رفتن به مطلب

اجرا نشدن Call of Duty- Modern Warfare 3

Dani_Kabir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من این بازیو از سایت دانلود ها گرفتم و نصب کردم استیم هم نصب کردم اپدیت هم کردم کرک رو هم ریختم باز بازی اجرا نمیشه و اینو میگه: steam must be running to play this game

بازی رو تو درایو ویندوز نصب نکردم مال این نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان من این بازیو از سایت دانلود ها گرفتم و نصب کردم استیم هم نصب کردم اپدیت هم کردم کرک رو هم ریختم باز بازی اجرا نمیشه و اینو میگه: steam must be running to play this game

سلام

1- از سالم بودن کرک مطمئن باشین

2- شاید بازی از استیم دانلود شده و کرک نشده که اون موقع باید برنامه استیم و کرک شده مربوطه رو دانلود و نصب کنین ( که میگین انجام دادم )

3- نسخه skidrow ببین هست اونو نصب کنین

4- داخل پوشه redist اگه چیزی برا نصب هست نصبش کنین

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ( 4 رو انجام بدین) ( Run as admin بزنین !!!! )

دوبله فارسی که نیستش ؟؟؟؟ :eek: :eek:  ( اگه باشه برا یکی از دوستان هم همین مشکل بود پدر سیستم رو درآوردیم درست شد ولی میرفت توی Loading  و بعدش پرت میشد بیرون و دوباره همون پیغام شما رو میداد که بیخیال شد و نسخه زبان اصلی رو نصب و اجرا کرد بدون مشکل )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

اینارو قبل از اینکه زبان فارسی رو بریزم انجام دادم بازم همون پیغامو میداد الانم که زبان فارسی رو ریختم همونه تو استیم عضو هم هستم ولی اجرا نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینارو قبل از اینکه زبان فارسی رو بریزم انجام دادم بازم همون پیغامو میداد الانم که زبان فارسی رو ریختم همونه تو استیم عضو هم هستم ولی اجرا نمیشه

اگه عضو هستید پس در قسمت فرومش مربوط به بازی مطرح کنین جواب درست تری میگیرین

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

این بازی اصلا نیازی به steam نداره ، کافیه محتویات پوشه c-r-a-c-k یا skidrow را در محل نصب بازی پیست  و گزینه copy and replace کلیک کنید . 

اگر اجرا نشد به این نرم افزارها ذجوع کنید

c++ 2005

c++2008

c++2010 

DirectX 9c هم حتما نصب کنید . 

ویرایش شده توسط asics
لینک به دیدگاه

این ارور رو میده میشه گفت کرکت خرابه یا شما اشتباهی ریختی!

دوباره کرک رو بریز و وقتی پیغام داد که هم اسم این فایل ها داره گزینه ء replace رو بزن!

بعد فایل استیم رو بگیر که حدود 1 مگابایت هست و نصب کن اما آپدیتش لازم نیست!!

اگه بازم پیغام داد.کرکت خرابه!یکی دیگه بریز و انتی ویروس رو قبل اکسترکت کرک و حتی دانلود متوقف کن بعد کپیش کن!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

من وقتی بازی رو میارم اول میاد بالا ولی بعدش صفحه همونتوری سیاه میمونه بعد که میارمش پایین این ارور رو داده (couldn't load image 'xp')

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

مجموعه ها کال آف برا خودش دنیایی داره ها. من تا نسخه 8 رو بازی کردم اما از اون به بعد رو دیگه سیستمم نمیاره. خیلی حس  بده

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 7 خرداد 1398 در 20:11، Fire_Lightning گفته است :

من وقتی بازی رو میارم اول میاد بالا ولی بعدش صفحه همونتوری سیاه میمونه بعد که میارمش پایین این ارور رو داده (couldn't load image 'xp')

بازی بد نصب شده باید دوباره نصب شه

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

it appears that modern warfare 3 did not quit properly the last time it ran.

do you want to run the game in safe mode?

this is recommended for most people.

it will change your system settings but not your controls.

به نظر می رسد که جنگ مدرن 3 در آخرین باری که اجرا شد به درستی متوقف نشد. آیا می خواهید بازی را در حالت امن اجرا کنید؟ این برای اکثر افراد توصیه می شود. تنظیمات سیستم شما را تغییر می دهد اما کنترل های شما را تغییر نمی دهد. 

این رو گفته با ترجمش نمیدونم چیکار کنم ای بازی رو از سی دی فروشی گرفتم و ریختم تو فلش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...