رفتن به مطلب

مشکل ریستارت شدن

bigzeus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا کمک کنید گرفتار شدم عجیب قضیه از این قراره من یه سیستم جمع کردم حدوده 7ماهه از همون اولم سیستمم بعضی وقتی مشکله ریستارت داشت بعضی وقتی مشکل صفحه ابی پیش میاد بعضی وقتی خودکار ریست میشه همه اپدیت ای درایورا رو هم گرفتم ویندوز 8.1 دارم ک اونم اپدیت کردم دمای سیستمم میزونه فکر کنم حالا موندم چیکار باید کرد :crying:  :wacko:  :(  مشخصات سیستم

m.b=h87-pro

ram=2*4g 1600corsair

vga=geforce gtx 650 ti boost192

cpu=i3 4130 intel

hdd=wd64m 1000 1T

power=630 termaltec

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

سلام

داداش یا مشکل از هارد هست یا از رمها

یه عکس از داخله کیس بگیر بزار اینجا نگاه کنیم بعد نظر بدیم

لینک به دیدگاه

سلام

داداش یا مشکل از هارد هست یا از رمها

یه عکس از داخله کیس بگیر بزار اینجا نگاه کنیم بعد نظر بدیم

بدبختی گوشیم امروز دوربینش مشکل پیدا کرده عکس نمگیره حاجی مطمنی از این دوتاس

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

اقا کمک کنید گرفتار شدم عجیب قضیه از این قراره من یه سیستم جمع کردم حدوده 7ماهه از همون اولم سیستمم بعضی وقتی مشکله ریستارت داشت بعضی وقتی مشکل صفحه ابی پیش میاد بعضی وقتی خودکار ریست میشه همه اپدیت ای درایورا رو هم گرفتم ویندوز 8.1 دارم ک اونم اپدیت کردم دمای سیستمم میزونه فکر کنم حالا موندم چیکار باید کرد :crying:  :wacko:  :(  مشخصات سیستم

m.b=h87-pro

ram=2*4g 1600corsair

vga=geforce gtx 650 ti boost192

cpu=i3 4130 intel

hdd=wd64m 1000 1T

power=630 termaltec

دوست عزیز شما ابتدا ببینید در پایان صفحه ابی چه می نویسد

از اون طریق می توان متوجه مشکل در سیستمتون بشید  اما برای شروع با استفاده از برنامه hd tune از سلامتی هارد خودتون مطمئن بشید و همانطور که دوست عزیزمون عطا جان گفتند رم هارو به صورت تکی تست بگرید

مشخصات دقیق رم هارو هم چک کنید تا مثل هم باشند

همچون تاییمینگ و میزان فرکانس و غیره

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما ابتدا ببینید در پایان صفحه ابی چه می نویسد

از اون طریق می توان متوجه مشکل در سیستمتون بشید  اما برای شروع با استفاده از برنامه hd tune از سلامتی هارد خودتون مطمئن بشید و همانطور که دوست عزیزمون عطا جان گفتند رم هارو به صورت تکی تست بگرید

مشخصات دقیق رم هارو هم چک کنید تا مثل هم باشند

همچون تاییمینگ و میزان فرکانس و غیره

دوستان ی رم رو در اوردم فعلا کار میکنه هاردم مشکلی نداشت با اون برنامه تست کردم 

لینک به دیدگاه

دوستان برنامه ای برا تسته رم نیست از کجا بفهمم مشکل دارن یا کدومشون ایراد داره؟

:wacko:

لینک به دیدگاه

معمولا این مشکل از این 2 تا هست حالا من طبقه تجربم گفتم شما هم امتحان کن ضرر نداره

لینک به دیدگاه

ممکنه ایراد از یکی از رم ها باشه؟

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

شاید مشکل نداشته باشن و با سیستم شما سازگار نیستن

لینک به دیدگاه

دوستان برنامه ای برا تسته رم نیست از کجا بفهمم مشکل دارن یا کدومشون ایراد داره؟

:wacko:

احتمالا رم هاتون سالم هستند منتها با هم دیگر سازگاری ندارند

مشخصات هر دو رم رو چک کردید؟

اما برای اطمینان خودتون برای تست می تونید از نرم افزار های تست سخت افزار موجود استفاده کنید همچون PerformanceTes یا این نرم افزار Memtest86

لینک به دیدگاه

شاید مشکل نداشته باشن و با سیستم شما سازگار نیستن

احتمالا رم هاتون سالم هستند منتها با هم دیگر سازگاری ندارند

مشخصات هر دو رم رو چک کردید؟

اما برای اطمینان خودتون برای تست می تونید از نرم افزار های تست سخت افزار موجود استفاده کنید همچون PerformanceTes یا این نرم افزار Memtest86

ذوستان رمها یکی هستن الان با یکی دارم تست میکنم فعلا مشکلی پیش  نیومده البته فعلا

لینک به دیدگاه

دوست من با برنامه ی msi afterburner دمای کارت گرافیک و cpu رو تست کن به نظر من مشکل دما داره سیستمت که باعث ریست شدن و یا bluescreen و یا shutdown شدن سیستم میشه میتونه از موارد دیگه هم باشه اما این قضیه شایع تر هست.... حتما چک کن... مخصوصا موقعی که بازی میکنی یا کار سنگین میکنی...

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

دوست من با برنامه ی msi afterburner دمای کارت گرافیک و cpu رو تست کن به نظر من مشکل دما داره سیستمت که باعث ریست شدن و یا bluescreen و یا shutdown شدن سیستم میشه میتونه از موارد دیگه هم باشه اما این قضیه شایع تر هست.... حتما چک کن... مخصوصا موقعی که بازی میکنی یا کار سنگین میکنی

اینم عکس بعد اجرا برنامه هایی ک گفتید دوسیته عزیز مشکل از دماس؟

post-16917-0-69407300-1407741011_thumb.jpg

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

ذوستان رمها یکی هستن الان با یکی دارم تست میکنم فعلا مشکلی پیش  نیومده البته فعلا

خب دوست عزیز اگر با یکی تست کردید و مشکلی نداشت با اون یکی هم تست بگیرید و ببینید مشکلی داره یا خیر

دمای کارت تو فول لود خوب هستش مشکلی نداره مشکل از دما پردازنده هم به احتمال زیاد نیست به دلیل مدل پردازنده تون منتها شما برای اطمینان یک تست بگیری از پردازنده تون در فول لود چه میزان هست

لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز اگر با یکی تست کردید و مشکلی نداشت با اون یکی هم تست بگیرید و ببینید مشکلی داره یا خیر

دمای کارت تو فول لود خوب هستش مشکلی نداره مشکل از دما پردازنده هم به احتمال زیاد نیست به دلیل مدل پردازنده تون منتها شما برای اطمینان یک تست بگیری از پردازنده تون در فول لود چه میزان هست

دوست گلم میشه ی راهنمایی کنی چطوری از cpu فول لود بگیرم تا دماشو معلوم شه عکس بگیرم بزارم تا ببینید بهتر کمک کنید این عکسه رمی ک اللن رو سیستم داره کار میکنه

post-16917-0-51588500-1407747548_thumb.jpg

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

دوست گلم میشه ی راهنمایی کنی چطوری از cpu فول لود بگیرم تا دماشو معلوم شه عکس بگیرم بزارم تا ببینید بهتر کمک کنید این عکسه رمی ک اللن رو سیستم داره کار میکنه

تو همون برنامه سربرگ cpu هم موجوده اما این برنامه هم هستAIDA64 یک تست ثابت و مطمئن

گرچه با memtest هم می تونید از رم هاتون تست بگیرید که باهم به صورت دوال مشکلی ندارند یا خیر

شما با اون یکی رم هم تست کردید مشکلی نداشت و ری استارت نمی شد؟

لینک به دیدگاه

تو همون برنامه سربرگ cpu هم موجوده اما این برنامه هم هستAIDA64 یک تست ثابت و مطمئن

گرچه با memtest هم می تونید از رم هاتون تست بگیرید که باهم به صورت دوال مشکلی ندارند یا خیر

شما با اون یکی رم هم تست کردید مشکلی نداشت و ری استارت نمی شد؟

جیی رمهارو تغییر دادم فعلا ریست نشده. اینم عکس تست وقتی دوتا رم باهم رو سیستمن. رما مشکل دارن؟؟؟؟

post-16917-0-87778300-1407771546_thumb.jpg

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

جیی رمهارو تغییر دادم فعلا ریست نشده. اینم عکس تست وقتی دوتا رم باهم رو سیستمن. رما مشکل دارن؟؟؟؟

ظاهرا که مشکلی ندارند

منتها شما چی رم هارو تغییر دادید گفتید>؟

لینک به دیدگاه

ظاهرا که مشکلی ندارند

منتها شما چی رم هارو تغییر دادید گفتید>؟

شرمنده بخاطر اشتباه تایپی .4تا جای رم رو برد هست من جای رما رو عوض کردم با اون دوتا جای خالی ک فکر نکنم تاثیری داشته باشه

لینک به دیدگاه

شرمنده بخاطر اشتباه تایپی .4تا جای رم رو برد هست من جای رما رو عوض کردم با اون دوتا جای خالی ک فکر نکنم تاثیری داشته باشه

شما مگ رم هارو قبلا روی اسلات های همرنگ وصل نمی کردید؟

لینک به دیدگاه

شما مگ رم هارو قبلا روی اسلات های همرنگ وصل نمی کردید؟

چرا دوسته عزیز قبلا تو اسلایدای زرد بودن الان تو مشکیا قرار دادم تا الان ن صفحه ابی اومده ن ریست شده یعنی مشکل رفع شده!!!!

لینک به دیدگاه

چرا دوسته عزیز قبلا تو اسلایدای زرد بودن الان تو مشکیا قرار دادم تا الان ن صفحه ابی اومده ن ریست شده یعنی مشکل رفع شده!!!!

احتمالا داخل یکی از اسلات هایی که استفاده می کردید گرد خاک رفته بود که باعث ایجاد بلو اسکرین میشد

به هر حال انشالله که مشکل حل شده باشه

لینک به دیدگاه

داداش دمای  کارت گرافیک عالیه از cpu هم تست بگیر ببین چقدر میره بالا دما و مدل cpu هم بگو :D با prime 95 cpu رو ببر توی استرس تست بعد از 10دقیقه دما رو ببین تا چقدر بالا میره...

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...