رفتن به مطلب

کمک در مورد این مشکل عجیب

Metalcore
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه بچه های گل لیون 

این مشکل 2 3 روزه واسم پیش اومده گفتم قبلش یه مشورتی بکنم ببینم چیه . حالا دیگه نمیدونم جای درستی اومدم ویا تاپیک درستی زدم و.......... در هر صورت اگه اشتباه کردم ببخشید 

چند روز پیش تو نت داشتم می چرخیدم که گوگل کروم رو مینیمایز زدم بعد یهو دیدم که والپیپر دسکتاپم پریده و صفحه به این شکل که عکسشو گزاشتم دراومده http://aksup.ir/images/b0jqp4d08kerz165kxrs.png

بعدش دیدم که کل عکس های سیستمم اصن باز نمیشن و ارور میدن . به این صورت http://aksup.ir/images/rnsqtowuu7fqpkxg46w.png

.... http://aksup.ir/images/7zsp3ub9y2t0x5hws7iu.png

حالا دیگه اصلا نمیدونم این چیه . رو گزینه view  هم که کلیک کردم دیدم یه لیست از فایل هایی رو نوشته که این مشکل واسشون بوجود اومده . از جمله یه سری zip . png . jpeg , ........

خواستم یه ویندوز عوض کنم گفتم شاید درست بشه . ولی ترسیدم . چون عکس های سیستمم رو خیلی نیاز دارم و تعدادشون هم خیلی بالاست . واقعا موندم 

راهنمایی با شما 

پیشاپش ممنون 

لینک به دیدگاه

برادر جان شما توسط اون تیم که اونجا نوشته هک شدی و تمام عکس ها و فیلم هاتو رمزنگاری کرده واستون

واسه درست کردنش هم هیچ راهی نیست نگرد فقط باید چند صد دلار به این تیم بدی تا فایل هاتو درست کنن

دوست ما این بلا سرش اومد تا یک ماه اذیتش میکردیم میگفتیم ( آقا داوود اف دیسکش کن ) =))  چون ایشون خیلی ادعاش میشه همیشه

حالا جسارت به شما نباشه اف دیسک کن بره  :D

لینک به دیدگاه

دفعه اول که میبینم !

خیلی ناجوانمردانه است و واقعا متاسفم  :(

لینک به دیدگاه

یه سرچ تو سایت ها و فروم های خارجی بکنید میبینید که چقدر زیادن این افراد و خیلی از این ها اطلاعاتشون فوق العاده واسشون مهم بوده و حتی تا هزار دلار هم واسه برگردوندنه فایل هاشون هزینه کردن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نکته بسیار مهم:

اکثر آنتی ویروسها فقط ویروس رو حذف میکنن و فایلهات غیرقابل استفاده میشه ،تنها آنتی ویروسی که فایلهارو هم Decryptمیکنه kaspersky 2015 هست-توصیه مطلق میکنم فقط کسپرسکی

نگران نباش حتما توسط kaspersky میشه فایلهات رو بازیابی کنی-لطفا گول نخورید و دنبال پرداخت باج نرید-فورا سیستم رو از بدافزار پاک کنید که فایلها نابود نشه-(فقط کسپرسکی)

ویرایش شده توسط HeLen jOOn
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بدجوری هک شدی :blink:

تنها کار اینه که اگه بک اپ از ویندوز داشتی اونو برگردونی یا به قول دوستان انتی ویروس کاسپراسکای و نود 32 رو نصب کنی تا شاید کمکی کنه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دوست من شما دچار یک بد افزار کلاه بردار شدید

فایلهای شما قفل شده و برای باز کردنشون باید پولی پرداخت کنید

احتمال داره هنگام پرداخت پول با کارتهای معتبر بین المللی حساب شما هم هک بشه

عملا فایلاتون از دست دادید

یا  یک انتی ویروس قدرتمند ویروس رو پاک کنید شاید تونست فایلها رو رمز کشایی کنه(تقریبا محاله)

در هر صورت شما هرچی فایل شخصی مهم داشتید رو از دست دادید

-------------------------------اپ دیت------------------------------

برا انتی ویروس هم به توسیه دوست عزیزHeLen jOOn عمل کنید

منم شنیدم کسپر روی بد افزار های  رمز گزار ها خیلی کار میکنه

البت بسته به اینه چند بیتی رمز گذاری شده باشه(شاید کسپر هم نتونه)

در کل امیدوار مشکلتون حل شه

ویرایش شده توسط mehrxad(مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

والا دوست ما همه این کار هارو کرد اما چیزی برنگشت

شما تست کنید نتیجه رو به ما هم بگید :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تنها کار اینه که اگه بک اپ از ویندوز داشتی اونو برگردونی یا به قول دوستان انتی ویروس کاسپراسکای و نود 32 رو نصب کنی تا شاید کمکی کنه

سلام دوست عزیز

دوست من شما دچار یک بد افزار کلاه بردار شدید

فایلهای شما قفل شده و برای باز کردنشون باید پولی پرداخت کنیدئ

احتمال داره هنگام پرداخت پوا با کارتهای معتبر بین المللی حساب شما هم هک بشه

عملا فایلاتون از دست دادید

بهتر صبر کنید ببینید سازند چقر نامرد بود(شاید بعد از مدت مقرر فایلها رو ازداد کد)

یا به یک انتی ویروس قدرتمند ویروس رو پاک کنید شاید تونست فایلها رو رمز کشایی کنه(تقریبا محاله)

در هر صورت شما هرچی فایل شخصی مهم داشتید رو از دست دادید

درود

بله بارها کسپرکی ابزار decryption ارائه کرده(بدون نیاز به نصب)

والا دوست ما همه این کار هارو کرد اما چیزی برنگشت

شما تست کنید نتیجه رو به ما هم بگید :)

این عزیز دچار Critroni.A شده که اکثر آنتی ویروس ها شناساییش میکنن اما عاجز از بازیابی فایلها

گام های بسیار مهم

1-فورا سیستم رو توسط kaspersky  پاک کنید-چون هرلحظه فایلهای بیشتری رو قفل میکنه(eset رو هرگز در این زمینه تست نکنید)

2-جهت مشاهده لیست فایلهای رمزنگاری شده به آدرس زیر مراجعه کنید

%MyDocuments%\<random>.html       اسم فایل تصادفی است.

3-درحال حاظر روشی برای بازگشایی فایلها نیست اما با توجه به آنالیزهای صورت گرفته این بدافزار از فایلهای شما در مکانی از دیسکتون یه کپی میگیری و کپی رو که قفل کرد فایل اصلی رو حذف میکنه-در نتیجه با نرم افزار های بازیابی فایل میتونید فایلهای اصلی رو احتمالا بازیابی کنید

بعد پاکسازی سیستم با دونرم افزار R-Studio  یا Photorec  تست کنید ببینید بازیابی میشه(از سایتهای ایرونی نسخه های ک ر ک شده رو دانلود کنید)

اگه system restore فعال بوده این خودش یه شانس بسیار با اررشه حتما تست کنید

اطلاعات بیشتر:  http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/ctb-locker-ransomware-information

لینک به دیدگاه

این عزیز دچار Critroni.A شده که اکثر آنتی ویروس ها شناساییش میکنن اما عاجز از بازیابی فایلها

گام های بسیار مهم

1-فورا سیستم رو توسط kaspersky  پاک کنید-چون هرلحظه فایلهای بیشتری رو قفل میکنه(eset رو هرگز در این زمینه تست نکنید)

3-درحال حاظر روشی برای بازگشایی فایلها نیست اما با توجه به آنالیزهای صورت گرفته این بدافزار از فایلهای شما در مکانی از دیسکتون یه کپی میگریه و کپی رو که قفل کرد فایل اصلی رو حذف میکنه-در نتیجه با نرم افزار های بازیابی فایل میتونید فایلهای اصلی رو احتمالا بازیابی کنید

دوست عزیز احتمالش یک در میلیونه !!!!!! :wacko: :wacko:

این یک نوع بدافزار هستش که خوده تیم اونو هک کردن (نمیدونم متوجه شدین یا نه)!

شاید با بک اپ کردن و یا ویروس کشی حل شه ولی بازم احتمال یک در میلیونه! این یک هک خیلی قدرتمنده که تونسته اون کدهای اصلی کامپیوتر(همون 0101001 های کامپیوتر)رو تفکیک کنه و هک کنه !!

واقعا مشکل عجیبیه. :( ولی بازم انتی ویروس کنه ببینیم چی میشه.

لینک به دیدگاه

گام های بسیار مهم

3-درحال حاظر روشی برای بازگشایی فایلها نیست اما با توجه به آنالیزهای صورت گرفته این بدافزار از فایلهای شما در مکانی از دیسکتون یه کپی میگریه و کپی رو که قفل کرد فایل اصلی رو حذف میکنه-در نتیجه با نرم افزار های بازیابی فایل میتونید فایلهای اصلی رو احتمالا بازیابی کنید

واقعا جای تشکر دارید (تشکر با یه مثبت ناقابل فردا جبران میکنم)دیگه محدودیت مثبته! @};- @};-

خیلی خیلی روش خوبی رو گفتید

اگر تونستم یه اموزش بازیابی اطلاعاتو تا چندر روز دیگه میزارم رو سایت

روش بازی یابی اطلاعات خوبی بلدم :cool:

لینک به دیدگاه

شاید با بک اپ کردن و یا ویروس کشی حل شه ولی بازم احتمال یک در میلیونه! این یک هک خیلی قدرتمنده که تونسته اون کدهای اصلی کامپیوتر(همون 0101001 های کامپیوتر)رو تفکیک کنه و هک کنه !!

اگه ویروس یه کپی گرفته باشه و بعد رمز گزاری کرده و فایلو پاک کرده باشه

میشه فایلو باز یابی کرد

البت نباید دیگه فعالیتی تو درایو انجام بشه(چون عملا فایلها از حالت دسته بودن قبلی بیرون میاد و تو باز یابی با میلیونها فایل روبه رو میشه)

بهتره از طریق بوت اول ویروس پاک شه بعد باز یابی

اگه دستمون بتونه چند روزی صبر کنه روش ساد و بی نظیر تو باز یابی رو میزارم رو سایت(البت من چون زیاد این روزا مشغله دارم اموزش 2 سه روز دیگه میزارم) و دوستان اگه میتونن سریع تر اقدام کنن

البت نباید هیچ فعالیتی تو درایو انجام بده(نه چیزی رو پاک کنه ونه چیزی رو بریزه)

بهتر اول با کسپر بوت ویروس پاک شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز :این فقط یه Ransomware ه و هیچ تیمی ایشون رو هک نکرده.فقط ویروس فایلها رو رمزنگاری کرده همین-یعنی تعریف هک

لینک به دیدگاه

میشه فایلو باز یابی کرد

البت نباید دیگه فعالیتی تو درایو انجام بشه(چون عملا فایلها از حالت دسته بودن قبلی بیرون میاد و تو باز یابی با میلیونها فایل روبه رو میشه)

اگه دستمون بتونه چند روزی صبر کنه روش ساد و بی نظیر تو باز یابی رو میزارم رو سایت(البت من چون زیاد این روزا مشغله دارم اموزش 2 سه روز دیگه میزارم) و دوستان اگه میتونن سریع تر اقدام کنن

میبینید که تقریبا 95 ساعت از الان وقت داده اگه شما بگین چند روزه دیگه ممکنه کلن فایل ها از دست برن!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میبینید که تقریبا 95 ساعت از الان وقت داده اگه شما بگین چند روزه دیگه ممکنه کلن فایل ها از دست برن!!

دوست خوبم وقتی ایشون سیستمشون رو از بدافزار پاک کنن دیگه نگرانی زمان وجود نخواهد داشت.

میشه فایلو باز یابی کرد

دقیقا همینطوره-البته با توجه به درایورهای سطح هسته(Kernel-Mode Driver) که آنتی ویروسهای امروزی استفاده میکنن دیگه بوت شدن زیاد مهم نیست

واقعا جای تشکر دارید (تشکر با یه مثبت ناقابل فردا جبران میکنم)دیگه محدودیت مثبته! @};- @};-

خیلی خیلی روش خوبی رو گفتید

اگر تونستم یه اموزش بازیابی اطلاعاتو تا چندر روز دیگه میزارم رو سایت

روش بازی یابی اطلاعات خوبی بلدم :cool:

:wub:

لینک به دیدگاه

قرار نیست فایل رمز گذاری شده احیا بشه و رمزکشایی بشه

قراره فایلی که پاک شده توسط بد افزار رمز گذار باز یابی بشه(ریکاوری فایل)

البت میگم این به این بستگی داره که فایل در جای دیگر کپی شده باشه و فایل اصلی پاک شده باشه

و اینکه دیگه دوستمون هیچ فعالیتی تو درایو انجام نده,تاکید میکنم هیچ فعلی (فقط باید ویروس از طریق بون از بین بره اونم به صورت کامل)

در واقع میتونه کپی کردن چند فایل یا جابه جایی چند فایل, باز یابی رو از ساده بودن به یه روش سخت و تاقت فرسا تبدیل کنه

لینک به دیدگاه

دوست خوبم وقتی ایشون سیستمشون رو از بدافزار پاک کنن دیگه نگرانی زمان وجود نخواهد داشت.

دقیقا همینطوره-البته با توجه به درایورهای سطح هسته(Kernel-Mode Driver) که آنتی ویروسهای امروزی استفاده میکنن دیگه بوت شدن زیاد مهم نیست

:wub:

دوست عزیز HELEN واقعا شما سطح اطلاعاتتون وسیعه.کاربرهایی مثل شما نیاز میشن @};- @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز HELEN واقعا شما سطح اطلاعاتتون وسیعه.کاربرهایی مثل شما نیاز میشن @};- @};-

موافقم

واقعا یه ابتکار عمل عالی بود(خود شرکت کسپر هم هنوز فکرشو نکرده) :laughing:

البت باید دید ویروس چطوری فایلو پا کرده و ایا باز یابی با موفقیت انجام میشه یا نه

من خودم 700 گیگ فایل پوشه بندی شده رو به صورت همون ترتیب پوشه بندی برگردوندم(تقریبا 99 در100 تمام فایلها برگشت)

البت برا ویروس پاک نشوده بود و ویندوز 8.1 نا... در یه حرکت فریبکارنه راهو برا پاک کردن درایو باز کرد

فقط چون تجربه داشتم

رو داریو هیچی نریختم

سیستم ریستور درایوو اف کردم

سطل اشغال درایوو اف کردم

حتی وارد درایو هم نشدم(دیگه زیاد روی هست) :laughing:

فایلها رو در درایو دیگری ریکاوری کردم(اگه تو همون درایو ریکاوری کنی میشینه جا فایلهای پاک شده و فایلها ناقص ریکاوری میشه)

اینم عکس قسمتی از پوشه بندی فایلهام که باقی رو عکس نگرفتم(تمامی به همی صورت و با همین دسته بندی رو ریکاوری کردم) :D

فقط تعدا پوشها رو نگاه کنید (اگه بخاست درهم ریکاوری بشه باید قیدشو میزدم)

hjw9mjqppi8sirjxcpue.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لطف داری :wub:

موافقم

واقعا یه ابتکار عمل عالی بود(خود شرکت کسپر هم هنوز فکرشو نکرده) :laughing:

البت باید دید ویروس چطوری فایلو پا کرده و ایا باز یابی با موفقیت انجام میشه یا نه

آقا شرمنده ولی منم از لینک زیر خوندم: :-B

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/ctb-locker-ransomware-information

Method 2: File Recovery Software

It appears that when CTB Locker encrypts a file it first makes a copy of it, encrypts the copy, and then deletes the original. Due to this you can may be able to use a file recovery software such as R-Studio or Photorec to recover some of your original files. It is important to note that the more you use your computer after the files are encrypted the more difficult it will be for file recovery programs to recover the deleted un-encrypted files

لینک به دیدگاه

لطف داری :wub:

آقا شرمنده ولی منم از لینک زیر خوندم: :-B

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/ctb-locker-ransomware-information

Method 2: File Recovery Software

It appears that when CTB Locker encrypts a file it first makes a copy of it, encrypts the copy, and then deletes the original. Due to this you can may be able to use a file recovery software such as R-Studio or Photorec to recover some of your original files. It is important to note that the more you use your computer after the files are encrypted the more difficult it will be for file recovery programs to recover the deleted un-encrypted files

.

در هر صورت همین که پیگیر مشکل دستمون بودید خوش خیلی عالی بوده

برا منم خیلی مفید بود(روش جالبی بود)

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در هر صورت همین که پیگیر مشکل دستمون بودید خوش خیلی عالی بوده

برا منم خیلی مفید بود(روش جالبی بود)

بازم ممنون

خواهش میکنم دوست عزیز ^_^

این نعمت(قابلیت بازیابی فایلهای حذف شده)صرفا به دلیل تنبلی دیسکهاست که فقط اسم و آدرس فایل رو از table حذف میکنن.دقیقا مثل اینکه بخوایم نوشته ای که توسط مداد بوده و پاک شده رو بخونیم-اگه همونجا چیزی بنویسیم دیگه متن قبلی قابل خوندن نخواهد بود.البته در حافظه به جای اینکه مثلا کلیه بیتهای فایل به صفر تبدیل بشه فقط اسم و آدرس فایل رو از جدول فایل سیستم پاک میکنن(به منظور افزایش سرعت پاک کردن)اما برنامه هایی هم هستن که فایل رو واقعا حذف میکنن نظیر shredder ها که علاوه بر حذف همونجا داده های تصادفی مینویسن که بازیابی غیر ممکن میشه

لینک به دیدگاه

سلام . 

خیلی ممنون از پیشنهاد ها و راهنمایی شما . صحبت های خیلی مفیدی بودند . فقط الان که من این پست رو مینویسم 76 ساعت وقت مونده تا اون موقع من باید چیکار کنم ؟ درهر صورت من که فایل هام پریده حالا چه موقع استفاده از برنامه چه توسط این ویروس . هر روشی باشه رو باید امتحان کرد فقط الان خواستم کسپر رو دانلود کنم که دوستان فرمودند خیلی مدلهای مختلفی داشت نمیدونم کدومش خوبه . کسی میتونه یه لینک واسم بزاره ؟ ممنون . 

ویه سوال دیگه اینکه موقع استفاده از کسپر بقیه فایل های سیستمم که اسیب نمیبینن ؟ فیلم موزیک .......... ؟ چون فقط 2 تا درابودارم . یکی که ویندوز توشه با حجم 80 گیگ که یه هارد دیسک جداست . اون یکی هم یه 2 ترا سیگیت که از نظر سخت افزاری جدا هستند . ( 2 تا هارددارم ) که هردوش هم تا خرخره پرن . 

لینک به دیدگاه

Kaspersky Internet Security 2015

آخرین نسخه Trial سی روزه را با وارد کردن ایمیلتون در سایت رسمی (لینک زیر) میتونید دانلود کنید:

http://www.kaspersky.com/free-trials/internet-security

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام . 

خیلی ممنون از پیشنهاد ها و راهنمایی شما . صحبت های خیلی مفیدی بودند . فقط الان که من این پست رو مینویسم 76 ساعت وقت مونده تا اون موقع من باید چیکار کنم ؟ درهر صورت من که فایل هام پریده حالا چه موقع استفاده از برنامه چه توسط این ویروس . هر روشی باشه رو باید امتحان کرد فقط الان خواستم کسپر رو دانلود کنم که دوستان فرمودند خیلی مدلهای مختلفی داشت نمیدونم کدومش خوبه . کسی میتونه یه لینک واسم بزاره ؟ ممنون . 

ویه سوال دیگه اینکه موقع استفاده از کسپر بقیه فایل های سیستمم که اسیب نمیبینن ؟ فیلم موزیک .......... ؟ چون فقط 2 تا درابودارم . یکی که ویندوز توشه با حجم 80 گیگ که یه هارد دیسک جداست . اون یکی هم یه 2 ترا سیگیت که از نظر سخت افزاری جدا هستند . ( 2 تا هارددارم ) که هردوش هم تا خرخره پرن .

سلام

خیر

Kaspersky Internet Security 2015

آخرین نسخه Trial سی روزه را با وارد کردن ایمیلتون در سایت رسمی (لینک زیر) میتونید دانلود کنید:

http://www.kaspersky.com/free-trials/internet-security

این ورژن بروز نیست

دانلود:

http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis15.0.1.415EN_6711.exe

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز من ،  لینک از سایت رسمیه همیشه آخرین ورژن پایدار رو میزان.

الان بازم تست میکنم

ورژن براساس موقعیت جغرافیایی متفاوته

آخرین:http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis15.0.1.415EN_6711.exe

caqqmqxry8hgbtl3y565.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...