رفتن به مطلب

مشکل تصویر ندادن سیستم

fireinpole
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان. یه کیس ۷۷۵ به دستم رسیده. دیدم فن پاورش کار نمیکنه. نمیدونم حالا تو حمل و نقل اینجوری شده بود یا از قبل. فن رو عوض کردم. قبل از عوض کردن فن وقتی سیستم رو روشن میکردم بعضی وقتا از آنبرد اونم با تاخیر تصویر میومد بعضی وقتها هم نه. از گرافیک جداگونش هم همینطور. اسپیکر هم وصل کردم اصلا بوق نزد. بعد از عوض کردن فن پاور هم همین مشکل پا برجا بود. ضمنا سیستم رو روشن میکردم خاموش میشد یا زود یا یکم دیرتر. چند دفعه ای ویندوز بالا اومد بدون مشکل هم کار کرد. احتمال میدین از کدوم قطعه باشه؟ پاور مادربرد؟ رمهارو هم جاشون رو عوض کردم دمای cpu هم ون دفعاتی که روشن میشد رو ۳۰ درجه بود بعد یه مدت کار. پاور هم ندارم امتحان کنم. بایوس هم ریست کردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مین g31 گیگا. پاور ۲۳۰ وات. خمیر گرافیک و cpu رو هم عوض کردم

لینک به دیدگاه

درود

والا علی جان خودت ماشالا استاد مایی.بنظر من اگه مشکل خاموش شدن پیاپی سیستم نبود من مین رو مشکل اصلی میدونستم اما الان پیشنهادم اینه اول یه پاور دیگه گیر بیار وتست کن.با پاور خودت یبار دیگه تست کن ولی کابل رایتر و هارد قطع کن کمتر فشار بیاد ببین روشن میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا علی جان خودت ماشالا استاد مایی.بنظر من اگه مشکل خاموش شدن پیاپی سیستم نبود من مین رو مشکل اصلی میدونستم اما الان پیشنهادم اینه اول یه پاور دیگه گیر بیار وتست کن.با پاور خودت یبار دیگه تست کن ولی کابل رایتر و هارد قطع کن کمتر فشار بیاد ببین روشن میشه

ممنونم. شما لطف دارین. متاسفانه جایی هستم که به پاور دسترسی ندارم. این کار رو هم کرده بودم جواب نگرفتم

لینک به دیدگاه

سلام جناب صبحتون بخیر ... به 2 دلیل این مشکل میتونه پیش بیاد از نظر من.. وقتی بین ارتباط Motherboard و CPU اختلالی به وجود بیاد و یا رم ها مشکل داشته باشن یا اختلال بین مادربورد و رم ها مشکل خواموش شدن  پیش میاد... اول cpu رو ببرید روی یک مین دیگه واستون تست کنن اگر ok بود مشکل از مادربورد هست... و مورد بعدی اینکه رم هارو یکی یکی توی اسلات های مختلف تست کنید و ببینید نتیجه ای میگیرید یا خیر...

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام جناب صبحتون بخیر ... به 2 دلیل این مشکل میتونه پیش بیاد از نظر من.. وقتی بین ارتباط Motherboard و CPU اختلالی به وجود بیاد و یا رم ها مشکل داشته باشن یا اختلال بین مادربورد و رم ها مشکل خواموش شدن  پیش میاد... اول cpu رو ببرید روی یک مین دیگه واستون تست کنن اگر ok بود مشکل از مادربورد هست... و مورد بعدی اینکه رم هارو یکی یکی توی اسلات های مختلف تست کنید و ببینید نتیجه ای میگیرید یا خیر...

ممنون دوست من رم و مادربرد و cpu نبود . یه پاور بالاخره تو موقعیت جور شد از پاور بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...