رفتن به مطلب

خرید کیس تا حدود 2500000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

میخواستم یه کیسی  تا حدود 2500000 برای بازی جمع کنم.

پیشنهاد خودم اینه:

MD Gigabyte GA H97 D3H 1150 DDR3 1600/1333 up 32Gig

intel Core i5 4460   3.2 - 3.4

Ram ADATA XPG V2 2*4Gig=8Gig 1600 cL9 1.5V

GIGABYTE R7 260X OC WF 2X 2GB GDDR5

HDD Segate sata 6  64 MB 1T + 8 Gig SDD

Power Green GP 600 A  Hp

Case orbit

نظرتون چیه؟؟؟؟

پیشنهادتون چیه؟ با دلیل.

ویرایش شده توسط USER1
لینک به دیدگاه

من به نظر من این مدل رم ها زمانی که xmp فعال می کنی مشکل بر می خوره بلو اسکیرین می ده موقع نصب وبندوز یا حتا بعد از نصب ویندوز هم این مشکل داره من نظرم روی رم های کورسیر یا جی اسکیله

Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

مینبردتم به نظرمن  GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97  این مدل بهتره بلخره نسل عوض شده و الان دور دوره z97 

و این که  H97 به نظر شخصی من مدلی هست ارزون که سی پیو های رو زمین نمونه z97از h97 بهتره و لازم به دلیل اوری نیست در کل من خودم ایسوس می پسندم اما با توجه به پیشنهاد خودت giga پیشنهاد دادم اما اگر تو همین رنج ایسوس هم خوبه 

سی پی یو که گفتی خوبه اما توجه کن الان نسل هزول رفرش امده سعی کن اونو بگیری که ماینبردتم برای همین هزول رفرش طراحی شده مثل این:

4790 گرون تر هست اما برو پاور ارزون بخر اما CPU خوب ببند اگر این گرونه باز 4690 یا 4590 ببند

توجه کن فقط 4790 haswell refresh هنوزم 4790K نیومده 

پاور گرین کلا از نظر حرفه ای رد شما می تونی  کورسیر  بخری کمی گرونه اما بنظر من بخش مهمی از 1 pc محسوب میشه پاور

Corsair CS750M 80Plus Gold PSU جهارصد هزاره

اما مهمترین مثله اگر گیمیری؟ من تجربه داشتن nvidia داشتم هم بهتره برای گیم هم زمانی که می خوای بفروشی راحت فروش میره افتشم کم تر تو قیمت من پیشنهادم 

GTX 760 TI نسل جدیده که از چیپست کپلر دیگه استفاده نمی کنه بجاش از مایکس ول استفاده می کنه با جرات می گم در حد GTX770 OC هست

ویرایش شده توسط MOHAMMAD.REZA
لینک به دیدگاه

من به نظر من این مدل رم ها زمانی که xmp فعال می کنی مشکل بر می خوره بلو اسکیرین می ده موقع نصب وبندوز یا حتا بعد از نصب ویندوز هم این مشکل داره من نظرم روی رم های کورسیر یا جی اسکیله

Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

مینبردتم به نظرمن  GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97  این مدل بهتره بلخره نسل عوض شده و الان دور دوره z97 

و این که  H97 به نظر شخصی من مدلی هست ارزون که سی پیو های رو زمین نمونه z97از h97 بهتره و لازم به دلیل اوری نیست در کل من خودم ایسوس می پسندم اما با توجه به پیشنهاد خودت giga پیشنهاد دادم اما اگر تو همین رنج ایسوس هم خوبه 

پاور گرین کلا از نظر حرفه ای رد شما می تونی  کورسیر  بخری کمی گرونه اما بنظر من بخش مهمی از 1 pc محسوب میشه پاور

Corsair CS750M 80Plus Gold PSU جهارصد هزاره

اما مهمترین مثله اگر گیمیری؟ من تجربه داشتن nvidia داشتم هم بهتره برای گیم هم زمانی که می خوای بفروشی راحت فروش میره افتشم کم تر تو قیمت من پیشنهادم 

GTX 760 نسل جدیده که از چیپست کپلر دیگه استفاده نمی کنه بجاش از مایکس ول استفاده می کنه با جرات می گم در حد GTX770 OC هست

GTX 760 قوی تر از GTX 770  اونم OC ؟! اشتباه شنیدی ، تازه کارت جدیدی که از مکسول استفاده می کنه GTx 750 ti هست . مین هم به نظرم من ASRock FATAL1TY Z97 Killer با همون توانایی ها و قیمت کمتر گزینه مناسب تریه . اگه هم دوست عزیزمون پول اضافه آورده میتونه سی پی یو رو از سری K که قابلیت اورکلاک داره استفاده کنه تا از چیپ Z97 استفاده بیشتری ببره ، هر چند که مدل های جدید هزول سری K هنوز وارد نشده .

لینک به دیدگاه

GTX 760 قوی تر از GTX 770  اونم OC ؟! اشتباه شنیدی ، تازه کارت جدیدی که از مکسول استفاده می کنه GTx 750 ti هست . مین هم به نظرم من ASRock FATAL1TY Z97 Killer با همون توانایی ها و قیمت کمتر گزینه مناسب تریه . اگه هم دوست عزیزمون پول اضافه آورده میتونه سی پی یو رو از سری K که قابلیت اورکلاک داره استفاده کنه تا از چیپ Z97 استفاده بیشتری ببره ، هر چند که مدل های جدید هزول سری K هنوز وارد نشده .

منظوره من 760TI نسل ماکسول هست 1 سربه بنچ مارک ها بزنی می بینی تا 1 ماه اینده میاد 760TI مکسول شایدم امده من چون هایند کار می کنم از این مدل ها خبری ندارم

ویرایش شده توسط MOHAMMAD.REZA
لینک به دیدگاه

منظوره من 760TI نسل ماکسول هست 1 سربه بنچ مارک ها بزنی می بینی تا 1 ماه اینده میاد 760TI مکسول شایدم امده من چون هایند کار می کنم از این مدل ها خبری ندارم

خیر . این کارت نه قراره بیاد و نه معرفی شده ، وتا 2 یا 3 ماه دیگه سری 800 انویدیا معرفی میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

(من از  گیگا یا ایسوس خسته شدم و دنبال ماجراجویی میرم)بنظرم از هری برندی که انتخاب کردین فقطgaming  بگیرید.

مین MSI Z87-G43 Gaming LGA1150 Z87 Mainboard از اچ97 خیلی برتره

ASRock FATAL1TY Z87 Killer LGA1150 Z87 MB هم باز عالیه.

ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150 Z97 MB شک نکنید.

دقت کنین گیمینگ z87بیشتر مورد استفاده قرار میگیره تا97

گرافیک270برند سافایر ارزونتره.

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.باتوجه به بودجه شما این قطعات میتونه مناسب باشه.

Cpu: intel  i5 4440 =580

m.b : asus B85 plus =340

ram : 2*Kingston HyperX FURY 4GB =275

vga : Sapphire R9 270X OC DUAL-X =765

hdd : Seagate Barracuda 1TB SATA3 =190

psu : Green 600A-HP =260

case : Green X1 =145

لینک به دیدگاه

مادربردی رو میخوام که:
نهایتا تا 16 گیگ رم رو ساپورت بکنه . 32 زیاد و بی فایده است
نهایتا شاید روزی تعداد هارد های متصل به اون رو به 2 تا برسونم که بازم بعید می دونم
قصدم اصلا اورکلاک و از اینجور کارا نیست.
گرافیکی که میخوام روش نصب کنم حدودای 800 تومن هستش و سی پی یو هم 4690 هستش. 
ساتا 6 و usb3 هم داشته باشه که تعدادش نمیخواد زیاد باشه . حتما usb3 در جلو کیس داشته باشه
و د رانتها سوالی داشتم
آیا مادربرد های جدید قابلیت اتصال به مانیتور های 8 الی 10 سال پیش رو دارند یانه؟

برای بازی کارت گرافیک نویدیا بهتره یا ای ام دی؟؟

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما 

میتونید گرافیک رو ضعیف بگیرید و کیس رو ایکس 3 بگیرید که جلوش usb3 داره

میتونید مانیتور قدیمی رو هم به این سیستم وصل کنید

برای بازی هم هر دو خوبن

post-12316-0-62032200-1405023020_thumb.jpg

ویرایش شده توسط RezaYa_67
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...