رفتن به مطلب

جوش آوردن 7990 کمک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

تازگیا کارتم داغ میکنه و یه دفه سیستم خاموش میشه

البته نه یکی .....دوتان

آیا سیستمی برای خنک کردن یا راهکاری برای خنک سازی کارتا وجود داره
؟

خوششحال میشم پیشنهاد بدین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دئست عزی اکثر کارتای 7990 چون دارای دو هسته هستن داغ میشن و باز شما بدتر که دو تا 7990 رو با هم کراس کردین و میشه در اصل 4 هسته . 

فک نمیکنم راهی باشه چون این گرافیک کلا داغه و نمیشه جلوشو گرفت و دلیلی که قیمتشم یه باره به 2 میلیون افت پیدا کرده مین بود تنها راهی که دارین میتونین از بلاک گرافیک رو از خارج تهیه کنین که اونم باید ست xsppc یا EK داشته باشین و گرافیکا رو ببرین زیر واتر و دمای اتاق رو پایین نگه دارین و تهویه ی کیس رو در بهترین شرایط قرار بدید . 

لینک به دیدگاه

درود

7990 خودش فاجعه بود تو تولید گرافیک فقط مدل devil13 پاور کالر تا حدی قویتر ، خنک تر و بی نقص از رفرنس ظاهر شد

اون از صدای شدید VRM و خازنای بعضی از کارتای 7990 که شانسی جیغ بنفش میکشید تو لود

اینم دمای کذایی که تو 295 دیدن قابل کنترل نیست لای واتر پیچیدنش

چک کنید هیت سینک ها گرد و خاک نگرفته باشه

اتصال کولر و چیپ رو چک کنید

در نهایت ببینید اگه خمیر زیر کولر سفته با یه خمیر خوب مثل CFIII تعویض کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورتون رو از جوش اوردن بنویسید

اسکرین شات بزارین از gpu-z

دما تا چه حد در فول لود بالا میره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

-اگر به قدرت هر دو کارت نیاز ندارید یکیش رو تا فصل سرد حذف کنید !

-تهویه کیس رو بهبود بدید و فنهای دمنده رو به کارت رو چک کنید.

-خود کارتها رو گردگیری و تمیز کنید.

-درصورت لزوم و ابطال گارانتی خمیر کارتها رو تعویض کنید.

-ولتاژ و فرکانس لود رو تا حدی کاهش دهید.میتونید با کاتالیست مقدار TDP رو یه 10 درصد یا بیشتر کم کنید.بهترین راهش با برنامه VBE7 مقدار TDP کارت رو کم کنید !

-دور فن کارت رو بالا ببرید.

لینک به دیدگاه

جانه خودم اصلا فکر نمیکردم کسی دوتا 7990 رو کراس کنه :D :D بابا دمت گرم :laughing:

لینک به دیدگاه

سلام.با چه نرم افزاری تست دما میگیرید ؟ لطفا دما در حالت لود و بیکاری رو بزارید.یه عکس هم از درون کیس و کارت ها لطفا.

لینک به دیدگاه

شما دو تا 7990 رو گذاشتی داخل falcon؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه داغ میکنه!!!!!

در کیست رو باز کن یک پنکه رو مستقیم بذار به سمتش!!!!

برای کیس های کوچیک معجزه میکنه

من قبلا امتحان کردم

شما هم امتحان کن ضرر نمیکنی!!!!!! :)  :) 

:D

شما با اون تلوزیون 60 اینچی 4K بازی میکنی دیگه!!!!؟؟؟

تو بازی های مختلف حدود چند فریم میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط DarkSoldier
لینک به دیدگاه

سلام....دوستان مشکل حل شد

این دو کارت چنان حرارتی تولید میکنن که اتاق رو گرم میکنن

همان طور که یکی از دوستان به شوخی نوشتن من یه پنکه کوچیک زدم سمت سیستم و رو درجه ته گزاشتم...اما جالبه بدونین وقتی بتلفیلد بازی میکردم باد گرم برگشت خورده از کارتا دمای اتاق رو بالا برد.

دوستان بازی بتلفیلد چهار خیلی مصرف گرافیکی داره. آنتالیزینگ که در قسمت انتهایی تنظیمات گرافیکی هستش رو کسی تا حالا رو 200% بورده؟ من این شانس رو داشتم.....خدای من این بازی عجب گرافیکی پیدا کرد. حتما امتحان کنید. مثل فیلم متحرک میشه.

در مورد دما باید بگم مین بورد خود به خود وقتی دماش بالا میرفت سیستم خاموش میشد. الان مشکل با پنکه حل شد و چون من ظاهر برام مهم نیست همین پنکه برام بهترین و کم هزینه ترین راه حل هستش تا برم کیس سرور بگیرم

لینک به دیدگاه

شما دو تا 7990 رو گذاشتی داخل falcon؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه داغ میکنه!!!!!

در کیست رو باز کن یک پنکه رو مستقیم بذار به سمتش!!!!

برای کیس های کوچیک معجزه میکنه

من قبلا امتحان کردم

شما هم امتحان کن ضرر نمیکنی!!!!!! :)  :)

:D

شما با اون تلوزیون 60 اینچی 4K بازی میکنی دیگه!!!!؟؟؟

تو بازی های مختلف حدود چند فریم میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟

نه!! 4 کی الان مانیتوراش اومده تو رایان صبا اما نمیگیرم چون همین هفته پیش 60 رو رد کردم و یه ال ای دی 55 سامسونگ گرفتم. محشره. 400 هرتز . فریم رو بهتر نشون میده. کلا کلیپ ها رو هم روان پخش میکنه.

بازی ها؟؟؟ من بتلفیلد رو با یه کارت وقتی آنتالیزینگ رو روی 200 درصد زدم و روی 50 هرتز بازی رو ست کردم شد 45 فریم اما با کمی لگ.!!!! اما دو تاش دیگه تا حالا لگ نداشتم و خیلی خیلی راضی کنندست. من 2 تا رو خریدم 4200. یعنی دونه ای 2100////// مفت خریدم . نه؟

لینک به دیدگاه

نه!! 4 کی الان مانیتوراش اومده تو رایان صبا اما نمیگیرم چون همین هفته پیش 60 رو رد کردم و یه ال ای دی 55 سامسونگ گرفتم. محشره. 400 هرتز . فریم رو بهتر نشون میده. کلا کلیپ ها رو هم روان پخش میکنه.

بازی ها؟؟؟ من بتلفیلد رو با یه کارت وقتی آنتالیزینگ رو روی 200 درصد زدم و روی 50 هرتز بازی رو ست کردم شد 45 فریم اما با کمی لگ.!!!! اما دو تاش دیگه تا حالا لگ نداشتم و خیلی خیلی راضی کنندست. من 2 تا رو خریدم 4200. یعنی دونه ای 2100////// مفت خریدم . نه؟

خیلی خوب گرفتی.......دما هم زیاد مهم نیست اگر ظاهر برات اهمیت نداره راحت میشه دما رو اورد پایین!!!!!!

در مورد انتی الایسینگ  هم خداییش خیلی کاره گرافیکات درسته!!!!!!!!! :D

لینک به دیدگاه

با دو تا کارت 45 فریم گرفتی ؟ یه Ps3 یا Ps4 میخریدی حیفه این همه پول واسه گرافیک دادی که فقط بازی کنی ...

لینک به دیدگاه

درود

اون 200 درصد که میگید مربوط به super sampling  هست که بر خلاف MSAA که فقط زاویه ها و گوشه ها رو تصحیح میکنه، تمام تصویر رو دوباره پردازش و تصحیح میکنه در واقع وقتی شما میذارید رو 200% تصویر به صورت 4K پردازش ولی 1080 تولید میشه ! در واقع الان شما داری با رزولوشن 2860 بازی میکنی و 45 فریم !!!

تو این لینک کاملاً توضیح داده :

Resolution Scale: This is presented as a separate slider with values ranging from 25 to 200 percent (default 100). Setting this to a value above 100 enables super-sampling. Unlike multi-sampling anti-aliasing (MSAA, which is controlled by the Anti-Aliasing Deferred option), which is a selective form of super-sampling whereby edges in the image are detected and smoothed, the super-sampling here applies to the entire image. For example, at 200 percent, the game will render and sample from a 4K resolution just to produce a 1080p image as it doubles the 1,920 x 1080 pixel count in both directions to 3,840 x 2,160. The upside is that the entire image will be smoothed out, including the insides of objects and less obvious edges, as every single pixel will be calculated from multiple sample points.

45 فریم !!! یه کارت 290X میانگین 25 فریم ویه 780 میانگین 20 فریم تو اون تنظیمات میده .

لینک به دیدگاه

با دو تا کارت 45 فریم گرفتی ؟ یه Ps3 یا Ps4 میخریدی حیفه این همه پول واسه گرافیک دادی که فقط بازی کنی ...

با یه کارت آنتالیزینگ 200% عزیز من . . . شما بزار ببین 1 فریم میاری بالا . . البته خالی از لطف هستش که نگم. تک کارت در حالت ایستاده حتی 95 فریم هم میره اما وقتی راه میری میشه 45 تا

البته اگه 200 در صد بزارین گرافیک و جزعیات میخواد منفجر بشه

امتحان کنین

لینک به دیدگاه

7990 X2 بتلفیلد 4 رو با همه تنظیمات رو آخرین حد , 200% 199 فریم ثابت . .. تکون نمیخوره . ... 199 که اون 9 آخریش همش با سرعت نور میشه 8 و 9

فکر میکنم از R295x  هم خیلی قوی تر شده. البته به لطف پنکه :) و باد خنکش الان میشه راحت تر بازی کرد این بازی رو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...