رفتن به مطلب

مشکلات عدیده با ویندوز

MohamadCm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدومت دوستان عزیز.چند روزیه با یسری مشکل مواجه شدم.مثلا اینکه هیچ نرم افزاری رو نمیتپنم باک کنم.یا اینکه نرم افزار هایی مثل MS Office,IE,Media player,Google Chrome اجرا نمیشن یا زود خارج میشن.یا اینکه وقتی کلیک راست میکنم فقط لودینگ میکنه و هیچ اتفاقی نمیفته!

منتظر کمک هاتون هستم! :Praying: :Praying:

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز همین طوری که نمیشه کمک کرد اخه!

ولی برای شروع میشه گفت معمولا این مشکلات از ویروسی شدن سیستم نشات میگیره و یا باید با یه انتی ویروس قوی چک کنید(که معمولا ویروس اجازه نمیده) یا باید ویندوز عوض کنید و بعد از نصب ویندوزقبل از اینکه وارد درایوهای هارد بشی با یه انتی ویروس سیستم رو از ویروس پاک کنی

معمولا این مشکلات رو ویروس سالیتی Win32/Sality و امثالش درست میکنن

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز همین طوری که نمیشه کمک کرد اخه!

ولی برای شروع میشه گفت معمولا این مشکلات از ویروسی شدن سیستم نشات میگیره و یا باید با یه انتی ویروس قوی چک کنید(که معمولا ویروس اجازه نمیده) یا باید ویندوز عوض کنید و بعد از نصب ویندوزقبل از اینکه وارد درایوهای هارد بشی با یه انتی ویروس سیستم رو از ویروس پاک کنی

معمولا این مشکلات رو ویروس سالیتی Win32/Sality و امثالش درست میکنن

یاعلی

خب بگید هر چی لازمه بهتون بگم.

آنتی ویروس هم Nod32 کرک ارجینال( =)) =)) =)) ) هستش همین یکی دوروز بیش آبدیتش کردم.

لینک به دیدگاه

خوب بهتره بگی انتی ویروس نداری

بشخصه نود رو داخل ادم(انتی ویروس)حساب نمیکنم

بهتره یه انتی ویروس بدرد بخور نصب کنی

نورتون کسپرسکی بیتدفندر یا یه چیزه بدرد بخور نصب کن

البته بهتره ویندوز عوض کنی بع اینکار رو بکنی

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام خدومت دوستان عزیز.چند روزیه با یسری مشکل مواجه شدم.مثلا اینکه هیچ نرم افزاری رو نمیتپنم باک کنم.یا اینکه نرم افزار هایی مثل MS Office,IE,Media player,Google Chrome اجرا نمیشن یا زود خارج میشن.یا اینکه وقتی کلیک راست میکنم فقط لودینگ میکنه و هیچ اتفاقی نمیفته!

منتظر کمک هاتون هستم! :Praying: :Praying:

درود

دوست عزیز این مشکلات طبیعی و شایع هستش همش هم برمیگرده به ویندوز.یا ویندوزتو repair کن یا راه بهتر ویندوزتو عوض کن.جواب میگیری.اگه کلا توی تمام برنامه ها وبازی ها مشکل تاخیر وهنگ داری و بعد از تعویض ویندوز مشکلت پا برجا بود هاردتون دچار بدسکتور شده.ولی اول ویندوزتو عوض کن خبرشو بده

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخرین بار که درست کار میکرد و بعدش چه کاری :smug: :smug:  کردین که اینجوری شد رو به حاطر بیارین و اینجا برا ما شرح بدین :cowboy:

لینک به دیدگاه

خوب بهتره بگی انتی ویروس نداری

بشخصه نود رو داخل ادم(انتی ویروس)حساب نمیکنم

بهتره یه انتی ویروس بدرد بخور نصب کنی

نورتون کسپرسکی بیتدفندر یا یه چیزه بدرد بخور نصب کن

البته بهتره ویندوز عوض کنی بع اینکار رو بکنی

یاعلی

بله بهترین روش تعویض ویندوز هست ولی متاسفانه وقتش رو ندارم.

درود

دوست عزیز این مشکلات طبیعی و شایع هستش همش هم برمیگرده به ویندوز.یا ویندوزتو repair کن یا راه بهتر ویندوزتو عوض کن.جواب میگیری.اگه کلا توی تمام برنامه ها وبازی ها مشکل تاخیر وهنگ داری و بعد از تعویض ویندوز مشکلت پا برجا بود هاردتون دچار بدسکتور شده.ولی اول ویندوزتو عوض کن خبرشو بده

موفق باشید @};-

با ویندوز عوض کردن ۱۰۰٪ درست میشه ولی متاسفانه وقتش رو ندارم.هارد رو چند وقت بیش تست کردم ۱ عدد بدسکتور داشت ولی بعید میدونم مربوط به اون باشه.تو بازی ها و برنامه ها هیچ مشکل کندی ندارم.

آخرین بار که درست کار میکرد و بعدش چه کاری :smug: :smug:  کردین که اینجوری شد رو به حاطر بیارین و اینجا برا ما شرح بدین :cowboy:

والا آخرین کاری که کردم دو سه هفته بیش سی بی یو و مین رو عوض کردم ولی مشکل از یکی دو روز بیش ظاهر شده.

لینک به دیدگاه

:clapping: :clapping: :clapping:

بله این موضوع رو فراموش کرده بودم.ممنون از عطاجان. ممکنه برنامه ای درست نصب نشده باشه و رجیستری رو دچار مشکل کرده باشه

لینک به دیدگاه

با ویندوز عوض کردن ۱۰۰٪ درست میشه ولی متاسفانه وقتش رو ندارم.هارد رو چند وقت بیش تست کردم ۱ عدد بدسکتور داشت ولی بعید میدونم مربوط به اون باشه.تو بازی ها و برنامه ها هیچ مشکل کندی ندارم.

خب شما میگی یکی دوروزه این مشکل پیش اومده شاید تعدادش زیاد شده یه بار دیگه تست از هاردت بگیر

لینک به دیدگاه

خب شما میگی یکی دوروزه این مشکل پیش اومده شاید تعدادش زیاد شده یه بار دیگه تست از هاردت بگیر
اوکی الان میگیرم میزارم براتون.
لینک به دیدگاه

qwertyuiop[]asdfghjkl;?????

کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...