رفتن به مطلب

به ما بپيونديد گروه جديدى در راه است

eddy
 اشتراک گذاری

6 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نرم افزار مورد استفاده و نام گروه چى باشه؟

• تلگرام و نام گروه تك شو
      4
    • تلگرام و نام گروه (خودم تعيين ميكنم)
      1
    • نرم افزارهاى ديگه و نام گروه تك شو باشه
      0
    • نرم افزارهاى ديگه و نام گروه (خودم تعيين ميكنم)
      1

Recommended Posts

اين تايپيك رو زدم به درخواست بعضى از دوستان از من و اينكه واقعاً برنامه هاى زيادى براش دارم كه بخاطر سفرى كه دارم شايد مقدارى ازش كاسته بشه...

خلاصه داستان به اين صورت هست از تمامى دوستان و متقاضيان و مهندسان و فعالان عرصه تكنولوژى چه در زمينه گذاشتن اخبار در زمينه هاى بازى و فيلم و سخت افزار دعوت به عمل مياد كه ما رو يارى كنن و در گروه جديدى كه داره تشكيل ميشه به عضويت و فعاليت در بيان

اول ميخواستم نظرتونو بدونم كه دوست دارين با چه نرم افزارى فعاليت كنيد و اين رو بدونيد

topandroid.png

كه نظر به اتفاق تا الان نرم افزار تلگرام بوده بخاطر محدوديتهاى كمترش..

وخصوصاً اطلاع دارين واتساب محبوبيت بيشترى داره ولى محدوديتى كه داره اونم اينكه 50 تا كاربر بيشتر نميتونن توش عضو بشن

BeFunky_whatsapp-vs-telegram.jpg.jpg

پس متقاضيانى كه ميخوان ما رو همراهى كنن اول ما رو از نظرشون محروم نكنن كه بهترين نام براى گروه چى ميتونه باشه نرم افزارى كه بهتر استفاده بشه و در آخر اگه ميخوان عضو بشن شماره موبايلشونو بزارن كه به محض اينكه گروه داير بشه اسمشون اتوماتيك وارد ميشه

screen568x568.jpeg

و در ادامه ميخواستم به اين نكته اشاره كنم اونم اينكه بغير از كار فرهنگى و فوايدى كه داره اين گروه برنامه هايى داره از جمله اينكه هداياى نقدى و غير نقدى به بهترين فعالان ارائه ميشه (توجه داشته باشين كه بودجش بصورت شخصى جور شده پس بدونيد كه چقدر مسأله مهمه)

و كلام آخر اينكه همچنان منتظر يارى سبزتان هستيم.... :D

لینک به دیدگاه

دوستان تا این لحظه گروه تشکیل شده هر کسی خواست بیاد شمارشو به همراه نامش به من بده که در یه چشم به هم زدن اضافش کنم تا الان 5 نفر عضو شدن البته باخودم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عدنان جان من به شخصه از این جور کارها کلا حمایت میکنم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
عدنان جان من به شخصه از این جور کارها کلا حمایت میکنم.

خوبه پس شمارتو بده اضافت كنم...

دوستان گروه به راه شده فقط فعاليت نميكنه هر كسى خواست شمارشو بده كه سريع اضافش كنم

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

UP

نبود

سلام

کار گروه چیه ؟؟؟

مفصل توضیح میدین ؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

کار گروه چیه ؟؟؟

مفصل توضیح میدین ؟؟؟

عزيز فكر نكنم توضيحاتم سخت بود كسى هم قرار نيست اين وسط براش مشكلى پيش بياد بلكه نفع هم داره يه سرى دوست كنار هم در ارتباط يه گروه تلگرام زديم و از الان فعاليتش آغاز شده هر كسى دوست داشت بياد اونجا بحث كنه خبر بزاره در زمينه (بازى ، سخت افزار ، نرم افزار ، تكنولوژى) و هم كار فرهنگى حساب ميشه هم ايشالا بتونيم در خدمت دوستان باشيم فكر كنم ريختن يه نرم افزار با حجم يكى دو مگ نهايتا رو گوشى و يه فعاليت خوب براى دوستان وقت گير و سخت باشه...

سلام.

تلگرام واسه وینفون هست؟

بله هست با يه سرچ ساده تو اينترنت ميتونيد بهش دست پيدا كنيد بطور مثال:

http://winphone.ir/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-migram-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7/

http://www.downloadsp.ir/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86+%2F+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF+%2F+%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D9%88+%D8%A7%D8%B3+%2F+%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7+%2F+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2+%D9%81%D9%88%D9%86

http://www.downloadsp.ir/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+Migram+%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D9%85%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B1+%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2+%D9%81%D9%88%D9%86

دوستان بى خيال نظر سنجى شديم هر كسى مايل هست شمارشو بهم بده كه اضافش كنم گروه تشكيل شده فقط در انتظار فعاليتهاى مفيدتون هستيم اصلا بيايد براى شروع جك بزاين فقط استقبال كنيد جان هر كسى دوس دارين..... :crying:

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

UP

يعنى اينجا كسى گوشى رده متوسط هم نداره كه بخواد يه نرم افزار بريزه بياد باهامون صفايى بكنه بابا به چه اميدى اين صفحه رو زدم گفتم كلى طرفدار مياد اما دريغ از يه نفر.... :eek:

لینک به دیدگاه

UP....

بخدا نه پوليه نه وقتتون گرفته ميشه تو اين بين سود فرهنگى و مادى هم بردين نياين از دستتون رفته ها فقط چند روز مونده تا آغاز فعاليت گسترده گروه

لینک به دیدگاه

آقا من یه هفته پیش شمارمو براتون پخ کردم از اون موقع هیچ اتفاقی نیفتاد...موضوع چیه؟!نکنه پخ وسط راه گیر کرده؟!!!!

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب فروم به این خوبی چه کاریه بیایم اونجا مطلب بزاریم :-?

لینک به دیدگاه

آقا من یه هفته پیش شمارمو براتون پخ کردم از اون موقع هیچ اتفاقی نیفتاد...موضوع چیه؟!نکنه پخ وسط راه گیر کرده؟!!!!

شمارتون کجاست من که ندیدم شاید قضیه در مورد معاملات بوده و به اشتباه حذف شده شما یه بار دیگه بفرست من فوری اوکی میکنمت

خوب فروم به این خوبی چه کاریه بیایم اونجا مطلب بزاریم  :-?

فروم مشکلات و زمان خودشو میخواد حالا خوب نیست کنار دوستات باشی اخبار ومطالب مفید تو هر جا با بهترین وضعیت برسه دستت و در ضمن اخبار گروه در مورد موضوعات مختلف میتونه باشه و به یه موضوع خاص بسنده نمیکنه و هر حرفی رو نمیشه تو فروم زد و هر فرومی مختص کار خودشه و هدایای نقدی و معنوی هم داریم از این بهتر؟!
لینک به دیدگاه

دوباره فرستادم.

آقا مطلق و سيد ستار هم به گروه اضافه شدن تا الان موجودى كاربران به 7 نفر رسيده........... :(

عجب استقبالى ديگه نميدونم چى بگم..... :wacko:

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

چه گروهی ؟؟؟

با چه اپی چت میکنید ؟

............

من واتس اپ میزنم اگه دوستان باشن منو اد کنید.

شمارمو به کی بدم ؟

با نرم افزار تلگرام.

اگه میخواید همین الان شمارتون رو به من یا آقا عدنان گل بید تا ادتون کنیم.

لینک به دیدگاه

میفرستم براشون

اقا ميلاد هم ديروز بهمون پيوست

نبود؟!

لینک به دیدگاه

درود...

عاقا مام راه میدین تا استفاده کنیم؟ قول میدم دست به سینه بشینم :-B

لینک به دیدگاه

درود...

عاقا مام راه میدین تا استفاده کنیم؟ قول میدم دست به سینه بشینم :-B

سلام.

شمارت رو به من یا آقا عدنان پخ کن.

لینک به دیدگاه

اینم آپ از طرف عدنان که قرار بود بیاد ولی وقت نکرد.

لینک به دیدگاه

آقا محسن هم اومدند.

آقایون مگه چقدر سخته؟

کلن یه نرم افزار ۱۰ مگی میخواد و دیگر هیچ....

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...