رفتن به مطلب

راهنمایی برای کولر Macho HR-02

Sir MehDi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت دوستان عزیز

بنده به تازگی یه کولر Thermalright Macho HR-02 خریداری کردم

کیس بنده مدل Magnum 2 گرین هستش . همونطوری که میدونید سیستم خنک کننده این کیس جوری هست که امکان نصب فن در قسمت جلو برای دمیدن هوا برای کولر سی پی یو وجود نداره.

در قسمت پشت کیس یه عدد فن 12 وجود داره که هوای کیس رو به بیرون میزنه. حالا سوال بنده اینه که بهتر نیست اون فن 12 سانت پشت کیس رو برعکس بگذارم به طوری که هوا رو به داخل کیس بزنه و کولر سی پی یو رو هم بچرخونم طوری که فن کولر در مجاورت هوایی باشه که از طریق اون فن پشت کیس به داخل وارد میشه؟

امیدوارم منظورمو رسونده باشم  :D 

منتظر نظرات دوستان هستم

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش اون جلوی کیس قسمت هارد فن داره منتهی یکی اینکه بادی که دمیده میشه شاید 0% برسه به Cpu  :D 

حالا مشکل این طرحی که من گفتم چیه مگه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا خیلی هم عجیب نیست

انگار فن کولر رو بردارم و بگذارم اون سمت کولر جایی که فن پشت کیس هست. فن پوشت کیس رو هم برعکس نصب کنم که هوا رو به داخل بزنه

ویرایش شده توسط MehDi-ZP
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم، شما نباید هدفت این باشه که از هر راهی فقط هوا رو بدی داخل کیس

مهمترین اصل برای خنک کردن کیس گردشو انتقال هواست

شما شاید دستت رو بزاری کنار هاردها عبور هوای خنک رو حس نکنی ولی این دلیل نمیشه که هوا جریان نداشته باشه

وقتی که فن کولر هوای گرم رو از لا به لای heatsink بیرون میده ایده آل اینه که فن پشتی اون هوای گرم رو بکشه بده بیرون

این کاری که شما می خوای انجام بدی در اصل باعث زندانی شدن هوای گرم و بالا رفتن درجه حرارت cpu میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم، شما نباید هدفت این باشه که از هر راهی فقط هوا رو بدی داخل کیس

مهمترین اصل برای خنک کردن کیس گردشو انتقال هواست

شما شاید دستت رو بزاری کنار هاردها عبور هوای خنک رو حس نکنی ولی این دلیل نمیشه که هوا جریان نداشته باشه

وقتی که فن کولر هوای گرم رو از لا به لای heatsink بیرون میده ایده آل اینه که فن پشتی اون هوای گرم رو بکشه بده بیرون

این کاری که شما می خوای انجام بدی در اصل باعث زندانی شدن هوای گرم و بالا رفتن درجه حرارت cpu میشه

کاملا فرمایش شما صحیحه . بنده هم در حال حاظر اصل رو بر گردش هوای داخل کیس قرار دادم.

منتهی سوالم اینه که با شرایط فعلی که کیس بنده داره چطوری میتونم کولر رو طور بهترین حالت دمایی نصب کنم

لینک به دیدگاه

والا خیلی هم عجیب نیست

انگار فن کولر رو بردارم و بگذارم اون سمت کولر جایی که فن پشت کیس هست. فن پوشت کیس رو هم برعکس نصب کنم که هوا رو به داخل بزنه

دوست عزیز فلسفه عملکرد کولینگ کیس اینطوریه که شما هوای خنک رو از پایین باید وارد کنی داخل کیس. به علت سبکی هوای گرم، جریان هوا میل داره به سمت بالا بره و این کار رو فن ها انجام میدن.

تا اینجا خلاصش این میشه که هوای گرم در بالای کیس جمع میشه

حالا اگه شما فن بالای کیس رو طوری تنظیم کنی که هوا رو بده داخل، در اصل داری در خروج هوای گرم از کیس تداخل ایجاد می کنی و قطعا نتیجه عکس می گیری

اینم یه عکس از سیستم گردش هوای کیس شما

7ac0oydbut0uv3soo99i.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز فلسفه عملکرد کولینگ کیس اینطوریه که شما هوای خنک رو از پایین باید وارد کنی داخل کیس. به علت سبکی هوای گرم، جریان هوا میل داره به سمت بالا بره و این کار رو فن ها انجام میدن.

تا اینجا خلاصش این میشه که هوای گرم در بالای کیس جمع میشه

حالا اگه شما فن بالای کیس رو طوری تنظیم کنی که هوا رو بده داخل، در اصل داری در خروج هوای گرم از کیس تداخل ایجاد می کنی و قطعا نتیجه عکس می گیری

اینم یه عکس از سیستم گردش هوای کیس شما

7ac0oydbut0uv3soo99i.gif

عزیز عرض کردم که سیستم خنک کننده کیس بنده در حال حاضر دقیقا مطابق شکلی هست که جنابعالی قرار دادید. 3 عدد فن هوارو به داخل میزنند و فن بالا و پشت کیس هوا رو خارج میکنند

عرضه بنده اینه که با توجه به کولری که خریداری شده بهترین کاری که میشه کرد یا این شرایط چیه؟

لینک به دیدگاه

همین سیستم عالیه. فقط فن کولینگت باید طوری باشه که باد رو به سمت فن بالای کیس و یا فن پشت کیس هدایت کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی این ماچو رو شما خریدید؟؟؟

داخل مگنوم 2 براحتی جا شده ؟؟

درب کیس بسته میشه؟؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین سیستم عالیه. فقط فن کولینگت باید طوری باشه که باد رو به سمت فن بالای کیس و یا فن پشت کیس هدایت کنه

ممنون از نظر شما دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی این ماچو رو شما خریدید؟؟؟

داخل مگنوم 2 براحتی جا شده ؟؟

درب کیس بسته میشه؟؟

با تشکر

درود

ارتفاع کولر 16.5 هستش و ارتفاع کیس از سینی تا درب بغل حدود 18 سانته.

کولر جا شد اما در صورتی که روی درب بغل روبروی سی پی یو فن وجود داشته باشه باید اون رو باز کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...