رفتن به مطلب

اپدیت بایوس

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان یه سوال داشتم

تو سایت ایسوس اخرین نسخه دو تا ورژن بایوس یکی 12 مگ و دیگری 5 مگ هست هر دوتا رو هم ورژن 2001 زدن..هر دوتاش هم تاریخ2014.6.17 زده

میخواستم بدونم ایا باید اون اخری که 12 مگ هست دانلود و اپدیت کنم یا هر دو ؟

میخوام با خود نرم افزار ایسوس BIOS_updater پدیت کنم..در ضمن ایا اپدیت بایوس نیازه یا با همین بایوس فعلی کار کنم ؟

اینم عکس ورژن بایوس موجود در سایت ایسوس

post-15585-0-85342700-1404123629_thumb.png

ویرایش شده توسط Ragner
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

دوستان یه سوال داشتم

تو سایت ایسوس اخرین نسخه دو تا ورژن بایوس یکی 12 مگ و دیگری 5 مگ هست هر دوتا رو هم ورژن 2001 زدن..هر دوتاش هم تاریخ2014.6.17 زده

میخواستم بدونم ایا باید اون اخری که 12 مگ هست دانلود و اپدیت کنم یا هر دو ؟

میخوام با خود نرم افزار ایسوس BIOS_updater پدیت کنم..در ضمن ایا اپدیت بایوس نیازه یا با همین بایوس فعلی کار کنم ؟

اینم عکس ورژن بایوس موجود در سایت ایسوس

attachicon.gifCapture.PNG

درود دوست عزیز

اون 12 مگی ابزار آپدیت هست به همراه بایوس

و اون 5 مگی فقط بایوس هست که از طریق Setup میتونی آپدیتش کنی

لینک به دیدگاه

مرسی بابت راهنمایی

یه سوال دیگه  بایوس فعلی را  قبل اینکه ابدیت کنم باید توسط نرم افزار خاصی حذف کنم و بعد اقدام به ایدیت کنم منظورم فلش کردن بایوس که میگن  هست ؟ یا موقع ابدیت خودش حذف و جایگزین میشه ؟

ویرایش شده توسط Ragner
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی بابت راهنمایی

یه سوال دیگه  بایوس فعلی را  قبل اینکه ابدیت کنم باید توسط نرم افزار خاصی حذف کنم و بعد اقدام به ایدیت کنم منظورم فلش کردن بایوس که میگن  هست ؟ یا موقع ابدیت خودش حذف و جایگزین میشه ؟

نه خودش Over Write میشه

لینک به دیدگاه

برای اطلاع سایر دوستان گرامی میگم که نسخه های جدید بایوس مادربردهای ایسوس برای استفاده از سی پی یو های سری جدید نسل چهارم اینتل بهینه شده اند و روش آپدیت درست عوض شده و به روش زیر است:

اگه یه سر به سایت ایسوس بزنید میبینید که نحوه آپدیت بایوس برای ارتقا به آخرین نسخه بایوس عوض شده به این نحو که باید ابتدا ویندوز رو با سی پی یو قدیمی نصب کنید و سپس درایورهای مین برد را نصب کنید و سپس با استفاده ار نرم افزار همراه فایل بایوس آپدیت رو انجام بدید

اگه از طریق بایوس آپدیت کنید ارور نمیده ولی سی پی یو های جدیدو پشتیبانی نمیکنه

لینک به دیدگاه

برای اطلاعات بیشتر میتونید به تایپک های زیر هم مراجعه کنید:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=30513

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=30462&page=3

لینک به دیدگاه

ظاهرا این مشکل برای مادربورد های قدیمی و سی پی یو های جدید پیش میاد.من الان به شخصه مدل مین خودم که  گیگا H97 هست رو چک کردم مشکلی با سی پی یو های جدید نداره.

لینک به دیدگاه

دوستان مین B85 Plus اگر سی پی یو intel i5 4440 روش نصب کنی /باید بایوس اپدیت بشه؟؟

ویرایش شده توسط مهران شمس کی
لینک به دیدگاه

دوستان مین B85 Plus اگر سی پی یو intel i5 4440 روش نصب کنی /باید بایوس اپدیت بشه؟؟

راستی دوستان برای اینکه ببینند که سی پی یو مدنظرشون با چه نسخه ای از بایوس مادربرد ایسوس مدنظرشون کارمیکنه بایستی به صفحه مادربرد خود درسایت ایسوس رفته ، سپس به بخش support در قسمت بالای سمت راست صفحه رفته و سپس در صفحه جدید قسمت cpu support رو در وسط صفحه انتخاب کنند

حال در صفحه باز شده در سمت چپ مدل سی پی یو های سازگار با مادربرد خود رو میبینید و در قسمت روبروی مدل سی پی یو در سمت راست نسخه بایوس مورد نظر برای ساپورت سی پی یو مذکور را میبینند

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که برای ساپورت سی پی یو مورد نظر شما نسخه بایوس مادربرد شما نباید از ورژن ذکر شده در صفحه مذکور قدیمی تر باشد ، اما اگر نسخه جدیدتر بود هیچ ایرادی ندارد و هرگز در صورت دارابودن نسخه جدیدتر اقدام به برگرداندن سیستم به بایوس قبلی نکنید

یا علی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...