رفتن به مطلب

فروش یک جفت فن 14 سانتی Noctua NF-P14 FLX

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت کاربران گرامی

یک جفت فن 14 سانتی متری Noctua NF-P14 FLX به فروش میرسد.

cvk51tkoya6q7064go74.jpg

این فن ها کارکرد بسیار کمی دارند، شاید 30 ساعت هم کار نکرده اند چون بیشتر نقش دکوری در کیس من داشته اند. پارسال که خریدم گارانتی یک ساله ی عقیق رایانه بودند، بعید میدونم گارانتیشون تموم شده باشه. اما به هر صورت، بسیار کم کارکرد و سالم هستند. پک جفتشون کامله.

این فن ها بسیار بی صدا هستند و کیفیت فوق العاده ای دارند. حداکثر سرعت 1200 دور در دقیقه و دارای کانکتور سه پین هستند.

gkev33t2ecsmmqgfhw4.jpg

قیمت دونه ای 45 هزار تومان،

اولویت با دوستانی است که هر دو فن را با هم بخواهند.

تحویل حضوری در تهران میدان هفت تیر
تحویل در شهرستان ها به هزینه ی خریدار

koks8dkjcd6c65lnrlx.jpg

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

درود جناب این فن هارو اگر روی h110 نصب کنم تاثیر قابل توجهی توی دما داره یا فن های خود h110 جواب میدن به میزان لازم ؟ @};-

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

درود جناب این فن هارو اگر روی h110 نصب کنم تاثیر قابل توجهی داره یا فن های خود h110 جواب میدن به میزان لازم ؟ @};-

خود فن های H110 جواب میدن ولی اگر به نظرم بخوای 2 تا فن به فن های خود H110 اضافه کنی تا به صورت Push/Pull با چهار فن کار کنه، بهتره فنهایی بگیری که مثل فن های خود H110 حدود 100CFM باددهی داشته باشه.

فن های من حدود 65CFM باددهی دارن.

لینک به دیدگاه

خود فن های H110 جواب میدن ولی اگر به نظرم بخوای 2 تا فن به فن های خود H110 اضافه کنی تا به صورت Push/Pull با چهار فن کار کنه، بهتره فنهایی بگیری که مثل فن های خود H110 حدود 100CFM باددهی داشته باشه.

فن های من حدود 65CFM باددهی دارن.

خیلی ممنون جناب لطف کردین بابت راهنماییتون... دوستان این فن ها جز بهترین ها هستن و در اکثر review های سایت های خارجی دیدم همه این مدل فن رو پیشنهاد کردن واقعا این قیمت به نسبت کیفیت عالیه... از مزیت های این فن که میشه نام برد : 1. بسیار بسیار کم صدا هستند جوری که فکر میکنید خاموش هست فن ها :دی 2. حجم هوایی که وارد و خارج میکنند نسبت به نویز و RPM بسیار بسیار عالیه... به دوستان پیشنهاد میکنم از دست ندید این فن هارو.. @};-

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

با سلام

هر دو فن توسط بنده خريدارى شد

با تشكر

لینک به دیدگاه

با سلام

هر دو فن توسط بنده خريدارى شد

با تشكر

تایید می شود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...