رفتن به مطلب

من موندم و این خازنهای باد کرده!

HIROSHIMA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بزرگواران.
یه مادربرد دارم که چهار تا از خازنهاش باد کرده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.حالا سوال اینکه ممکنه آسیبی چه حالا جه وقتی که کلا" ناک اوت شه یا بریزه بیرون، به سیستم وارد کنه؟
باد کردگی هاشم از یه دونه شروع شد تا الان که شده 4 تا . میخوام ببینم میشه صبر کنم یه چن تا دیگه هم باد کنن بعد برم همه خازن های مادر بوردو  با هم عوض کنم :) یا اگه نمیشه همین الان برم عوضشون کنم.
ممنون

ویرایش شده توسط HIROSHIMA
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

مدل پاور و مادربوردتون چی هستش ؟ مدت زمان کار کردشون ؟

احتمالا باید پاور نا مرغوب باشه ، در مجموع باد کردن و از کار افتادن خازنهای دیگه باعث میشه که اونقدر ریپل ولتاژ زیاد باشه که پردازنده نتونه استیبل بمونه و سرانجام سیستم ریستارت بشه . اما میتونه باعث سوختن ماسفت های فاز تغذیه مادربورد و سرانجام پردازنده بشه .

شما همه خازنهای مادربورد رو تعویض کنید .

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

احتمالا باید پاور نا مرغوب باشه ، در مجموع باد کردن و از کار افتادن خازنهای دیگه باعث میشه که اونقدر ریپل ولتاژ زیاد باشه که پردازنده نتونه استیبل بمونه و سرانجام سیستم ریستارت بشه . اما میتونه باعث سوختن ماسفت های فاز تغذیه مادربورد و سرانجام پردازنده بشه .

درود بر شما.

مدل مادربوردasus p5gc-mx 1333 و پاور GREEN 300w هست و کارکردش خیلی زیاده.

از توضیحات کامل و زیباتون کمال استفاده رو بردم و هویه رو هم از تو کمد در آوردمش!

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

درود بر شما.

از توضیحات کامل و زیباتون کمال استفاده رو بردم و هویه رو هم از تو کمد در آوردمش!

موفق باشی

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

درود بر شما.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

مسئول عزیز لطفا" پاسخ های تکراری رو پاک کن.

شرمنده اینترنتم سکته ایه .پاسخ رو ارسال نمیکرد و منم دو بار دیگه رو گزینه ارسال کلیک کردم که شد این.

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...