رفتن به مطلب

خریدار فوری i3 4150

zahra-sean
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باز هم سلام...

دوستان cpu کم کارکرد و حتما به همراه فاکتور خرید باشه... قیمت مناسب فوری خریدارم... مرسی

ویرایش شده توسط zahra-sean
لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام 4130 در حد آک دارم استفاده چندانی نشده،ولی جسارتا فاکتور به چه کار شما میاد.

لینک به دیدگاه

بنده چون کارم قطعاته فاکتور ندارم ولی فکر کنم حدودای یک ماه استفاده شده شایدم کمتر،295 تقدیم میکنم.

لینک به دیدگاه

فقط 40 تومن کم میکنید؟ قیمت آکش:

http://lioncomputer.ir/product/3134/Intel+Core+i3-4130+Haswell+LGA1150+Processor

http://www.mciit.ir/product/19780/%20Core%E2%84%A2%20i3-4130%20Processor

حداقل اگر 30% کم نمیکنید که عرفش هست، بیارید رو 25%... من فوری خریدارم... اگر رقم دیگری هم مدنظر دارید، لطف کنید پ.خ کنید...

لینک به دیدگاه

چرا فروشنده ها اینقد خانوما رو اذیت میکنن؟ بخدا مام از کامپیوتر و سیستم سر در میاریم... *dry#

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/3134/Intel+Core+i3-4130+Haswell+LGA1150+Processor

حداقل اگر 30% کم نمیکنید که عرفش هست، بیارید رو 25%... من فوری خریدارم... اگر رقم دیگری هم مدنظر دارید، لطف کنید پ.خ کنید...

باید عرض کنم که 30% واسه جنسی هست که بیش از 1-2 سال کارکرده . 

اصولا زیر این بازه زمانی 20% کسر میشه .

نکته بعدی اینه که قیمت حدودی از سایت در میارن و اصلا متر خوبی برای سنجش قیمت نیست .

در اخر هم باید بگم این دوستمون mrezaee قیمت خوبی گفتد.

لینک به دیدگاه

والا ما قصد اذیت نداریم.نهایت 290 تقدیم میکنم کمتر مقدور نیست مایل بودید در خدمتم شما پردازنده داشتید 25 درصد کم کنید بنده خریدارم.این سی پی یو اصلا استفاده ای نشده من گفتم حدود یک ماه که اگه چند روز بالا پایین بود مدیون نشم.وگرنه شاید 2 هفته هم استفاده نشده باشه،

لینک به دیدگاه

نکته بعدی اینه که قیمت حدودی از سایت در میارن و اصلا متر خوبی برای سنجش قیمت نیست .

ایشون اگه به 20% هم راضی شن، باز من خریدارم...

لینک به دیدگاه

درود ممنون از لطفتون

لینک به دیدگاه

دو تا سایت مذکور من نمیدونم چه روال و داستانی داره حداقل ده تا دوازده هزینه پست میگیرن

لینک به دیدگاه

دو تا سایت مذکور من نمیدونم چه روال و داستانی داره حداقل ده تا دوازده هزینه پست میگیرن

نه عزیز... یکی از اقوام ازشون (همین لیون) گرافیک خرید، 7 تومن هزینه پست شد... اینجا رو هم همون شخص بهم معرفی کرد... بعد هم از اینجا با پرشین تولز آشنا شدم... ATI Store بابل هم همین قیمتا رو تلفنی بهم داد... چون اهل شمالم مثال زدم...

لینک به دیدگاه

نمیدونم والا خوش به حالشون ما که هر بار قیمت گرفتیم کمتر از 12 نگفتن

لینک به دیدگاه

نه عزیز... یکی از اقوام ازشون (همین لیون) گرافیک خرید، 7 تومن هزینه پست شد... اینجا رو هم همون شخص بهم معرفی کرد... بعد هم از اینجا با پرشین تولز آشنا شدم... ATI Store بابل هم همین قیمتا رو تلفنی بهم داد... چون اهل شمالم مثال زدم...

سلام خاري؟ اسم بابل اومد جوگير شدم:)

حتي اگه i3 4150 هم گير اووردين بگيرين!!

هم جديدتره هم بهتره هم بخاطر واردات بيشترش نسبت به i3 4130 ، اندكي ارزونتره!!

اينم يه راهنمايي كوچولو به هم استاني( شايد هم هم شهري :D )

لینک به دیدگاه

سلام...

والا 4150 هم مدنظرم بود، اما دوستان این مادربرد رو پیشنهاد دادن ASUS H81M-C بگیرم... اگه 4150 بخرم باید بایوس برد رو آپدیت کنم که بعضی ها گفتن این کارو نکن... برا همین مجبور شدم دنبال 4130 بگردم...

لینک به دیدگاه

سلام...

والا 4150 هم مدنظرم بود، اما دوستان این مادربرد رو پیشنهاد دادن ASUS H81M-C بگیرم... اگه 4150 بخرم باید بایوس برد رو آپدیت کنم که بعضی ها گفتن این کارو نکن... برا همین مجبور شدم دنبال 4130 بگردم...

برای چه کاری میخواین سیستمو؟

کی گفته نباید بایوس اپدیت بشه ؟

مدل بایوس رو دقیق انتخاب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد .  پیشنهاد میشه همیشه بایوس و همه درایور ها بروز باشند.

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

برای چه کاری میخواین سیستمو؟

کی گفته نباید بایوس اپدیت بشه ؟

مدل بایوس رو دقیق انتخاب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد .  پیشنهاد میشه همیشه بایوس و همه درایور ها بروز باشند.

برای کار خاصی نمیخوام... یکم پول جمع کردم، میخوام سیستمم رو یکم سریع تر کنم... برای cpu تا 300 و برای برد تا 200 تومن میتونم هزینه کنم... شما اگه چیزی مدنظر دارید، لطف کنید بفرمایید...

4690 چند روز كاركرده دارم در حد آك حقيقى

i5؟ نه دوست عزیز... خیلی گرون میشه... درضمن به کار منم نمیاد... تشکر از لطفتون...

لینک به دیدگاه

برای کار خاصی نمیخوام... یکم پول جمع کردم، میخوام سیستمم رو یکم سریع تر کنم... برای cpu تا 300 و برای برد تا 200 تومن میتونم هزینه کنم... شما اگه چیزی مدنظر دارید، لطف کنید بفرمایید...

ببینید من برای این پرسیدم که بدونم توقع شما از یه سیستم چی هست ، یکی واسه گیم میخواد ، یکی واسه وبگردی ، یکی واسه رندر و...........

و نسبت به نیاز یوزر قطعات انتخاب میشه . که بیشترین بازده رو نسبت به هزینه براش به ارمغان بیاره ، اصطلاحا میگن PP که مخفف Pricing performance  میباشد.

بعدش میان واسه این یه امتیاز قائل میشن و هر چه امتیاز PP بالاتر باشه سیستم بهتری خریداری شده. performance per dollar هم میگن.

حالا شما نیازهاتون و انتظاراتتون رو از یه سیستم الویت بندی کنید که نسبت به اون یه سیستم با PP بالا و راندمان خوب پیکربندی کنید و بودجه رو به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید.

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

سلام...

کی بهتون گفته بایوس رو آپدیت نکنید؟نمی دونم چرا بعضی ها انقدر میترسند.

بایوس آپدیت کردن کلن یه فلش میخواد با یه فایل چند مگی با دو دقیقه وقت.

حتی اگه مشکلی هم پیش بیاد از اونجا که مادربردتون ایسوسه راحت میتونید دو باره درستش کنید.

مطمئن باشید.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

ببینید من برای این پرسیدم که بدونم توقع شما از یه سیستم چی هست ، یکی واسه گیم میخواد ، یکی واسه وبگردی ، یکی واسه رندر و...........

و نسبت به نیاز یوزر قطعات انتخاب میشه . که بیشترین بازده رو نسبت به هزینه براش به ارمغان بیاره ، اصطلاحا میگن PP که مخفف Pricing performance  میباشد.

بعدش میان واسه این یه امتیاز قائل میشن و هر چه امتیاز PP بالاتر باشه سیستم بهتری خریداری شده. performance per dollar هم میگن.

حالا شما نیازهاتون و انتظاراتتون رو از یه سیستم الویت بندی کنید که نسبت به اون یه سیستم با PP بالا و راندمان خوب پیکربندی کنید و بودجه رو به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید.

من همون اول، قبل خرید این تاپیکو زدم:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31805

انتظاراتم از سیستم هم دیگه آخرش انجام چندتا کار گرافیکی مرتبط با شغلم هست که همین سیستم الانم هم هنوز کم نیاورده... ولی خب یکم قدیمی شده، مخصوصا cpu و بردش... برا همین میخوام ارتقا بدم...

لینک به دیدگاه

کار گرافیک هم خودش چند بخش داره ، یکی رندر و 3 بعدی سازی و یکی 2 بعدی سازی.

3D بخواید کار کنید که سیستم میره رو 4 میلیون.

2D بخواید کار کنید اونم رتبه بندی داره . اگه بخواید PHotoshop کار کنید و با رزولیشن و کیفیت بالا سرو کار دارید اصلا باید دمبال پارامترهای دیگه باشید.

اگر هم نه 2D اماتور کار میکنید همین سیستم فعلی پاسخگو هست .

ویرایش شده توسط spear
لینک به دیدگاه

طبق صحبت با دوستان نظرم به 4150 عوض شد..

ویرایش شده توسط zahra-sean
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...