رفتن به مطلب

سوال درباره fx-8350

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان نمیخواستم خودمو درگیر این بحث بکنم ولی لازم دیدم خدمت دوستانی که میخوان سیستم برای گیم و رندر جمع بکنم و یا میخوان به سیستمی کوچ بکنن ولی بین اینتل و ای ام دی گیر کردن مشکل رو کلا حل بکنم 

بحث اصلی من بین دو سی پی یو 4770 و 9590 است پس 8350 که دیگه از دور خارجه و جای خودشو به برادر بزرگش 9590 داده البته این عکس هایی بنده گذاشتم از روی یک ویدیو 20 دقیقیه ای کات کردم و وقتی این ویدیو رو دیدم خدا شاهده سیستم 8350 خودرو ظرف چند روز فروختم و رفتم 4770 خریدم  خوب شما میگویید چرافروختی به دلیل تصاویر زیر و اون ویدیویی که تصاویر ازش استخراج شده 

uعجب اشتباه بزرگی کردی داداش!!!!!!

من کاری بر عکس تورو کردم. وقتی 8350 فعلا تمام بازی ها رو جواب میده , تو کارکرد و عملکرد سیستم هم که محشره آخه برای چی باید این همه ضرر کنی برای یک الی چند ثانیه سریع تر بودن

تازه اینتل تو یک عملکرد سریع هستش اما تو چندین عملکرد کند میشه و حرارت زیادی تولید میکنه.

آخه از 95 وات چه قدرتی شما انتظار دارید؟

وقت بازی نباید سیستم کار دیگه بکنه چون هم داغ میکنه هم لگ میندازه اما 8350 16 تا فیلم رندر میکنه (هم زمان) تازه 2 تا بازی هم زمان اجرا رو بدون لگ بالا میاره.

من نمیفهمم چشم شما مگه مثل چشم مگس هستش که فرق 40 فریم رو از 60 تشخیص بده؟

تازه مگه بازی وجود داره که 8350 مثلا 30 فریم بالا بیاره و 4770 60 فریم. !!! نه برادر من شما تنها ضرر کردین و بس! نمونش تو خونه ما هست. شما بهتر بود کارت بهتر میخریدی

اگه دنبال گیم هستش دو تا 7990 مثل من کراس کن...چون پردازنده و فیلمی که شما اسکرین گرفتی رو ما قبل از خرید پردازنده دیده بودیم. تنها مثل یک مثالی هست که فروشنده نمیاد بگه ماست من ترشه. نه عزیز

اینا تنها برای تکون دادن بازار و سو استفاده از سادگی افراد هستش

حالا شما برای چند فریم بیشتر کلی پول دادی اشکال نداره مهم اینه که آیا واقعا این همه پول ارزشش رو داشته یا بهتر بود به جای فرض مثال r290 اون پول رو میدادی  r290X  میخریدی

واقعا که . . .. شما و مشابه شما بهتره برید اینتل بخرید حالشو ببرید. هرکسی که باهوش باشه و کمی فکر کنه میفهمه منظور من چیه . وسلام

ویرایش شده توسط sashaelit
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان نمیخواستم خودمو درگیر این بحث بکنم ولی لازم دیدم خدمت دوستانی که میخوان سیستم برای گیم و رندر جمع بکنم و یا میخوان به سیستمی کوچ بکنن ولی بین اینتل و ای ام دی گیر کردن مشکل رو کلا حل بکنم

بحث اصلی من بین دو سی پی یو 4770 و 9590 است پس 8350 که دیگه از دور خارجه و جای خودشو به برادر بزرگش 9590 داده البته این عکس هایی بنده گذاشتم از روی یک ویدیو 20 دقیقیه ای کات کردم و وقتی این ویدیو رو دیدم خدا شاهده سیستم 8350 خودرو ظرف چند روز فروختم و رفتم 4770 خریدم خوب شما میگویید چرافروختی به دلیل تصاویر زیر و اون ویدیویی که تصاویر ازش استخراج شده

من کاری بر عکس تورو کردم. وقتی 8350 فعلا تمام بازی ها رو جواب میده , تو کارکرد و عملکرد سیستم هم که محشره آخه برای چی باید این همه ضرر کنی برای یک الی چند ثانیه سریع تر بودن

تازه اینتل تو یک عملکرد سریع هستش اما تو چندین عملکرد کند میشه و حرارت زیادی تولید میکنه.

وقت بازی نباید سیستم کار دیگه بکنه چون هم داغ میکنه هم لگ میندازه اما 8350 16 تا فیلم رندر میکنه (هم زمان) تازه 2 تا بازی هم زمان اجرا رو بدون لگ بالا میاره.

تازه مگه بازی وجود داره که 8350 مثلا 30 فریم بالا بیاره و 4770 60 فریم. !!! نه برادر من شما تنها ضرر کردین و بس! نمونش تو خونه ما هست. شما بهتر بود کارت بهتر میخریدی

اگه دنبال گیم هستش دو تا 7990 مثل من کراس کن...چون پردازنده و فیلمی که شما اسکرین گرفتی رو ما قبل از خرید پردازنده دیده بودیم. تنها مثل یک مثالی هست که فروشنده نمیاد بگه ماست من ترشه. نه عزیز

حالا شما برای چند فریم بیشتر کلی پول دادی اشکال نداره مهم اینه که آیا واقعا این همه پول ارزشش رو داشته یا بهتر بود به جای فرض مثال r290 اون پول رو میدادی r290X میخریدی

واقعا که . . .. شما و مشابه شما بهتره برید اینتل بخرید حالشو ببرید. هرکسی که باهوش باشه و کمی فکر کنه میفهمه منظور من چیه . وسلام

جناب شما یه چیزو در نظر نگرفتی

الان چه 8350 چه i5 ها برای بازی زیادن بخاطر همین هی میگی فریم فریم اختلافش کمه ولی همینجوری مصرف که بره بالا و از توان سی پی یو ها بیشتر و کامل استفاده بشه اون موقع اختلافش قابل توجه میشه.بهترین صرفه یه مین ارزون اینتل با سی پی یو خوب اینتل هست و بس

در ضمن توجه کن برای همین اختلافا ما داریم بحث میکنیم و پول میدیم حرف شما کاملا غیر منطقیه.

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

لینک به دیدگاه

حالا شما برای چند فریم بیشتر کلی پول دادی اشکال نداره مهم اینه که آیا واقعا این همه پول ارزشش رو داشته یا بهتر بود به جای فرض مثال r290 اون پول رو میدادی  r290X  میخریدی

بنده هم 8350 داشتم و هم 4770 به نظرم 4770 هم تو رندر و هم تو بازی حتی از 9590 هم بهتره تازه اگر 4770 رو تا 4.2 اورکنی که هیولا میشه هر کسی که حرف بنده رو قبول نداره این عکس هایی که گذاشتم رو ببینه تا به هیولا بودن  4770 رو بفهمه البته بیشتر دوست داشتم راجب 9590 بحث بشه تا 8350 از دور خارج شده 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز استارتر من از زمان amd athlon 3000 تا سال پیش phenom ii 955 ای ام دی داشتم و همیشه از اینتل بدم میومد... اما بعد از کنار گذاشتن تعصب و بنچمارک ها ترجیح دادم اینتل بردارم و کاملا راضیم.... درحال حاظر AMD سی پی یو هایی نمیزنه که از لحاظ قدرت بتونه با اینتل رقابت کنه... اما کارت گرافیکاش به نسبت قیمت عملکرد عالی دارن.

جناب 

sashaelit 

لطف کنید یه تست 3dmark 11 از گرافیکتون که تاکید زیادی دارید بزارید مشتاقم ببینم...

در این تایپک http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=5630&page=105

ویرایش شده توسط evrin1941
لینک به دیدگاه

سلام به همه ی دوستان. با اجازتون من هم نظرمو اعلام میکنم:

یکی از دوستان من شرکت انیمیشن سازی داره و کارهای تری دی مکس حرفه ای انجام میده.6 تا سیستم غول داره که سفارشی آورده و روی مادر بورد های هر کدوم از سیستم ها، 2 تا پردازنده نصب میشه. تمامی این سیستم های غولی که برای رندر گیری ازشون استفاده میکنه ، اینتل هستن.

اما 3 تا کیس در اتاق شخصیش به هم متصل هست و 12 تا سیستم که برای آموزش استفاده میکنه.، همه AMD هستن.

ایشون همیشه میگن برای رندرگیری های سنگین اینتل خیلی بهتره، و تاکید میکنه برای کاربرای حرفه ای هست.و دیگه اینکه ایشون میگه از هر دقیقش داره پول در میاره و نمیتونه قیمت کمتر amd رو بخاطر اتلاف وقت برای کار استفاده کنه. اما برای کاربران معمولی تا نیمه حرفه ای، استفاده از amd بخاطر مسایل مادی عاقلانه تر و بصرفه تر هست.

ویرایش شده توسط saeid.kh
لینک به دیدگاه

با سلام

از دوستان کسی خبر داره چرا شرکت ماتریس قصد وارد کردن دو مدل cpu amd fx-8350 & fx-8320 رو نداره؟؟؟

چون دیگه تقریبا از رده خارج اند.:rolleyes:

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

والا من الان دارم واتچ داگ رو رو تنظیمات آخر بازی میکنم، گلوگاه صفر، یعنی حتی یک صدم ثانیه لگ ندارم، شما چه انتظاری از پردازنده دارید من نمیدونم،البته تجربه من نشون داده مادربورد خیییییلییی تاثیر داره،

لینک به دیدگاه

والا من الان دارم واتچ داگ رو رو تنظیمات آخر بازی میکنم، گلوگاه صفر، یعنی حتی یک صدم ثانیه لگ ندارم، شما چه انتظاری از پردازنده دارید من نمیدونم،البته تجربه من نشون داده مادربورد خیییییلییی تاثیر داره،

خدا وکیلی ما دهنون سرویس شد نتوستیم این رو تفهیم کنیم.

من خودم چند پست پیش گفتم من با e8400 و همراه gtx 560 ti این بازی رو حداکثر تنظیمات بازی کردم.حالا شما برید سی پی یو هاتون رو بفروشید مال من رو بخرید!

شما باید برید شرایط رو بسنجید.یکی داره رندر میکنه و هر دقیقه براش ارزشمنده.خی یک ملیون بیشتر میده میره یه آی ۷ میخره.یکی هم میخواد رو ۴کا بازی کنه٬اون هم میره آی ۷ میخره.یکی هم مثل من میخواد رو ۷۲۰ بازی کنه میره ۸۴۰۰ میگیره.

من تو این مدت خیلی تو جداول بنچ مارک ها گشتم و فهمیدم که اصلا مقایسه ی FX 8350 با آی ۷ اشتباست.اون بهتون بگم که تو بازی فرق i3 4360 با FX 8350 کلن ۱۰ درصده!

حالا بگید کدوم بیشتر میصرفه؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز مطمئن هستم بنده و خیلی دیگه از دوستان خیلی مشتاق هستند که چند تا تست چند تا اسکرین شات و یا حتی یه عکس از داخل کیس جنابعالی ببینند. مطمئنا گرفتن چند تا اسکرین شات و چند تا عکس اصلا کار سختی نیست البته مگر اینکه دلیل دیگه ای داشته باشه!

ممنون

لینک به دیدگاه

این تاپیک تموم نشد؟ :laughing:

نه بابا!:blink:

هر وقت فکر میکنم تموم شده یه نفس راحت میکشم دوباره میبینم یکی پست زده!

لینک به دیدگاه

نه بابا! :blink:

هر وقت فکر میکنم تموم شده یه نفس راحت میکشم دوباره میبینم یکی پست زده!

این قابل تحمله

درباره واچ داگز پست گذاشتن HBAO+ رو آف کنید

کل جلوه واقعی شدن به همینه :laughing:

لینک به دیدگاه

من سیستم هم گرفتم ولی این هنوز ادامه داره؟؟

لینک به دیدگاه

:D

به اقا حامد پ خ بده بگو من به نتیجه رسیدم تاپیک رو ببنده.

شما به نتیجه رسیدید ما که با این طرفدارای متعصب به نتیجه نرسیدیم =))  =))  =))  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من سیستم هم گرفتم ولی این هنوز ادامه داره؟؟

درود

با این اوصاف اینتل یا...؟

راضی هستی؟ @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

کار درستی کردی

من صد بار گفتم و باز هم همینجا میگم.

سه تا پردازنده تو یه اتاق دارم. 4770 کی و 8350 بلک ادیشن و 8320

به نظر من از نظر به صرفه بودن 8320 بهترین پردازنده عالم هستش. قوی پرقدرت و کم قیمت . حتی توی بازی ها هیچ فرقی تو فریم دهی با چشم طبیعی نمیبینم. اگه شما فرق 120 فریم رو از 40 فریم میفهمی توی ارتش ثبت نام کن.

8350 هم مخصوص کارای بسیار سنگین هستش مثلا 40 تا فیلم میزنم هم زمان تبدیل بشن.

4770 کی خوبه اما به نظر من به قیمتش نمیارزه. .. .   مثلا توی یک کار خیلییییییییییی تیزه اما تا یکم کاراتون زیاد بشه شدیدا کم میاره طوری که فکر میکنین هر لحظه ممکنه بسوزه و لگ عجیبی میشه

اما 8350 اصلا

لینک به دیدگاه

کار درستی کردی

من صد بار گفتم و باز هم همینجا میگم.

سه تا پردازنده تو یه اتاق دارم. 4770 کی و 8350 بلک ادیشن و 8320

به نظر من از نظر به صرفه بودن 8320 بهترین پردازنده عالم هستش. قوی پرقدرت و کم قیمت . حتی توی بازی ها هیچ فرقی تو فریم دهی با چشم طبیعی نمیبینم. اگه شما فرق 120 فریم رو از 40 فریم میفهمی توی ارتش ثبت نام کن.

8350 هم مخصوص کارای بسیار سنگین هستش مثلا 40 تا فیلم میزنم هم زمان تبدیل بشن.

4770 کی خوبه اما به نظر من به قیمتش نمیارزه. .. . مثلا توی یک کار خیلییییییییییی تیزه اما تا یکم کاراتون زیاد بشه شدیدا کم میاره طوری که فکر میکنین هر لحظه ممکنه بسوزه و لگ عجیبی میشه

اما 8350 اصلا

اون 8320 که میگید میدونید معادل چه سی پی یو اینتل هست؟!

۸۳۲۰ معادل i3 4360 هست و حتی آی تری تا حدودی بهتر هست.هالا به من بگید کدوم بیشتر میصرفه؟!۸۳۲۰ فک کنم ۵۵۰ تومن هست حدودا و اون آی تری حدودا ۴۷۰-۴۸۰.

میتونید تو سایت های معتبر این دو تا زو مقایسه کنید.

دهن ما هم سرویس شد آقا به ابوالفضل قسم ای ام دی بهترین PHP رو داره اما تو پرفورمنس اینتل خیلی بالا تره.

لینک به دیدگاه

۸۳۲۰ معادل i3 4360 هست و حتی آی تری تا حدودی بهتر هست.هالا به من بگید کدوم بیشتر میصرفه؟!۸۳۲۰ فک کنم ۵۵۰ تومن هست حدودا و اون آی تری حدودا ۴۷۰-۴۸۰.

دهن ما هم سرویس شد آقا به ابوالفضل قسم ای ام دی بهترین PHP رو داره اما تو پرفورمنس اینتل خیلی بالا تره.

کی گفته؟ 8350 در حد i5 هست. فقط عملکرد تک هسته ایش پایینتره..درکل ای ام دی بهتره ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

باز این تاپیک اومد بالا باز هم AMD فن های متعصب اومدن

خود منم AMD باز بودم فکرشو بکنید چی شد که اومدم رو اینتل

لینک به دیدگاه

مگه چشه این تاپیک؟ بالاخره خیلی ها سوالهایی براشون پیش میاد و به جواب میرسن. من چون پول کافی نداشتم گرافیک بگیرم 7850 گرفتم. باهاش بازی میکنم، بعضی جاها افت فریم داره ولی خوبه. ولی اگه پول کافی گیرم بیاد حتما x99 میگیرم.

ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

کی گفته؟ 8350 در حد i5 هست. فقط عملکرد تک هسته ایش پایینتره..درکل ای ام دی بهتره
اول اینکه من گفتم ۸۳۲۰ نه ۸۳۵۰ دوم اینکه عملکرد کلی ۸۳۲۰ نسبت به i3 4360 فقط۱۲ درصد بیشتره درحالی که قیمت آی تری ۱۰۰ تومن ارزونتره.حالا خوبه حرف خود شما ای ام دف فن هارو بهتون بگم؟خوبه بگم برا ۱۲ درصد ۱۰۰ تومن بیشتر میدید؟!خوبه ازتون بپرسم شما چه توقعی از سی پی یو دارید؟!
لینک به دیدگاه

شما خودت باید هر دو رو داشته باشید و تست کنید بعدا تصمیم بگیری من تا حالا amd نداشتم ولی هر جا دیدم و شنیدم گفتن اینتل بهتره

لینک به دیدگاه

شما خودت باید هر دو رو داشته باشید و تست کنید بعدا تصمیم بگیری من تا حالا amd نداشتم ولی هر جا دیدم و شنیدم گفتن اینتل بهتره

فقط شنیدنی نیست دیدنی هم هست!

فقط نیاز به دیدن دو تا جدول بنچمارکه.

FX 8350 تقریبا معادل I5 4440 هست و تقریبا قیمتشون هم برابره با این تفاوت که I5 مصرف کمتری داره و همچنین خنک تر هم هست.

لینک به دیدگاه

دوست من amd داره دور فنش 5000 در دقیقست صدای فنش بدجور تو مخه داغ شدن زیاد amd یکی از علتای بود که من طرفش نرفتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...