رفتن به مطلب

دوستان سلام بنظرتون بخاطر بازی ارزش داره pentium g3220 رو با cori3 یا cori5 عوض کنم

Recommended Posts

بچه ها سلام من الان یک ماهی است pentium g3220 اینتل با سیستم که خریدم جمع کردم البته کارت گرافیکشم gt610 بود که عوض کردم 7770 گرفتم البته از اولش تقصیر دوستم شد اما به هرحال حالا سوالام این که پردازشگرم رو با ای 5  یا ای تعویض کنم یا همین سیستم برا من که خیلی تو بازی حرفه ای نیستم کافی شک دارم بیشتر بخاطر بازی جدید جی تی ای v که میخواد بیاد نگران چون میترسم پردازشگرم کم بیاره و نتونه بازی رو اجرا کنه

نظرتون برای من خیلی ارزشمنده

لینک به دیدگاه

البته اگرم عوض کنید با 7770 که نمیتونید ب!ا تمام جزییات بازی کنید

لینک به دیدگاه

البته اگرم عوض کنید با 7770 که نمیتونید ب!ا تمام جزییات بازی کنید

اره دقیقا بخاطر همین که شکم بیشتر میشه فکر کنم با این گرافیک و پردازشگر برای من کافی باشه چون تا دو یا سه سال دیگه دست به گرافیکم نمیخوام بزنم

لینک به دیدگاه

بنظرم خوبه حالا اگه زیادم نمیخوای هزینه کنی و برات مهمه که سی پی یو تو عوض کنی i3  دست دو و تمیز بگیر

لینک به دیدگاه

حد اقل سیستم مورد نیازgta v: 

Minimum: 
Operating System: Windows XP 32 SP3 or 
Windows Vista SP1 or Windows 7SP1 
Processor: Intel Core 2 Duo 2.6GHz or 
equivalent AMD 
Graphics: 512MB Nvidia 7900 or 512MB ATI 
X1900 
Memory: 2GB RAM 
DirectX: Version 9 
Hard Drive: 30-40GB Free Disk Space 
Sound: DirectX 9 compatible

شما می توانی یک  core i3 4150 یا4330 بگیری دوست عزیز که بازی را روان تر نسبت به g 3220 بازی کنی . @};-  @};- @};-  .     ولی وایسا تا خود بازی بیاد چون ممکنه  حدا قل سیستم مورد نیاز از این بیشتر باشه .

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

حد اقل سیستم مورد نیازgta v: 

Minimum: 

Operating System: Windows XP 32 SP3 or 

Windows Vista SP1 or Windows 7SP1 

Processor: Intel Core 2 Duo 2.6GHz or 

equivalent AMD 

Graphics: 512MB Nvidia 7900 or 512MB ATI 

X1900 

Memory: 2GB RAM 

DirectX: Version 9 

Hard Drive: 30-40GB Free Disk Space 

Sound: DirectX 9 compatible

شما می توانی یک  core i3 4150 یا4330 بگیری دوست عزیز که بازی را روان تر نسبت به g 3220 بازی کنی . @};-  @};- @};-  .     

i3 بگیرم چند درصد نسبت به الان بهتر میشه اخه i3 که دوهسته ای

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

باتوجه به قطعات سیستم شما و همین سی پی یو خیلی خوبه و بنظر خرید بالاتر هزینه  تقریبا بیخود هست 

البته درکل هم این سی پی یو نسبت به قیمتش خیلی خوب جواب داده و ارزش خرید بالایی داره

لینک به دیدگاه

i3 بگیرم چند درصد نسبت به الان بهتر میشه اخه i3 که دوهسته ای

رفیق i3 درسته دو هسته هستش ولی قابلیت پردازش چهار رشته پردازشی داره و کششم 4 مگه.

لینک به دیدگاه

.سلام دوست عزیز.  من چند در صدش بهتر شدنش را نمیدان چون هنوز gta v نیامده(برای کامپیوتر) که کسی ب خوا د تستش کنه ولی من  برای شما یک مقایسه از بین g3220 و intelcore i3 4330 میگذارم تا قدرتشان را ب هم مقایسه کنید .   ولی وایسا تا خود بازی بیاد چون ممکنه  حدا قل سیستم مورد نیاز از اینی که گف ته شده  بیشتر باشه .http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-G3220-vs-Intel-Core-i3-4330

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

کارت گرافیکت خوبه و بنظرم با همین سی پی یو جواب میگیری- ولی بازم بفروشش سی پی یوتو بمن  :D  بفروش دیگه ناموسن  :crying:

لینک به دیدگاه

واقعا من این جور دوست های خوب و دل سوز را توی هیچ انجمن و جایی ندیدم

دممتون گرم خیلی مردید

لینک به دیدگاه

ضمنا حرف راک استارو باور نکنید جی تی ای V  عمرا با این مشخصاتی که بالا نوشتین اجرا نمیشه- حداقل ضربدر 2 باید بکنید مشخصاتشو :mad:

لینک به دیدگاه

من واچ داگز رو با 3220 و 280x با بهترین پرفورمنس اجرا کردم و واقعا برای گیم پردازنده ی ارزنده ای هستش

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من خودم یک g2020 داشتم بعد یک i3 3240 گذاشتم تو بازیا 8-10 فرم فرق کرد...

ولی گرافیک خیلی بیستر تاثیر میذاره

لینک به دیدگاه

شما اگه بخای بهi5 ارتقا بدی تغییرات بیشتری رو شاهد خواهید بود ولی با توجه به هزینه زیاد ارزش نداره مگه اینکه کارکرده با قیمت مناسب بگیری ولی بهتره تا زمان امدن بازی وانواع تستها صبر کنید>

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما اگه بخای بهi5 ارتقا بدی تغییرات بیشتری رو شاهد خواهید بود ولی با توجه به هزینه زیاد ارزش نداره مگه اینکه کارکرده با قیمت مناسب بگیری ولی بهتره تا زمان امدن بازی وانواع تستها صبر کنید>

موافقم / چون خیلی دست دست مس کنسد و دو - دل هستین/ پس بهتره تا اومدن بازی های مد نظرتون و تکمیل بودجه صبر کنید و عجولانه تصمیم به خرید نکنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...