رفتن به مطلب

درخواست سيستم تا 1500000

Recommended Posts

سلام بر اساتيد سيستم جمع كن

يه سيستم مي خواستم فقط واسه تركوندن بازي(قصد خريد كنسول رو داشتم ولي يه هو فكر كردم بازي با PC يه حاله ديگست،اگه مزاياي بازي با PC رو بگيد كه وقتي دست و دلم بره به اينكه 3 برابر پول بدم واسه PC به جاي كنسول)

1.500 پول دارم(قابلي نداره)

مانيتور 23700 خوبه؟يا اون led ي كه lg داده يا مدل led ي كه aoc زده؟

جان عزيزت بگو cpu چي بگيرم.يكي ميگه AMD 965 واسه بازي خوبه يكي ميگه i5 در حالت كلي بهتره.i7 920 هم كه بنچمارك هاش رو نگاه كردم در حالت عادي فرقي با i5 توو بازي نداشت و حتي توو بعضي بازي ها بهتر جواب داده بود(i7 920 گرونه و 100 تومان فرق معامله رو ميشه رو vga خرج كرد)

يه توضيح هم اگه ميشه راجعبه سري Xeno بدين.توو ايران هست؟رنج قيمتش چجوريه؟ارزش خريد رو داره؟

گرافيك هم خودم توو كف 5870 XFX هستم ولي فك نكنم پولم برسه،5850 XFX چطوره؟برند ديگه اگه بهتر از XFX هست بفرماييد

يه سايتي در مقايساتش گفته بود سري 8500 بالا تر از gtx 295 بهتره.راسته؟؟؟

ولي فقط به خاطره DX 11 و dd5 بودنش 8500 رو ترجيح ميدم(مشكل گرماي اين كارت رو هم لطفا بفرماييد با GTX تفاوتي داره؟)

اين call of duty اخري رو ميخوام گاز بزنه توو مانيتور 23 اينچي

RAM هم كه زياد وارد نيستم ولي اگه خدا قبول كنه 1600 مي طلبم،راه داره با اين پول؟

فرق P7P55D را كه هر كدوم يه چيزي آخرش اضافه كرده و قيمتش رو برده بالا رو هم بفرماييد

overclock رو هم حتما در نظر داشته باشين.

بقيشم خودتون نظر بدين،فقط كيس صدا نداشته باشه.چون شب تا صبح سيستم روشن و دانلود offline داره

اين قضيه ride چيه واسه هارد؟مثلا 2 تا 500 سرعتش بالا تر از 1 ترا ميشه؟

موس و كيبرد رو بيخيال،با همينا مي سازيم

در آخر قيمت بازار رو هم بگيد(رايان صبا رو خودم دارم.قيمط واقعي رو بگيد)

ویرایش شده توسط dvb_hamed
لینک به دیدگاه

اگه صرفه بازيه بي خيال سيستم شو و كنسولو بچسب

واسه قيمت ها هم ميتوني از سايت ليون استفاده كني :D

لینک به دیدگاه

شما با سیستم می تونید کارایی رو بکنید که با کنسول نمی تونید انجام بدید مثلا کنسول فقط واسه بازی اما

نه تنها باسیستمتون می تونید این کارو بکنید بلکه صدها کار دیگه هم میشه انجام داد

سیستمتون رو می تونید در آینده ارتقا بدید ولی کنسول آینده ای نداره

گرافیک کنسول سونی تا اونجا که می دونم در حد 260 انویدیا هست پس شما می تونید با گرفتن یه گرافیک بالاتر روی اون رو کم کنید:D

و صدها مورد دیگه :eek:

به نظر من همون ال سی دی بهتره چون ال ای دی تازه داره خودشو وارد بازار می کنه و حتما دارای ایراداتی هست که بعدا در سری های بعد رفع می شه.

سی پی یو هم اینتل سری i5 750 بگیرید بهتره واسه آیندش بهتره

سری Xeno هم بیشتر برای سرور انتخاب می شه و بدرت بازی نمی خوره

گرافیک هم بهتره صبر کنی گرافیکای انویدیا بیان که از DX11 همایت می کنن و از پهنای باند 512 بیتی و از حافظه GDDR5 بخاطر همایت نکردن ای تی ای از فیزیکس و پهنای باند 512 بیتی ولی باز 5870 ساپ فایر بد نیست.

ماربورد هم p755d DELUXE ASUS بهترین انتخاب از هر نظر در اورکلاک و گیم و....

باز نظر دوستان مقدم هست

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام بر اساتيد سيستم جمع كن

يه سيستم مي خواستم فقط واسه تركوندن بازي(قصد خريد كنسول رو داشتم ولي يه هو فكر كردم بازي با PC يه حاله ديگست،اگه مزاياي بازي با PC رو بگيد كه وقتي دست و دلم بره به اينكه 3 برابر پول بدم واسه PC به جاي كنسول)

1.500 پول دارم(قابلي نداره)

مانيتور 23700 خوبه؟يا اون led ي كه lg داده يا مدل led ي كه aoc زده؟

جان عزيزت بگو cpu چي بگيرم.يكي ميگه AMD 965 واسه بازي خوبه يكي ميگه i5 در حالت كلي بهتره.i7 920 هم كه بنچمارك هاش رو نگاه كردم در حالت عادي فرقي با i5 توو بازي نداشت و حتي توو بعضي بازي ها بهتر جواب داده بود(i7 920 گرونه و 100 تومان فرق معامله رو ميشه رو vga خرج كرد)

يه توضيح هم اگه ميشه راجعبه سري Xeno بدين.توو ايران هست؟رنج قيمتش چجوريه؟ارزش خريد رو داره؟

گرافيك هم خودم توو كف 5870 XFX هستم ولي فك نكنم پولم برسه،5850 XFX چطوره؟برند ديگه اگه بهتر از XFX هست بفرماييد

يه سايتي در مقايساتش گفته بود سري 8500 بالا تر از gtx 295 بهتره.راسته؟؟؟

ولي فقط به خاطره DX 11 و dd5 بودنش 8500 رو ترجيح ميدم(مشكل گرماي اين كارت رو هم لطفا بفرماييد با GTX تفاوتي داره؟)

اين call of duty اخري رو ميخوام گاز بزنه توو مانيتور 23 اينچي

RAM هم كه زياد وارد نيستم ولي اگه خدا قبول كنه 1600 مي طلبم،راه داره با اين پول؟

فرق P7P55D را كه هر كدوم يه چيزي آخرش اضافه كرده و قيمتش رو برده بالا رو هم بفرماييد

overclock رو هم حتما در نظر داشته باشين.

بقيشم خودتون نظر بدين،فقط كيس صدا نداشته باشه.چون شب تا صبح سيستم روشن و دانلود offline داره

اين قضيه ride چيه واسه هارد؟مثلا 2 تا 500 سرعتش بالا تر از 1 ترا ميشه؟

موس و كيبرد رو بيخيال،با همينا مي سازيم

در آخر قيمت بازار رو هم بگيد(رايان صبا رو خودم دارم.قيمط واقعي رو بگيد)

درود

دوست عزیزم زیاد خودتون رو خسته نکنید و من چند تا پیشنهاد براتون میگذارم و زیلاد شخت نگیر و من تمام کسانی که سخت گرفتن رو دیدم که واقعا ضرر کردن

1 - دو روز تحقیق کن

2 - پولتو بردار و برو سیستمتو بخر

پیشنهادی من اینهاست :

M.b ASUS p55d = 220

CPU 750 i5 = 225

RAM 4gb ocz 1333 = 125

HDD 500gb = 52

VGA HD5850 = 325

case orbit green = 59

power 685 green = 108

k.b a4tech G800 gaming = 21

mouse gaming a4tech = 24

s.p مدلهای مختبفی هستش انتخاب باید کنید

DVD RW samsung = 27

modem dlink = 10

lcd ASUS VH242 HDMI 1080 = 305

این سیستم بر طبق بودجه شما هستش و فکر نمی کنم بازی وجود داشته باشه که این سیستم نتونه روی های جواب نده

لینک به دیدگاه

آقای حسینی سیستم خوبی پیشنهاد دادن، ولی اگه اهل اور کردن هستی حتما پاور رو 785 یا بیشتر بگیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...