رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید Z87a

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من مشهد هستم دوروز قبل رفتم برا خرید سیستم اطلاعاتی از وضعیت بازار.نداشتم به امید قیمت هایی مثل سایت هایی که برا خودم قیمت مرجع دونستم مثل همین لیون

متوجه شدم قیمت ها بعضی چهل هزار و بیشتر و کمتر در تناقض هست

حالا دو سه تا مغازه بیشتر مینبردی که میخواستم رو نداشتن

یکی میگفت 530 بی گارانتی

و یکی دیگه با گارانتی سازگار که گویا شش ماهه رد شده!!590هزار

مگه قیمتش الان چنده؟

ایا برای گارانتی باید همچین اختلافی داشته باشه؟

جالبه هنوز چیپ 97 رو نیاوردن الا گیگا یکی هم که ایسوز z97a داشت رو بت قیمت نجومی!790هزار میخواست قالب ملت کنه!

واقعا شاخ درآوردم !

هیچکس نیست در اینا رو تخته کنه؟مملکت ما چرا....اعصاب نذاشتن

حالا میگفتن مادربردها هیچکدوم پلمپ نداره!درسته؟

من برم اون مین بدون گارانتی بخرم عیب نداره؟

یا با گارانتی با اختلاف 60هزار بخرم بهتره؟

چطوری بفهمم مینی که پلمپ نداره دست دوم نباشه؟

خواهشمندم از اساتید منو یاری کنن

در ضمن قیمت چندی از.قطعات رو میدم

کیس ایکس 6 به قیمت 360هزار

سی پی یو i7 4770k به،قیمت 1075الی 1090 هزار

ممنونم از توجهتون

لینک به دیدگاه

راستی باید بگم که من انتظار اختلاف 10 هزار تا 20هزار رو داشتم ولی برای مینبرد با همچین،اختلافی رو نه مخصوصا z97a که خیلی اعصابمو بهم ریخت

کارت گرافیک هم اختلاف خیلی زیادی داشت نمیدونم چیکار کنم حالا این اختلاف ها به کنار نبود کالای جدید و حتی قدیمیه نیمه حرفه ای مثل کیس هم جالبه ما که،تو،این شهر بزرگی.هستیم اینارو ندارن وای بحال شهرستانای.دیگه!

لطفا اگه میشه قیمت مین مذکور رو هم،بدید و هرچی علامت ? دارم رو پاسخ بدید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

اکثر مین ها پلمب نیستن تقریباً به جز گیگا بایت  که الان هم با ورود مدل های بسیار متنوع از نسل جدیدش توی بازار و با قیمت مناسب میتونید تهیه کنید

مین های گیگا توی نایلونی هستن که با چسب مخصوصی بسته شدن که اگه کسی اقدام به باز کردن کنه کاملاً مشخص میشه

ضمناً بیخیال Z87 بشید اگه میتونید و به سمت Z97 برید با مقداری افزایش بودجه و البته مهمتراز همه کاربردتون چی هستش رو نگفتید

همچنین رقیب برد Z97-A توی برند گیگا 2 مدل

Z97X-Gaming3 و  Z97X-UD3H هستن که فکر نکنم چیزی کم بیارن جلوی اسوس و با قیمت مناسب هم میتونید توی بازار پیدا کنید

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

با سلام

اکثر مین ها پلمب نیستن تقریباً به جز گیگا بایت که الان هم با ورود مدل های بسیار متنوع از نسل جدیدش توی بازار و با قیمت مناسب میتونید تهیه کنید

مین های گیگا توی نایلونی هستن که با چسب مخصوصی بسته شدن که اگه کسی اقدام به باز کردن کنه کاملاً مشخص میشه

ضمناً بیخیال Z87 بشید اگه میتونید و به سمت Z97 برید با مقداری افزایش بودجه و البته مهمتراز همه کاربردتون چی هستش رو نگفتید

همچنین رقیب برد Z97-A توی برند گیگا 2 مدل

Z97X-Gaming3 و Z97X-UD3H هستن که فکر نکنم چیزی کم بیارن جلوی اسوس و با قیمت مناسب هم میتونید توی بازار پیدا کنید

ممنون از پاسختون دوست عزیز

راجب گارانتی جواب ندادید و همچنین اختلاف قیمت ممنون میشم راجب این ها هم توضیح داده بشه

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از پاسختون دوست عزیز

راجب گارانتی جواب ندادید و همچنین اختلاف قیمت ممنون میشم راجب این ها هم توضیح داده بشه

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

در مورد گارانتی به نظرم اگه مین گرون قیمت میخواهید بخرید حتماً با گارانتی بخرید (با اینکه امیدی به گارانتی در ایران نیستش)

برای خرید و اطلاع دقیق و دیدن محصولات جدید حتماً اگر در تهران هستید شخصاً به بازار برید در مورد سایت ها هم تقریباً الان همین فروشگاه لیون و تک مکث دارن خوب عمل میکنند به بقیه فروشگاه ها زیاد دل نبندید  مخصوصاً یکیشون که  هم تازه کار هست و من بدجوری ازش شاکی هستم و یجورایی داره سر مردم رو کلاه میزاره اسمش هم نپرس نه اینجا و نه در PM که جوابگو نیستم

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

از لیون خریداریی کنید تا حالا 2 ملیون خرید کردم از لیون هربار راضی تر از قبل با تهران 2 ساعت فاصله دارم اما 

خرید از لیون ترجیح میدم تک مکث ازشون نخریدم تا حالا اما قیمت هاشون داره کم کم با بازار یکی میشه که اینم

برا خریداران اینترنت خوب هست 

لینک به دیدگاه

سلام

منم همین مشکل رو داشتم که از لیون همین مین رو گرفتم که در راهه. ۴۹۵

سی پی یو هم یه هفته هست که داره روز به روز گرون تر میشه. من i7-4790 رو از لیون با قیمت همین ۴۷۷۰k گرفتم که شما گفتید.

توصیه میکنم از لیون بخرید که قیمت روز و مناسب و با تنوع فوق العاده است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...