رفتن به مطلب

حل مشکل خط تلفن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

حدود 3 ماه پیش ما یه واحد اپارتمانی نوساخت خریدیم بعد اسباب کشی و اقدام من به خرید adsl دیدیم که خط ما pcm هست و گفتن که امکان حل ان خیلی کم و بسیار مشکل است 

خودم چندین بار مخابرات رفتم گفتن که باید تو جعبه خطوط تلفن محله شما باید جا باز شه تا خط شما رو جاش بذاریم و به قولی از pcm بودن دربیاد !  گفتم شما هر وقت جا باز شه میذارین جاش؟ گفت نه باید هر هفته بیای و پیگیر باشی !!!! ما هم که حدود یه ماه بود از اینترنت دور بودیم دیگه رفتیم سراغ وایمکس .من وایمکس مبین نت گرفتم سرعتش خوبه و مشکل خاصی نداره

تنها مشکلش تعرفه هاش هستن که واقعا کمر شکن هستن همچنین تعرفه حجم اضافی 6 تومن هس که با افزایش خرید حجم اصلا تخفیفی داده نمیشه 

می خواستم از دوستان اهل فن بپرسم آیا هیچ راهی برای حل مشکل pcm بودن خط ما نیست؟هیچ راهی؟

بعدشم میگن این نوع خطوط رو حتی اگه از pcm خارج شه به جز مخابرات کس دیگه ای نمی تونه سرویس ارائه بده و من از تعاریفی که از مخابرات محترم شنیدم مایل به خرید از مخابرات نیستم واقعا این طوری هس؟

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

من هم مشکل PCM دارم و از مبین نت داغون و گرون استفاده میکنم اجبارا .

PCM رو اگر آشنا داشته باشی تو مخابرات میتونی ردیف کنی . اون مامورهای 117 هستن که پیمانکار مخابراتن و میان برای سرکشی و تعمیر ، اونها میدونن که جا داره یا نه . کمی بهشون برسی موقعی که خالی شد میتونن برات جا به جا کنن . حتی اگر کسی خطش PCM نباشه ، ولی اینترنت استفاده نکنه رو میتونن با خط شما جاش رو عوض کنن . اون میشه PCM و شما آزاد میشی . اینها مستلزم اینه که راضیشون کنی .

در مورد اینکه حتما باید از اینترنت مخابرات استفاده کنی ، اینطور نیست . میتونی از هر شرکتی بگیری . ولی اگر بری برای اینترنت مخابرات درخواست بدی ، اگر PCMباشه و بتونن جا به جا کنن ، این کار رو انجام میدن سریع . منتها بدون درخواست اینترنت ، حتی اگر امکانش باشه انجام بدن ، اذیت میکنن و میگن نمیشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر می تونید از 3g irancell استفاده کنید سرعتش واقعا عالیه پینگش هم پاینه.

لینک به دیدگاه

والا همون روزا رفته بودم ماخبرات شماره جعبه رو گفتم تو سیستم نگا کرد گفت جای خالی نیس 

منتها من شنیدم که میگن این خطوط مختص مخابراته و شرکت دیگه ای نمی تونه ارائه بده

اون ایرانسل ی که میگین واسه کامپیوتره یا گوشی؟ مودم می خواد ؟چجوریاس هزینهش؟

لینک به دیدگاه

والا همون روزا رفته بودم ماخبرات شماره جعبه رو گفتم تو سیستم نگا کرد گفت جای خالی نیس 

3G ایرانسل که کمر شکن تره!

این مخابرات هم مارو سرویس کرد.الان ۳-۴ ماهه داریم ماهی ۱۵-۲۰ تومن ازم میدزده!

لینک به دیدگاه

فعلا که واسه گوشی های 3g فعال شده

24  گیگ شبانه 2تا 8 (30 روزه) .میشه 10 هزار تومان سرعتش 6.5 مگ رو خودم تست کردم پینگشم 70 بود.

میتونید از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید.

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

فعلا که واسه گوشی های 3g فعال شده

24  گیگ شبانه 2تا 8 (30 روزه) .میشه 10 هزار تومان سرعتش 6.5 مگ رو خودم تست کردم پینگشم 70 بود.

میتونید از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید.

این پینگ چیشه؟ بعدشم فقط باس شب بریم؟ روز کار نمی کنه؟نمیشه بدون گوشی کار کرد؟ این سرعت با این قیمت فوق العادس 

لینک به دیدگاه

آقا یکی که راجع به این ایرانسل اطلاعات داره ما رو هم مطلع کنه

باید رو گوشی علامت 3g دیده بشه؟ مال من که دیده ننمیشه ما تبریز هستیم اونطور که خوندم سرعتش متفاوته بعضی جاها ولی به امحتانش می ارزه اگه واقعا حدالقل سرعت دانش 1 مگ باشه منو کفایت می کنه 

فقط شب ها میشه استفاده کرد؟ قبلا رو گوشیم علامت 3g می دیدم الان نمی بینم 

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز یه خط جدید بخر 50 یا 55 تومن خودتو راحت کن

من هم یکی از دوستان این مشکل رو داشت براش یه خط جدید گرفتم مشکل حل شد

یا خط رو نگه دار و به عنوان خط منزل ازش استفاده کن و خطی که الان داری رو بفروش یا بذار به عنوان خط اینترنت باشه فاسد که نمیشه هر وقت هم خواستی به کس دیگه میفروشی

البته موقع خرید تاکید که خطی که بهت میدن pcm نباشه

یاعلی

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز یه خط جدید بخر 50 یا 55 تومن خودتو راحت کن

من هم یکی از دوستان این مشکل رو داشت براش یه خط جدید گرفتم مشکل حل شد

یا خط رو نگه دار و به عنوان خط منزل ازش استفاده کن و خطی که الان داری رو بفروش یا بذار به عنوان خط اینترنت باشه فاسد که نمیشه هر وقت هم خواستی به کس دیگه میفروشی

البته موقع خرید تاکید که خطی که بهت میدن pcm نباشه

یاعلی

مگه میشه خط جدید خرید؟ پس چرا کسی به ما نگفت اون وقت؟ :( باس برم مخابرات واسه خرید خط جدید؟ اصلا میشه؟ آخه به ما هیشکی همچین چیزی نگفته؟

لینک به دیدگاه

می دونید چیه ما اول وقتی خونه خریدیم پدرم رفت و درخواست یه خط کرد چون خونه نو بود و خط نداشت اما میگه که اصلا نپرسیدن چه نوع خطی و فقط خرید ماخبرات هم میگفت که تو این ناحیه ای که ما می شینیم خط ها همشون pcm هستن دیگه نمی دونم جزئیات این خطوط چجوری هس ولی این که همسایه هامونم همشون اینترنت درست حسابی ندارن سوالم اینه که اصلا اینجا خط دیگه ای نیست و میشه خط جدیدی خرید که pcm نباشه؟ چون نیس می پرسم اگه میشد همون موقع مخابراتی به من می گفت دیگه 

لینک به دیدگاه

اگه مرکز مشکل کابل نداشته باشه ، مشکلی نیست و کابل می کشن براتون

ولی به قول دوستمون که گفتن باید دم مامورای پیمانی رو ببینید مشکلتون رو بررسی میکنن

من همم اولین بار که از مخابرات اینترنت گرفته بودم خط من مشکل داشت هر چی زنگ میزدم نمایندگی میگفت ما وصل کردیم ولی وصل نبود بعد یه روز این مامور مخابرات که هر از چند گاهی میان داخل این جعبه ها رو باز میکنن و بررسی میکنن بهش گفتم طرف گفت به احتمال زیاد شما خططتون کافونوری هست به خاطر همین مشکل دارین شمارمو گرفت گفت من برات پیگیری میکنم انصافا هم درست شد و 2 روز بعد زنگ زد و گفت وصل شده و خداییش هم درست شد

لینک به دیدگاه

آقا یکی که راجع به این ایرانسل اطلاعات داره ما رو هم مطلع کنه

باید رو گوشی علامت 3g دیده بشه؟ مال من که دیده ننمیشه ما تبریز هستیم اونطور که خوندم سرعتش متفاوته بعضی جاها ولی به امحتانش می ارزه اگه واقعا حدالقل سرعت دانش 1 مگ باشه منو کفایت می کنه 

فقط شب ها میشه استفاده کرد؟ قبلا رو گوشیم علامت 3g می دیدم الان نمی بینم

باید گوشی 3g ساپورت کنه

روز ها هم میشه استفاده کرد طرح روزانه داره. این لینک طرح های ایرانسل

http://irancell.ir/Portal/Home/?61891/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

پینگ خوب داشته باشی یعنی هر چی پایینتر باشه بهتره.

ما دراینترنت دائما در حال ارسال و دریافت بسته های اطلاعات مختلف هستیم. هرچه قدر این سرعت بیشتر باشه مطمعنا زودترمی تونیم اطلاعات را دریافت و ارسال کنیم.

لینک به دیدگاه

بابا این مسئول شبکه مخابرات محله ما گفت که باس پیگیر باشی یعنی من هفته ای به بار باس بیام بگم به طرف داداش نگا کن ببین جا واشده مارو بنداز توش! عجب انصافی دارن اینا 

لینک به دیدگاه

باید گوشی 3g ساپورت کنه

روز ها هم میشه استفاده کرد طرح روزانه داره. این لینک طرح های ایرانسل

http://irancell.ir/Portal/Home/?61891/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

پینگ خوب داشته باشی یعنی هر چی پایینتر باشه بهتره.

ما دراینترنت دائما در حال ارسال و دریافت بسته های اطلاعات مختلف هستیم. هرچه قدر این سرعت بیشتر باشه مطمعنا زودترمی تونیم اطلاعات را دریافت و ارسال کنیم.

والا گوشی رو جدید گرفتم سونی زد هستش نگا کردم دیدم تو سایتش تا 4g هم پشتیبانی می کنه منتها هیچ علامتی به جز خطوط سیم کارت رو گوشی نمی بینم

لینک به دیدگاه

والا گوشی رو جدید گرفتم سونی زد هستش نگا کردم دیدم تو سایتش تا 4g هم پشتیبانی می کنه منتها هیچ علامتی به جز خطوط سیم کارت رو گوشی نمی بینم

سیم کارتتون ایرانسل باید باشه

تنظیمات gprs گوشیتون رو نصب کنید

از داخل تنظیمات گوشی باید شما گزینه 3g رو فعال کنید . اندروید چنده گوشیتون؟

تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Android نسخه ۴ و بالاتر

احتمالا برای گوشی شما درست باشه تو لینکی که دادم طریقه فعال سازی رو گذاشته .

لینک به دیدگاه

سیم کارتتون ایرانسل باید باشه

تنظیمات gprs گوشیتون رو نصب کنید

از داخل تنظیمات گوشی باید شما گزینه 3g رو فعال کنید . اندروید چنده گوشیتون؟

تنظیمات اینترنت و پهن باند برای گوشی های دارای سیستم عامل Android نسخه ۴ و بالاتر

احتمالا برای گوشی شما درست اشه تو لینکی که دادم طرقه فعال سازی رو گذاشته .

دمت گرم دادا یعنی باس تنظیماتو بزنم بعد نشون بده؟ کجاس این تنظیمات تو خود گوشیه؟

لینک به دیدگاه

ولی من میخوام هی دان کنم با گوشی که نمیشه هی دان کرد!

لینک به دیدگاه

دمت گرم دادا یعنی باس تنظیماتو بزنم بعد نشون بده؟ کجاس این تنظیمات تو خود گوشیه؟

اره دوست من شما اندروید گوشیتون  نسخه چنده؟ اندروید 4 به بالا هست؟

اتفاقا میشه با نرم افزار یو سی براوزر دانلود میتونی تقریبا مثل خود دانلود منیجر کار میکنه.

میتونید گوشیتون رو مودم کنید.

لینک به دیدگاه

نه می خوام با سیستم دان کنم اندروید من 4.2 هستش الان اون کارارو کردم یه E نمایش داده میشه البته اگه mobile data رو فعال کنم معنیش چیه؟ 3g داریم؟!

لینک به دیدگاه

نه می خوام با سیستم دان کنم اندروید من 4.2 هستش الان اون کارارو کردم یه E نمایش داده میشه البته اگه mobile data رو فعال کنم معنیش چیه؟ 3g داریم؟!

یعنی این که اینترنت شما فعال شده

اگر میخواین بفهمین که 3g فعال شده باید

به جای حرف E  باید

3G یا H یا H+  باشه شما باید ببینید شهری که هستین الان از 3G پشتیبانی میکنه یا نه.

حالت شبکه باید WCDMA باشه.

لینک به دیدگاه

یعنی این که اینترنت شما فعال شده

اگر میخواین بفهمین که 3g فعال شده باید

به جای حرف E  باید

3G یا H یا H+  باشه شما باید ببینید شهری که هستین الان از 3G پشتیبانی میکنه یا نه.

حالت شبکه باید WCDMA باشه.

تو تبریز نوشته بود که هست دیگه نمی دونم ! حالت شبکه تو اون لینکی که گذاشته بودین نوشته بود هر دو باس باشه 

لینک به دیدگاه

تو تبریز نوشته بود که هست دیگه نمی دونم ! حالت شبکه تو اون لینکی که گذاشته بودین نوشته بود هر دو باس باشه 

شاید هنوز منطقه شما فعال نشده باشه ولی چون شهرتون جزوه شهرهای پشتیبانی شده هست به احتمال زیاد اونجا هم بطور کامل  فعال میشه . اخه شهر ما هم اول همه جا فعال نبود دوهفته پیش خبرش رو ایرانسل پیامک کرد الان سه چهار روزی میشه که فعال شده سرعتش واقعا عالیه .

لینک به دیدگاه

شاید هنوز منطقه شما فعال نشده باشه ولی چون شهرتون جزوه شهرهای پشتیبانی شده هست به احتمال زیاد اونجا هم بطور کامل  فعال میشه . اخه شهر ما هم اول همه جا فعال نبود دوهفته پیش خبرش رو ایرانسل پیامک کرد الان سه چهار روزی میشه که فعال شده سرعتش واقعا عالیه .

پس کار خاصی لازم نیس بکنم دیگه هر وخ فعال شد می تونم علامت 3g رو ببینم آره؟

لینک به دیدگاه

پس کار خاصی لازم نیس بکنم دیگه هر وخ فعال شد می تونم علامت 3g رو ببینم آره؟

اره

فقط اون mobile data رو همیشه فعال نذارید که پول گوشیتون تموم میشه .

برای شروع میتونید:

اگر خواستین بسته 1 روزه بخرین. شماره شارژ رو با( #شماره رمز*145 *) شارژ کنید .150 مگابایت اینترنت بهتون میده اون وقت اگر 3G بشه از سرعتش میتونید لذت ببرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...