رفتن به مطلب

سوال در مورد چند قطعه و تنظیمات بوست و ....

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سیستم جدید خریدم به مشخصات

Cpu i7 4770k

Main asus z87a

Ram 2x4gb Kingston hyper x 1866

حالا سوالام

قصد داشتم یک فن سی پی یو تا حدود 150 بگیرم میخواستم ماچو بزارم چون،گیر نیومد استوک خودش رو گذاشتم

الان دما 38 تا 40 در زمان بیکاری و تو لود رو دقیق نمیدونم تا حدود 67 حالا شما 70 بگیرید!فن لازم میشم؟؟ لازمه اضافه کنم بیشتر گیم میزنم اور نمیکنم!

سوال دوم

رو مین پین داره به اسم fan opt اون برا چیه ؟من اگه یک فن برا در.کیس بزارم رو اون مشکل نداره وصل کنم؟

سوال سوم

چون سی پی یو قویه میخوام توربو رو غیر فعال کنم از کجا برم؟تو نرم افزار اسوس یک قسمت مربوط به cpu هست که کور ها رو گذاشته اون مال توربو هست؟اگه توربو رو کم یا غیر فعال کنم دمای cpu کم میشه؟چون با گوشیم نت خونه تموم شده نمیتونم عکس بزارم

همون قسمت پایینش یک عدد متغیر هست که 38 پیشفرض داره و قسمت فرکانس cpu در پایین اون عدد هست فکر کنم همون عدد multipeler

هست که ضربدر یک عدد دیگه شده که یادم نیست فک کنم 100 و یک مقدار وات درج شده اونجا که با زیاد کردن عدد وات هم میره بالا

اون برا چیه؟؟؟

سوم

من از کارت گرافیک خروجی گرفتم مین هم خروجی داره !اگه از مین بگیرم فرقی داره؟؟؟

چهارم

خروجی پاورم که 700 گرین هست سه تا کابل برق داره یکیش مال گرافیکه که دو تا 8پین هست من اونو دادم به گرافیک .خروجی جدا هم داره فرقی نداره تو تغزیه؟ضرر نداره؟

پنج

مینم دکمه داره به اسم های

Memo ok

Direct key

فکر کنم یکی دو تا دیگه،هم داره

میشه راجب اینا توضیح بدید!

متشکرم

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...