رفتن به مطلب

مشکلاتگرافیکی بازی watch dogs

T.M
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه کارت گرافیک msi n770 gamming دارم وتا هالا هر بازی رو تونستم با آخرین گرافیک بازی کنم ولی در بازی watchdogs وقتی بازی میکنم بازی لگ نمیزنه ولی هر چند ثانیه یک بار یک لحظه بازی گیر میکنه ودوباره درست میشه! حتی وقتی که تنظیمات بازی را روی mediom یا low میزارم بازم زیاد فرقی نمیکنه ! به نظر شما مشکل از بازی یا .....؟ مشکلش چیه؟

لینک به دیدگاه

منم دقیق همین مشکلو داشتم.

هر کاری کردم درس نشد و مجبور شده همین جوری بازی رو تموم کنم :(

لینک به دیدگاه

این بازی شدیداً به رم وابسته هست.منم با وجود اینکه سیستمم قوی هست ولی رمم 4 هست تازه 2 گیگ هم گرافیک داره که میشه6 گیگ ولی textures رو نمیشه نهایت گذاشت فقط high یا medium حالا خوبه من دارم تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم.تو مینیمم بازی نوشته 6 گیگ.باید texture بازی رو روی medium یا high بزارین تا تیک رفع بشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حتما از مد استفاده کنین،بسیار تو از بین بردن لگ و مشکلات گرافیکی تاثیر داره! به این تاپیک یه سر بزنید: http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=30452&hl=watch+dogs#entry343050

می تونین از این سایت http://www.guru3d.com/files_details/watch_dogs_theworse_mod_8_download.html ورژن آخر رو دانلود کنین و طبق راهنمای دوستمون در تاپیک عمل کنین!
فقط توجه داشته باشین در انتهای صفحه TheWorse Mod Version 1.0 Final with Maldo textures  رو دانلود کنین!

ویرایش شده توسط Ali-S
لینک به دیدگاه

من این بازی رو با رم 4 و گرافیک R9 280 در full hd تمام تنظیمات آخرین حدشون بدون هیچ تیک خیلی روان بازی کردم.

ولی الان با گرافیک intel hd 4600 دارم بازی که میکنم تنظیمات رو low هست و رزولیشن 1024*768 سرعت بازی خیلی زیاده نمیشه کنترلش

ولی در صحنه هایی که تصادف میشه بازی لگ میزنه

لینک به دیدگاه

کسی نسخه ی بلک باکس watch dogs رو بازی کرده  ببینه همین مشکل رو داره یا نه؟ چون من نسخه 3DM و reloaded این بازی رو تست کردم؟!

لینک به دیدگاه

آره من نسخه Black Box رو گرفته بودم همین مشکلو داشت.

لینک به دیدگاه

کسی نسخه ی بلک باکس watch dogs رو بازی کرده ببینه همین مشکل رو داره یا نه؟ چون من نسخه 3DM و reloaded این بازی رو تست کردم؟!

من از نسخه بلک باکس استفاده می کنم،چنین مشکلی وجود ندارد! كمي رو تنظیمات بالا لگ داشت که با مد برطرف شد،البته من از رم 8gb استفاده می کنم! ویرایش شده توسط Ali-S
لینک به دیدگاه

شک نکن من تا 5 ساعت پیش رم 4 داشتم و به خاطر همین بازی رفتم عوضش کردم دو تا 4 انداختم.مشکل لگ به کل رفع شد.

وقتی میزان مصرف مموری رو چک میکنم از 8 گیگ رم 6.5 گیگش پره.

مموری کارتم که دو گیگ هست کاملاً پره

لینک به دیدگاه

من با کراس فایر ۷۹۹۰ لگ داشتم، بعد فهمیدم مشکل از درایو هستش، بازی با درایو ها هماهنگ نیست،من دو روز وقت گذاشتم درایو رو تست کردم و در آخر با عقب گرد به درایو قدیمی الان بازی انقدر روان و با گرافیک عجیب بالا میاد که تنها لذت بازی شده گرافیکش،تفاوتی با دنیای واقعی نداره،

هر کسی گذری میاد تو اتاقم محو گرافیکش میشه و دوست نداره ول کنه و بره،

یه چیز دیگه

تو تنظیمات گرافیکی یه چیزی هست به اسم hboo+ اون رو روی off بگذارید،

لینک به دیدگاه

درود

اگه منم HBAO+ رو ببندم فریم میره هوا چه برسه کراس 7990 باشه

حتما HBAO+ رو فعال بزار اگه میتونی

افکتی روی فضای جامد محیط میاره انگار اصلا گرافیک نیست و واقعیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...