رفتن به مطلب

--- مشکل با عملکرد بسیار ضعیف R5 M230 در لبتاب Lenovo g510

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یک هفتست لبتاب خریدم با مشخصات زیر

G510 Lenovo

CPU : intel core i5 4200m 3.1 ghz

RAM : 8GB DDR3 1600 mhz

VGA : R5 M230 2GB

متاسفانه یا گرافیک این لبتاب خیلی خیلی ضعیفه یا اینکه غیرفعاله .بازی هایی مثل Counter Strike 1.6 که من اینو با گرافیک 16 مگ توی سیستم راحت بازی میکردم رو مثل چی لگ میزنه. تمامی درایور ها نصبه و ویندوز هم 8.1 هست .هیچ علاقه ای به ویندوز 8.1 ندارم اما چون درایور های 8.1 فقط توی دی وی دی موجود بود مجبور به نصبش شدمروی سیستم همیشه 8 استفاده میکنم . همین مشکل روی PES 2013 . 2014 و بقیه بازی ها هم هست . جالب ترش اینه که چه لبتاب به شارژوصل باشه چه نباشه تغییری توی فریم ریت بازی ایجاد نمیشه . بازی هم در برنامه amd روی high performance هست . اما خوب ، حتی اگه گرافیک خاموش هم باشه به نظر من دلیل نمیشه که بازی ها به این شکل لگ بخورن

intel hd دیگه نباید انقدر ضعیف باشه که کانتر رو نکشه یا pes رو روی کمترین تنظیمات لگ بزنه .اصلا انتظار زیادی از این گرافیک نداشتم ، اما همون انتظار کوچک منو هم براورده نکرد ! در حد GT220 انتظار داشتم ازش اما همونم نبود... یه سیستم اینجا هست گرافیک apg 128 مگ داره اون خیلی راحت فوتبال رو تنظیمات پایین و کانتر رو تنظیمات بالا بدون لگ میاره . یک لبتاب Asus هم هست ، اون کلا گرافیک نداره و intel hd هست . خیلی راحت با اون بازی هارو بازی میکنم بدون لگ .

مشکل از کجاست ؟

آیا این لبتاب انقدر بی کیفیت ساخته شده ؟

آخه دوست من z500 داره و اون خیلی راحت حتی call of duty ghost رو هم بازی میکنه چه برسه کانتر

البته کانتر رو هم روی لبتابش تست کردیم و مشکلی نداشت .

2704114115518703640_gpu.gif

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

البته بنده تخصصی ندارم ولی تا جایی که خودم روی چند تا لپ تاپ تست کرده م، نباید Default Clock و Memory رو صفر نشون بده!!! پس اگه توی بازی هم بودین باز صفر بود پس قطعا داره از گرافیک اینتل آنبوردش استفاده میکنه برای بازی ها. معمولا یک درایور جداگانه برای اینتل هست که اول باید اون رو نصب کنین بعد مال amd یا nVidia رو. همچنین اول درایور خود شرکت تولیدکننده ی لپ تاپ رو نصب کنین بعد اون رو با نسخه های معمول مخصوص لپ تاپ آپدیت کنین.

اینجا هم مشکل مشابهی داشته ن که با نصب درایورهای ویستا روی ویندوز سون!!! مشکلشون حل شده ظاهرا

http://www.tomshardware.com/answers/id-1906368/gpu-clock-mhz-standard-vga-graphics-adapter-recognizing-gpu.html

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

دوست من این مشکل شما رو یکی از دوستان من هم داشت لب تابش مدل z 510 بود بتلفیلد 4 رو راحت اجرا میکرد ولی pes 2013 رو همین مشکلی که شما میگید رو داشت .

فکر کنم مشکل اصلی این هست که باید بازی بفهمه از کدوم گرافیک استفاده میکنه .یعنی از کارت گرافیک باید استفاده کنه نه از گرافیک اینتل hd.

البته این مشکل رو با نصب درایور خود لبتاب رو ویندوز8 اجرا میشد ولی رو ویندوز 7 همین مشکل رو داشت.

لینک به دیدگاه

شما بازی رو با گرافیک داخلی سی پی یو اجرا میکنی

باید با گرافیک مجزا این کار انجام بشه

لینک به دیدگاه

شما بازی رو با گرافیک داخلی سی پی یو اجرا میکنی

باید با گرافیک مجزا این کار انجام بشه

میدونم عزیز اقدامات لازمه انجام شده اما همچنان بازی با اینتل اجرا میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به سایت لنوو برید و اخرین درایور مربوطه رو دانلود کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درايور گرافيکي رو هم آپديت کنيد !

هم اينتل HD و هم درايور گرافيک AMD رو ...

لینک به دیدگاه

یه راهش هم اینه که رو برنامه یا بازی ای که میخواید اجرا کنید راست کلیک کنین و از منو run with graphic processor کارت گرافیکی اصلی رو انتخاب کنین. (البته قاعدتا این منو بعد از نصب درایور های خاصی اضافه میشه بهش)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...