقا بدم چون اخه من کنکوری هستم و همین جمعه کنکور دارم بخاطر همین امسال کلا کاری با سیستم نداشتم اما اگه خدا بخواد و امسال پزشکی قبول شم میخوام سیستممو کلا عوض البته نمیخوام جنس نو بخرم چون نو خریدن فقط ضرره

میخواستم بدونم تا یکی دو ماه دیگه که بخوام ارتقا بدم بازم از این مارک پاور میاری؟؟؟چون خودم شاهکارای سوپرفلاورو توی کامپیوتکس 2014 دیدم :clapping:

واقعا به قول خودت سری platimax با لب و لوچه بازی میکنه فقط دوست داری عین عقاشق چنگال نو بش نگاه کنی و دس بش نزنی!!!! =))  =))

این روزا که میینی بازار تو اوج گرونی و کساده و همه منتظر نتیجه مذاکراتن!!!!!

لینک به دیدگاه

عجب اشکال مهمو زیبایی

اشکی همه ی اشکالات انقد خوشکل باشن

والا داداش خودم یدونه پاور 585 گرین دارم از یکی از بچه های همین انجمن به اسم omid-boy خریدم خیلی انسان شریف و بامرامیه

حقیقتش الان سیستممو نمیخوام ارتقا بدم چون اخه من کنکوری هستم و همین جمعه کنکور دارم بخاطر همین امسال کلا کاری با سیستم نداشتم اما اگه خدا بخواد و امسال پزشکی قبول شم میخوام سیستممو کلا عوض البته نمیخوام جنس نو بخرم چون نو خریدن فقط ضرره

میخواستم بدونم تا یکی دو ماه دیگه که بخوام ارتقا بدم بازم از این مارک پاور میاری؟؟؟چون خودم شاهکارای سوپرفلاورو توی کامپیوتکس 2014 دیدم :clapping:

واقعا به قول خودت سری platimax با لب و لوچه بازی میکنه فقط دوست داری عین عقاشق چنگال نو بش نگاه کنی و دس بش نزنی!!!! =))  =))

این روزا که میینی بازار تو اوج گرونی و کساده و همه منتظر نتیجه مذاکراتن!!!!!

انشاا.. که قبول شی که یطورایی با هم همکار شیم، خودم مهندسی پزشکی میخونم :x

نمیدونم میرم سر بزنم ببینم شاید چیزی آروده باشن ولی بعید میدونم بتونم سری لیتکس پلاتینیوم بیارم.. اخه با اون قیمت گرونی که داره شبیه شناسنامه میشه. بابت مزاکرات گرونتر نشه خوبه

لینک به دیدگاه

ولی داداش حقیقتا شما جزو معدود کسایی هستین که میدونین سوپر فلاور چی هست!! خیلیا اصلا نمیدونن چی هست بعد بهش انگه جنس بد یا تایوانی استوک میزنن =))

واقعا بلا به دور

لینک به دیدگاه

ولی داداش حقیقتا شما جزو معدود کسایی هستین که میدونین سوپر فلاور چی هست!! خیلیا اصلا نمیدونن چی هست بعد بهش انگه جنس بد یا تایوانی استوک میزنن =))

واقعا بلا به دور

بابا انصافا سوپر فلاور کی از شرکتای قدیمی و بسیار معتبر بازاره

تعجب میکنم خیلی این مارکو نمیشناسن

توی نمایشگاه امسال پاورای خوشکل با قیمت خیلی مناسب معرفی کرد همشونم ماژولار و توی چند رنگ بودن

انشالله بازم ازین مارک و مخصوصا مدلای خوشکلش به تورت بخوره که بدجوری مشتریتم :D

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...