رفتن به مطلب

سوال درباره fx-8350

Recommended Posts

سلام,من قصد بستن یک سیستم رو دارم برا گیم، بنظر شما fx-8350 خوبه؟

لینک به دیدگاه

لطفا در مورد دما و کاراییش مقابل core i5 رو هم بگید

لینک به دیدگاه

سلام. من دارم....عالی هستش

قبلش 4770K  داشتم..

قبلی خیلی تیز تر بود و سرعتش بالا تر اما من چون کارم رندر سنگین و کارای گرافیکی هستش این مدل رو خریدم fx8350  که ارزون تر بود

الانم تو بازی با فن استوک داغ داغ که بشه مثلا کریسیس3 دماش میشه 65 درجه.

من تا حالا نشده بالای این دما بره و ببینمش.

8 هسته فیزیکی خیلی عالیه

مثلا هنگام تبدیل فیلم 8 تا تسک هم زمان اجرا میشه که اگه باز هم باز کنی میشه 16 تا تسک بدون افد سرعت

8 تا 4 گیگا هرتز پهنای بسیار بزرگیه که شما میتونید 5 تا بازی هم زمان اجرا کنید و اصلا سیستم کم نیاره

لینک به دیدگاه

سلام. من دارم....عالی هستش

قبلش 4770K داشتم..

قبلی خیلی تیز تر بود و سرعتش بالا تر اما من چون کارم رندر سنگین و کارای گرافیکی هستش این مدل رو خریدم fx8350 که ارزون تر بود

الانم تو بازی با فن استوک داغ داغ که بشه مثلا کریسیس3 دماش میشه 65 درجه.

من تا حالا نشده بالای این دما بره و ببینمش.

8 هسته فیزیکی خیلی عالیه

مثلا هنگام تبدیل فیلم 8 تا تسک هم زمان اجرا میشه که اگه باز هم باز کنی میشه 16 تا تسک بدون افد سرعت

8 تا 4 گیگا هرتز پهنای بسیار بزرگیه که شما میتونید 5 تا بازی هم زمان اجرا کنید و اصلا سیستم کم نیاره

ممنون،بنظر شما رم با چه باسی مناسبش هست؟
لینک به دیدگاه

دوست عزیز از من که کل عمرم بازی کردم میشنوی 4770 بخر خودت تو دردسر ننداز با  fx8350 حتی i5 هم از این سی پی یو بهتر هست

از ما گفتن بود

موفق باشی

لینک به دیدگاه

با نظر های این افرادی که الکی بهانه و هرف های عجیب میزنند توجه نکنید. ای ام دی 8350  خارق العادست.

باس این پردازنده تنها با رم های 1866 خوب هماهنگ هستش...

مثلا 4770 باسش 1600 هستش ولی FX8350 باسش 1866

یا پردازنده A10  بگیر که باسش 2133 هستش. اما کارایی  fx8350  خیلی بهتره

بقیه پولتم بده یه رم 2 تایی 4 گیگی 2133 بگیر.

یه مین m599fx pro r2 بگیر...که خود مینش تصویر دکستاپ رو میفرسته تو گوشیت. مثلا من با تبلتم وصل میشم به کیس. انگار تبلتم ویندوز روشه. خیلی باحاله

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بدون تعصب و بدون در نظر گرفتن قیمت،اینتل بهتره اما خب اگه علاقه مند هستید باید مادربرد مناسبی تهیه کنید و صرفا به پشتیبانی توجه نکنید.

قیمتش مناسبه و جون میده برای اورکلاکینگ اما یه 300تومن خرج خنک کننده بایدکرد.

دمای این پردازنده رو نباید با اینتل مقایسه کرد-ضمنا از نظر زمانی تکنولوژی های بکار رفته قدیمیه.اما خب قدرتمنده هنوز.

1-با هزینه 8350 یه آی5 بگیرید.

2- یه مینبرد 600تومنی برای 8350 بگیرید و از اورکلاکینگ و ماجراجویی لذت ببرید. @-)

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

ولی خرید 8350 یک مزیت داره به عنوان بخاری برقی تو زمستون به یاریی شما میاد  :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بازم بحث بی مورد مقایسه ای بین اینتل و amd     مقایسه فقط زمانی منطقی هست که دو مدل هم قیمت پیش رو باشه

بارها و بارها این بحثها شده کافیه یکم تو فروم بگردید

استارتر عزیز بر اساس بودجه چند مدل رو در نظر بگیر و بررسی و تست های انجام شده رو نگاه کن(تو گوگل سرچ کن) بعد تصمیم نهایی رو بگیر

شما به نظرم الان مینبورد تون هم amd باشه پس اگه مشکل هزینه کردن هم داشته باشید کوچ کردن به سمت اینتل کار درستی نیست بهترین گزینه انتخاب همون 8350 هست

تو خوب بودنش هم شک نکن چون خیلی ها الان دارن ازش استفاده میکنن مخصوصا در زمینه سه بعدی 

اگه بخوای بری به سمت اینتل اگه فروش مین بورد خودت رو در نظر نگیریم (چون فروشش وقت گیر هست)کمه کم باید یک میلیون دستت باشه اگه داری که به امید خدا برو اینتل بگیر

به حرف متعصب ها هم گوش نکن 

لینک به دیدگاه

بدون تعصب می گم. خودم طرفدار AMD هستم ولی دوستان هم گفتن حتی i5 هم عملکرد بهتری داره. i7 هم که جای خود دارد ولی در بیشتر گیم ها i7 و i5 زیاد تفاوت ندارن مگر تو گیم های خاص.

شما می تونین یه i5 4590 یا i5 4690 بخرین که تو سایت هم موجوده.     http://lioncomputer.ir/product/3897/Intel+Core%E2%84%A2+i5-4590+Haswell+Processor/

یا اگر i7 2700 , i7 2600 دست دو تمیز پیدا کنین اینم حرکت هوشمندانه ای خواهد بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین 8350 کم سی پی یو نیست که بخواد نسبت به i5 تو گیم خیلی ضعف داشته باشه

ولی تو زمینه سه بعدی و مکس به خاطر داشتن هسته هاش عملکرد بهتری داره

یکی از دوستان بخاطر مکس i54670kخرید که بعدا پشیمون شده بود چرا 8350 نخرید

چون تو نت و ریویوها از 8350 عملکرد بهتری دیده بود

این دو مدل سی پی یو که داریم بحث میکنم سی پی یو ای نیستن که بخوای در زمینه گیم دنبال این باشی که ضعیف عمل میکنن یا نه چون cpu های قوی هستن

شما بعد از خرید یکی از این دو مدل cpu باید بیشتر رو خرید گرافیک قوی مانور بدید چون اون موقع هست که لذت بهتری از گیم میبری

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

اگه استفاده شما کاره 8350 + یه کولر فوق قوی بهترین گزینه ممکنه

اگه کاربرد شما فقط گیمه یا بیشتر گیمه 4670 یا 4770 بازدهی بیشتری تو گیم ها دارن (بخاطر تایم دسترسی خیلی کم به رم و کش پردازنده که نرمی کار رو بیشتر میکنه)

راحت بگم یه i3 4130 از یه phenom II 1075 x6 تو گیم جلوتره اما تو رندر و کار برد با فنوم هست

لینک به دیدگاه

بر عکس میفرمایین...اگه کارتون گیم هستش یه 8350 بقیه پول رو هم بدین تنها برای گیم....((کارت گرافیک)) مثل من

لینک به دیدگاه

تجربه شخصیه هر کس اینو میدونه تو گیم اینتل سر تکنولوژی بهتر روونتره و مولتی گرافیک رو اینتل پرفورمنس بهتری داره

حتی رم 1333 روی اینتل سندی بریج کار 1866 روی AMD رو میکنه (بخاطر معماری که طول مسیر اطلاعات کوتاه تر شده)

منتها شما دوست داری ساز مخالف بزنی حرفی نیست مخالف بزن!!!!! ولی تخیل رو بزاری کنار یه نگاه کوچیک به بنچمارک سایتی مثل Guru3D بندازی بد نیست

لینک به دیدگاه

دوستان یعنی AMD برا گیم و intel تو رندر بهتره؟

دقیقا برعکس اینتل برای گیم و AMD برای رندر

تو رندر تعداد هسته ها تعیین کننده کارایی هست

تو گیم قدرت معماری و هسته ها

لینک به دیدگاه

دقیقا برعکس اینتل برای گیم و AMD برای رندر

تو رندر تعداد هسته ها تعیین کننده کارایی هست :)

تو گیم قدرت معماری و هسته ها

:) ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

دوستان تشکر از راهنمایی های شما.واقعا ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه 4440 i5 و یه h81 هم کارتون رو راه میندازه. هزینه بیشتر رو بذارین برای گرافیک

لینک به دیدگاه

من هر دو داشتم و دارم خدایی هیچ فرقی ندیدم یعنی یک 0 باشه یکی 100 نبود می شه گفت اینتل 100 بوده ای ام دی 80~90

ویرایش شده توسط ali hazrati
لینک به دیدگاه

ایا بازم سیستم های اینتل هنگ میکنند؟

من خودم شخصا توی دو سیستم که دوستام چند سال پیش خریداری کردند سیستم توی یک روز 5 بار هنگ کرد و بالاخره دوستم رفت پسش داد و یدونه سیستم ای ام دی گرفت از اون روز به بعد بهم گفته توی این دو سه سال یکبار هم هنگ نکرده یعنی تا بحال از دکمه رستارت استفاده نکرده

اگه لازم بود مشخصات سیستمش رو میپرسم میگم

من از اول چون طرفدار ای ام دی بودم اگه بخوام سی پی یو بگیرم ای ام دی میگیرم در آینده نه چندان دور هم یه مشاوره برای خرید سیستم ای ام دی میزنم

بنظر من باید این سوال رو از کسایی باید پرسید که این سی پی یو ها رو داشتن و از روی تعصب نگن این خوبه یا بد

لینک به دیدگاه

مستر علی، بحث هنک سیستم در ابتدا مربوط به نرم افزار میشه، اگر نشد میشه سخت افزار، معمولاً اینطور بررسی می کنند. اینطور نیست که دو تا پردازنده ی هم سطح AMD و Intel رو اینطور مقایسه کنند که در یک سیستم اولی باعث هنک میشه ولی دومی هنک نمی کنه

نظر بنده اینه برای کارهای روزمره هم AMD خوبه هم Intel. برای کارهای تخصصی تر حتماً از راهنمایی دوستان کمک بگیر، چون لازم نیست تجربه ی دیگری رو شما هم تجربه کنی. وقتی به این ارزانی تجربه ی دوستان در اختیارت هست.

لینک به دیدگاه

اگر 8350 بگیرین بزرگترین اشتباه رو کردین یه نگاه به این لینکا بکنین کافیه:

http://www.anandtech.com/show/8227/devils-canyon-review-intel-core-i7-4790k-and-i5-4690k/5

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-4.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i5_3570k_review,21.html

> این ۲ سایت یکی از سایتهای معروف سخت افزار هستن anandtech که یکی از سایت های تقریبا طرف amd هست هم اینو نشون می ده که intel حداقل در گیم بهتره (تقریبا همه چیز). حرارت کمتر و نکته ای که خارجی ها خیلی اهمیت می دن مصرف انرژیه که تو اونم بسیار بهتره intel. و سایت tomshardware هم که شاید بشناسین هر ماه بهترین GPU و CPU در ازای ارزش خرید معرفی می کنه که فقط دو cpu amd تو این لیسته که اونم تو رده Entry-Level Gaming (تازه کار) هستن.

از آواتارم معلومه که طرفدار چه برندی هستم ولی با کمی تحقیق به وضوح می شه دید که در CPU مخصوصا اگر کاربرد گیمینگ باشه AMD حرفی برای گفتن نداره‌.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

اگر 8350 بگیرین بزرگترین اشتباه رو کردین یه نگاه به این لینکا بکنین کافیه:

http://www.anandtech.com/show/8227/devils-canyon-review-intel-core-i7-4790k-and-i5-4690k/5

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-4.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i5_3570k_review,21.html

> این ۲ سایت یکی از سایتهای معروف سخت افزار هستن anandtech که یکی از سایت های تقریبا طرف amd هست هم اینو نشون می ده که intel حداقل در گیم بهتره (تقریبا همه چیز). حرارت کمتر و نکته ای که خارجی ها خیلی اهمیت می دن مصرف انرژیه که تو اونم بسیار بهتره intel. و سایت tomshardware هم که شاید بشناسین هر ماه بهترین GPU و CPU در ازای ارزش خرید معرفی می کنه که فقط دو cpu amd تو این لیسته که اونم تو رده Entry-Level Gaming (تازه کار) هستن.

از آواتارم معلومه که طرفدار چه برندی هستم ولی با کمی تحقیق به وضوح می شه دید که در CPU مخصوصا اگر کاربرد گیمینگ باشه AMD حرفی برای گفتن نداره‌.

تو این سایت سومی که دادی میشه بگی 6800k کجاست؟

یعنی یه سی پی یو مثل a6 3500 رو اورده تو لیست ولی 6800k نیست.!!!!!!!!!!! اعتبار سایت یعنی اینا!

دوست عزیز من جفت سیستم هارو دارم.به نظر من قیمت ملاک مقایسه هست.amd تا حد 700 800 هزار تومن رفته جلو و intel تا 3 میلون تومن.amd فنای فابریکش تو بازی و کار گرافیکی کارایی نداره و اگه یه سی پی یو قویشو بخری حتما 150 هزار حداقل کولر میخواد.ولی اون موقع حرف داره برا گفتن.تنها ایراد اینتل اینه که مادر برد خوبشم مثه سی پیوش گرونه.شما با 400 تومن میتونی یه برد amd خوب بخری .درحالی که این رقم برا اینتل میره رو 700 هزار تومن.اگه بودجت 1.2 میلون هست برا سی پی یو مین حتما اینتل بگیر

اگر کمتره برو تو کاره amd .مخصوصا اگه زیر 1 میل هست

ویرایش شده توسط MiLad-S
لینک به دیدگاه

ایا بازم سیستم های اینتل هنگ میکنند؟

من خودم شخصا توی دو سیستم که دوستام چند سال پیش خریداری کردند سیستم توی یک روز 5 بار هنگ کرد و بالاخره دوستم رفت پسش داد و یدونه سیستم ای ام دی گرفت از اون روز به بعد بهم گفته توی این دو سه سال یکبار هم هنگ نکرده یعنی تا بحال از دکمه رستارت استفاده نکرده

اگه لازم بود مشخصات سیستمش رو میپرسم میگم

من از اول چون طرفدار ای ام دی بودم اگه بخوام سی پی یو بگیرم ای ام دی میگیرم در آینده نه چندان دور هم یه مشاوره برای خرید سیستم ای ام دی میزنم

بنظر من باید این سوال رو از کسایی باید پرسید که این سی پی یو ها رو داشتن و از روی تعصب نگن این خوبه یا بد

درود

اگه بهتون بگم سیستم من پایه اینتله و الان تقریبا یک ساله رنگ خاموشی ندیده (فوقش هفته ای 2 ساعت خاموشه) و هر روز یبار فقط یه ریست میکنم ویندوز از حالت خواب دربیاد!

اونوقت چی میگید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...