رفتن به مطلب

خریدار دو عدد فیتینگ "1/4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود

خریدار کارکرده این فیتینگ ها از برند xspc می باشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

یعنی فکر میکنید کارکرده پیدا بشه؟؟

بهتر هستش یه زنگ بزنید به عقیق رایانه

لینک به دیدگاه

درود بر شما ، چرا پیدا نشه دوست عزیز

احتمال داره که دوستان داشته باشن و ازش استفاده نکنن

لینک به دیدگاه

سلاممن که عکسی نمیبینم

دوست عزیز بهتره بیشتر توجه کنید

عنوان تاپیک خرید هستش نه فروش :)

لینک به دیدگاه

ببخشید متوجه هستم اما شما منظورتون چطور فیتینگی هست ؟من فکر کردم عکس مدلی که میخواین رو گذاشتین چون از عنوان که چیزی نفهمیدم .شما فیتینگی میخواین که از دو طرف 1/4 باشه؟

مثل اینpost-11219-0-83227600-1411029938_thumb.jpg این هم xspc هست تمام فیتینگ ها به صورت استاندارد از یک طرف 1/4 هستن

ویرایش شده توسط hamed1715
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان . 

مهدی جان شما فیتینگی میخای که مثل 90 درجه یا 45 درجه باشه ؟ چون فیتینگای 45 و 90 درجه xspc سایز G1/4 دارن که باز همون فیتینگا رو بعد اینکه خریداری کنین به یه فیتینگ دیگه نیاز دارید ( به یه فیتینگ معمولی نیاز دارید که اون فیتینگ باید سایز شیلنگ شما باشه ) مثلا فیتینگ 1.2 یا هر سایزی که شیلنگتون هست . 

اما نوع دیگری فیتینگ داریم که مثلا هم 45 درجه هشستند یا هم 90 درجه هستند ولی این فیتینگا دیگه نیازی به فیتینگ معمولی ندارن و خودشون فیتینگ معمولی هم هستند یعنی بدون اینکه شما فیتینگ معمولی سر این فیتنگا بندازرین میتونین ستتونو ببندین که اینا G1/4 هستند و سایزشونم که شیلنگ میره توش باید مشخص کنین انواع سایزا داره 1/2 یا 7.16 یا هر سایز دیگری . 

اما قیمت این فیتینگا چون هم بصورت درجه ای ساخته شدن و  هم فیتینگ معمولی رو در خود جای داده اند و بخاطر کیفیت و برند مشهورشون بسیار زیاده و باید دونه ای 22 دلار خریداری کنین .  

http://www.frozencpu.com/products/21786/ex-tub-2224/Bitspower_G14_Thread_716_ID_x_58_OD_90-Degree_Rotary_Compression_Fitting_-_Carbon_Black_BP-CB90R2LCPF-CC6.html?tl=c409s1304b145#blank

این فیتینگا اصلا داخل بازار کشور ما یافت نمیشه و فقط باید از سایت فروزن خریداری کنین . 

و اما فیتینگای g1/4 برند xspc بصورت 45 درجه و 90 درجه : که اینا شرکت عقیق رایانه اورده اما نمیفروشه و شما باید رادیات یا چیز دیگه ای ازشون بخرین تا دو تا بهتون بدن . این فیتینگا دونه ای 30 هزار تومنه اما اینا فقط فیتینگ 45 یا 90 درجه هستند و همانطور که گفتم باز به فیتینگ معمولی نیاز دارید که باید سایز شیلنگتون ببینین چقده 1/2 یا هر سایزی که فیتینگ معمولی هم متاسفانه یافت نمیشه . 

کلا در بازار کشور ما فیتینگ ، رادیات هر وسیله ای مربوط به کولر های کاستوم کم یابه . 

چند نمونه از فیتیگایی که گفتم بهتون عکساشو قرار میدم . 

خب اول فیتینگ 90 درجه رو میزارم که این فیتینگ اصلا شیلنگی توش نمیره و G1/4 هست که فقط برای زاویه دار کردن مورد استفاده قرار میگیره : 

6fslqzsm9t7iw7bx77od.jpg

این فیتینگ 90 درجه هست که عقیق رایانه میفروخت . 

بعد از این باید سایز شیلنگتونو ببینین چنده مثلا من سایز 7.16 رو انتخاب کردم و به یه فیتینگ 7.16 نیاز دارم : 

76qgqo9ub2vp1u1sd68h.jpg

خب این فیتینگ معمولی میره داخل فیتینگ 90 درجه قرار میگیره و روی رادیات مثلا قرار میگیره بعد این فیتینگ هم الان شیلنگ 7.16 رو ساپورت میکنه و هم یه فیتینگ 90 درجه ی زیبا هست : 

نتیجه نهایی : 

lujwy6jla9zd5g357oxg.jpg

این بحث تموم میشه و الان این فیتینگ G/14 و سایز 7.16 هست یعنی فقط شیلنگ 7.16 رو ساپورت میکنه و شیلنگ 1/2 رو نمیتونه ساپورت کنه . 

و اما داستان فیتینگای گرون قیمتی که گفتم اونا دیگه نیاز به خرید فیتینگ معمولی نیست و خودشون هم فیتینگن هم 90 درجه هستن طبق شکل زیر : 

fpxwo6qrh3clywl9r8q3.jpg

و اینم محلی که شیلنگ میره داخخلش : 

mf7s0wo6d1c8r93tex2x.jpg

لینک به دیدگاه

با درود و تشکر فراوان از آقا احسان عزیز بابت راهنمایی و توضیحات مفیدشون

عکس دومی که آقا احسان گذاشتن مد نظرم هستش البته بدون اون 90 درجه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...