رفتن به مطلب

کلوگاه ایجاد میکنه؟!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان.

من یه کارت گرافیک GTX560TI دارم.میخوام بدونم حداقل چه سی پی یو بذارم که گلوگاه ایجاد نشه؟

سوکت مادربردم هم ۱۱۵۰ هست.

دوستان دقت کنید گفتم حداقل.خودم میدونم برای مثال اگه 4770 بزارم گلوگاه ایجاد نمیشه!

لینک به دیدگاه

یک i3 4130 کارتون رو راه میندازه

ممنون و با توجه به قیمت ۴۱۵۰ خیلی بیشتر میصرفه.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

به نظرتون G3220 با اورکلاک کافیه‌؟!

لینک به دیدگاه

یک i3 2100 هم کافیه خودم با 650ti boost که گیم انجام میدم کامل هردو میرن زیر لود کامل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به صورت کلی اگه بخواهیم بگیم بهتر هستش I3 استفاده کنید

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

به صورت کلی اگه بخواهیم بگیم بهتر هستش I3 استفاده کنید

بهتر که core i7 هستش.خخخخ

منظورم اینکه آیا با g3220 مشکلی پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

بله.من همین کارتو دارم.نمیتونید از نهایت قدرتش استفاده کنید بااون سی پی یو

لینک به دیدگاه

بله.من همین کارتو دارم.نمیتونید از نهایت قدرتش استفاده کنید بااون سی پی یو
از چقدرش میتونم استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

حدودا70- 60 درصد

لینک به دیدگاه

حدودا70- 60 درصد
یعنی در این حد؟

I3 4150 چطوره؟

لینک به دیدگاه

یعنی در این حد؟

I3 4150 چطوره؟

این مدل خیلی بهتره.حداقل 4150 تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

یک i3 2100 هم کافیه خودم با 650ti boost که گیم انجام میدم کامل هردو میرن زیر لود کامل

سوکت ایشون 1150 هست و سی پی یو پیشنهادی شما برا سوکت  1155هست.

لینک به دیدگاه

سلام

برای بازیهای امروزی کمتر از i3  باعث افت فریم میشه،g3220 حدودا 20 درصد ضعیفتر هست،اگه بودجه دارین i3 4150 تهیه کنین وگرنه همون g3220 هم کارتون رو راه میندازه و میتونین بعدا تعویض کنین.

CPU_01.png

لینک به دیدگاه

سلام

برای بازیهای امروزی کمتر از i3  باعث افت فریم میشه،g3220 حدودا 20 درصد ضعیفتر هست،اگه بودجه دارین i3 4150 تهیه کنین وگرنه همون g3220 هم کارتون رو راه میندازه و میتونین بعدا تعویض کنین.

CPU_01.png

گرافیکی که این بازی رو تو این تنظیمات فول با 82 فریم اجرا کرده GTX560TI نبوده خیلی خفن تر از این حرفا بوده!!!

و قطعا برا GTX560TI این قذه تفاوت در سی پی یو ها نیست!

البت برا خرید من هم قطعا میگم i3  

لینک به دیدگاه

گرافیکی که این بازی رو تو این تنظیمات فول با 82 فریم اجرا کرده GTX560TI نبوده خیلی خفن تر از این حرفا بوده!!!

البت برا خرید من هم قطعا میگم i3  

سلام دوست عزیز

من کی گفتم گرافیکی که این بازیو اجرا کرده 560ti بوده؟اصلا من حرفی از گرافیک زدم؟لطفا پست منو دوباره بخونید!!!

من فقط جواب سوال ایشون رو دادم که گفته بودن این دو سیپیو چقدر فرق دارن همین.در ضمن قبلا یکی از دوستان با کارت 560 و g2030 توی بعضی از بازیها مشکل داشتن که با ارتقا به 3220 i3 مشکلشون رفع شد،g3220 نمیتونه از قدرت کامل 560ti استفاده کنه.اگر هم حرفم اشتباهه اساتید میتونن اصلاح فرمایند.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من کی گفتم گرافیکی که این بازیو اجرا کرده 560ti بوده؟اصلا من حرفی از گرافیک زدم؟لطفا پست منو دوباره بخونید!!!

من فقط جواب سوال ایشون رو دادم که گفته بودن این دو سیپیو چقدر فرق دارن همین.در ضمن قبلا یکی از دوستان با کارت 560 و g2030 توی بعضی از بازیها مشکل داشتن که با ارتقا به 3220 i3 مشکلشون رفع شد،g3220 نمیتونه از قدرت کامل 560ti استفاده کنه.اگر هم حرفم اشتباهه اساتید میتونن اصلاح فرمایند.

درسته عزیز.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

از من هم سلام( چند روزی نبودم دیشب ان شدم) :cool:

من پست شما رو خوب خوندم و من نگفتم که شما گفتید  قطعا گرافیک داخل عکس  560بوده گفتم "قطعا برا GTX560TI این قذه تفاوت در سی پی یو ها نیست!"

منظور من: من میگم اون عکسی که شما برا نشون دادن توان سی پی یو گذاشتین تست با یه گرافیک خیلی خفن بوده(مثلان g3220 با 780ti یا بالا تر)

چون تنظیمات هم خیلی بالا بوده بار زیادی هم به گردن سی پی یو بوده خوب این پر واضحه افت اونقده داره!

560 با اون تنظیمات خیلی کمتر از 50 فریمی رو کهg3220 مدیریت کرده فریم دهی میکنه(اون  وقت مثال اون عکس چیز جالبی برا 560 نیست همین!)

g3220 با 560ti رو رو اکثر بازیها تفاوتش با سی پی یو های بالاتر در حد چند فریم هست.(البت تست نکردم و از شواهد معلوم هست)

مگر در بازیهایی که بار سنگینی به دوش سی پی یو هست  (مثلا کرایسیس)

در کل من نظر شما رو برا i3 تایید کردم.(اگه بد رسوندم عذر میخام. @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- :wub: )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...