رفتن به مطلب

اورکلاک در حد مبتدی

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  مشخصات سیستمم در امضام هست من تازه مین و پردازنده خودم رو ارتقا دادم از amd  به سمت اینتل ودر سیستم قبلیم تقریبا بلد بودم اور کنم ولی با این سیستم جدید اصلا بلد نیستم بایاسش خیلی حرفه ای وخیلی اپشن داره  به ناچار تصمیم گرفتم از طریق نرم افزار خود شرکت اسوس اقدام کنم که خیلی روش مانور میده ولی متاسفانه هر دفعه که میاد کلاک پردازنده رو بالا ببره سیستم وست کار صفحه ابی میده و دوباره همون اش و کاسه  و منم مجبور شدم برنامه رو کنسل کنم دوستان کسی با این مین از نزدیک کار کرده ببینه چطوریه من نمخوام حرفای اور کنم فقط برای استفاده در بازی همین قدر ممنونم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست من این برنامه طرز کارش اینجوریه که پله پله ولتاژ و کلاک پردازنده رو میبره بالا تا جایی که پردازنده ناپایدار بشه و سیستم BSOD بده... بعد از اینکه این اتفاق افتاد خود برنامه تنظیمات رو 1 پله پایینتر از حدی که پردازنده ناپایدار شده ست میکنه.. این ریست شدن جزی از مراحل این برنامه برای پیدا کردن نقطه ی unstable پردازنده هست

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز اول از همه شما باید چند تا کار قبل اور کردن انجام بدید

یک اینکه سیستم رو در حالت عادی بدون اور زیر تست ببرید تا از دمای سیستم در حالت فول لود با خبر بشد

برای این کار سیستم رو با برنامه های xtu یا wPrime 1024 و یا Cinebench R11.5  تست کنید در عین حال که داره تست ها اجرا میشن برنامه Core  Temp هم باز باشه + برنامه cpu-z تا ببینیم ولتاژ سی پی یو شما در حال فول لود چند هست  و ماکس دما رو چک کنید و اینجا ذکر بفرماییید تا ببینیم چه مقدار میشه اور کرد سی پی یو رو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...